LUNA PLINA IN BALANTA SI ZODIILE –11 APRILIE 2017

Luna Plina in Balanta formata de opozitia dintre Soarele in Berbec si Luna in Balanta gradul 22 degaja o energie dinamica, propice unor mari realizari sau unor mari deziluzii. Angajamentele, promisiunile, semnaturile, uniunile, legaturile, intelegerile, procesele si in general afacerile in legatura cu legile, intregesc cartea de vizita a aceste lunatii in semnul Balanta. Este o Luna Plina care cantareste tot ceea ce am facut de la Luna Noua in Balanta din 1 octombrie 2016.

Cu Luna plina in Balanta gradul 22, cei nascuti in jurul datei de 11 aprilie, iulie, septembrie, ianuarie ( semnele cardinale: Berbec, Rac, Balanta, Capricorn ) vor simti influenta acestei energii mult mai puternic decat ceilalti; acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul, casa VII-descendentul, casa X-cariera, casa IV-familie sau orice planeta personala in apropierea gradului  22 Berbec, Balanta, Rac, Capricorn.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Plina este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC –ASCENDENTUL IN BERBEC

Luna Plina aprinde  lumina in casa VII, o casa a casatoriei, sot, parteneri de afaceri, rivali, dusmani, concurenti. Cum Luna Plina poate marca puncte de cotitura, este posibil ca o relatie sa ajunga la capatul drumului sau sa se transforme, asta depinde de ceea ce este adunat de-a lungul timpului intr-un parteneriat, intr-o casnicie. Aceasta Luna Plina este ca un spot luminos asupra partenerului aratandu-l asa cum este el, puteti vedea foarte bine problemele existente dar puteti lua si decizia dura de a rupe o relatie sau de a o transforma, aveti la dispozitie o energie imensa de a rupe “cordonul ombilical “care va tine legati de un partener care nu va face bine. Poate fi si un moment in care sa primiti noi propuneri, sa refaceti o legatura subreda cu partenerul de viata. Aceasta Luna Plina este punctul culminant al unor evenimente care au inceput pe  1 octombrie 2016 cand a fost Luna Noua in Balanta. Ganditi-va la ce ati inceput atunci, acuma, aceasta luna plina  actioneaza ca un reflector imens asupra casniciei voastre, partener de viata, asociat, dusmani, familie, parinti, copii, creativitate personala.

TAUR-ASCENDENTUL IN TAUR

Luna Plina aprinde lumina in casa VI, o casa a muncii de zi cu zi, colegi, sanatate, gestionarea timpului, dorinta de a fi utili intr-un fel. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri sunt legate de munca, programe de vindecare, treburi casnice. Puteti renunta la un loc de munca, puteti finaliza un proiect important la locul de munca ceea ce poate atrage invidia unor colegi. Este cel mai bun timp pentru a incepe o dieta evitand astfel excesul in alimentatie care va poate aduce diverse probleme. Sunt posibile si anumite venituri suplimentare la locul de munca. Orice “lucru” pe care v-ati concentrat in ultimile sase luni poate beneficia de un final benefic, puteti culege roade frumoase. Aceasta energie lunara poate aduce si o anumita instabilitate si sensibilitate la locul de munca, diverse probleme de sanatate. Aceasta Luna Plina este punctul culminant al unor evenimente care au inceput pe 1 octombrie 2016 cand a fost Luna Noua in Balanta. Ganditi-va la ce ati inceput atunci, acuma, aceasta luna plina actioneaza ca un reflector imens asupra relatiilor voastre de la locul de munca, program de munca, colegi, sefi, sanatate, rude, sora, frate, familie, parinti, camin, stabilitate emotionala.

GEMENI –ASCENDENTUL IN GEMENI

Luna Plina aprinde lumina in casa V, un domeniu al iubirii, placeri personale, copii, hobby-uri, sport, timp liber, lux, fericire. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri sunt legate de o iubire, un proiect personal, o vacanta,  o poveste de dragoste se poate termina. Pozitiv, entuziasmul si dorinta de distractie sunt maxime, este posibil sa culegeti roadele unei munci de creatie, unei munci in folosul celor multi, este posibil sa va bucurati de rezultatele exceptionale ale copiilor vostri, este posibil ca persoana iubita sa va impresioneze prin romantismul si pasiunea ei. Aceasta Luna Plina este punctul culminant al unor evenimente care au inceput pe  1 octombrie 2016 cand a fost Luna Noua in Balanta. Ganditi-va la ce ati inceput atunci, acuma aceasta luna plina actioneaza ca un reflector imens asupra unei relatii de iubire, iubit, copii, creativitatea voastra, banii si bunurile personale, rude, frate, sora, comunicare.

RAC –ASCENDENTUL IN RAC

Luna Plina aprinde lumina in casa IV, o casa a bunurilor imobiliare, locuinta, parinti, problemele din copilarie, siguranta si securitate, conditii de pensionare. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri sunt legate de o casa, un parinte, puteti pune capat unei relatii dificile cu parintii vostri. Poate a venit timpul sa va mutati in alta casa, in alt loc sau puteti incepe unele reparatii la casa in care locuiti. Este un moment bun pentru a finaliza orice proiect care implica un credit ipotecar , un contract de inchiriere, un contract de leasing.Va puteti muta datorita unei oportunitati in cariera voastra. Casa IV este o casa cardinala adica un loc in care incepe un proces iar luna este guvernatorul natural al acestei case, deci, in aceasta casa, luna plina capata putere foarte mare energizand fel de fel de probleme de familie tinute ascunse, tot ce are legatura cu familia, caminul, afaceri imobiliare, experiente din trecut, tind sa iasa la lumina, toate aceste experiente care nu ofera conditii pentru dezvoltare in sens vertical se vor sfarsi. Aceasta Luna Plina este punctul culminant al unor evenimente care au inceput pe 1 octombrie 2016 cand a fost Luna Noua in Balanta. Ganditi-va la ce ati inceput atunci, acuma aceasta  luna plina actioneaza ca un reflector imens asupra familiei voastre, caminul vostru, parinti, cariera, afaceri imobiliare, bani si bunuri personale, partener de viata.

LEU –ASCENDENTUL IN LEU

Luna Plina aprinde lumina in casa III, o casa a rudelor, frati, surori, cum comunicati, studii, calatorii scurte, activitati comerciale. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri tin de studii, veri, frati, vecini, negocieri, semnarea unor angajamente, contracte, diverse acorduri. Este posibil sa primiti o stire importanta de la un frate, de la un vecin. Puteti simti ca gandurile voastre sunt confuze sau ca sunteti intelesi gresit, sinceritatea voastra este mereu pusa la indoiala, toate acestea va pot rani sufletul.Tot ce tine de transport, autoturisme, calculatoare, telefoane , frati, negocieri, comunicare, contracte, acoduri sunt accentuate acuma. Aceasta Luna Plina este punctul culminant al unor evenimente care au inceput pe 1 octombrie 2016 cand a fost Luna Noua in Balanta. Aceste evenimente pot fi legate de proiecte  importante, cursuri,  frati, rude, calatorii scurte, o persoana a carui inteligenta v-a fermecat, afaceri si jocuri secrete, dusmanii ascunse.

FECIOARA –ASCENDENTUL IN FECIOARA

Luna Plina aprinde lumina in casa II, o casa a banilor, bunuri personale, auto-valoare, salariu. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele unui plan de economii, a valorificarii unui talent nativ. Poate fi o victorie sau poate fi un esec, acuma, banii sunt numarati astral si nu puteti sa fiti inselati. Este posibil sa pierdeti un loc de munca dar sa gasiti noi modalitati de a face bani, este posibil sa aveti probleme cu anumiti bani imprumutati, sa munciti din greu pentru bani, sa faceti cheltuieli neprevazute care sa va destabilizeze din punct de vedere financiar. Este cu siguranta un moment in care lucrurile materiale au o mare importanta pentru voi, puteti constientiza anumite lectii in privinta banilor, posesiunilor, valorilor personale. Poate fi un timp al deciziilor financiare importante, puteti obtine o marire de salariu, puteti incerca sa va gasiti un loc de munca mai bine platit, apar noi oportunitati de castig personal. Aceasta Luna Plina este punctul culminant al unor evenimente care au inceput pe 1 octombrie 2016 cand a fost Luna Noua in Balanta. Ganditi-va la ce ati inceput atunci, acuma, aceasta luna plina actioneaza ca un reflector imens asupra valorilor voastre native, bunuri personale, prieteni, echipe, cluburi, asociatii profesionale, activitati de grup, jocuri si afaceri secrete.

BALANTA –ASCENDENTUL IN BALANTA

Luna Plina aprinde lumina chiar pe voi, in casa I, o casa ce scrie despre imaginea voastra, cum sunteti vazuti de ceilalti, identitatea voastra, aspectul vostru. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma,  puteti culege roadele propriilor nevoi si ambitii in bine sau in rau. Acest moment astral va face destul de vulnerabili, apar schimbari frecvente de dispozitie, evenimentele din jur va pot afecta atitudinea mai mult decat de obicei deoarece exista tendinta de a personaliza exagerat tot ce se petrece in jurul vostru. Apar probleme in asocierile voastre ce pot conduce la schimbari majore legate de relatiile cele mai intime, izbucnirea unei confruntari sau ruperea unei relatii existente, dusmanii care se pot manifesta deschis.  Aceasta Luna Plina este punctul culminant al unor evenimente care au inceput pe  1 octombrie 2016 cand a fost Luna Noua in Balanta.Ganditi-va la ce ati inceput atunci, acuma, aceasta luna plina actioneaza ca un reflector imens asupra voastra, asupra deciziilor voastre din trecut, asupra imaginii si identitatii voastre, cariera, ambitii profesionale, prieteni, asociatii profesionale.

SCORPION –ASCENDENTUL IN SCORPION

Luna Plina aprinde lumina in casa XII, o casa a sanatatii mentale, intuitie, vicii, auto -distrugere, credulitate, ceata, mistere de toate felurile, trecut,  activitati paranormale, secrete, organizatii de caritate, spitale, inchisori, agentii guvernamentale. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele propriilor emotii schimbatoare, a iluziilor voastre, a credulitatii voastre. Este un timp benefic in care sunteti ajutati sa renuntati la anumite obiceiuri proaste ( fumat, bautura, etc.), poate fi o perioada in care veti simti mai mult nevoia de a fi singuri, de a va odihni mai mult, de a dormi mai mult. Puteti primi in vis raspunsuri si rezolvari la unele probleme grele ale vietii voastre. O chestiune secreta poate fi dezvaluita, o problema de sanatate ar putea veni in lumina, un proiect profesional se poate incheia in bine sau in rau, o relatie secreta iese in lumina. Aceasta Luna Plina este punctul culminant al unor evenimente care au inceput pe  1 octombrie 2016 cand a fost Luna Noua in Balanta. Ganditi-va la ce ati inceput atunci, acuma, aceasta luna plina  actioneaza ca un reflector imens asupra vietii voastre secrete, a karmei voastre, a trecutului vostru, cariera, ambitii profesionale, straini, munca in strainatate. Poate fi sfarsitul unei relatii, cineva de la locul de munca va poate face rau sau puteti descoperi ca intentiile unui coleg nu sunt prea onorabile. Aveti de partea voastra in aceasta perioada ghizi, ingeri pazitori, mentori utili care va pot ajuta sa treceti prin ceata care va invaluie.

SAGETATOR –ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Luna Plina aprinde lumina in casa XI, o casa a prietenilor, echipe, cluburi, asociatii profesionale, activitati de grup, internet, socuri, imprevizibil. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege fructe frumoase prin relatiile voastre, de multe ori, fructul poate fi imprevizivil, chiar socant pentru voi. Aceasta energie tensionata poate aduce schimbari legate de relatia cu un grup, un prieten, sunt posibile si cunostinte noi. Este un timp in care aceasta luna plina poate lucra ca un spot luminos asupra prieteniilor nesincere, asupra scopurilor egoiste din anumite asocieri. Este o perioada buna in care puteti obtine anumite daruri de la prieteni, puteti obtine o avansare datorita unui prieten, totul se invarte in jurul contactelor sociale.  Aceasta Luna Plina este punctul culminant al unor evenimente care au inceput pe  1 octombrie 2016 cand a fost Luna Noua in Balanta. Ganditi-va la ce ati inceput atunci, acuma, aceasta luna plina  actioneaza ca un reflector imens asupra  prietenilor vostri, sperantele voastre, activitati de grup, straini, strainatate, banii veniti prin fel de fel de acorduri semnate, credite bancare, afaceri.

CAPRICORN –ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Luna Plina aprinde lumina in casa X, o casa legata de cariera, prezenta publica, obiectivele si aspiratiile profesionale. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acesta este un moment bun pentru realizarea scopurilor profesionale, puteti lasa o cariera care nu va bucura, puteti spune “ gata” unui sef, unui client, tata, o figura autoritara. Se pot termina relatiile  disfunctionale care au legatura cu cariera voastra. Pozitiv, aceasta energie poate aduce o avansare in cariera, o marire de salariu, o recunoastere a talentelor voastre, o schimbare a statutului social,va vede lumea acuma. Accentul acestui moment astral este pe stabilirea ordinii si controlului in viata voastra profesionala, puteti fi in lumina reflectoarelor acuma, puteti fi recunoscuti si apreciati pentru ceea ce faceti. Aceasta Luna Plina este punctul culminant al unor evenimente care au inceput pe  1 octombrie 2016 cand a fost Luna Noua in Balanta. Ganditi-va la ce ati inceput atunci, acuma, aceasta luna plina actioneaza ca un reflector imens asupra carierei, familiei voastre, partener de viata, dusman stiut, activitati juridice, banii partenerului. Ceva din trecut legat de actiunile voastre in cariera, familie, imagine personala, poate gasi o rezolvare pe termen lung sau se poate sfarsi.

VARSATOR –ASCENDENTUL IN VARSATOR

Luna Plina aprinde lumina in casa IX, o casa ce vorbeste despre calatorii lungi, straini, relocari, turism, cultura, politica, legi, religii, mass-media, universitatati. Este o perioada in care luna plina va poate aduce castiguri din afacerile in strainatate, din relatiile cu strainatatea, internet, studii inalte, puteti castiga o excursie, puteti planui o calatorie in strainatate. Puteti decide sa renuntati la anumite cursuri dar in acelasi timp sa doriti sa incepeti altele, puteti lua legatura cu un iubit aflat la distanta mai mare fata de voi, puteti explora noi orizonturi. Este o luna plina ce va indeamna la transformarea crezurilor voastre, a relatiei cu divinitatea, cu spiritualitatea. Mare atentie la calatorii, la problemele cu autoritatile, cu legea. Aceasta Luna Plina este punctul culminant al unor evenimente care au inceput pe 1 octombrie 2016 cand a fost Luna Noua in Balanta. Ganditi-va la ce ati inceput atunci, acuma, aceasta luna plina actioneaza ca un reflector imens asupra mintii voastre mari, cunoastere, respectarea legilor, strainatate, munca, asociat, partener de viata si de afaceri. Ceva  din trecut legat de studii, strainatate, deplasari pe distante mari, procese, munca, poate gasi o rezolvare pe termen lung sau se poate sfarsi intr-un mod imprevizibil.

PESTI –ASCENDENTUL IN PESTI

Luna Plina aprinde lumina in  casa VIII, o casa ce vorbeste despre incredere, resurse comune, intimitate, fidelitate, afaceri, investitii, comisioane, mosteniri, imprumuturi, taxe. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri sunt legate de obiectivele financiare, relatiile disfunctionale, un angajament financiar, un asociat  cheie, un imprumut bancar, o relatie intima. Casa opta este considerata o casa karmica, o casa in care castigurile si pierderile nu sunt contorizate de voi ci de faptele voastre. Pot aparea noi surse de venit, puteti primi o mostenire chiar si o noua dragoste. Egoismul, lacomia sau excesul de putere sunt contorizate de aceasta luna plina si poate deveni pentru voi  un condiment al dezamagirii si pierderii. Puteti deveni mai constienti de aspectele ascunse ale vietii voastre, puteti observa mai usor unde va sabotati singuri, problemele care implica bani, putere, sunt in lumina acuma. Aceasta Luna Plina este punctul culminant al unor evenimente care au inceput pe 1 octombrie 2016 cand a fost Luna Noua in Balanta. Ganditi-va la ce ati inceput atunci, acuma aceasta luna plina actioneaza ca un reflector imens asupra puterii voastre, asupra asociatilor si partenerilor vostri, asupra vietii intime, iubire, copii, munca, proiecte profesionale, colegi de munca. Banii care vin prin fel de fel de acorduri semnate, banii care vin prin partenerul de viata sunt in lumina acuma.

Adriana Tudosa

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.