LUNA NOUA IN FECIOARA SI ZODIILE -8 SEPTEMBRIE 2010

fecioara

Luna Noua este asociata cu noi inceputuri, este cel mai bun moment pentru a reflecta la ceea ce vreti sa schimbati sau la ceea ce vreti sa aduceti nou in viata voastra.

Acest moment de Luna Noua pe  gradul 15 intr-o conjunctie larga cu  Mercur retrograd tot in Fecioara  , arata ca este cel mai bun moment de a ne disciplina obiceiurile de munca si de a face eforturi mai mari in folosirea energiilor creative , nu ne ajuta in “ noi inceputuri” ci ne ajuta sa redefinim, sa refacem , sa regandim ‘noile inceputuri “ din trecut, sa filtram tot ceea ce face parte din viata noastra si sa pastram doar ce ne este util pe mai deparete .  Influenta majora a acestei energii va fi asupra semnelor mutabile Fecioara, Pesti, Gemeni, Sagetatori ,  mai ales pentru cei nascuti in apropierea datei de 8 plus minus trei zile  dar si pentru cei care au  planete personale,  ascendentul,   MC, pe gradul 15 ( plus minus 3 grade ).

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice -domenii din viata noastra ,  este mai precis pentru cei care isi cunosc ascendentul, deci , daca va cunoasteti ascendentul,cititi intai acolo si apoi la soarele natal.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC ( 21 martie -19 aprilie )

Luna Noua in casa VI -in aceasta perioada toate activitatile neterminate sau rezolvate superficial vor reveni exercitand o presiune accentuata ducand asfel la slabirea sanatatii. Orice forma de evitare , eschivare a rezolvarii problemelor poate destabiliza sanatatea. Orice activitate obligatorie cere multa responsabilitate , neasumarea responsabilitatii poate genera datorii karmic ce vor trebui platite. Luna Noua si  Mercur retrograd  in Fecioara pot vorbi de necesitatea unei filtrari , revaluari  a tot ceea ce tine de loc de munca, relatii cu colegii, modul cum va folositi timpul la locul de munca, cum aveti grija de sanatatea voastra . Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 8 aprilie ( plus , minus patru zile ) , aspectul de 150 de grade dintre Luna Noua si Soarele natal poate aduce castiguri si pierderi alternative, noroc si ghinion, succes in functiile subalterne, necazuri cauzate de femei dar si favoruri din partea sefilor

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR ( 20 aprilie -20 mai)

Luna Noua in casa V-este o perioada de crestere a potentialului creator, favorizeaza arta dar si o amplificare a vietii sentimentale ; posibila o noua relatie sentimentala , o iubire noua va bate la “usa’ important este sa iesiti in intampinarea ei. Luna Noua si Mercur retrograd in Fecioara pot  vorbi de necesitatea unei filtrari si reevaluari  in ceea ce priveste viata sentimentala, folosirea capacitatilor creatoare, relatia cu copii, pot aparea anumite persoane din trecut pentru a relua o relatie sau pentru a rezova anumite probleme ramase fara un final. Este nevoie de multa comunicare , atentie la detalii, abordarea realismului in relatiile de iubire , in relatiile cu copii, este posibil sa fiti pusi in situatia de a lua o anumita decizie in privinta unei relatii dar asta dupa ce analizati  toate detaliile acestei relatii.  Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 8 mai  (plus , minus patru  zile ) aspectul de trigon dintre Luna Noua si Soarele natal poate prevesti o buna intelegere cu partenerul de viata, rudele sau cei apropiati, rezultate fericite, popularitate in anturaj, consideratie din partea superiorilor, favoruri si avansari. Sansa la jocurile de noroc , speculatii fructuoase.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI ( 21 mai -20 iunie )

Luna Noua in casa IV -este o perioada de amplificare a relatiilor cu familia , se pot rezolva multe probleme pe care le aveti cu ceilalti membri ai familiei. Pot aparea schimbari legate de resedinta , de relatia cu locul natal, lucrari de renovare, redecorare casa. Este posibila instalarea unei stari meditative , de interiorizare care poate sa ajute la o transformare spirituala intensa; o sensibilitate psihica marita. Luna Noua si Mercur retrograd in Fecioara pot vorbi de anumite filtrari si reevaluari  in relatia cu familia, membrii familiei, parinti, afaceri imobiliare.  Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 8 iunie (plus, minus patru  zile) , aspectul de careu dintre Luna Noua si Soarele natal accentueaza situatiile instabile si incordate, castiguri si pierderi alternative, tulburari ale sistemului nervos, nevroze,

RAC / ASCENDENTUL IN RAC( 21 iunie -22 iulie )

Luna Noua in casa III aduce o perioada de maxima activitate mentala , mari disponibilitati in comunicare ; sunt favorizate activitatile de studiu, abilitatea de a intelege foarte usor cele mai dificile notiuni.Este timpul spontaneitatii si constientizarii ca puteti invata de la oricine.Luna Noua si  Mercur retrograd  in Fecioara pot vorbi de anumite filtrari si redefiniri a modului de comunicare cu cei apropiati, a modului cum va folositi mintea , este accentuata invatarea responsabilitatii in comunicare, in ceea ce spuneti.  Pentru cei nascuti nascuti in apropierea zilei de 8 iulie (plus , minus patru zile ) , aspectul de sextil dintre Luna Noua si Soarele natal prevesteste o perioada fericita propice demararii unor activitati noi, aprecieri si favoruri din partea superiorilor, initiative de succes.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU( 23 iulie -22 august)

Luna Noua in casa II indica o perioada ce favorizeaza recompensarea eforturilor facute in special in domeniul in care castigurile provin din utilizarea unor talente personale , este un timp bun pentru cautarea unor noi locuri de munca mai bine platite, gasirea unor noi mijloace materilale. .Poate arata si o perioada de indeplinire a unor sarcini dificile , apasatoare sau de achitare a unei anumite karme prin intermediul unor eforturi intense. Luna Noua si Mercur retrograd in Fecioara pot vorbi de anumite filtrari si redefiniri a modului cum va folositi capacitatile native in a face bani, cat de responsabili sunteti in repararea unor probleme legate de bani, valoare personala, bunuri personale.Este cel mai bun timp da a reflecta la anumite investitii fiind ajutati in revizuirea unui plan de afaceri, in revizuirea valorilor personale , in intelegerea modului corect in care trebuie sa va folositi anumite talente pentru a face bani. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 8 august (plus , minus trei zile ) , aspectul de semisextil dintre Luna Noua si Soarele natal poate arata influente benefice dar de o amploare mai restransa.

FECIOARA/ ASCENDENT IN FECIOARA ( 23august – 22 septembrie )

Luna noua in semnul vostru in casa I favorizeaza realizarile personale si individuale, este o perioada benefica initierii de actiuni noi,  realiste , demararea de proiecte noi ce vor aduce rezultate maxime. Atentie la ceea ce va doriti dar si la manifestarea imensei energii creatoare . Este o perioada buna, aducatoare de prietenii utile si durabile , relatii noi aducatoare de beneficii. Luna Noua si Mercur  retrograd  in Fecioara  pot vorbi de anumite filtrari si redefiniri a modului de exprimare a propriei individualitati dar si a modului de comunicare cu partenerul, se cere responsabilitate atat in modul de exprimare personala dar si in  relatia cu celalalt. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 8 septembrie, conjunctia dintre Luna Noua si Soarele natal poate amplifica neintelegerile, nefericirea conjugala, despartirile, probleme cu sanatatea, pericole in calatorii , stare generala febrila..

BALANTA/ ASCENDENT IN BALANTA( 23 septembrie -22 octombrie)

Luna noua in casa XII o casa ce are legatura cu misterele, secretele, tot ce este dificil ,aduce o perioada de criza ce se va manifesta pe mai multe planuri; este un moment in care consecintele actiunilor din trecut vin in forta, aici ma refer bineinteles atat la realizari cat si la esecuri, consecintele greselilor karmice din trecut sunt sunetele duioase si nostalgice al acestui moment de Luna Noua, cantec ce va va insingura de buna voie sau fortat , cu rolul de a invata ceva din greselile trecutului . Este bine de stiut ca acest aspect de luna noua este atat de puternic incat poate marca o perioada de meditatie asupra trecutului si confruntarea cu rezultatele gandurilor si dorintelor din trecut.Luna Noua si  Mercur retrograd  pot  vorbi de anumite filtrari si redefiniri a unor probleme din trecut , probleme legate de minciuna , fals, inselaciuni. Este o perioada de transformare spirituala si sensibilitate psihica mult marita.. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 8 octombrie ,aspectul de semisextil poate arata influente benefice dar de o amploare mai restransa.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION ( 23 octombrie-21 noiembrie)

Luna Noua in casa XI favorizeaza relatiile interumane, colaborarea cu alte persoane care au idealuri identice; este un moment ideal de a transpune in practica proiecte cu caracter umanitar , caritabil si in acelasi timp exista posibilitatea intalnirii unei persoane importante si influente care sa devina pentru voi un protector dar si un sfatuitor. Luna Noua si  Mercur retrograd  in Fecioara pot vorbi de anumite filtrari si redefiniri a modului de abordare a prieteniilor, pot aparea neintelegeri  cu prietenii, cu un grup de prieteni, puteti vedea destul de clar in aceasta perioada cine va este prieten si cine nu , pe cine puteti conta, sunteti ajutati sa pastrati langa voi doar acele prietenii care va sunt de folos in viitor. Pentru persoanele nascute in apropierea zilei de 8 noiembrie ,  aspectul de sextil dintre Luna Noua si Soarele natal favorizeaza demararea unor activitati noi, aprecieri si favoruri din partea superiorilor, succese sociale, ameliorarea conditiilor de orice fel. Noi oportunitati si sprijin deosebit prin prieteni.importanti

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR ( 22 noiembrie—21 decembrie )

Luna Noua in casa X aduce evenimente majore la nivel social si profesional, este posibila o crestere a popularitatii fie de natura pozitiva , fie negativa, dorinta de asumare a responsabilitatilor si obligatiilor sociale creste foarte mult in aceasta perioada. Este perioada in care predomina o nevoie acuta de a realiza ceva sau de a va gasi locul in viata, cel mai adesea se intampla ca o luna noua in aceasta casa sa fie o culme a stradaniei catre realizare dar nu neaparat si atingerea acesteia.Luna Noua si Mercur retrograd  in Fecioara pot vorbi de anumite filtrari si redefiniri a modului de abordare a carierei, vietii sociale , a relatiei voastre cu sefii.  Pentru cei nascuti intre in apropierea zilei de 8 decembrie ( plus, minus trei zile ), aspectul de careu dintre Luna Noua si Soarele natal accentueaza situatiile instabile, incordate, castigurile si pierderile alternative, tulburarile sistemului nervos, nevrozele

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN ( 22 decembrie -19 ianuarie )

Luna Noua in casa IX faciliteaza redefinirea conceptului despre lume si viata dar si readucerea dimensiunii spirituale in viata voastra. Este o perioada ce favorizeaza relatiile cu strainii, invatarea unei limbi straine, inscrierea la unele cursuri , afaceri cu strainii. Luna Noua si Mercur retrograd  pot vorbi de anumite filtrari si redefiniri a modului de abordare a relatiei cu strainii, strainatatea, a relatiei voastre cu scoala, cu spiritualitatea , cu abordarea legilor si respectarea lor. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 8 ianuarie (plus, minus trei zile ) aspectul de trigon dintre Luna Noua si Soarele natal favorizeaza intelegerile cu partenerul, cu rudele, cu cei apropiati, popularitate in anturaj, consideratie din partea superiorilor, favoruri si avansari, sansa la jocurile de noroc, speculatii fructuoase.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR ( 20 ianuarie-18 februarie )

Luna Noua in casa VIII indica o perioada de amplificare a dorintei de a cunoaste cat mai multe din misterele universului, domeniul spiritual poate aduce momente de intelegere a celor mai importante aspecte ale vietii. Se poate manifesta si dorinta carnala, egoismul, zgarcenia , jocul puterii si al banilor ,dar acestea vor cauza puternice conflicte interioare si suferinta. Cei atrasi mai mult de partea materiala a vietii vor primi atentionari din partea Marilor Ierarhii Spirituale asupra lipsei elementelor spirituale din viata lor. Este cel mai bun timp pentru castiguri financiare prin diverse parteneriate.Luna Noua  si Mercur retrograd  pot vorbi  de anumite filtrari si redefiniri a modului de abordare  a puterii personale, a dorintei de manipulare a oamenilor, a afacerilor si a banilor rezultati din aceste afaceri. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 6 februarie  ( plus , minus trei zile ) aspectul de 150 de grade dintre Luna Noua si Soarele natal poate aduce castiguri si pierderi alternative, noroc si ghinion, succes in functiile subalterne, necazuri cauzate de femei dar si favoruri din partea sefilor

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI ( 19 februarie -20 martie)

Luna Noua in casa VII indica perioada de testare a egoismului dar si a capacitatii de colaborare , este timpul reanalizarii relatiilor de asociere , de colaborare, posibile crize in cupluri cu rolul de verificare si constientizarii a ceea ce inseamna o viata de cuplu.Luna Noua  si Mercur retrograd pot vorbi de anumite filtrari si redefiniri a modului de abordare  a partenerioatelor, pot aparea confuzii, neclaritati in parteneriate care cer o analiza atenta  si responsabila . Este o perioada buna pentru regandirea unui relatii care  sa ofere siguranta. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 8 martie  (plus , minus trei zile ), opozitia dintre Luna Noua si Soarele natal pe axa I –VII , axa eu-tu , poate aduce o schimbare legata de parteneriate, afaceri,avere, bunuri, activarea dusmanilor, exista un risc de a pierde controlul, tendinte spre revolta, discutii contradictorii, furie, certuri, gesturi hazardate, calatorii periculoase.

Adriana Tudosa

You may also like

2 Comments

 1. Cu tot respectul pentru ceea ce faci pentru noi, cei pasionati de astrologie, cei care “credem in stele” as dori si eu un comentariu vis-a vis de Luna Noua din 8 septembrie. Sunt singura de mai bine de 3 ani, nu am reusit sa-mi gasesc un partener, un suflet…un barbat langa care sa-mi pot duce si binele si greul. Dupa ceea ce am citit, Luna Noua ma va influenta direct pe casa 7…sunt nascuta la 06.03.1968/12:55/Bucuresti…ce parere aveti? e posibil ca aceasta Luna Noua sa-mi aduca vreun print pe un cal alb?? In plus, trebuie sa mentionez ca din 06.septembrie incep o noua munca, intr-un domeniu cu totul nou pt mine…poate am vreo o sansa in plus?
  Va multumesc anticipat.

 2. Buna Adriana
  Iti multumesc pentru raspuns 🙂
  Despre aspectele care se formeaza in aceasta luna ce imi poti spune?
  Tot pe plan sentimental ma intereseaza ? iti reamintesc datele mele berbec 17.04. 1985 23.30 loc .bistrita jud bistrita nasaud si el balanta 08.10.1984 loc. feldru jud bistrita – nasaud
  amandoi suntem la inceput de cariera si parca e doar munca si iar munca ….
  pare ca ne-am racit ? e doar trecator sau poti oberva va mai mult ? 🙁
  ce ma sfatuiesti in perioada asta ….
  intre timp poate aflu si ora nasterii lui
  iti multumesc anticipat
  o seara frumoasa
  dya

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.