ECLIPSA DE SOARE IN FECIOARA SI ZODIILE- 13 SEPTEMBRIE 2015

Isis

“Doamne, da-mi …
seninatatea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
curajul de a schimba ce imi sta in putere sa schimb
si intelepciunea de a face diferenta intre ele.”
( Reinhold Nierbuhr- Rugaciune pentru seninatate )

O Eclipsa de Soare este o “ LUNA NOUA SPECIALA “ datorita aspectului cu axa Nodurilor Lunare, de aceea evenimentele aduse de o eclipsa au “ o calitate karmica, predestinata “.Toate eclipsele aduc un timp al schimbarii dar o schimbare semnificativa ce va corecta traiectoria destinului nostru cu sau fara voia noastra.
La nivel personal, Eclipsa de Soare poate avea un impact deosebit daca face un aspect de conjunctie cu o planeta din harta natala, a venit timpul pentru ceva nou in acord deplin cu destinul fiecaruia. Eclipsa de Soare este in conjunctie cu asteroidul 42 Isis, o zeita a Egiptului antic ce patrona maternitatea , magia, fertilitatea , ingrijirea celor asupriti si rugaciunea celor bogati. Isis a fost sotia fratelui ei Osiris care a fost ucis din invidie de catre  Seth , fratele mai mic. Acesta a ascuns trupul lui Osiris intr-o cutie si a aruncat-o  pe Nil, Isis cu durerea in suflet a inceput sa-si caute sotul gasind in cele din urma cutia. Dar Seth infuriat de dragostea lui Isis, a inceput sa rupa corpul lui Osiris in bucati ( 14 bucati ) imprastiindu-le in toata tara. Isis nu renunta, dragostea pentru sotul ei este imensa reusind sa adune doar 13 bucati din corpul  sotului ei ( penisul a fost mancat de pesti), a reasamblat cadavrul sufland viata in Osiris, face dragoste cu el si concepe un  copil-Horus, prin asta ea uimeste astfel Zeii. Dar magia nu a durat si Osiris moare, astfel mitologia prezinta apa Nilului drept lacrimile lui Isis ce-si plange durerea, moartea sotului ei mult iubit, partea esentiala ramane totusi iubirea lui Isis pentru Osiris, conexiunea lor magica, ansamblarea corpului lui Osiris si nasterea copilului lor.  Aceasta Eclipsa de Soare in conjunctie cu asteroidul Isis aduce posibilitatea de a intregi anumite situatii de viata, gasirea verigii lipsa, gasirea unui medicament care vindeca, este un punct de iubire adevarata, de netagaduit, un devotament iesit din comun pentru partener, iubit. Aceasta Eclipsa in conjunctie cu Isis este despre uniune, devotament, dragoste, bucati de informatii  ansamblate intr-un intreg, ni se ofera in aceste zile acea parte lipsa care ne poate completa,  intregi.
Toata lumea are gradul 21 Fecioara in harta lor natala dar cei care vor simti cu adevarat influenta Eclipsei  de Soare vor fi cei cu planete, axe, noduri in termen de 5 grade in conjunctie ( 16-26 grade Fecioara ), opozitie ( 16- 26  grade Pesti ) , careu ( 16-26 grade Gemeni si Sagetator ) cu aceasta Eclipsa.
O Eclipsa de Soare face lumina in “partile intunecate “ dintr-un domeniu  cheie din viata noastra punandu-ne sa redescoperim un alt mod de a aborda acel domeniu, asta in functie de casa astrologica din harta natala activata.
Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Eclipsa de Soare  este mai precis   pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC
Eclipsa de Soare in casa VI energizeaza fluctuatiile la locul de munca, schimbari ale locului de munca, modificari ale programului de munca, schimbari de sefi, un mai mare interes fata de sanatate si intretinerea sanatatii. Schimbarile promise de aceasta energie imensa pot insemna pasi inainte sau pasi inapoi, putem vorbi de crestere personala, o crestere ce inseamna de fapt transformarea sau schimbarea conditiilor de la locul de munca. Pot aparea si anumite crize in stransa legatura cu modificarile de la locul de munca ce pot afecta si sanatatea. Mesajul eclipsei in casa VI are o legatura directa cu “transformarea voastra”, transformare ce se face adesea prin schimbare, suferinta, rabdare si rezistenta. Aceasta Eclipsa face parte dintr-o serie de eclipse pe axa Pesti –Fecioara ce  dureaza  pana in 2017. De-a lungul acestor  ani, veti fi ghidati sa reformati modul in care priviti locul de munca, colegii, serviciul pentru cei din jur, sanatatea, compasiunea, iertarea, responsabilitatile voastre. Este o Eclipsa ce vrea sa invatati sa deveniti furnizori de servicii pentru cei din jur dar fara a considera acest lucru frustrant. Este o reformare a obiceiurilor voastre zilnice, a sarcinilor voastre, a modului in care va ingrijiti corpul fizic dar si mintea si spiritul. Acest concert astral va indeamna sa alegeti pentru urmatoarea perioada motto-ul “ o minte sanatoasa intr-un corp sanatos”. Isis in conjunctie cu Eclipsa de Soare poate fi un timp in care sunteti ajutati sa descoperiti sau sa primiti acea piesa lipsa din acest domeniu de viata: munca voastra, relatia cu colegii si sefii, mod de gandire, obiceiuri legate de sanatate.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR
Eclipsa  de Soare in casa V energizeaza activitatile legate de felul cum sunt folosite talentele creative, putem vorbi de un test al exprimarii de sine, al exprimarii emotionale si al exprimarii creative. Poate fi un timp care va aduce o iubire, un copil, putem vorbi de experiente si actiuni riscante ce  activeaza emotiile voastre, apare dorinta de aventura, dorinta de a risca in promovarea initiativelor creative sau financiare. Este un timp in care flerul si imaginatia va pot conduce la rezultate foarte bune. Aceasta Eclipsa face parte dintr-o serie de eclipse pe axa Pesti –Fecioara ce  dureaza  pana in 2017. De-a lungul acestor  ani, veti fi ghidati sa reformati modul in care priviti relatiile de iubire, copiii, dragostea, prietenia, creativitatea, placerea, sperantele voastre. Este o Eclipsa ce  poate matura o relatie de iubire, un proiect creativ care nu fac parte din destinul vostru. In acelasi timp, puteti cunoaste o noua dragoste, poate fi ceva brusc, neprevazut. Isis in conjunctie cu Eclipsa de Soare poate fi un timp in care sunteti ajutati sa descoperiti sau sa primiti acea piesa lipsa din acest domeniu de viata: iubit, copil, iubire ,romantism, creativitate, risc, aventura, initiative artistice sau financiare.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI
Eclipsa  de Soare in casa IV energizeaza tot ceea ce inseamna familie, radacinile familiei, resedinta, afaceri imobiliare. Putem vorbi de o atentie mai mare fata de familie, cariera, o implicare mai profunda in viata parintilor, afaceri imobiliare ce pot cunoaste salturi sau anumite pierderi. Sunt posibile imbunatatiri a locului in care locuiti, putem vorbi si de schimbari de resedinta sau un punct final pentru lucrurile care treneaza in viata voastra. Experientele aduse de energia eclipsei in aceasta casa au o legatura directa cu tot ce inseamna integrare si stabilizare in cadrul unui camin, familie, radacinile unei familii, pot aparea schimbari in ceea ce inseamna stil de viata, casa, tara. Aceasta Eclipsa face parte dintr-o serie de eclipse pe axa Pesti –Fecioara ce  dureaza  pana in 2017. De-a lungul acestor  ani, veti fi ghidati sa reformati modul in care priviti familia, cariera, responsabilitatile voastre, relatia cu parintii chiar si relatia cu tara. Isis in conjunctie cu Eclipsa de Soare poate fi un timp in care sunteti ajutati sa descoperiti sau sa primiti acea piesa lipsa din acest domeniu de viata: familie, parinti, casa, putere emotionala, incredere in propria persoana, imbogatire interioara.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC
Eclipsa  de Soare in casa III energizeaza toate formele de comunicare, poate perturba sau repara schimbul de informatii intre voi si rude, cu  tinerii din preajma voastra, activitatile legate de transport, cumparaturi. Este posibil sa va mutati, chestiunile legate de frati si surori necesita din partea voastra o atentie desosebita, apar oportunitati pentru continuarea unor cursuri, puteti beneficia de pe urma unui talent de scriitor, sunteti ajutati sa dati valoare cuvantului si sa beneficiati de pe urma folosirii in mod pozitiv a acestui talent. Atentie la masini si la cum conduceti masina. Aceasta Eclipsa face parte dintr-o serie de eclipse pe axa Pesti –Fecioara ce dureaza pana in 2017. De-a lungul acestor  ani, veti fi ghidati sa reformati modul in care priviti comunicarea si studiile, evolutia personala si crestere spirituala, cum va folositi cunostintele accumulate. Aceasta Eclipsa deschide perspective neasteptate prin vestile pe care le puteti primi, o conversatie buna poate duce la o idee mare care va schimba cursul evenimentelor in urmatoarea perioada. Isis in conjunctie cu Eclipsa de Soare poate fi un timp in care sunteti ajutati sa descoperiti sau sa primiti acea piesa lipsa din acest domeniu de viata: frate, sora, vecini, rude, studii, comert, minte practica, calatorii scurte.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU
Eclipsa de Soare in casa II energizeaza tot ce inseamna probleme financiare, valoare personala. Urmeaza un timp in care trebuie sa fiti foarte atenti la tot ce inseamna bani, castiguri financiare, cum obtineti banii, cum ii cheltuiti. Puteti decide sa aveti un al doilea loc de munca care sa va mai aduca un castig financiar, puteti sa faceti achizitii importante. Experintele aduse de aceasta eclipsa pot provoca schimbari in modul in care vedeti banii, castigurile personale, valorile materiale dar si cele personale. Aceasta Eclipsa face parte dintr-o serie de eclipse pe axa Pesti –Fecioara ce dureaza pana in 2017. De-a lungul acestor  ani, veti fi ghidati sa reformati modul in care priviti valorile, banii. Este posibil sa primiti o oferta neasteptata de munca, poate fi o schimbare radicala a modului in care castigati, cheltuiti banii. Este un accent deosebit asupra castigurilor voastre, asupra propriului sentiment de valoare, cat valoreaza munca voastra, cum va sunt apreciate valorile personale. Pierderile au legatura cu tot ceea ce ati facut in trecut pentru a castiga bani dar prin metode neortodoxe. Isis in conjunctie cu Eclipsa de Soare poate fi un timp in care sunteti ajutati sa descoperiti sau sa primiti acea piesa lipsa din acest domeniu de viata: bani, valori, talente native.

FECIOARA/ ASCENDENT IN FECIOARA
Eclipsa de Soare in casa I favorizeaza realizarile personale si individuale, este o perioada benefica initierii de actiuni noi, puteti demara proiecte noi care vor aduce rezultate deosebite in viitor.Atentie la ceea ce va doriti dar si la manifestarea imensei energii creatoare . Este o perioada buna, aducatoare de prietenii utile si durabile, relatii noi aducatoare de beneficii. Va puteti concentra in urmatoarea perioada pe dorintele si nevoile personale, conjugand verbele” a servi si a echilbra “intr-un mod extreme de personal . Tot ce va atinge valoarea personala este energizat in bine,  vorbesc aici de ceea ce vreti pentru voi, aspectul fizic, un nou look,  relatii de prietenie, iubit, partener. Energia acestei eclipse pune un accent deosebit pe dezvoltarea personala, increderea in sine, dezvoltarea orizonturilor personale. Folosita negativ, energia eclipsei poate accentua aroganta, multumirea de sine. Pot aparea unele crize de identitate care pot da nastere la unele meditatii ce pot scoate la suprafata unele talente ascunse ce pot fi dezvoltate si folosite  eficient. Aceasta Eclipsa face parte dintr-o serie de eclipse pe axa Fecioara –Pesti  si tine pana in 2017, astralul va intinde covorul rosu pentru noi inceputuri sortite. De-a lungul acestor ani, sunteti ghidati sa va reformati modul in care priviti valorile personale dar si relationale. Pentru cei nascuti in jurl datei de 13 septembrie, conjunctia dintre Eclipsa de Soare si  Soarele natal  poate amplifica neintelegerile, nefericirea conjugala, despartirile, probleme cu sanatatea, pericole in calatorii , stare generala febrila. Isis in conjunctie cu Eclipsa de Soare  poate fi un timp in care sunteti ajutati sa descoperiti sau sa primiti acea piesa lipsa necesara dezvoltarii personale, imbunatatire imagine, relatii, valoare individuala, cum sunteti vazuti de cei din jur, aspect fizic, partener, sanatate.

BALANTA/ ASCENDENT IN BALANTA
Eclipsa  de Soare in casa XII, o casa ce are legatura cu misterele, secretele, tot ce este dificil aduce o perioada de criza ce se va manifesta pe mai multe planuri; este un moment in care consecintele actiunilor din trecut vin in forta, aici ma refer bineinteles atat la realizari cat si la esecuri, consecintele greselilor karmice din trecut sunt sunetele duioase si nostalgice al acestui moment de Luna Noua, cantec ce va va insingura de buna voie sau fortat , cu rolul de a invata ceva din greselile trecutului. Este un timp in care veti cauta singuratatea concentrandu-va mai mult pe ceea ce conteaza cel mai mult pentru voi. Este un timp in care puteti renunta la anumite obiceiuri nesanatoase dar si la oamenii care va fac rau, puteti deveni mai atenti fata de sanatatea voastra  prin schimbarea dietei, prin diverse exercitii fizice. Este cel mai bine sa “ va luati o vacanta “ sau puteti fi fortati sa faceti acest lucru dar pe cont propriu astfel incat sa va ganditi mai bine la ceea ce vreti pentru voi . Aceasta eclipsa poate reprezenta o oportunitate de a descoperi in voi toate raspunsurile de care aveti nevoie, veti simti o nevoie imensa de a-i ajuta pe altii, sa deveniti parte dintr-o cauza sau un scop mai inalt. Aceasta eclipsa pune un accent deosebit pe dezvoltarea spirituala, pe vindecarea trecutului, pe iertare si sfarsitul unei suferinte, a unei relatii. Evenimentele pot fi oarecum insotite de un sentiment mistic, puteti fi ghidati, puteti avea revelatii neasteptate care sa va ajute sa inchideti  un capitol greu din viata voastra dar care se poate dovedi a fi un pas important catre ceva nou. Aceasta Eclipsa face parte dintr-o serie de eclipse pe axa Pesti –Fecioara ce  dureaza  pana in 2017. De-a lungul acestor  ani, veti fi ghidati sa reformati modul in care priviti compasiunea, sacrificiul vostru in favoarea celuilalt, serviciul, credinta, sanatatea voastra. Este un accent deosebit asupra legaturilor secrete, informatii secrete, proiecte, legaturi vechi care va fac rau. Asteroidul Isis in conjunctie cu Eclipsa de Soare poate fi un timp in care sunteti ajutati sa descoperiti sau sa primiti acea piesa lipsa din acest domeniu de viata : secrete,  mistere spirituale, sanatate, caritate, birocratie, dusmani ascunsi, amagiri, trecut, creativitate artistica, credinta .

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION
Eclipsa de Soare in casa XI poate energiza si activa tot ceea ce inseamna aliantele sociale, atasamentul fata de un grup social, un grup de prieteni, este un timp in care puteti fi fortati sa rupeti anumite legaturi de prietenie care nu va mai sunt de folos, deasemenea va puteti da seama de valoarea unei prietenii. Aceasta eclipsa poate ilumina si aduce la suprafata anumite lucruri ascunse intr-o relatie de prietenie. Sunt posibile cunostinte noi, posibile beneficii suplimentare, stabilirea unor relatii utile, a unor prietenii ce pot juca un rol deosebit in viata voastra. Experientele aduse de aceasta eclipsa in casa XI au o legatura directa cu  atitudinea voastra fata de realizari, succes social sau de pierderea acestora. Aceasta Eclipsa face parte dintr-o serie de eclipse pe axa Pesti –Fecioara ce  dureaza  pana in 2017. De-a lungul acestor  ani, veti fi ghidati sa reformati modul in care priviti  relatiile de prietenie, iubirea, creativitatea, idealurile, sperantele voastre, ideile neobisnuite, astrologia. Poate fi o oportunitate stralucitoare de a colabora cu un grup nou social, puteti intra intr-un cerc nou de prieteni. Aceste mutari sortite au un rol special, sa promovati interesele voastre profesionale, sa va sporiti increderea in voi, sa descoperiti ce aveti de oferit celor din jurul vostru. Asteroidul Isis in conjunctie cu Eclipsa de Soare poate fi un timp in care sunteti ajutati sa descoperiti sau sa primiti acea piesa lipsa din acest domeniu de viata: prieteni, sperante, dezvoltare viitoare, obiective personale.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR
Eclipsa  de Soare in casa X energizeaza si pune in miscare domeniul carierei, vietii sociale, se pot schimba cariere, pot aparea modificari legate de munca, reputatie, activitati sociale, profesionale. Este incercata sau dezvoltata puterea sociala care implica bani, cariera, statut social si colectiv, parinti. Poate fi un timp al unor experiente cruciale in cariera, schimbarea locului de munca, este o energie imensa ce poate promite un anumit grad de publicitate dar si fluctuatii cu privire la reputatie, statut social. Folosita pozitiv, aceasta eclipsa poate ajuta in dezvoltarea carierei, gasirea unui alt loc de munca ce promite multumire dar si dezvoltarea unei vocatii. Aceasta Eclipsa face parte dintr-o serie de eclipse pe axa Pesti –Fecioara ce  dureaza  pana in 2017. De-a lungul acestor  ani, veti fi ghidati sa reformati modul in care priviti cariera, viata sociala, familia voastra, asumarea responsabilitatilor de lunga durata. Poate fi o oportunitate stralucitoare de a  avansa in cariera sau de a va schimba directia in viata . Aceste mutari sortite au un rol special, sa echilibrati nevoile voastre personale cu cele profesionale. Isis in conjunctie cu Eclipsa de Soare poate fi un timp in care sunteti ajutati sa descoperiti sau sa primiti acea piesa lipsa din acest domeniu de viata: cariera, familie,viata sociala, ambitii, rol jucat in societate, autoritate personala, responsabilitati, destin .

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN
Eclipsa de Soare in casa IX promite si favorizeaza cautarea semnificatiei lucrurilor, atragerea de religie, filosofie, cunostinte “inalte, superioare”. Sunt favorizate  calatoriile lungi, “visele mari”, contactele stranse cu alte culturi, alte tari, experiente legate de profetii, casatoriile in strainatate,  “iubirea de departe “poate sa va gaseasca. Activitatile cu caracter juridic pot necesita o atentie deosebita, puteti hotara sa incepeti anumite cursuri, toate activitatile legate de invatamant, cunoastere va vor atrage foarte mult. Aceasta eclipsa activeaza tot ce inseamna invatamant superior, expansiune culturala , calatorii necesare descoperirii si dezvoltarii intelepciunii. Aceasta Eclipsa face parte dintr-o serie de eclipse pe axa Pesti –Fecioara ce  dureaza  pana in 2017. De-a lungul acestor  ani, veti fi ghidati sa reformati modul in care priviti cunoasterea, invatamantul, legea, moralitatea, calatoriile mari, alte culturi, strainatatea. Poate fi o oportunitate stralucitoare venita de peste mari si tari, sa mergeti iarasi la scoala, sa cunoasteti persoane din strainatate,sa plecai in strainatate, sa munciti in alta tara. Acestea va vor ajuta sa fiti deschisi unor idei noi, unor filosofii de viata complet noi si vitale calatoriei voastre aici pe pamant. Aceasta Eclipsa va deschide noi orizonturi, va ajuta sa faceti apel la principiile spirituale pentru a naviga prin situatiile dificile. . Isis in conjunctie cu Eclipsa de Soare poate fi un timp in care sunteti ajutati sa descoperiti sau sa primiti acea piesa lipsa din acest domeniu de viata: calatorii lungi, studii inalte, colegiu, religie, mass-media, limbi straine, strainatate, alte culturi, iubirea de departe.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR
Eclipsa  de Soare in casa VIII poate accentua grijile financiare, nevoia de impunere a puterii personale. Toate activitatile legate de resursele impartite cu altii, elaborarea bugetelor, imprumuturi, impozite, asigurari, investitii , testamente sunt puternic energizate in bine sau in rau. Casa VIII are o legatura directa cu afacerile ce au la baza un contract sau un acord implicat , asadar, casatoriile, ratele, contractele de credit, toate formele de parteneriat indiferent daca implica bani, relatii interpersonale sau sociale, incredere, sunt destul de incercate. Este un timp in care se pot rupe contracte datorita pierderii increderii, responsabilitatii, se pot reformula anumite acorduri, vorbim de schimbari profunde si vitale ce va pot afecta nu numai pe voi dar si pe cei din jur. Aceasta Eclipsa face parte dintr-o serie de eclipse pe axa Pesti –Fecioara ce  dureaza  pana in 2017. De-a lungul acestor  ani, veti fi ghidati sa reformati modul in care priviti valorile, posesiunile, relatiile din interes, dependenta de banii partenerului, asociatului. Puteti avea oportunitati financiare, puteti decide ca numele jocului iubirii are in definitie mintea, trupul si sufletul partenerului. Isis in conjunctie cu Eclipsa de Soare poate fi un timp in care sunteti ajutati sa descoperiti sau sa primiti acea piesa lipsa din acest domeniu de viata : banii partenerului, o afacere, viata intima, occultism.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI
Eclipsa de Soare in casa VII poate energiza experientele legate de modul in care relationati cu ceilalti. Este de fapt un test major al scopurilor unui parteneriat fie ca vorbim de casnicie, de afaceri. Sunt posibile destule tensiuni dar si confuzii in acest domeniu din viata voastra. Urmeaza un timp in care energia imensa a acestei eclipse poate lucra in implinirea unei relatii prin casatorie, in unele relatii cu probleme pot aparea rupturi sau o redefinire a ceea ce inseamna un parteneriat, a scopului unui parteneriat. Atentie la problemele legate de lege. Aceasta Eclipsa face parte dintr-o serie de eclipse pe axa Pesti –Fecioara ce  dureaza  pana in 2017. De-a lungul acestor  ani, veti fi ghidati sa reformati modul in care priviti relatiile, valoarea unui parteneriat, a unei afaceri, relatiile din interes, manipularea partenerului, puterea personala. Este o Eclipsa ce vrea sa invatati ca “ este nevoie de doi” iar pentru asta puteti primi o propunere de casatorie, o asociere neasteptata ce pare sa vina de nicaieri, fara nici un avertisment. Acest concert astral va indeamna sa va orientati catre acele relatii, colaborari valoroase pentru sufletul vostru. . Isis in conjunctie cu Eclipsa de Soare poate fi un timp in care sunteti ajutati sa descoperiti sau sa primiti acea piesa lipsa din acest domeniu de viata: casnicie, partener de viata, o sentinta judecatoreasca, un avocat, un dusman.

Adriana Tudosa

You may also like

11 Comments

 1. Sunt fascinata de ce am citit.Felicit?ri din toat? inim?.Avem foarte multe de înv??at,ce menire avem .Mul?umesc.

 2. Multumesc,multumesc,multumesc ptr.tot ce faci ptr.noi toti!Toate cele bune iti doresc si sa fii mereu iubita! 🙂

 3. Impresionant! Felicitari pentru claritate si acuratete. Am retinut din prima esentialul /darul adus de contextul astral.
  Multumesc!

 4. Puteti face si cate o donatie din cand in cand daca sunteti multumiti de articolele mele.
  Va multumesc.
  Adriana astro

 5. Multumim mult Adriana pentru darul si munca ta care ne-o impartasesti ,pentru fiecare postare a ta care o asteptam nerabdatori.Esti minunata !Binecuvantari divine !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.