LUNA NOUA IN BALANTA SI ZODIILE–6 OCTOMBRIE 2021

Luna Noua este un moment bun pentru a incepe un proiect nou, pentru a face o schimbare radicala, pentru a ne elibera de ce nu ne mai serveste. Balanta, energia ce imbraca aceasta lunatie indeamna catre armonie, echilibru, dreptate. Relatiile de toate felurile devin extrem de importante  pentru noi toti. Putem folosi aceasta energie proaspata pentru a imbunatati conexiunile actuale si poate cel mai important mesaj ar fi sa gasim pacea cu  noi insine. Repetati cat de des puteti:’ Cu mine sunt pacea, armonia si belsugul Domnului. Iubirea Dumnezeiasca ma invaluie mereu binecuvantand pe toti cei ce ma inconjoara. Iubirea Dumnezeiasca ma vindeca acum, Nu-mi este teama de rau ca Dumnezeu este cu mine”.

Uranus retrograd in Taur (nou, soc , neasteptat, valori, proprietati, trecut ) in aspect provocator cu Luna Noua in Balanta, ne indeamna sa re-analizam schimbarile din trecut. Acest conflict astral poate fi resimtit ca o nemultumire imensa fata de alegerile trecute si ne spune ca uneori, cele mai intense furtuni aduc si cele mai stralucitoare curcubee.

Cum Luna Noua merge de mana cu asteroidul Karma, aceasta energie amplifica platile karmice in aceasta perioada.Karma in Balanta  poate indica un sold negativ sau un sold pozitiv in toate relatiile noastre.

Simbolul sabian al gradului 14 Balanta, gradul Lunii Noi este:”O siesta la pranz”.

Siesta dupa pranz este o parte sacra a vietii necesara linistii, relaxarii sau somnului de dupa amiaza. Chiar daca pare un moment de lenevie, acest obicei este dat de o necesitate biologica, din cauza solicitarii sistemului digestiv, fapt care provoaca somnolenta. Este demonstrat stiintific ca siesta ajuta la imbunatatirea starii de sanatate ajutand circulatia sangvina, memoria si capacitatea de invatare si combate stresul si depresia. In afara de acestea, ne incarca bateriile pentru a doua parte a zilei. Cuvantul siesta este un cuvant mostenit din expresia latineasca hora sexta, ora a sasea solara, care reprezenta miezul zilei(corespunde orei doua dupa-amiaza). Prin acest simbol sabian, aceasta luna noua in Balanta  ne vorbeste despre relaxare, pauze bine venite, despre a nu forta lucrurile si de a le face intr-un ritm biologic care sa nu ne epuizeze. Nu te grabi, nu lasa lucrurile la voia intamplarii, respecta nevoia de relaxare, sa ne aducem aminte ca expresia populara “ somnul de frumusete” chiar este o expresie cat se poate de serioasa. Chiar exista somn de frumusete! Datorita celor sase planete retrograde(Mercur, Jupiter, Saturn, Uranus, Neptun, Pluto), aceasta lunatie este o siesta astrala ce ne cere sa reinvatam despre valoarea siestei, despre o folosire echilibrata a propriilor energii pe tot parcursul zilei, si care ne ajuta sa fim productivi si creativi, sa ne concentram si sa luam decizii bune, sa ne simtim si sa aratam bine.

Cu Luna Noua in Balanta pe gradul 15, cei nascuti in jurul datei de 6 din semnele cardinale Balanta, Berbec, Rac, Capricorn, vor simti influenta acestei energii mult mai puternic decat ceilalti; acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul, descendentul, casa carierei, casa familiei sau orice planeta personala in jurul gradului 15 din orice semn zodiacal..

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra) de catre Luna Noua este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC ( 21 martie -19 aprilie )

Luna Noua in Balanta vine cu “noutati divine” in relatiile voastre, afaceri, parteneri de afaceri, rivali, dusmani, concurenti. Aceasta energie proaspata va poate ajuta sa gasiti un mod nou, mai sanatos, de a va raporta la ceilalti dar si la voi insiva. Sunteti cunoscuti ca un semn independent si luptator dar aceasta lunatie va cere sa ingropati securea si sa invatati despre arta cooperarii.
Provocarea momentului vine prin Uranus retrograd in Taur ce se leaga de aceasta lunatie printr-un aspect de inconjunctie, aspect ce va spune ca aveti nevoie de unele ajustari in exagerarile, deciziile, actiunile imprevizibile din trecut si care au dezechilibrat si mai mult viata voastra. Aceste exagerari tin de castigurile financiare personale, valoare personala, adevarul vostru, prieteni, proiecte de grup.
Cum Luna Noua merge de mana cu asteroidul Karma in Balanta, aceasta energie amplifica platile karmice in aceasta perioada. Karma in Balanta  aduce examene negative sau pozitive in relatii, casnicii, uniuni. Cineva se poate folosi de voi sau invers, puteti sa folositi pe cineva( partener de viata, banii partenerului, avocat, dusman) pentru a depasi o problema.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR ( 20 aprilie -20 mai)

Luna Noua in Balanta poate aduce un inceput proaspat, echilibrat, in tot ce tine de munca, programe de munca, rutine, activitati zilnice, sanatate. Aceasta energie proaspata va poate ajuta sa gasiti un mod nou, mai sanatos, de a va raporta la munca, proiecte de munca, colegi, rutine zilnice, sa lucrati pentru egalitate si corectitudine in fiecare zi. Aceasta Luna Noua va ofera sansa de a aduce armonie in activitatile zilnice, munca, proiecte profesionale, sanatatea voastra. Incercati un ritm zilnic armonios, nu va aglomerati cu nimic. In timp ce o parte din voi poate fi destul de nelinistita si dornica sa dovedeasca tot ceea ce puteti face, nu uitati ca bunastarea voastra este la fel de importanta si ar trebui sa fie pe primul loc. Refuzati in mod diplomatic orice plan sau proiect inutil si nu muscati mai mult decat puteti mesteca. Orice problema de sanatate poate cunoaste “ un nou inceput “ in tratarea si vindecarea ei. Marea provocare a acestui moment vine prin Uranus retrograd in Taur ce va tine bine de mana. Efectele aspectului de inconjunctie dintre Luna Noua in Balanta si Uranus retrograd in Taur sunt greu de prevazut, cer o ajustare, o schimbare, o nevoie de a va apara pozitia, ideile, valoarea, cariera, ambitiile profesionale, chiar daca sunt multi care pot lucra impotriva voastra. Pentru asta, Uranus de mana cu voi va indeamna sa aveti incredere in propria intuitie astfel incat sa puteti schimba dinamica din viata voastra, sa intelegeti lucrurile dintr-o perspectiva mai mare, sa fiti diferiti, sa fiti cu adevarat ceea ce sunteti indiferent de ce cred ceilalti. Uranus retrograd este o oportunitate de a da deoparte tot ceea ce este inutil, invechit in viata noastra, este o sansa unica de a fura focul de la zei fara a fi pedepsiti iarasi. Cum Luna Noua merge de mana cu asteroidul Karma in Balanta, aceasta energie amplifica platile karmice in aceasta perioada. Karma in Balanta aduce examene negative sau pozitive in relatiile de la locul de munca. Pot aparea unele complicatii, intarzieri, frustrari legate de un loc de munca, colegi, sefi.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI ( 21 mai -20 iunie )

Luna Noua in Balanta poate aduce “noutati divine” in relatiile voastre de iubire, viata sentimentala, copii, creativitate personala, hobby-uri, proiecte personale. Aceasta energie proaspata va poate ajuta sa gasiti un mod nou, mai sanatos, de a va raporta la evenimentele sociale, iubire, copii. Speranta de a avea un copil poate fi indeplinita acuma, o stire legata de o sarcina, o adoptie, vine la voi acuma. Cum Balanta cere echilibru in toate aspectele voastre, a venit timpul sa intelegeti ca prea multa mandrie, prea mult dramatism, va dezechilibreaza viata. Cantariti mai atenti riscurile, abordati o atitudine vesela in fata vietii.  Daca aveti un copil care are nevoie  de ajutorul vostru, in urmatoarele zile, puteti face acest lucru intr-un mod benefic.  Provocarea momentului vine prin Uranus retrograd in Taur ce se leaga de aceasta lunatie printr-un aspect de inconjunctie, aspect ce poate aduce evenimente bruste si neasteptate in relatiile voastre, in credintele voastre, in relatia cu strainii, planuri secrete, dusmanii secrete. Sunt posibile suparari si surprize intr-un mod neasteptat, puteti descoperi pe cineva care lucreaza impotriva voastra, uneori evenimentele ascunse sunt descoperite in momentele cele mai inoportune. Cum Luna Noua merge de mana cu asteroidul Karma in Balanta, aceasta energie amplifica platile karmice in aceasta perioada. Karma in Balanta aduce examene negative sau pozitive in relatiile voastre, in relatia cu copii. Pot aparea si unele complicatii, intarzieri, frustrari legate de un iubit, iubita, copil, proiect creativ, secrete dezvaluite. Cineva se poate folosi de voi sau invers, puteti sa folositi pe cineva, ceva( iubit, iubita, copil, ideea altuia )pentru a depasi o problema.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC( 21 iunie -22 iulie )

Luna Noua in Balanta poate aduce “noutati divine” in relatiile voastre de familie, parinti, camin, tara, afaceri imobiliare. Aceasta energie proaspata va poate ajuta sa gasiti un mod nou, mai sanatos, de a va raporta la familie, la problemele de familie, cu parintii. Este cel bun moment sa lucrati pentru pace si liniste in familia voastra, sa va inconjurati de oameni si obiecte frumoase, sa va vizitati parintii, bunicii. Acesta este un moment bun pentru familia voastra, va permite sa creati planuri mai bune pentru viata voastra de familie sau sa gasiti acel sprijin emotional de care aveti nevoie. Locuinta, parintii vostri, pot fi o preocupare deosebita in urmatoarele zile. Provocarea momentului vine prin Uranus retrograd in Taur ce se leaga de aceasta lunatie printr-un aspect de inconjunctie, aspect ce poate aduce evenimente bruste si neasteptate in tot ce tine de prieteni, relatii sociale, familie, parinti, un grup mai mare de oameni, interese umanitare. Acuma, Uranus retrograd este o oportunitate de a da deoparte tot ceea ce este inutil, invechit in viata voastra, in gandirea voastra, sa depasiti anumite limite traditionale, sa propagati umanitarismul. Cum Luna Noua merge de mana cu asteroidul Karma in Balanta, aceasta energie amplifica platile karmice in aceasta perioada.
Karma in Balanta aduce examene negative sau pozitive in relatia cu cei din familia voastra, parinti, afaceri imobiliare. Pot fi si unele complicatii, intarzieri, frustrari, legate de un parinte, familie, casa. Cineva se poate folosi de voi sau invers, puteti sa folositi pe cineva, ceva(parinte, familie, tara de origine )pentru a depasi o problema.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU( 23 iulie -22 august)

Luna Noua in Balanta poate aduce “noutati divine” in relatia voastra cu rudele, cu cei din imediata apropiere a voastra. Aceasta energie proaspata va poate ajuta sa gasiti un mod nou, mai sanatos, de a va raporta la rude, tineri, comunitatea in care traiti. Este timpul sa invatati sa fiti un comunicator corect si impartial, sa iubiti dezbaterile, sa echilibrati alte opinii, sa va cantariti constant cuvintele. Toate activitatile legate de transport, cumparaturi, schimburi de informatii cu rudele sunt energizare de acest moment de luna noua. Provocarea momentului vine prin Uranus retrograd in Taur ce se leaga de aceasta lunatie printr-un aspect de inconjunctie, aspect ce poate aduce evenimente bruste si neasteptate in cariera, ambitii profesionale, statut social, iubire, copii, planuri secrete. Este o sansa de a re-face sau de a re-considera tot ce tine de cariera, ce va doriti cu adevarat in cariera voastra. Acuma, aveti oportunitatea de a da deoparte tot ceea ce este inutil, invechit in viata voastra, in cariera voastra, in modul de a intelege valoarea iubirii, in modul de a relationa cu copiii vostri. Cum Luna Noua merge de mana cu asteroidul Karma in Balanta, aceasta energie amplifica platile karmice in aceasta perioada. Karma in Balanta aduce examene negative sau pozitive in relatiile voastre, in relatia cu rudele, cu persoanele din mediul apropiat voua. Pot aparea si complicatii, intarzieri, frustrari legate de un frate, un studiu, invatamant, vecini, calatorii scurte. Cineva se poate folosi de voi sau invers, puteti sa folositi pe cineva, ceva( frate, rude, o diploma, o idee, o veste) pentru a depasi o problema.

FECIOARA / ASCENDENTUL IN FECIOARA ( 23august – 22 septembrie )

Luna Noua in Balanta poate aduce un inceput proaspat si echilibrat in tot ce tine de bani, valoare personala, tot ceea ce faceti pentru a va sustine financiar, pentru a obtine stabilitate financiara si emotionala. Aceasta energie proaspata va poate ajuta sa gasiti un mod nou, mai sanatos, de a va raporta la bani, valori, bunuri materiale. Aspectele financiare vin in centrul atentiei. Este nevoie de o abordare echilibrata a finantelor. Pacea este o nevoie de supravietuire. Cooperarea este o nevoie de supravietuire. Stabilirea unor obiective financiare realiste sunt favorizate in acest timp. Puteti descoperi noi modalitati de a creste veniturile financiare. Este un moment de noi inceputuri legate de contul vostru bancar si de echilibrare a vietii voastre relationale. Provocarea momentului vine prin Uranus retrograd in Taur ce se leaga de aceasta lunatie printr-un aspect de inconjunctie, aspect ce poate aduce evenimente bruste si neasteptate in credintele voastre, studiile voastre, munca voastra Este o sansa de a re-face sau de a re-considera tot ce tine de credinta, studii, adevar, moralitate, straini, loc de munca, colegi, obiceiuri zilnice, sanatate. Cum Luna Noua merge de mana cu asteroidul Karma in Balanta, aceasta energie amplifica platile karmice in aceasta perioada. In acest moment, Karma in Balanta aduce examene negative sau pozitive in relatiile voastre, complicatii, intarzieri, frustrari legate de bani, chestiuni financiare. Cineva se poate folosi de voi sau invers, puteti sa folositi pe cineva, ceva( valorile altuia, bogatia altuia) pentru a depasi o problema.

BALANTA/ ASCENDENTUL  IN BALANTA( 23 septembrie -22 octombrie)

Luna noua in semnul vostru poate aduce “noutati divine”  pentru reinventarea voastra, obiectivele voastre personale sunt prioritare. Aceasta energie proaspata va poate ajuta sa gasiti un mod nou, mai sanatos, de a va raporta la voi insiva, la planurile voastre personale. Puteti intelege acuma ca  nevoia de a fi vazuti intotdeauna drepti, corecti, cooperanti si agreabili va impiedica sa va prezentati punctele de vedere reale. Concentrati-va pe schimbarea obiceiurilor personale in asa fel incat sa fiti mai increzatori in voi si in relatiile voastre. Noile experiente aduse de aceasta lunatie au rolul de a va pune in lumina si de a va armoniza cu voi insiva dar si cu ceilalti. Provocarea momentului vine prin Uranus retrograd in Taur ce se leaga de aceasta lunatie printr-un aspect de inconjunctie, aspect ce va spune ca aveti nevoie de unele ajustari in exagerarile, actiunile imprevizibile din trecut ce au dezechilibrat si mai mult viata noastra. Problemele actuale au radacini in trecut, problemele gresite tin de modul de a intelege puterea, afacerile, jocurile secrete, viata intima, mostenirile, resursele comune. Trebuie sa invatati ca nimic nu e gratis in afara de milostenia lui Dumnezeu. Puteti obtine o intelegere mai clara a emotiilor, cum ar fi razbunarea, gelozia si ura pe care le-ati reprimat de mult timp. Puteti primi o mostenire sau puteti pierde anumite valori materiale cu scopul de a constientiza ca nimic nu va apartine cu adevarat. Stati departe de afacerile ilegale, de manipulari, ura, razbunare, gandire negative, va pot face mult rau. Cum Luna Noua merge de mana cu asteroidul Karma in Balanta, aceasta energie amplifica platile karmice in aceasta perioada. Karma in Balanta aduce examene negative sau pozitive in relatiile voastre, in casnicie, in relatia cu dusmanii stiuti. Pot aparea si unele complicatii, intarzieri, frustrari legate de ceea ce puteti face prin voi insiva, de imaginea voastra. Cineva se poate folosi de voi sau invers, puteti sa folositi pe cineva, ceva( imaginea altuia, un partener, asociat, putere) pentru a depasi o problema.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION ( 23 octombrie-21 noiembrie)

Luna noua in Balanta va ofera o energie proaspata pentru a face schimbari in lumea voastra privata. Poate fi si un moment deosebit pentru depasirea unor probleme grele din trecut si asta prin reexaminarea lor, prin credinta, prin fel de fel de avertismente divine. Aceasta energie proaspata va poate ajuta sa gasiti un mod nou, mai sanatos, de a va raporta la subconstientul vostru, la taramul nevazut, vise, sensibilitate, plati karmice. Mare atentie la sanatate, intr-un fel, imbolnavirea voastra acuma poate fi privita ca o protectie a voastra, va tine departe de fel de fel de situatii care va pot face mai mult rau. Intr-un fel, intrati intr-o stare de ‘of-line”, de izolare, de vindecare, de reincarcare baterii sau pentru a respecta anumite planuri facute de altii. Provocarea momentului vine prin Uranus retrograd in Taur ce se leaga de aceasta lunatie printr-un aspect de inconjunctie, aspect ce poate aduce evenimente bruste si neasteptate in unele chestiuni parteneriale, in procese, in asociatii, familie, parinti, mosteniri imobiliare, cariera, ambitii profesionale. Uranus se refera tot timpul la autenticitate, la a fi autentic, asa ca, se poate ca relatiile voastre sa devina un pic haotice pe masura ca incercati de fapt sa fiti altceva in colaborarea cu ceilalti. Cea mai sigura relatie cu ceilalti este cea in care uitati de manipulare, control, rabunare, gelozie. Este important sa va indepliniti nevoile dar fara a controla sau domina pe ceilalti. Cum Luna Noua merge de mana cu asteroidul Karma in Balanta, aceasta energie amplifica platile karmice in aceasta perioada. Karma in Balanta aduce examene negative sau pozitive in relatiile voastre, in relatiile interzise, triunghiulare. Pot aparea si unele complicatii, intarzieri, frustrari legate de relatii, lucruri ascunse, secrete dezvaluite, iluzii. Cineva se poate folosi de voi sau invers, puteti sa folositi pe cineva, ceva pentru a depasi o problema.

SAGETATOR / ASCENDENTUL IN SAGETATOR ( 22 noiembrie—21 decembrie )

Luna Noua in Balanta poate aduce “noutati divine” in relatia voastra cu prietenii, fel de fel de grupuri sociale, eforturi de colaborare si spirit de echipa, problem sociale, relatii politice, banii carierei voastre. Aceasta energie proaspata va poate ajuta sa gasiti un mod nou, mai sanatos, de a va raporta la prieteni, interactiuni sociale, grupuri umanitare. Relatiile, prieteniile, protectiile, ocupa un loc important acuma. Obiectivele care implica crearea de retele, conexiuni cu alte persoane, alaturarea sau  consolidarea legaturilor dintr-un proiect de grup, politica, cultivarea bunavointei, sunt in mesajul acestei lunatii. Provocarea momentului vine prin Uranus retrograd in Taur ce se leaga de aceasta lunatie printr-un aspect de inconjunctie, aspect ce poate aduce evenimente bruste si neasteptate legate de locul de munca, sanatate, colegi, sefi, proiecte profesionale, documente, rude, calatorii scurte. Poate fi un moment de mare neliniste si ar trebui sa cultivati mai bine pacea, diplomatia. Aduceti-va aminte ca fiecare actiune produce consecinte. Cum Luna Noua merge de mana cu asteroidul Karma in Balanta, aceasta energie amplifica platile karmice in aceasta perioada. Karma in Balanta aduce examene negative sau pozitive in relatiile voastre, in prieteniile voastre, in sperantele voastre. Pot aparea si complicatii, intarzieri, frustrari legate de prieteni, sperante iluzorii, secrete dezvaluite. Cineva se poate folosi de voi sau invers, puteti sa folositi pe cineva, ceva( un prieten, o idee novatoare, un protector, astrologie, ghidare spirituala) pentru a depasi o problema.

CAPRICORN / ASCENDENTUL IN CAPRICORN ( 22 decembrie -19 ianuarie )

Luna Noua in Balanta poate aduce “noutati divine” in relatia voastra cu cariera, premii, faima, statut social. Aceasta energie proaspata va poate ajuta sa gasiti un mod nou, mai sanatos, de a va raporta la cariera voastra, ambitii profesionale.  Acesta lunatie va ajuta sa va reorientati eforturile in domeniul carierei pentru a atinge un echilibru in viitor. Cum semnele cardinale sunt adevarati pioneri astrali, aceasta lunatie cardinala este foarte importanta in viata voastra, in cariera voastra. Femeile pot juca un rol important in mediul profesional prin sustinerea intereselor voastre profesionale. Sunteti in lumina reflectoarelor acuma si puteti vedea mai bine oportunitatile acestui moment. Provocarea momentului vine prin Uranus retrograd in Taur ce se leaga de aceasta lunatie printr-un aspect de inconjunctie, aspect ce poate aduce evenimente bruste si neasteptate legate de cariera, statut social, copii, iubire, creatii personale, valori. Problemele ce trebuiesc re-gandite tin de modul de a vedea o iubire, de copii, de mandrie exagerata( mandria merge tot timpul in fata caderii), de speculatii diverse, de creativitatea personala, de bani, valoare personala. Cum Luna Noua merge de mana cu asteroidul Karma in Balanta, aceasta energie amplifica platile karmice in aceasta perioada. Karma in Balanta aduce examene negative sau pozitive in relatiile voastre profesionale, ambitii profesionale, statut social. Pot aparea si unele complicatii, intarzieri, frustrari legate de cariera, proiecte profesionale.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR ( 20 ianuarie-18 februarie )

Luna Noua in Balanta poate aduce “noutati divine” in relatia voastra cu studiile, strainatatea, calatoriile mari, credinta, Dumnezeu. Aceasta energie proaspata va poate ajuta sa gasiti un mod nou, mai sanatos, de a va raporta la cunoastere, credinta, strainatate, studii superioare, relatii internationale, munca in strainatate, cautarea adevarului si dezvoltarea personala. Vi se ofera o mare oprtunitatea de a privi mai departe pentru inspiratie; poate ca o conexiune la distanta, internetul, pot veni cu idei bune pentru voi. Cum aceasta casa astrologica vorbeste despre toate aspectele mediului academic, puteti avea oportunitati noi legate de o admitere la cursul dorit, puteti incepe un nou proiect legat de mass-media, puteti publica o carte pe internet. Provocarea momentului vine prin Uranus retrograd in Taur ce se leaga de aceasta lunatie printr-un aspect de inconjunctie, aspect ce poate aduce evenimente bruste si neasteptate legate de familie, parinti, cariera, casa, munca,prieteni, proiecte de grup. Problemele ce trebuiesc re-gandite tin de familie, radacinile voastre, parinti, camin, casa, comportament, proiecte personale. Incetiniti ritmul, asa puteti trece mai usor prin provocarile momentului. Cum Luna Noua merge de mana cu asteroidul Karma in Balanta, aceasta energie amplifica platile karmice in aceasta perioada. Karma in Balanta aduce examene negative sau pozitive in relatiile voastre cu strainii, profesori, calatorii mari, credinta. Pot aparea si unele complicatii, intarzieri, frustrari legate de un studio, o afacere, strainatate.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI ( 19 februarie -20 martie)

Luna Noua in Balanta poate aduce “noutati divine” in relatia voastra cu banii celuilat, imprumuturi, credite, mosteniri, dormitorul unei relatii. Aceasta energie proaspata va poate ajuta sa gasiti un mod nou, mai sanatos, de a va raporta la resursele celuilalt, la afaceri, contracte, probleme emotionale, intimitati, partener intim, controlul si manipularea celorlalti, beneficii materiale, sfarsitul unei perioade din viata voastra. Aspectele financiare vin in centrul atentiei. Este un moment bun sa va concentrati pe probleme de intimitate, pe partenerul de viata. De asemenea, este un moment favorabil pentru a incepe un plan financiar, un plan de economii, un imprumut. Provocarea momentului vine prin Uranus retrograd in Taur ce se leaga de aceasta lunatie printr-un aspect de inconjunctie, aspect ce poate aduce evenimente bruste si neasteptate legate de rude, vecini, tineri, comunitatea in care traiti, cariera, copii, iubire, planuri facute in spatele usilor inchise. Problemele ce trebuiesc re-gandite tin de rude, gandire invechita, comunicare, comert, tineri, studii. Cum Luna Noua merge de mana cu asteroidul Karma in Balanta, aceasta energie amplifica platile karmice in aceasta perioada. Karma in Balanta aduce examene negative sau pozitive in relatiile voastre. Pot aparea complicatii, intarzieri, frustrari legate de putere, lupta pentru putere, secrete dezvaluite. Cineva se poate folosi de voi sau invers, puteti sa folositi pe cineva(asociat, partener intim, o banca, un imprumut ) pentru a depasi o problema.

Adriana Tudosa

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.