LUNA NOUA IN CAPRICORN SI ZODIILE-13 IANUARIE 2021

Luna Noua este asociata cu noi inceputuri. Este cel mai bun moment pentru a reflecta la ceea ce vreti sa schimbati sau la ceea ce vreti sa aduceti nou in viata voastra. O Luna Noua in Capricorn ne canta in acorduri reci dar clare despre responsabilitate, consecventa, munca grea, strategii sigure, reguli corecte in afaceri si parteneriate. Ambitia, apropierea lenta si constanta de obiectivele alese sunt esentiale in urmatoarea perioada. Pluto in Capricorn in conjunctie stransa cu  Luna Noua, ne cere sa renuntam la  ceea ce nu mai functioneaza in viata noastra. Misiunea lui Pluto este de a cauta si de a distruge ceea ce nu mai sustine cresterea noastra sau care ne impiedca sa detinem controlul asupra povestii noastre de viata. Pluto nu este doar Domnul Mortii; el stapaneste  lumea interlopa in toate sensurile posibile ale cuvantului: dimensiunea celor care au trecut, precum si subconstientul nostru personal. Modelele noastre inradacinate, problemele nerezolvate, trauma reprimata si conditionarile cauzate de vinovatiile noastre intra in domeniul lui Pluto, iar apropierea lui Pluto le evoca din adancuri. Pluto prezent la aceasta nunta cosmica are un cuvant greu de spus, ne pune sa ne confruntam ca tot ceea ce este adunat sub pres, cu tot ceea ce submineaza propria noastra putere. In mod paradoxal, sub influenta plutoniana, devenim neputinciosi, astfel incat incat prin eliminarea gunoiului, sa devenim mai puternici, sa ne putem lua puterea inapoi. Uneori, ne simtim obligati sa rezistam procesului in loc sa mergem cu fluxul, deoarece nimic nu este mai infricosator decat sa ne predam necunoscutului.

Cu Luna Noua in Capricorn gradul 24, cei nascuti in jurul datei de 13 din zodiile cardinale Berbec, Balanta, Rac, Capricorn, vor simti influenta acestei energii mult mai puternic decat ceilalti; acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul, casa partenerului, casa carierei (MC ) sau orice planeta personala in jurul gradului 24 din aceste semne zodiacale .

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Noua este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Luna Noua in Capricorn va cere sa va concentrati pe dezvoltarea unor noi proiecte in cariera voastra. Ambitiile profesionale vor fi in centrul atentiei dar proiectele noi cer o examinare atenta. Se poate sa primiti o promovare, poate fi un timp al unor experiente cruciale in cariera, este o energie imensa ce promite un anumit grad de publicitate cu privire la reputatie, statut social. Acest lucru nu inseamna sa fiti doar in lumina reflectoarelor ci sa fiti fericiti ca sunteti acolo. Regulile jocului se schimba si veti fi nevoiti sa faceti unele corectii in cariera voastra, in relatia cu un parinte, un barbat, o autoritate, rol jucat in societate, statut social, autoritate personala, destin. Evitati mandria si aroganta, stau in calea succesului. Pluto de mana cu aceasta Luna Noua in Capricorn arata schimbari majore in destinul vostru, in cariera voastra si familia voastra. Daca inca nu ati descoperit ceea ce vreti cu adevarat in cariera voastra lumeasca, acuma este momentul pentru a afla. Cu acest aspect, sunteti ajutati sa va atingeti  obiectivele. Este cel mai bun timp sa gasiti profesia potrivita pentru voi. Eu va dau multa putere va spune Pluto dar tot eu va pot lasa fara ea. Pentru cei nascuti intre in apropierea zilei de 13 martie, aspectul de careu dintre Luna Noua in Capricorn si Soarele in Berbec accentueaza situatiile instabile, incordate, castigurile si pierderile alternative, tulburarile sistemului nervos, nevrozele.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Luna Noua in Capricorn va cere sa va deschideti mintea si la noi concepte, idei, credinte, sa intelegeti ca sunteti o rotita mica in Univers si ca aceasta rotita se invarte cel mai bine cand este in acord cu planul divin.  Aceasta lunatie activeaza tot ce inseamna invatamant superior, expansiune culturala, calatorii fizice si mentale necesare descoperirii si dezvoltarii intelepciunii. A venit timpul sa deveniti constienti de puterea rugaciunii, de puterea lui Dumnezeu. Sunteti ghidati sa reformati modul in care priviti cunoasterea, invatamantul, legea, moralitatea, calatoriile mari, alte culturi, strainatatea. Poate fi o oportunitate stralucitoare venita de peste mari si tari, sa mergeti iarasi la scoala, sa cunoasteti persoane din strainatate, sa plecati in strainatate, sa munciti in alta tara. Pluto de mana cu aceasta Luna Noua in Capricorm arata ca sunteti sprijiniti sa faceti schimbari masive in  convingerile voastre, va puteti elibera de fel de fel dogme sufocante. Acest lucru indica faptul ca se produce o detoxifiere cosmica in viata voastra religioasa, relationala, educationala si filosofica. Acesta este un proces pe termen lung. Credintele vechi – cele care nu apartin mintii – se dezlantuiesc astfel incat un sistem de credinte mai bun si mai realist va poate ajuta in evolutia voastra. Cultivati o credinta sanatoasa. Ingrijorarea este cauza principala a problemelor de sanatate, inlocuiti-va ingrijorarea cu credinta. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 13 mai, aspectul de trigon dintre Luna Noua in Capricorn si Soarel in Taur favorizeaza intelegerile cu partenerul, cu rudele, cu cei apropiati, popularitate in anturaj, consideratie din partea superiorilor, favoruri si avansari.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Luna Noua in Capricorn va cere sa va dezvoltati puterea personala, sa deveniti constienti de responsabilitatile fata de altii atat la nivel fizic cat si emotional. Este un accent deosebit pe ceea ce este cu adevarat al vostru si pe ceea ce este al partenerului, asociatului vostru. Toate activitatile legate de resursele impartite cu altii, elaborarea bugetelor, imprumuturi, impozite, asigurari, investitii, testament, sunt puternic energizate acuma. Este timpul sa renuntati la tot ceea ce este uzat in viata voastra, in relatiile voastre, in viata voastra intima. La nivel personal, puteti transforma o relatie, puteti renunta la o afacere sau la un asociat dintr-o afacere, puteti sa va reorganizati bugetul, sa evaluati mai bine castigurile si pierderile financiare si sa cautati noi modalitati de a imbunatatiti sectorul financiar. Pluto de mana cu aceasta Luna Noua in Capricorn aduce transformari majore in legatura cu banii care vin prin partener, asociat, banci, mosteniri, relatii secrete. Sunteti ghidati sa reformati modul in care priviti valorile, posesiunile, relatiile din interes, controlul si manipularea celorlalti, dependenta de banii partenerului, asociatului. Schimbul de putere, toate lucrurile ascunse, sunt teme importante acuma. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 13 iunie, aspectul de 150 de grade dintre Luna Noua in Capricorn si Soarele in Gemeni poate arata ca sunteti pe un drum in rampa, nu stiti ce vine, dar nu intrati in depasire, respectati regulile si legile.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Luna Noua in Capricorn va cere sa va axati mai mult pe relatia cu partenerul de viata, cu asociatul vostru, sa invatati ca “ este nevoie de doi” intr-o relatie”. Pot aparea relatii noi in timp ce altele vechi vor ajunge intr-un punct final. Este un timp al redefinirii si reinoirii unor relatii, apar oportunitati pentru o noua casatorie. Actiunile independente trebuie sa astepte iar cooperarea este importanta daca va doriti succes. In timp ce dati o valoare foarte mare independentei voastre, incercati sa faceti parte dintr-o echipa la fel de valoroasa. Atentie la problemele legate de lege.
Pluto de mana cu aceasta Luna Noua devine un judecator dur al relatiilor voastre. Mare atentie la dusmani, ii puteti vedea foarte bine acuma. Sunteti ghidati sa reformati modul in care priviti relatiile, valoarea unui parteneriat, a unei afaceri, relatiile din interes, manipularea partenerului, puterea personala, respectarea legilor. Rigiditatea, credinta ca puteti face orice in relatiile voastre, pot conduce la pierderi, esecuri.
Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 13 iulie, opozitia dintre Luna Noua in Capricorn si Soarele in Rac poate aduce o schimbare legata de parteneriate, afaceri, avere, bunuri, activarea dusmanilor. Incercati sa va stapaniti furia.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Luna Noua in Capricorn va cere sa va axati mai mult pe munca si sanatatea voastra. Schimbarile promise pot insemna pasi inainte, crestere personala prin transformarea sau schimbarea conditiilor de la locul de munca. Acuma, sunteti impinsi sa renuntati la rutinele obisnuite, obiceiurile vechi confortabile, si sa imbratisati altele in acord cu interesele evolutiei, cresterii voastre. Daca sunteti in cautarea unui loc de munca, aceasta lunatie poate aduce o oportunitate realista. Cu Pluto de mana cu aceasta Luna Noua, locul de munca poate cunoaste o transformare majora. Atentie la sanatatea voastra. Pluto va cere o reformare a obiceiurilor voastre zilnice, a sarcinilor voastre zilnice, a modului in care va ingrijiti corpul fizic, mintea si spiritul vostru. “O minte sanatoasa intr-un corp sanatos” este una din cerintele lui Pluto. Rigiditatea, critica excesiva, mandria exagerata, pot conduce la pierderi, esecuri. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 13 august, aspectul de 150 de grade dintre Luna Noua in Capricorn si Soarele in Leu poate arata ca sunteti pe un drum in rampa, nu stiti ce vine, dar nu intrati in depasire, respectati regulile si legile.

FECIOARA/ ASCENDENTUL IN FECIOARA

Luna Noua in Capricorn va cere sa va axati mai mult pe proiectele voastre creative, iubire, copii. A venit timpul sa va schimbati, sa corectati atitudinea fata de iubire, o persoana iubita, copii vostri. Aceasta energie proaspata va poate ajuta sa gasiti un mod nou, mai sanatos, de a va raporta la evenimentele sociale, iubire, copii, placeri. Speranta de a avea un copil poate fi indeplinita acuma, o stire legata de o sarcina, o adoptie, vine la voi acuma.
Pluto de mana cu aceasta Luna Noua aduce transformari majore in modul cum priviti iubirea, relatia cu copii, speculatiile. Este un mesaj astral care va cere sa dati o definitie noua iubirii, sa aveti mai multa grija de sanatatea voastra, de inima voastra, chiar ar fi bine sa va analizati inima din punct de vedere medical. A venit timpul sa gasiti acele lucruri care va fac inima sa cante, de acolo puteti crea cea mai mare magie in viata voastra. Rigiditatea, fala si mandria exagerata, pot conduce la pierderi, esecuri. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 13 septembrie, aspectul de trigon dintre Luna Noua in Capricorn si Soarele in Fecioara poate prevesti o buna intelegere cu partenerul de viata, rudele sau cei apropiati, rezultate fericite, popularitate in anturaj, consideratie din partea superiorilor, favoruri si avansari.

BALANTA/ ASCENDENTUL IN BALANTA

Luna Noua in Capricorn va cere sa va concentrati mai mult pe familie, parinti( mama), camin. Poate fi finalul unei cariere ce va indeamna sa va legati mai mult de casa, sa dezvoltati ceva benefic in caminul vostru. Pot aparea schimbari in ceea ce inseamna stil de viata, casa, tara. Poate fi un timp excelent pentru a curata o rana veche in familie, pentru a repara o lupta domestica. Acesta este un moment bun pentru familia voastra, va permite sa creati planuri mai bune pentru viata voastra de familie sau sa gasiti acel sprijin emotional de care aveti nevoie. Locuinta, parintii vostri, pot fi o preocupare deosebita in urmatoarele zile.
Pluto de mana cu aceasta Luna Noua in Capricorn aduce transformari majore in modul cum priviti familia, caminul vostru, tara, radacinile voastre. Viata voastra domestica se poate schimba. Va puteti muta sau puteti incepe renovarea unei locuinte. Pot exista, de asemenea, schimbari radicale in  cadrul familiei. Relatia cu parintii poate suferi modificari, mai ales daca ati fost dependenti de ei.
Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 13 octombrie, aspectul de careu dintre Luna Noua in Capricorn si Soarele in Balanta accentueaza situatiile instabile si incordate, castiguri si pierderi alternative, tulburari ale sistemului nervos. Cultivati pacea, armonia, binele.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Luna Noua in Capricorn va cere sa va concentrati pe dezvoltarea unor noi abilitati in comunicare, sa invatati sa va controlati in permanenta gandirea, sa cultivatI gandirea pozitiva, sa va sustineti rudele cu un gand si un sfat bun. Este posibil sa va mutati, chestiunile legate de frati si surori necesita din partea voastra o atentie desosebita, puteti beneficia de pe urma unui talent de scriitor, sunteti ajutati sa dati valoare cuvantului si sa beneficiati de pe urma folosirii in mod pozitiv a acestui talent. Toate activitatile legate de transport, cumparaturi, schimburi de informatii cu rudele,  sunt energizare de acest moment de luna noua.
Pluto de mana cu aceasta Luna Noua aduce transformari majore in mediul apropiat, frati, rude, vecini, planuri si actiuni personale, sanatate. O stire va poate schimba total acuma. Sunteti ghidati sa reformati modul in care priviti comunicarea si studiile, evolutia personala si cresterea spirituala, cum va folositi cunostintele acumulate. O conversatie buna poate duce la o idee mare care va schimba cursul evenimentelor in urmatoarea perioada. Pentru cei nascuti nascuti in apropierea zilei de 13 noiembrie, aspectul de sextil dintre Luna Noua in Capricorn si Soarele in Scorpion prevesteste o perioada fericita propice demararii unor activitati noi, aprecieri si favoruri din partea superiorilor, initiative de succes.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Luna Noua in Capricorn va cere sa va concentrati pe dezvoltarea unor noi surse de venit. Acuma, puteti intelege mai bine ce va doriti cu adevarat, ce va intereseaza cel mai mult si ce trebuie sa faceti pentru a fi fericiti si multumiti. Chestiunile legate de bani, valoare personala, bunuri materiale, sunt stimulate. Puteti descoperi noi modalitati dar realiste de a creste veniturile financiare. Este un moment de noi inceputuri legate de contul vostru bancar si de echilibrare a vietii voastre relationale. Pluto de mana cu aceasta Luna Noua in Capricorn alunga iluziile si aduce adevarul in tot ce tine de bani, bunuri materiale, valoare personala. Chiar daca simtiti o puternica nevoie de control asupra banilor si bunurilor voastre, chiar daca sentimentul vostru de proprietate este sporit, este posibil sa experimentati pierderi financiare sau neajunsuri financiare in scopul de a invata ca adevarata putere, valoare si bogatie provin din interior. Acesta este un moment bun pentru a avea grija de valorile voastre interioare. Puteti descoperi ceea ce este cu adevarat valoros in viata voastra. Poate fi o schimbare radicala a modului in care castigati, cheltuiti banii. Evitati cheltuielile excesive. Pierderile vin prin incapatanare exagerata. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 13 decembrie, aspectul de semisextil dintre Luna Noua si Soarele natal poate arata influente benefice dar de o amploare mai restransa.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Luna noua in Capricorn va cere sa va concentrati pe dezvoltarea personala, increderea in sine, dezvoltarea orizonturilor personale. Este timpul reinnoirii voastre, este timpul detoxifierii vietii si sanatatii voastre. Puteti fi ghidati catre adevaratele voastre obiective personale. Este cel mai bun timp pentru reinventarea voastra, pentru a incepe un program de dezvoltare personala. Indrazniti, credeti in voi si in idealurile voastre, lasati trecutul in pace, viitorul este calea. Pluto de mana cu aceasta Luna Noua arata ca planurile personale, relatiile personale, pot suferi schimbari irevocabile.
Convingerile de baza, modelele relationale, rostogolite in timp, invechite, ar putea fi modificate radical, orice este posibil, important este sa salutati ajutorul primit. Este timpul sa invatatati ca nu puteti controla evenimentele din viata voastra si ca nu puteti sa-i controlati pe ceilalti, dar puteti invata autocontrolul. Atentie la sanatate.
Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 13 ianuarie, conjunctia dintre Luna Noua si Soarele natal in Capricorn poate amplifica neintelegerile, nefericirea conjugala, despartirile, probleme cu sanatatea. Rugaciunea poate sa va tina departe de necazuri sau poate sa va ajute sa treceti mai usor prin provocarile vietii.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR

Luna noua in Capricorn va cere sa va concentrati pe dezvoltarea legaturii voastre cu divinitatea. Incercati sa nu deveniti cel mai mare dusman al vostru, incercati sa fiti buni cu voi dar si cu cei din jur. Este timpul sa lucrati in singuratate la anumite proiecte dar si pentru linistirea mintii voastre. Cultivati pacea interioara, refaceti legatura cu Dumnezeu. Activitatile filantropice si serviciile umanitare va vor ajuta sa depasiti vinovatiile. Este un timp in care veti cauta singuratatea, sa stati in umbra, concentrandu-va mai mult pe ceea ce conteaza cel mai mult pentru voi. Aceasta lunatie pune un accent deosebit si pe dezvoltarea spirituala.”Nu judecati ca sa nu fii judecati” reprezinta unul dintre postulatele biblice de care aveti nevoie in urmatoarea perioada. Cu Pluto de mana cu aceasta Luna Noua, va fi necesar sa va confruntati cu acele parti ingropate adand in voi. Acestea pot fi orice, de la actiuni pe care le regretati sau relatii esuate la dusmanii vechi sau ceva cu care v-ati confruntat in trecut. Daca evitati confruntarea cu problemele care trebuie tratate, puteti crea circumstante care va controleaza. Prin confruntarea directa si sincera cu problemele aparute, puteti sa le eliminati si puteti sa le impiedicati sa va mai influenteze viata. Trebuie sa va apropiati de viata spirituala cu aceeasi dedicatie si disciplina pe care le dedicati carierei voastre lumesti. Doar practica spirituala va poate conduce sa faceti ceva special in lume. Cultivati compasiunea si iertarea atat fata de cei din jur cat si fata de voi, este singura metoda de a face fata mai usor lectiilor plutoniene. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 12 februarie, aspectul de semisextil dintre Luna Noua si Soarele natal in Varsator poate arata influente benefice dar de o amploare mai restransa.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

Luna Noua in Capricorn va cere sa va concentrati pe dezvoltarea unor noi relatii sociale care va pot ajuta si sustine. Concentrati-va pe un ideal de-al vostru, chiar sunteti ajutati sa-i dati viata. Sunt posibile cunostinte noi, posibile beneficii suplimentare, stabilirea unor relatii utile, a unor prietenii ce pot juca un rol deosebit in viata voastra. Poate fi o oportunitate stralucitoare de a colabora cu un grup nou social, puteti intra intr-un cerc nou de prieteni, puteti sa deveniti sensibili la glasul astrologiei.
Pluto de mana cu aceasta Luna Noua arata ca transformarea majora vine printr-un prieten, protector, astrologie, ghizi spirituali. Sunteti  ghidati sa reformati modul in care priviti relatiile de prietenie, iubirea, creativitatea, idealurile, sperantele voastre, ideile neobisnuite, compasiunea si grija fata de oameni, astrologia. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 13 martie,  aspectul de sextil dintre Luna Noua si Soarele natal in Pesti favorizeaza demararea unor activitati noi, aprecieri si favoruri din partea superiorilor, succese sociale, ameliorarea conditiilor de orice fel. Noi oportunitati si sprijin deosebit prin prieteni importanti.

Adriana Tudosa

You may also like

2 Comments

  1. Multumesc suflet drag si frumos. Iubire in pace si armonie cu Dumnezeu si cu toate Puterile Ceresti iti doresc in acest nou an.te imbratisez cu drag, Camelia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.