VENUS IN MERS DIRECT IN PESTI – 15 APRILIE 2017, ORA 13:18, ORA ROMANIEI-”O RUGACIUNE DE MULTUMIRE”

“Mai intai m-a tentat cu
Nesfarsite mangaieri.
La sfarsit m-a ars
Cu durerea si tristetea.
In acest joc de sah
A fost necesar sa ma pierd pe mine
insumi
Ca sa-l cuceresc pe El’
Rumi

Pe 15 aprilie 2017, ora 13:18, ora Romaniei, Venus isi reia mersul direct ( normal) de pe gradul 26: 54 Pesti. Dupa 40 de zile de retrogradare, Venus ne intinde “ iarasi mana ei de mic benefic” dar de data asta in domeniile in care am fost trimisi la reexaminare ( asta in functie de casa astrologica in care venus a retrogradat in harta natala), este un moment in care deciziile si alegerile in aceste domenii ne preseaza. Ajustarile, compromisurile pot fi necesare in urmatoarea perioada, o relatie buna se poate dezvolta pe mai departe mai puternica, mai plina de valoare, o relatie plina de fisuri se poate rupe total, nu exista “ inel “ pentru relatiile fisurate prea tare.

In perioada de retrogradare este posibil sa fi reinnodat o relatie veche, acuma este cel mai bun moment pentru a decide daca doriti sa continuati cu acea persoana sau daca a fost doar un “ abur venusian “ de care veti dori sa scapati. In acelasi timp, este posibil sa fi intalnit probleme financiare de orice fel ( fie in bine, fie in rau ), inclin sa cred ca revenirea micului benefic-Venus in mers direct poate fi ca o revenire la normalitate in chestiunile financiare. Nu trebuie sa uitam ca energia unei planete retrograde nu ne vrea raul ( de multe ori noi intelegem doar acest lucru), putem privi energia incetinita a unei planete retrograde ca o energie cu o puternica influenta asupra vietii noastre cu un rol de reparare a unor erori trecute, cu un rol karmic asupra caruia de cele mai multe ori nu avem nici un control.

Venus retrograd a putut accentua “ limbajul iubirii karmice” prin oamenii care ne-au iubit sau urat in trecut, in vietile trecute, dar a oferit si sansa de a ierta iubirea care a gresit, care a pacatuit, care  a ranit profund sufletul nostru. Este o sansa rara de a fi pusi fata in fata cu aceste iubiri karmice, cu intalnirea unui suflet pereche, cu posibilitatea de a invata ca iubirea, glasul iubirii stie sa ierte. Pacatul este adesea o grea povara iar Venus retrograd poate fi privita ca o spovedanie de 40 de zile cand sufletul este obligat sa se ierte si sa ierte. Nu toate relatiile sunt menite sa dureze iar cele karmice sunt menite sa accelereze evolutia noastra. Motivul acestor relatii nu este prea clar pana cand relatia nu se termina iar Venus retrograd este ca o scoala in care acest model este analizat, reanalizat, intelegand de fapt lectia noastra si nu a partenerului.

Venus in mers direct pe gradul 26:54 Pesti este de mana cu vindecatorul ranit Chiron in Pesti pe gradul 26:32, o strangere de mana ce semnifica o impacare sau o despartire. Dragostea neconditionata ne impartaseste in direct acuma, este o mare forta rascumparatoare.

Simbolul Sabian pentru gradul 27 Pesti,  gradul lui Venus in momentul intoarcerii  in mers direct :”Luna plina lumineaza cerul clar al toamnei”  

Este fabulos acest simbol sabian si in acord deplin cu mesajul micului benefic Venus ce promite recompense. Este un timp de implinire  si finalizare, culegem ce am semanat( luna plina). Se pune accentul pe bogatie, abundenta, prosperitate. Toamna, se culeg rodele si multumim de obicei pentru tot ceea ce  primim, acuma, Venus arata ca trebuie sa fim recunoscatori pentru tot ceea ce avem. Multumesc este cuvantul magic al acestui moment astral.

Rugaciunea de multumire.

Fie ca Lumina sa fie prezenta in viata voastra, in sufletul si mintea voastra.

Adriana Tudosa

You may also like

9 Comments

  1. Draga Adriana , sunt nascuta in zodia fecioarei,partenerul meu e tot in zodia fecioarei , iar perioada care urmeaza pentru mine este foarte grea. Ma gasesc in situatia pe care tu ai descris-o mai sus: am reinnnodat o relatie mai veche , la inceputul lunii martie, iar acum ma aflu in situatia in care trebuie sa pun in balanta partile ei bune si lucrurile care imi fac rau . Imi doresc din suflet un sfat. O relatie fecioara-fecioara pe termen lung e posibila ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.