HOROSCOP 2017-FECIOARA

FECIOARA / ASCENDENTUL IN FECIOARA -ANUL  2017   
TRANZITE MAJORE

In anul 2017, Fecioarele au suportul planetei Jupiter in Balanta sa faca mai multi bani prin valoare personala, Uranus aduce transformari imprevizibile in viata intima, in pasiunile voastre, in banii care vin de la ceilalti,in puterea detinuta  Neptun va poate crea destule iluzii in viata de cuplu, in relatii, uniuni, dusmani stiuti, Pluto continua sa fie judecatorul si transformatorul profund al modului in care iubiti,  Saturn aduce realism in relatia voastra cu familia, parinti, tara.

Dar anul 2017 incepe cu un pas inainte, doi pasi inapoi iar acest mers incetinit cu probleme, neintelegeri, ciudatenii, este datorat lui Mercur retrograd in semnul Capricorn. Este o perioada de revizuire a legaturilor romantice, a relatiilor cu copii, a proiectelor creative, a modului de folosire a energiei mentale si creative, a orgoliului exagerat. Probabilitatea de a fi inteles gresit si de a intelege gresit anumite lucruri este foarte mare in cazul vostru in timpul lui Mercur retrograd deoarece vorbim de o miscare retrograda a guvernatorului vostru, de aceea, va recomand multa atentie in ceea ce spuneti, in ceea ce semnati, in relatia cu autoritatile, cu persoanele cu functii inalte. Aceasta perioada da viata povestii mitologice a Penelopei in asteptarea lui Ulise,” tot ceea ce lucra in timpul zilei, era desfacut in timpul noptii”. Deci, nu fortati nota pana pe 8 ianuarie.

FAMILIE, RELATII  SI IUBIRE

Pana pe 20 decembrie 2017, Saturn ramane in Sagetator iar pentru voi, aceasta energie va testeaza, invata, provoaca in domeniul familiei, parinti, camin, afaceri imobiliare, neam, tara.Este un timp al conflictelor la domiciliu dar si la locul de munca, rudele pot deveni adevarati dusmani sau poveri, ceea ce ar putea crea destule tensiuni interioare. Circumstantele se pot dezvolta in asa fel incat pot sa va perturbe interesele voastre provocand o schimbare in comportamentul vostru, pedepsele si amenzile lui Saturn au o legatura directa cu lucrurile pe care le-ati  neglijat in trecut. Saturn va poate afecta si cariera, imaginea publica, relatia cu sefii, cu figurile autoritare. Pentru Fecioarele nascute in ultimile zece zile ale semnului(12-22), Saturn in Sagetator face un aspect provocator cu Soarele natal, puteti fi pusi fata in fata cu conditii de munca si viata neplacute, in situatii iritante sau pline de pericole constatand ca nu aveti deplina libertate de actiune. Este o perioada insotita de probleme in familie, sacrificii deosebite dar si probleme de sanatate. Indignarea va insoteste in aceasta perioada iar din aceasta cauza puteti lua hotarari inoportune iar aerul de nemultumire va face sa interveniti in desfasurarea evenimentelor uitand ca trebuie sa aveti rabdare. Este important sa intelegeti ca nu este cel mai  bun moment sa actionati in pripa si sa adoptati o atitudine de calm in fata vietii, sa deveniti “ regi intelepti”.

Iubirea si relatiile voastre, casnicia, partenerul, asociatul in anul 2017 continua sa fie sunt sub controlul lui Pluto in Capricorn si a lui Neptun in Pesti .
Pluto devine judecatorul modului in care iubiti, este o energie puternic transformatoare care va pune la treaba in acest domeniul, schimbarile profunde au loc prin intermediul iubirii, copiilor. Puteti  intra intr-o relatie de iubire foarte emotionala, intensa, care va va transforma complet. Orice problema existenta intr-o relatie de iubire actuala se poate intensifica conducand la despartire, de fapt, rolul acestei energii este de a da deoparte din viata voastra iubirea care nu va face bine, care va tine pe loc.

Uranus in Berbec activeaza in harta voastra solara un domeniu al bunurilor in comun sau primite din alta parte, intimitate, fidelitate, finante comune cu sotul/sotia, veniturile partenerului, comisioane, credite, increderea in partener. Uranus este vazut ca un indicator al schimbarii iar in acest domeniu din viata voastra poate aduce bani din surse neasteptate, prin casatorii, asociatii sau mosteniri, puteti dezvolta un interes deosebit fata de metafizica, ocultism, mistere. Este o perioada in care tot felul de intuitii neasteptate si adesea tulburatoare va inunda viata, este un timp bun in care va puteti familiariza cu domeniul ocult, asta nu prin studii ci prin revelatii sau viziune. La un nivel mai lumesc, Uranus in tranzit prin aceasta casa poade aduce “ venituri intrerupte sau neregulate “, disfunctii sexuale adesea inexplicabile, schimbari bruste in finantele comune cu partenerul, legaturile de rudenie sau de afaceri se pot modifica, o pierdere importanta care va afecteaza sufletul. Puteti  primi deasemenea o mostenire, poate veni de unde nu va asteptati, relatiile voastre pot trece printr-o transformare socanta.

Neptun in Pesti  este asociat in harta voastra solara cu parteneriatele, casniciile. Aceasta energie poate tulbura destul de mult atat casniciile cat si asocierile, relatiile pot capata caractere vagi, dificultati neasteptate, situatii confuze, dezamagiri, deceptii, dusmanii pe fata . Pentru Fecioarele  nascute intre 24 august si 2 septembrie, Neptun in Pesti face un aspect de opozitie cu Soarele natal, provocarile definesc aceasta energie. Este un tranzit propice erorilor de ”manevrare a macazului” iar acestea pot fi provocate de cei din mediul vostru apropiat. Pot aparea dificultati domestice, dispute in planul social, in cariera, puteti ocoli problemele de viata pe care le veti considera inaccesibile, puteti utiliza metode incorecte pentru rezolvarea problemelor incercand sa parveniti prin orice mijloace.

In perioada  4 martie -15 aprilie 2017, Venus va avea o miscare aparent retrograda in semnele Berbec/Pesti cu o influenta deosebita asupra relatiilor voastre, afaceri, banii partenerului, divort, imprumuturi bancare. Relatiile existente pot cunoaste inhibitii de tot felul, sentimentele, emotiile se pot manifesta ciudat, ascuns, misterios, secretos. Venus retrograd va poate ajuta sa reparati anumiti pasi gresiti din trecutul vostru. O relatie inceputa in urma cu 8 ani  in perioada lui Venus retrograd in Berbec –o relatie predestinata, poate cunoaste incercari, acuma este momentul in care relatia este “chemata “ sa-si  defineasca adevarata valoare.

In perioada 20 septembrie-14 octombrie, Venus va tranzita semnul vostru si toata atentia se indreapta catre voi, este amplificata bucuria de a trai, veselia, farmecul, spontaneitatea, viata amoroasa, gasirea unor solutii avantajoase pe cale amiabila, este posibila o noua iubire, o amplificare a unei iubiri mai vechi. Aveti de partea voastra o energie ce va induce magnetism, puteti straluci, puteti obtine mai usor anumite beneficii personale.

Din 5 septembrie pana pe 22 octombrie 2017, Marte tranziteaza semnul vostru si sunteti ajutati sa dati viata dorintelor voastre, deveniti mai energici si dornici sa va puneti planurile in practica. Evitati totusi sa fiti asemeni unui buldozer care trece peste tot si toate. Viata romantica se poate intensifica.

CARIERA SI BANI  

Pana in octombrie 2017, Jupiter in Balanta activeaza casa valorilor, un domeniu ce vorbeste de averea personala , bunuri, salariu , valori , auto-valoarea. Asta arata ca Jupiter in tranzit prin acest domeniu va poate ajuta sa va cumparati un portofel mai mare, sa gasiti modalitati de a aduce stabilitate financiara in viata voastra, sa gasiti un job mai bine platit.  Aceasta energie jupiteriana in casa valorilor va  induce tendinta de afirmare a  instinctelor de proprietar, sporirea bunurilor, sanse in achizitiile de terenuri sau imobile, sanse pentru imbogatire. O folosire negativa a acestei energii generoase indusa de Jupiter poate sa va dea  o nevoie de a cheltui banii cu usurinta pe diferite obiecte de lux, sa cautati succesul prin trafic de influenta, prin abilitatea de a–i exploata pe altii sau expansiunea materiala prin neglijarea totala a afectivitatii. Pentru voi, Jupiter in Balanta inseamna extinderea si cresterea veniturilor banesti, capacitate de a atrage mai multi bani, alte resurse care produc bani, este un timp  benefic extinderii si dezvoltarii, fiti atenti la oportunitatile care apar, poate fi un nou loc de munca mai bine platit, poate fi un castig din transformarea anumitor talente personale in surse de bani. Poate fi un noroc in buzunarele voastre, nu  trebuie sa va asteptati la sume fabuloase dar cu siguranta, pentru cei cu probleme, Jupiter va poate ajuta sa va rezolvati problemele financiare. In perioada 6 februarie-9 iunie 2017, Jupiter va avea o miscare aparent retrograda in Balanta, aceasta energie va pune un accent deosebit pe “re-evaluarea “ unor probleme legate de bani, valoarea voastra. Fiti atenti cu banii.

Uranus in Berbec activeaza in harta voastra solara un domeniu al bunurilor in comun sau primite din alta parte, intimitate, fidelitate, finante comune cu sotul/sotia, veniturile partenerului, comisioane,  credite, increderea in partener. Uranus este vazut ca un indicator al schimbarii iar in acest domeniu din viata voastra  poate aduce bani din surse neasteptate, prin casatorii, asociatii sau mosteniri, puteti dezvolta un interes deosebit fata de  metafizica, ocultism, mistere. Este o perioada in care tot felul de intuitii neasteptate si adesea tulburatoare va  inunda viata, este un timp bun in care va puteti familiariza cu domeniul ocult, asta nu prin studii ci prin revelatii sau viziune. La un nivel mai lumesc, Uranus in tranzit prin aceasta casa poade aduce “ venituri intrerupte sau neregulate “, disfunctii sexuale adesea inexplicabile , schimbari bruste in finantele comune cu partenerul, legaturile de rudenie sau de afaceri se pot modifica . Puteti  primi deasemenea o mostenire , poate veni de unde nu va asteptati, relatiile voastre pot trece printr-o transformare socanta.Pentru Fecioarele nascute intre 12-23 septembrie, Uranus poate fi un ton revolutionar, socant chiar.

Mercur, ghidul vostru astral este un indicator important in viata voastra iar cele trei perioade de retrogradare vor aduce destule probleme.
In perioada 9 aprilie -3 mai 2017, Mercur va fi in miscare aparent retrograda in semnele Taur/Berbec si poate aduce complicatii in relatia cu strainatatea, calatorii, credinta, banii obtinuti prin fel de fel de acorduri, viata intima,  pot iesi in lumina secretele voastre.
In perioada 12 august-5 septembrie 2017, Mercur va fi in miscare aparent retrograda in semnele Fecioara/Leu  si complica lucrurile in relatiile voastre, in modul vostru de afirmare, se poate ca ceva din trecut sa va streseze enorm acuma.
Mercur retrograd in Sagetator din  perioada 3 -22 decembrie 2017, aduce complicatii in familie, relatia cu parintii, camin.

Eclipsele sunt procese dinamice care de multe ori coincid cu schimbari importante  in viata voastra. Eclipsele stiu atat de bine sa corecteze traiectoria destinului vostru, pot face sa intelegeti anumite lucruri, va pot rasplati dar si pedepsi.

Prima Eclipsa de Soare din anul 2017 este pe data de 26 februarie. Este o Eclipsa inelara de Soare in Pesti asociata cu Nodul Sud Lunar in Pesti, cu puternice influente asupra celor nascuti in jurul datei de 26 august. O Eclipsa de Soare asociata cu Nodul Sud lunar, poate aduce un fel de criza in domeniul de viata energizat in  scopul de a elimina lucrurile, oamenii care nu  mai sunt de folos pentru viitor, restabilind astfel un echilibru sanatos necesar evolutiei. Este  un test major al scopurilor unui parteneriat fie ca vorbim de casnicii, de afaceri, sunt posibile destule tensiuni dar si confuzii in acest domeniu din viata voastra. Urmeaza un timp in care energia imensa a acestei eclipse poate lucra in  implinirea unei relatii prin casatorie,  in unele relatii cu probleme pot aparea rupturi sau o redefinire a ceea ce inseamna un parteneriat, a scopului unui parteneriat. Atentie la problemele legate de lege.

Urmatoarea Eclipsa de Soare de Soare din 2017 este pe data de 21 august. Este o Eclipsa totala de Soare in Leu gradul  28:53 asociata cu Nodul Nord Lunar in Leu, ce aduce oportunitati imense pentru viitor. Aceasta Eclipsa totala face parte dintr-o piramida de foc, o configuratie extrem de benefica ce confera ambitie, forta interioara, vitalitate, este o sursa de inspiratie.
Aceasta eclipsa poate reprezenta o oportunitate de a descoperi in voi toate raspunsurile de care aveti nevoie, veti simti o nevoie imensa de a-i ajuta pe altii, sa deveniti parte dintr-o cauza sau un scop mai inalt. Aceasta eclipsa pune un accent deosebit pe dezvoltarea spirituala.

20 septembrie 2017 vine cu o Luna Noua in Fecioara Leu pe gradul 27:27 ( ora 8:29, ora Romaniei) favorabila unor noi inceputuri, in special pentru cei nascuti in jurul acestei date. Luna noua in semnul vostru  favorizeaza realizarile personale si individuale, este o perioada benefica initierii de actiuni noi, realiste.

Adriana Tudosa

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.