VIBRATIA NASTERII – TRAIAN BASESCU

VIBRATIA NASTERII – TRAIAN BASESCU

Data de nastere: 4 NOIEMBRIE 1951

Vibratia nasterii se afla in data de nastere: ziua, luna, anul se aduna si se reduc la numarul radacina ,cu exceptia Numerelor Maestre care nu se reduc ; este un numar ce arata o parte imporanta a personalitatii , calitati, defecte, vocatie, scopuri.

4+1+1+1+9+5+1= 22 Adunand toate numerele din data de nastere a a lui Traian Basescu gasim un Numar Maestru , 22

VIBRATIA NASTERII – 22- destinul lui Traian Basescu

Cu aceasta vibratie a nasterii “ 22” , va fi capabil sa realizeze orice , odata ce invata sa controleze energia nervoasa ce se acumuleaza intotdeauna in jurul unui Numar Maestru. Este un Numar Maestru cunoscut sub numele de Maestru Constructor, ofera posibilitatea de a realiza absolut orice isi propune Traian Basescu , ideale fiind initiativele cu implicatii ample. Este una dintre cele mai puternice potentiale vibratorii si ofera o mare forta indreptata indeosebi spre dobandirea de noi castiguri materiale, ofera aproape intotdeauna pozitii importante in lumea finantelor, politicii, industrie, arta, sau in orice alt domeniu pentru ca va sti sa depaseasca orice obstacol ce sta in calea realizarii. Aceasta vibratie reprezinta simbolul puterii puse in slijba spiritului, ambitia de dominare , succesul , bogatia si puterea se unesc cu altruismul, , grandoarea si stralucirea date de aceste vibratii inalte.

Cu Numarul Maestru 22 la destin, Traian Basescu trebuie sa creeze, si sa munceasca pentru a realiza ceva trainic, sa construiasca marile drumuri, canale navigabile si cladiri ale lumii, este o vibratie ce aduce multe idei constructive dar si capacitatea de a transpune ideile in practica. . Este o vibratie mai putin spirituala decat 11, stie sa uneasca ideea de natura inspirationala cu manifestarea fizica, este mai adaptabil in planul pamantesc , acorda o mare atentie detaliilor . Sensibilitatea lui foarte mare este indusa de accentuarea lui 2, daca un 2 este sensbil atunci cu 22 la destin este de doua ori mai sensibil.Datorita acestei vibratii, nivelul de tensiune nervoasa este foarte ridicat fiind un potential care poate fi canalizat catre proiecte constructive, lipsa unei supape de eliberare a acestor energii se poate manifesta prin frustrare sau alegerea unei cai gresite

Partea pozitiva a acestei vibratii se manifesta prin dinamism, putere de organizare, de executare, mari realizari, un maestru al implinirii, lider foarte capabil , simt tactil acut. Partea negativa se manifesta prin fanatism, dusmanie, frustrare, tensiune nervoasa.

Cu un Numar Maestru la destin, Traian Basescu va avea intotdeauna potential pentru realizari deosebite , aceasta vibratie a nasterii ofera forta si vitalitate , indrazneala si capacitate de a faptui , este o energie ce trebuie folosita in marile proiecte , este o energie ce nu trebuie irosita in lucruri marunte si ieftine .

Prin energia indusa de aceasta vibratie 22, Traian Basescu poate fi o forta capabila sa construiasca si sa manevreze lumea, sa ocupe cele mai importante pozitii in lume, dar nu trebuie sa uite ca forta lui sta in cooperarea cu oamenii, pe a caror energie trebuie sa se sprijine pentru a-si duce la capat planurile ambitioase si vaste Manifestarile altruiste care sa aiba in vedere mersul inainte al societatii trebuie sa devina scopul ambitiilor si motorul existentei lui Traian Basescu. Numai astfel, sufletul lui isi va gasi linistea , bucurandu-se de realizarile pe care le-a adus norocul, puterea si prestigiul lui. Menirea cosmica este cea care ii cere sa traiasca nu doar din iluzii ci si din ancorarea in realitate. Cea mai grava eroare este ca ambitia lui sa cunoasca puncte extreme , isi va dori atunci sa ajunga in varful piramidei sociale fara sa tina seama de mijloace, de faptul ca distruge tot ce intalneste in cale , aici vibratia 22 devine extrem de periculoasa, emana inflexibilitate, lipsa de scrupule, lacomie, abuz de putere .

Este o vibratie ce aduce un enorm potential dar care trebuie folosita cu intelepciune si in folosul oamenilor.

Adriana Tudosa

You may also like

1 Comment

  1. foarte interesante articolele tale despre numerologie!
    am inceput de curand sa strang informatii despre aceasta stiinta, foarte interesanta, practica, dar si foarte greu de inteles uneori. vorbeai de numere maestre si de accentuarea acestora prin aparitia inca unei cifre identice in tabelul numerologic. as dori sa te intreb daca aparitia constanta a unei cifre schimba la “180 de grade”, ca sa zicem asa, previziunile anterioare? exista reversul medaliei sau pur si simplu se accentueaza caracteristica respectiva?
    numele meu este camelia bortos si sunt nascuta in data de 25.09.1988.
    conform tabelului numerologic, numarul destinului este 6, vibratia de exterior 6. din cate stiu eu numarul 6 exprima compasiune, dorinta de a ajuta, de a fi de folos celui de langa tine. mi se intampla foarte des sa-mi iau angajamente pe care sa nu le onorez pana la capat pentru ca ma coplesesc, dar cu toate ca nu urmaresc avantaje materiale, se intampla sa-mi treaca multi bani prin mana, dar sa se iroseasca subit, exact atunci cand am nevoi mai mare de ei. am observat prezenta cifrei 8 ca si numar karmic, ceea ce n-ar fi fost rau. insa la o privire mai atenta, am observat-o si ca numar activ, si ca numar ereditar si…stupoare…ca vibratie a prescurtarii prenumelui. in familie, cat si in cercul de prieteni si cunoscuti mi se spune cami (3+1+4+9=8!!!). asta inseamna ca numarul destinului este complesit de prezenta acestei cifre? as fi foarte recunoscatoare daca ai gasi putin timp pentru a-mi raspunde! multumesc mult!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.