VENUS IN BERBEC/PESTI IN MERS APARENT RETROGRAD SI ZODIILE: 4 MARTIE -15 APRILIE 2017

sarpe

In astrologie, Venus se ocupa de relatii, armonie, iubire, frumusete, bani, valori in general. Ea arata modul in care ne bucuram de placerile zilnice ale vietii. Cu Venus de mana, stim sa apreciem frumusetea, stim sa ne valorificam talentele, stim sa mergem catre sursa care ne face fericiti, impliniti. Cand Venus intra in miscare aparent retrograda, ne testeaza capacitatea de a rezista “ poftelor” noastre fie ca vorbim de iubire, fel de fel de achizitii, tratamente de infrumusetare, portofel, talente native. Intr-un fel destul de obsesiv, Venus retrograd face lumina in partea intunecata a unei relatii fie ca este vorba de iubire, casnicie, asociat de afaceri, justitie, bani, frumusete. Marea intrebare incomoda a lui Venus retrograd este “asta iti doresti cu adevarat, merita efortul tau?”. Lectia acestui tranzit tine de adevaratele valori ale noastre, ale relatiilor noastre, dincolo de asteptari, calcule si strategii. Cum Venus se ocupa de relatii romantice, urmatoarele patruzeci de zile pot fi un adevarat cosmar in relatiile subrede, ascunse, triunghiulare. O relatie perfecta nu exista aici pe pamant dar prin definitie, Venus vrea relatii corecte, in care amandoi parteneri stiu sa tina cont de placerile celuilalt.Venus retrograd este cea mai buna perioada pentru re-descoperirea, re-evaluarea valorilor noastre, ce si pe cine apreciem, ce ne place, ce bunuri cumparam, cum atragem banii.

In perioada 2-16 aprilie 2017, Venus se misca aparent retrograd in ultimele 4 grade din semnul Pesti. Acuma, visele sunt mai intense, mai puternice, este o energie ce poate scoate la iveala un “adevar crud “ intr-o relatie ( relatie de iubire, relatia cu partenerul de viata, relatia cu un partener de afaceri, relatia cu banii) plina de erori, iluzii, inselatorii, toxicitate.Venus in semnul Pestilor este guvernata de Neptun ceea ce poate insemna destul de multe iluzii in legatura cu orice fel de relatie, este iluzia care pluteste in aer dar care in aceasta perioada de retrogradare se poate transforma intr-un crud adevar acompaniat de lacrimi si suferinte. Perioada de retrogradare este cea mai buna perioada de a evalua, re-evalua o relatie, un partener, beneficiul unei iubiri, unui parteneriat, nu este cel mai bun timp pentru a lua decizii majore,  acest lucru il putem face in momentul cand Venus intra in mers direct iar acest lucru se intampla pe 15 aprilie 2017.

Simbolul Sabian al gradului 14 Berbec, gradul inceperii miscarii aparent retrograde a lui Venus: “ Un sarpe incolaceste un barbat si o femeie intr-o stransa imbratisare”.

Acest simbol re-invie povestea” ispitei”. Sarpele este admirat pentru posibilitatea lui innascuta de a-si lepada pielea veche fiind un simbol al innoirii, intineririi si chiar al nemuririi. Tot sarpele este si un simbol al raului, al pericolului si ispitei. In Biblie, sarpele este o fiinta mitica,foarte mare ce are o gandire si o fire rea. Sarpele  simbolizeaza “ ispita, cel care inseala  “, exemplul cel mai bun este cel in care sarpele a ispitit pe Adam si Eva in Gradina Edenului sa guste  fructele din Pomul Cunoasterii Binelui si Raului, din aceasta cauza, ei au fost alungati din Rai. Sarpele le-a adus atat cunostinte cat si pacate. In templele sacre sau alte spatii importante, serpii apar ca gardieni puternici. Veninul sarpelui este asociat cu substante chimice care au puterea de vindecare, datorita acestui lucru , sarpele este asociat adesea cu unul dintre cele mai intelepte animale. Tot serpii sunt un simbol al razbunarii, veninul lor poate ucide in cateva secunde. Acest grad 14 berbec cu simbolul” un sarpe incolaceste un barbat si o femeie “ poate arata o vindecare intr-o relatie  sau o vindecare a corpului fizic a unuia dintre parteneri, in acelasi timp poate aparea a treia persoana langa un barbat si o femeie ce poate fi un fel de amenintare, o ispita pentru unul dintre parteneri. Gelozia, neincrederea, resentimentele, separarea sunt cauzate de aceasta a treia persoana. In acest timp poate iesi in lumina aceasta a treia persoana, un amant,o amanta, se pot rupe relatii ( unul din parteneri este alungat din paradis ), poate aparea un sentiment de teama sau tensiune din cauza unei stari incerte intr-o relatie. Este cel mai bun timp pentru a re-analiza o relatie care produce mult rau ( musca veninos ), atata timp cat ne complacem sa traim in relatii “ muscatoare “ astrele nu ne pot ajuta. Sarpele este un simbol al transformarii, asta poate arata prin acest simbol o transformare importanta in relatia cu partenerul  datorita intelepciunii, credintei. Tot sarpele este cel mai uzitat simbol sexual , conform Bibliei, sarpele este seducatorul, cel care te impinge sa pacatuiesti, de aici se desprinde ideea de tentatie sau inclinatie imorala. Emotiile ard in aceasta perioada, este un timp in care dorintele sunt focuri nestavilite, tocmai de aceea sarpele –ispita poate face mult rau in cazul unor relatii stabile. In Grecia antica, sarpele a fost considerat norocos, talismanele cu serpi erau folosite impotriva raului, in consecinta putem spune ca in unele directii, aceasta perioada a lui Venus retrograd ne protejeaza. Pana pe 15 aprilie, Venus retrograd poate actiona ca un sarpe si poate aduce teama, vindecare, ispita, cunoastere, protectie, teama de a ne exprima sentimentele, secrete, folosirea sexualitatii pentru a controla pe cineva, boli, alungarea din paradis sau intoarcerea in propria ‘gradina divina “.

Pentru Tauri si Balante, sa nu uitam ca Venus este planeta lor guvernatoare, asadar vorbim de o influenta puternica a lui Venus in mers aparent retrograd cu efecte destul de distructive daca veti actiona sub influenta acestui joc de lumini si umbre induse de aceasta energie, de aceea va recomand multa prudenta.

Semnele cardinale Berbec, Balanta, Rac, Capricorn dar si cei nascuti in ultimile 5 zile din semnele Pesti, Fecioara, Gemeni, Sagetatori, sunt cele mai influentate in perioada acestui tranzit, este o energie cu efecte puternice asupra acestor semne zodiacale, deci, va recomand sa nu luati hotarari in aceasta perioada legate de parteneri, de afaceri, asteptati sa treaca perioada aceasta.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Venus retrograde este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC / ASCENDENTUL IN BERBEC

Venus in mers aparent retrograd prin casa I, o  casa a personalitatii, va induce o energie ce poate accentua egocentrismul dar in acelasi timp va poate “ ingheta” si inima. Marea greseala in aceasta perioada poate avea o legatura directa cu modul eronat in care concepeti iubirea, veti fi atrasi mai mult spre a cuceri decat de a convetui alaturi de un partener. Inconstanta in sentimente si superficialitatea de care veti da dovada poate aduce necazuri in viata de zi cu zi, desconsiderarea partenerului poate conduce la experiente nefericite in aceasta perioada. Pozitiv, aceasta perioada poate fi un timp in care puteti evalua corect ce nevoi are eul vostru pentru a se putea implini, ce doriti cu adevarat pentru voi, ce valoare aveti si ce valoare vreti sa aiba partenerul vostru. Este cel mai bun timp pentru redescoperirea adevaretelor voastre valori. Venus retrograd are pentru voi un mesaj destul de sugestiv “ gaseste-te pe tine insuti, gaseste-ti adevarata valoare “. Este o perioada ce poate forta schimbarea stilului de viata personal, relational, modificari in aspectul fizic, o cale noua. In perioada 2-15 aprilie 2017, Venus in mers aparent retrograd in Pesti accentueaza foarte mult trairile interioare, o nevoie acuta de izolare, retragerea din lumea reala si cautarea intelesurilor mai adanci ale vietii, este un timp al apropierii de Dumnezeu, apropierea de un nou ideal, amplificarea vietii spirituale. Timp de 40 de zile puteti pregati terenul unui nou drum in viata.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Venus in mers aparent retrograd prin casa XII este o energie ce accentueaza foarte mult trairile interioare, o nevoie acuta de izolare, de retragerea din lumea reala si cautarea intelesurilor mai adanci ale vietii, este un timp al apropierii de Dumnezeu, apropierea de un nou ideal, amplificarea vietii spirituale.  Sunt destul de accentuate complexele emotionale care cer investigare, sunt amplificate iubirile secrete, iubirile trecute dar care in aceasta perioada prind viata, este amplificata destul de mult sensibilitatea dar si  sentimentul de mila dorind sa veniti in ajutorul celor oropsiti, dar, aveti nevoie  de atentie in legatura cu acesti oameni deoarece puteti foarte usor sa fiti pacaliti. Venus in mers aparent  are un mesaj destul de sugestiv pentru voi” este momentul intalnirii, confruntarii si transformarii unui trecut in care ati comasat tot ceea ce nu ati vrut sau nu ati putut rezolva la vremea respectiva, este momentul in care nu mai puteti sa va escchivati de la responsabilitatile fata de voi insiva, este momentul in care culegeti roadele a ceea ce a fost in trecut”. Este o perioada ce poate forta schimbarea modului de a percepe realitatea prezenta, cum percepeti o relatie trecuta, de fapt acuma puteti descoperi adevarata fata a unei relatii din trecut. In perioada 2-15 aprilie 2017, Venus in mers aparent retrograd in Pesti poate forta schimbarea stilului de viata in ceea ce priveste cercul social, grupuri, iubire, prietenii din viata voastra. Aceasta energie poate accentua dorintele voastre legate de revederea unor vechi prieteni, repararea unor greseli pe care le-ati facut in trecut fata de anumiti oameni ce v-au fost destul de apropiati, fata de un grup de persoane cu care ati impartasit un ideal comun. Aveti la dispozitie 40 de zile si 40 de nopti sa faceti pace cu trecutul, sa iertati daca vreti sa fiti iertati.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI 

Venus in mers aparent retrograd prin casa XI este o energie ce poate accentua dorintele voastre legate de revederea unor vechi prieteni, repararea unor greseli pe care le-ati facut in trecut fata de anumiti oameni ce v-au fost destul de apropiati, fata de un grup de persoane cu care ati impartasit un ideal comun. Este un timp in care va puteti lamuri de adevarata valoare a unui prieten , asadar,  putem vorbi de rupturi in prieteniile voastre sau de un nou mod de abordare a unei prietenii. Putem vorbi de valori si dorinte, de alegerile pe care le-ati facut si de responsabilitatile care au rezultat din ele, de detasarea de un anumit grup de prieteni, de intalnirea unei persoane care va poate ajuta si proteja .Venus in mers aparent retrograd are un mesaj destul de sugestiv” valoarea reala a unei prietenii, valoarea reala a unei dorinte”. Este o perioada ce poate forta schimbarea stilului de viata in ceea ce priveste cercul social, grupuri, iubire, prietenii din viata voastra. In perioada 2-15 aprilie 2017, Venus in mers aparent retrograd in Pesti poate amplifica neplacerile in cariera, in relatia cu sefii, in afacerile imobiliare, in relatia cu unul din parinti. Este cea mai buna perioada pentru a re-defini ambitiile si colaborarile profesionale.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC  

Venus in mers aparent retrograd prin casa X poate energiza dorinta de schimbare in cariera, dar, nu este cel mai bun timp pentru a lua o asemenea hotarare chiar daca imboldul acesta va fi destul de mare, asteptati pana ce trece perioada aceasta dificila. Este destul de amplificat compromisul in iubire, sacrificarea familiei in favoarea profesiei, poate fi un timp in care problemele profesionale va tin departe de casa iar de aici se pot naste destule probleme. Nu va puteti lauda cu prea multa diplomatie in aceasta perioada  fiind posibile probleme in cariera, in viata sociala. Mesajul lui Venus in mers aparent retrograd are o legatura directa cu valoarea reala a unei cariere, cu descoperirea a ceea ce sunteti pentru a va putea manifesta in exterior fara “ masca” , daca ceea ce faceti corespunde cu adevarat esentei voastre  interioare sau pur si simplu jucati un rol. Este cea mai buna perioada pentru a re-defini ambitiile si colaborarile profesionale. In perioada 2-15 aprilie 2017, Venus in mers aparent retrograd in Pesti va induce destule provocari legate de modul cum va folositi diplomatia,  cum va exprimati punctele de vedere, doriti provocari si stimulari din partea partenerului, atentie la spiritul aventuros. Este cea mai buna perioada pentru a re-defini crezurile voastre, credinta in Dumnezeu.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Venus in mers aparent retrograd prin casa IX este o energie ce va poate amplifica gustul calatoriilor, gustul pentru lux, comoditate, dorinta pentru parteneri bogati. Puteti sa va treziti din “ iluziile unei dulci iubiri”  simtind nevoia unui partener cu care sa studiati, sa va spiritualizati fiinta prin intermediul iubirii  sau aspiratiilor spirituale. Mare atentie la calatorii care pot sa se dovedeasca a nu fi in acord cu ceea ce v-ati dorit de fapt. Venus in mers aparent retrograde prin aceasta casa anuleaza frontierele favorizand explorarea, legatura cu alte culturi, studiile superioare. Puteti deveni in aceasta perioada extrem de pasionali, aroganti, chiar fanatici in necesitatea de a-i intrui pe altii si de a le impartasi punctele voastre de vedere, veti simti o nevoie acuta de a converti si pe altii la filosofiile voastre de viata, religie.Venus retrograd in aceasta casa IX bazata mai mult pe teorie va va induce destule provocari legate de modul cum va folositi diplomatia, cum va exprimati punctele de vedere, doriti  provocari si stimulari din partea partenerului, atentie la spiritul aventuros. In perioada 2-15 aprilie 2017, Venus in mers aparent retrograd in Pesti poate face sa va manifestati intr-un mod egoist, dur, chiar violent, posesiv si radical, toate aceste manifestari ale voastre va pot aduce destule necazuri in toate relatiile care au la baza diferite acte de parteneriate, fie ca vorbim de o casatorie, o afacere, un imprumut bancar, o mostenire. Este cea mai buna perioada pentru vindecarea dorintei voastre de putere, manipulare parteneri. Se poate ca Venus retrograd sa va raspunda la intrebarea “ Care valori imi dau putere cu adevarat?”.

FECIOARA / ASCENDENTUL IN FECIOARA

Venus in mers aparent retrograd prin casa VIII este o energie ce va poate face sa va manifestati intr-un mod egoist, dur, chiar violent, posesiv si radical, toate aceste manifestari ale voastre va pot aduce destule necazuri in toate relatiile care au la baza diferite acte de parteneriate, fie ca vorbim de o casatorie, o afacere, un imprumut bancar, o mostenire. Deveniti preocupati de spiritualizarea sentimentelor, poata aparea dorinta de a pune capat unei relatii, a unei afaceri, va recomand sa asteptati sa treaca acest tranzit care de multe ori va poate pacali in privinta dorintelor voastre.Sunt favorizarte in schimb refinantarile unui credit bancar. Cu Venus in mers aparent retrograd prin casa VIII este amplificat si mai mult ceea ce se intampla intre voi si un partener si vrea sa se asigure ca banii si bunurile gestionate impreuna sunt necesare, benefice si  valoroase. Se  poateca Venus retrograd sa va raspunda la intrebarea “ Care valori imi dau putere cu adevarat?”. In perioada 2-15 aprilie 2017, Venus in mers aparent retrograd in Pesti va poate lamuri de adevarata valoare a sotului, a partenerului, asociat, dusman stit, hotarare judecatoreasca, avocat. Asteptati sa treaca aceasta perioada destul de tulbure  pentru a lua hotarari legate de un partener. Venus retrograd va poate raspunde acuma la intebarea:” Ce valori cultiv de atrag tot timpul astfel de oameni?”.

BALANTA / ASCENDENTUL IN BALANTA

Venus in mers aparent retrograd prin casa VII  este o energie ce  poate amplifica tot felul de probleme  in viata de cuplu, totul poate pleca de la nemultumirea fata de partener, intr-o afacere puteti sa va suparati pe asociat , totul poate culmina cu o dorinta acuta de a va pedepsi intr-un anumit fel partenerul, asociatul. Casa VII este o casa anugulara in care Venus este guvernatorul natural al acestei case, deci putem vorbi de o energie destul de puternica ce va poate face sa va inselati in legatura cu un partener find decisi sa rupeti relatia, puteti gresi destul de mult fata de partener, de aceea va recomand sa nu luati hotarari in aceasta perioada deoarece se pot dovedi a nu fi in acord cu ceea ce va doriti de fapt. Este un timp in care va puteti lamuri de adevarata valoare a sotului, a partenerului. Asteptati sa treaca aceasta perioada destul de tulbure pentru a lua hotarari legate de partener. Venus retrograd in aceasta casa poate fi ca un filtru prin care ii priviti pe ceilalti, dar acest filtru poate fi umbrit de proiectiile voastre subconstiente, de o  imaginatie distorsionata,,acestea pot conduce la fel de fel de probleme si neintelegeri. In perioada 2-15 aprilie 2017, Venus in mers aparent retrograd in Pesti va poate lamuri de adevarata valoare a unei diete, a unui loc de munca, colegi, program de munca, crize existentiale. Atentie la problemele de sanatate ce pot aparea in aceasta perioada.

SCORPION / ASCENDENTUL IN SCORPION

Venus in mers aparent retrograd prin casa VI poate fi o energie ce va amplifica frica de a iubi, ascunderea sentimentelor, analizarea sentimentelor intr-un mod rational si exprimarea lor prea tarziu, de aceea pot aparea deceptiile sentimentale. Este cel mai bun timp pentru a reconsidera tot ceea ce are o legaura directa cu dieta, serviciul, colegii, locul de munca, programul de munca . Relatiile la locul de munca pot deveni mai tensionate, mai impulsive, puteti sa va inselati in legatura cu un coleg, puteti sa faceti diverse greseli in modul de abordare a unei proceduri de lucru, de aceea va recomand mare atentie , nu este cel mai bun timp sa “ sasaiti “ la locul de munca. Atentie la problemele de sanatate ce pot aparea in aceasta perioada. In perioada 2-15 aprilie 2017, Venus in mers aparent retrograd in Pesti va pune o pereche de ochelari care modifica realitatea in iubirile voastre, in ativitatile creatoare, in relatia cu copii, in fel de fel de activitati speculative.
Fiti prudenti, incercati sa veniti in intampinarea mesajului acestei energii care va poate ajuta sa descoperiti valoarea reala a unui iubit, a unui talent creativ, a adevaratei relatii ce trebuie sa existe cu copiii vostri.

SAGETATOR / ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Venus in mers aparent retrograd prin casa V este o energie ce va amplifica manifestarea patimasa a sentimentelor, dragostei, romantismului, deveniti aventurosi cu  o nevoie acuta de distractii si placeri de toate felurile. Nevoia de a iubi doar pentru a va satisface dorinta de distractie, de experimentare, poate provoca destule necazuri in relatiile cu cei din jur. Imprevizibilul, iresponsabilitatea si riscul pot deveni armele cu care aceasta energie a lui Venus in mers retrograde va pregateste pentru razboiul cu cei din jur. Pozitiv, este o buna perioada pentru a va exprima sentimentele prin emotii artistice. Pot aparea dificultati in relatia cu copii, va puteti insela in legatura cu copiii, poate aparea o sarcina nedorita in cazul femeilor.Viata voastra amoroasa devine  excentrica si riscanta putand crea destule scandaluri, deci va recomand destula prudenta, incercati sa veniti in intampinarea mesajului acestei energii care va poate ajuta in descoperirea valorii reale a unui iubit, a unui talent creativ, a adevaratei relatii ce tebuie sa existe cu copiii vostri.
In perioada 2-15 aprilie 2017, Venus in mers aparent retrograd in Pesti va poate intensifica trairile interioare, la nivel emotional, va poate pune fata in fata cu provocari legate de familie, radacinile familiei, puterea individuala. Este un timp in care trebuie sa constientizati ca securitatea de care aveti nevoie trebuie sa o obtineti  prin propriile eforturi.Nu este cel mai bun timp pentru a schimba locuinta, aceasta energie va cere sa iertati familia, parintii, daca va doriti siguranta interioara, va poate ajuta sa re-descoperiti adevaratele valori ce tin de familia voastra, parinti, tara, neam.

CAPRICORN / ASCNDENTUL IN CAPRICORN

Venus in mers aparent retrograd prin casa IV este o energie ce se poate manifesta prin dorinte acute de detasare de familie, de casa, de parinti, poate amplifica neintelegerile cu acestia, poate aparea un sentiment de nesiguranta pe care il puteti alimenta chiar voi. Pozitiv, Venus in mers aparent prin  aceasta casa va poate ajuta in refacerea unor legaturi rupte cu familia, in descoperirea unor falsuri intr-o afacerea imobiliara, in  atentionari legate de cumpararea unei casa, de redecorarea unei case. Casa IV este o casa angulara, putem vorbi de o energie puternica a lui Venus in mers aparent retrograd ce va poate intensifica trairile interioare, la nivel emotional, va poate pune fata in fata cu provocari legate de familie, radacinile familiei, puterea individuala.
Este un timp in care trebuie sa constientizati ca securitatea de care aveti nevoie trebuie sa o obtineti  prin propriile eforturi. Nu este cel mai bun timp pentru a va muta in alta casa, in alta localitate, aceasta energie va poate ajuta sa re-descoperiti adevaratele valori ce tin de familia voastra, parinti, tara, neam. In perioada 2-15 aprilie 2017, Venus in mers aparent retrograd in Pesti poate aduce provocari in relatia cu rudele voastre, frati si surori, tineri, calatorii scurte, vecini, cumparaturi diverse.
Poate fi si un timp benefic refacerii unor legaturi rupte din trecut cu fratii, surorile voastre, alte rude, puteti sa va dati seama de adevarata valoare a unei idei, va puteti gandi sa va reluati studiile.

VARSATOR / ASCENDENTUL IN VARSATOR

Venus in mers aparent retrograd prin casa III este o energie ce poate aduce provocari in relatia cu cei din preajma voastra, rude, frati, surori, tineri, la cumaraturi, in calatorii scurte, barfa, minciuna.
Pozitiv, poate fi un timp benefic refacerii unor legaturi rupte din trecut cu fratii, surorile, alte rude, puteti sa va dati seama de adevarata valoare a unei idei, va puteti gandi sa va reluati studiile. Atentie mare la superficialitatea de care veti da dovada in exprimarea sentimentelor , poate fi un timp al declaratilor impersonale, a unui limbaj elevat prin care veti dori de fapt sa va ascundeti incapacitatea si curajul de a iubi cu adevarat . Este un timp in care deveniti extrem de curiosi de detaliile din viata celorlalti ( barfa )iar acest lucru va poate aduce destule necazuri, pot aparea  frustrari in relatiile de dragoste si  nevoia de a fi singuri, nefericirea are o legatura directa cu greselile pe care le puteti face in aceasta perioada. In perioada 2-15 aprilie 2017, Venus in mers aparent retrograd in Pesti poate aduce provocari legate de bani, cum obtineti banii, cum va folositi valorile personale in a face bani . Este un timp in care relatiile se pot baza mai mult pe finante decat pe sentimente , pot aparea pierderi de bani prin cheltuielile pe care le puteti face  cumparand  lucruri care va iau ochii dar care de fapt se pot dovedi lipsite de valoare. Pot aparea pierderi financiare, deci mare atentie.

PESTI / ASCENDENTUL IN PESTI

Venus in mers aparent retrograd prin casa II este o energie ce amplifica provocarile legate de bani, cum obtineti banii, cum va folositi valorile personale in a face bani. Este un timp in care relatiile se pot baza mai mult pe finante decat pe sentimente, pot aparea pierderi de bani prin cheltuielile pe care le puteti face cumparand  lucruri care va iau ochii dar care de fapt se pot dovedi lipsite de valoare. Energia lui Venus prin aceasta casa poate scoate in evidenta si mai mult indulgenta, materialismul, posesivitatea , gelozia, risipa, manipularea si lipsa oricaror scupule in a face bani.  In aceasta casa , Venus in mers aparent retrograd este destul de puternica deoarece este guvernatorul natural al acestei case, poate aduce pierderi de bani, cresterea cheltuielilor sau in acelasi timp poate aduce sansa castigarii unor sume spectaculoase, in esenta putem vorbi de provocari legate de valoare personala. Se face lumina in modul in care va folositi resursele personale si financiare, cum va gestionati propriul patrimoniu. In perioada 2-15 aprilie 2017, Venus in mers aparent retrograd in Pesti poate aduce provocari in relatia cu voi insiva, cu valoarea reala a voastra, cu valoarea partenerului de viata. Care sunt valorile mele adevarate? O intrebare la care va poate raspunde Venus retrograd .

Adriana Tudosa

You may also like

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.