LUNA NOUA IN FECIOARA–7 SEPTEMBRIE 2021, ORA 3:51, ORA ROMANIEI–SCHIMBARI IMPREVIZIBILE….

 

“Isus le-a zis: “Eu sunt Painea vietii. Cine vine la Mine nu va flamanzi niciodata; si cine crede in Mine nu va inseta niciodata.” Ioan 6:35

Pe 7 septembrie 2021, ora 3:51, ora Romaniei, Luna pe gradul 14:38  Fecioara se intalneste cu Soarele pe gradul 14:38 Fecioara, invitandu-ne sa participam la nunta cosmica anuala in Fecioara. O nunta cosmica este intr-un fel aparte de o nunta pamanteasca unde mirii primesc daruri, acuma lumina ( Soarele) se uneste cu intunericul ( Luna) si incep sa imparta daruri pentru toti cei invitati, in special pentru cei nascuti in preajma  zilei de 7, din orice semn zodiacal.

Cum Luna Noua este asociata cu noi inceputuri, in semnul mutabil si de pamant al fecioarei, aceste “inceputuri” sunt legate de crearea ordinii in tot ce este “ dezordonat” in viata noastra. Semnul Fecioarei are legatura cu vocatia noastra in viata. Ceea ce facem in viata este modul nostru de a servi viata mai mare. Prin serviciu gasim sens si scop. Prin munca asidua devenim fiinte umane mai bune, deoarece Fecioara este semnul autoperfectionarii. Intr-un sens spiritual, in Fecioara ne nastem noi insine.

Acuma, semnul Fecioarei, semnul care imbraca aceasta luna noua, vine cu fel de fel de instrumente, metode, planuri, detalii, retete, necesare unei mai bune organizari, pentru vindecare. Fecioara se refera la solutii practice si aceasta lunatie ne poate ajuta sa decoperim cateva solutii mai bune. Posibilitatea de a gasi „solutia perfecta” pentru problemele pe termen lung va fi mai mare. Suntem ajutati sa vedem toate detaliile, sa vedem unde gresim si ce trebuie “etichetat, aranjat, planificat, curatat, vindecat” intr-un mod nou. Fecioara este semnul care reglementeaza munca si rutina, stilul de viata si sanatatea si acum este momentul pentru schimbare, noi obiceiuri, noi stiluri de viata si de munca, un nou mod de abordare a sanatatii. De fapt, crizele, problemele ingrijoratoare, legate de ceea ce nu functioneaza optim, conduc la o profunda auto-analiza, care, la randul sau, promoveaza auto-imbunatatirea si auto-intelegerea. Aceasta lunatie ne spune pe un ton binevoitor ca totul poate fi rafinat daca suntem dispusi sa facem eforturile necesare. Urmeaza o perioada care ne permite sa atingem un nou nivel de autocunoastere, autovindecare, si o mai buna stapanire a abilitatilor tehnice si creative. Acesta este, de asemenea, un moment oportun pentru a face curatenie (fizica,  mentala si sufleteasca) si pentru a scapa de lucrurile care au devenit toxice.

Luna noua in Fecioara ne incurajeaza sa acordam prioritate sanatatii noastre, sa pretuim calitatea nu cantitatea, sa fim de folos celorlalti dar nu in detrimentul sanatatii si bunastarii noastre, sa ne ingrijim animalele de companie, sa avem grija de lucrurile care fac parte din viata noastra. A venit timpul sa curatam viata noastra din punct de vedere mental, emotional, fizic, spiritual, sa studiem si sa invatam lucruri noi care ne vor ajuta in vindecare, sa ne acceptam si sa ne iubim asa cum suntem, sa fim buni cu noi dar si cu cei din jurul nostru.

Problema spinoasa a acestui moment de Luna Noua este critica, o critica folosita in a-i jigni pe altii, mai ales pe cei apropiati, ducand astfel la dificultati in dragoste, prietenii, munca, relatii. Dar va trebui sa invatam ca energia negativa ce insoteste critica excesiva se intoarce la cel care ii da viata, afectandu-ne astfel starea de sanatate. Luna Noua in Fecioara ne cere sa invatam sa gandim pozitiv, sa intelegem ca atitudinea critica fata de ceilalti dar si fata de noi, ne blocheaza evolutia.

Energia Lunii Noi este intotdeauna influentata de aspectele astrologice pe care le face cu restul actorilor astrali.

In primul rand, Luna Noua in Fecioara energizeaza casa II iar  multe din oportunitatile aduse de acest moment cosmic tin de bani si de utilizarea corecta a resurselor financiare, de utilizarea corecta a resurselor noastre interioare; energia noastra fizica, emotionala, mentala si spirituala. Pentru a realiza acest lucru se impune ca atitudinea noastra sa se schimbe astfel incat sa intelegem ca banii sunt tot energii divine, ca valorile nu sunt doar materiale ci si spirituale in concordanta cu ceea ce ne spune mantuitorul nostru Isus:

“Nu va strangeti comori pe pamant, unde le mananca moliile si rugina si unde le sapa si le fura hotii; ci strangeti-va comori in cer, unde nu le mananca moliile si rugina si unde hotii nu le sapa, nici nu le fura. Pentru ca unde este comoara voastra, acolo va fi si inima voastra.” Matei 6:19,20,21.

Luna Noua pe gradul 14:38 Fecioara il atrage in planul ceresc pe Uranus retrograd pe gradul 14:40, care aduce ineditul, neasteptatul, rebeliunea. Uranus revolutioneaza momentul astral. Aceasta aliniere stimuleaza inovatia, creativitatea si originalitatea. Nu numai ca ne va incuraja sa fim excentrici si ciudati, ci ne va sustine si eforturile de a crea ceva tangibil din ideile si inspiratia pe care le primim. Viata cu Uranus nu este niciodata plictisitoare, ci cu multe urcusuri si coborasuri in mijlocul unor mari incertitudini. Pe o scara mai larga, Uranus retrograd se manifesta ca o neliniste generala in societatea in care traim, in politica iar lucrurile acoperite, suprimate, ignorate, ies acuma in lumina. Cum Uranus retrograd este in casa X si guverneaza casa VII, cariera, ambitiile profesionale, relatiile, pot cunoaste schimbari imprevizibile. Aceasta luna noua activeaza mai multe schimbari: schimbari bruste, modificari ale programului, modificari ale planurilor, schimbari in relatii si aliante. Poate fi o rearanjare a ceea ce a fost deja pus in miscare. Acest Zeu al Cerului scutura lucrurile, ne indeamna sa ne eliberam si sa ne asumam riscuri, dar fara o plasa de siguranta.

Mercur, conducatorul acestei luni noi, este in balanta(relatii) si face o opozitie cu Chiron in Berbec-vindecatorul ranit. Putem primi anumite informatii, idei, cuvinte, mantre, de la ceilalti si care ne pot ajuta sa vindecam cicatricile noastre din trecut. Cautam un salvator(Balanta) dar Chiron in Berbec, ne spune ca cel mai bun mod de a face ceva este sa facem noi insine, sa folosim propriile noastre daruri unice, sa avem incredere in noi insine pentru a avea ceea ce este necesar. Nimeni nu ne poate vindeca, salva, decat noi insine prin semnalul dat divinitatii din noi ca suntem gata sa ascultam. Dar, Mesagerul nostru cosmic poate mari neintelegerile cu ceilalti(balanta). Indiferent de ranile, greutatile, greselile, pe care le ducem cu noi, trebuie sa ne tratam cu bunatate si cu iubire. Cei mai puternici pasi pe care ii putem face intr-o calatorie de vindecare este sa invatam sa ne iubim pe noi insine si viata noastra, indiferent de circumstante. Acest moment astral ne cere sa ne acceptam exact asa cum suntem mai degraba decat sa fim exigenti sau critici.

Luna Noua pe gradul 14:48 Fecioara reinvie mitologia Egeriei, un asteroid aflat pe gradul 14:33 Fecioara. Daca planetele sunt ca niste chei principale,  asteroizii sunt cheitele ce ofera tot timpul o cale mai ingusta dar adesea salvatoare pentru mesajul astral.

In mitologie, Egeria a fost o nimfa cu un rol legendar in istoria timpurie a Romei ca si consoarta divina si consiliera al celui de-al doilea rege al Romei, Numa Pompilius, caruia i-a impartasit legi si ritualuri referitoare la vechea religie romana. Numele ei este folosit ca eponim pentru o femeie consiliera sau consiliere. Povestea spune ca atunci cand Numa a murit, Egeria a fost atat de tulburata incat zeita Diana a transformat-o într-un izvor curativ. Numa a fost ingropat cu cartile sacre. 500 de ani mai tarziu, o ploaie abundenta a spalat pamantul i cartile au fost redescoperite. Din pacate, romanii au gasit cartile in contradictie cu practicile lor religioase, asa ca le-au ars. Acest asteroid poate da intelepciune, intelegere si claritate a gandirii. Poate exista un talent deosebit pentru consilierea altora in chestiuni importante. Este posibila si o intuitie puternica.

Acuma, Luna Noua de mana cu Egeria in Fecioara ne incurajeaza sa invatam din greselile trecutului, sa ascultam de instinctele noastre, sa nu ignoram “ vocea interioara “ care ne protejeaza, ne ghideaza, ne salveaza, ne vindeca. Egeria este asociata cu apa sfintita care vindeca sufletul iar aceasta Luna Noua este o “ impartasanie astrala “ ce ne purifica si ne ajuta sa  vedem ce este gresit in viata noasrta si ce putem face pentru viitorul nostru. Ne spune cum sa ne reconectam din punct de vedere spiritual la sistemele de credinta  din trecut prin simboluri, pilde si arhetipuri care ne ajuta sa intelegem cine suntem. In acelasi timp, acest aspect astrologic poate vorbi si de o pierdere( bani, relatii, cariera, statut social, functie inalta) care devasteaza sufletul( Egeria l-a pierdut pe Numa si a plans pana a fost transformata intr-un izvor)

Aceasta Luna Noua este un ochi astral vigilent ce ne ajuta sa descoperim ordinea de care are nevoie sufletul nostru. In cautarea perfectiunii, putem exagera si complica atat de mult lucrurile, ne putem lega de defecte, ca nu mai stim ce este bine sau rau. Dar energia fecioarei este cel mai bine exprimata prin simplificarea lucrurile. Simplifica, organizeaza, sorteaza si pune lucrurile la locul lor potrivit. Sa facem curatenie fizica, mentala, sufleteasca, sa scapam de bagajele inutile.

Si in simplitate ne legam de Dumnezeu …

Sa fiti binecuvantati!

Adriana Tudosa

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.