VENUS IN SCORPION -8 SEPTEMBRIE 2010- 7 IANUARIE 2011-O PASIUNE APRIGA ,,,,,,,

venus in scorpion
Venus reprezinta modul de abordare a unei relatii, cum atragem sau respingem pe cineva, guverneaza senzualitatea si placerile pamantesti, descoperirea VALOAREA prin intermediul simtului tactil, gust, miros, vedere, sunet,relatii de orice fel. Este o energie ce are in semnatura astrala carisma, iubirea, ademenirea, farmecul, afectiunea, placerea.  atractia, dorinta erotica, casatoria, parteneriatul in afaceri, arta, muzica, banii, parfumurile, parfumul dragostei, acordurile, strategiile dar si dragostea in afara casatoriei.  Loialitatea si fidelitatea nu sunt incluse in lista de prioritati a lui Venus, mesajul ei este “ dragostea mai presus de orice”.
In data de 8 septembrie ora 18:45,  Venus isi incepe miscarea prin semnul Scorpionului ,va fi un tranzit destul de important datorita miscarii de retrogradare  ,un tranzit ce va dura pana in ianuarie 2011 .
Influenta energiei planetei retrograde incepe  inainte de momentul de debut a  miscarii aparent  retrograde, in multe carti am citit ca influenta planetei retrograde incepe din momentul in care Venus  trece pentru prima data prin gradul final al miscarii retrograde , in cazul nostru vorbim de gradul 27:39 Balanta , grad peste care Venus a trecut la inceputul lunii septembrie .Miscarea aparent retrograda a planetei Venus incepe in data de 8 octombrie 2010 ,incetinirea miscarii acestei planete incepe de pe gradul 13:13 Scorpion si se termina in data de 18 noiembrie 2010 pe gradul 27:39 Balanta .
Venus in Scorpion este in “exil”,vorbim de un semn ce poate amplifica calitatile negative ale micului benefic, aduce blocaje ,deceptii,pierderi ,defazaj comportamental.
Venus in Scorpion este demonstrativa ,pasionala ( n!),emotiile,dorintele sexuale sunt extrem de puternice ,secretoase ,este o energie ce genereaza iubire intensa dar in aceeasi masura  putem vorbi si de o ura intensa .Chiar si foarte afectata,aceasta energie venusiana colorata de semnul scorpionului,nu te lasa sa-ti calci mandria,demnitatea emotionala  in picioare , Odata cu influenta acestei energii,se poate instala un aer de mister  in relatiile noastre ;sub acest aer misterios se verifica de fapt cat de sigura este relatia respectiva,cata siguranta ofera partenerul. Secretele fac parte din aceasta energie ,la fel si posesivitatea,dorinta de manipulare,  transformare .Venus in Scorpion va sti atat de bine
sa amplifice gelozia ,posesivitatea,extravaganta ,,luxul,pasiunile arzatoare ,obsesia.

Aceasta energie induce nevoia de relatii neobisnuite , de lux,important este sa invatam sa fim demni de “ luxul” pe care il avem si nu sa visam la el,sa evitam extravagantele ,jocurile de noroc ,promiscuitatea ,adevarata fericire nu o gasim in iluziile pe care ni le putem induce singuri, adevarata fericire o putem gasi in valoarea noastra,in valoarea partenerului  nostru. Este foarte important sa invatam despre valoarea spirituala a fiecaruia dintre noi evitand sa posedam doar lucruri si oameni doar de dragul de a poseda .Nevoia de o relatie sigura este intensificata de nevoia de pasiune , sex, dorinte neobisnuite ,  gelozie .Incapacitatea de a ierta si de a uita isi poate pune amprenta foarte bine in urmatoarele luni, acest lucru poate genera grave probleme in relatii .In Scorpion ,energia venusiana nu are nevoie de prea multe cuvinte,limbajul acestei energii este dincolo de cuvinte ,leaga doua suflete profund ,complex ,este o fuziune completa: minte,suflet ,trup. Perioada in care venus tranziteaza semnul scorpionului poate aduce acea iubire iesita din comun care sa umple” colturile goale ale inimii “,vorbim de o  energie  ce poate  canta un cantec al dragostei intense ,disperate ,misterioase ,secretoase ,nu este o energie care trebuie tratata cu superficialitate ,trebuie tratata cu respect ,doar asa  , aceasta energie ne poate da sansa de a gasi iubirea ce poate dura toata viata .

Cu Venus in Scorpion,dorintele sunt puternice,urmatoarea perioada poate fi marcata de nevoia noastra intensa de a ne indeplini dorintele ( iubire,valoare personala, posesiuni materile )cu orice prêt,egoismul acestei energii poate fi extrem de neplacut .
Venus in Scorpion ne reaminteste ca ceea ce este ascuns este adesea mult mai puternic decat ceea ce se vede ,ne incurajeaza sa ne folosim magia sufletului in relatiile noastre ,in valorile noastre. Urmeaza o perioada plina de pasiune,magnetism puternic in forma lui cea mai primitiva.
Ideograma lui Venus este un cerc asezat pe varful unei cruci,cercul spiritului  doboara crucea materiei , arta ne inalta deasupra limitelor realismului .
Influenta majora a acestei energii va fi asupra semnelor fixe :Scorpion,Taur,Leu,Varsator.

Voi reveni .

Adriana Tudosa .

You may also like

6 Comments

 1. am mai citit undeva despre efectul venusian in scorpion si sincer ma cam sperie. la mine este in casa a VIII, o casa goala. ma poate influenta in vreun fel daca nu exista nici o planeta in casa respectiva sau din contra isi va face de cap mai usor asa?
  multumesc mult pentru raspuns.

 2. Adriana, sunt fecioara cu ascendent scorpion.Venus in tranzit il va intalni pe marte natal in scorpion casa12 si neptun natal casa1. Cum se va manifesta?

 3. Adriana, m-am nascut in Arad pe data de 2 Iulie 1951 dimineata si am ultimele luni au fost destul zbuciumate.
  Te rog daca poti sa imi spui cum voi fi influentat de evenimentele astrologice in urmatoarele luni. Multumesc anticipat.

 4. Descrierea e bn facuta,o sa urmeze o perioada cam grea pe plan relational.
  Nineta ar trebuii sa mentiozezi si zodia in care se afla venus
  Nu are dc sa-ti fie frica atata timp cat nu ai “suparat” un asemenea specimen.

 5. buna,cine poate sa-mi spuna si mie in perioada urmatoare,cit va sta venus in scorpion,sub ce aspect am sa fiu afectata ! ( am sami gasesc cumva jumatatea ). sint nascuta pe 11-02.1972,ora 3,15,va multumesc,va rog e cineva care imi va raspunde ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.