BERBECUL / ASCENDENTUL IN BERBEC IN ANUL 2011 –PROVOCARI ,INEDIT ,NEOBISNUIT ,MATURIZARE

VA DORESC UN AN NOU FERICIT SI PLIN DE REALIZARI!

In anul 2011,Saturn va tranziteaza casa parteneriatelor,aceasta energie este pe capul vostru inca de la inceputul anului 2010 .Saturn este in astrologie planeta PROFESOR ,poate fi unul destul de dur atunci cand lectiile lui nu ii sunt invatate temeinic,cu rabdare , neglijenta si nesupunerea nu sunt pe placul acestei energii . Saturn in tranzit  prin casa VII are un impact desosebit in relatia cu partenerii, cu asociatii.  Urmeaza inca un an in care sunteti pusi la treaba in domeniul parteneriatelor ,vi se cere sa va schimbati optica asupra relatiei cu partenerul , sa renuntati la egoism , sa va implicati in problemele celuilalt cu multa bunavointa si dorinta de colaborare. Nepasarea fata de problemele partenerului va putea conduce la instrainare , evenimente neplacute, chiar divort. Exigenta, duritatea,  modul ciudat de exprimare a sentimentelor cer din partea voastra o transformare, este cel mai bun timp sa intelegeti ce inseamna un partener, un asociat. Saturn va aduce destul de repede cu picioarele pe pamant trebuind sa va creati o perspectiva corecta si solida asupra relatiilor voastre, orice relatie care nu mai merge sub nici o forma poate fi rupta. Cuvintele cheie ale lui Saturn sunt : contractia ,strictetea, efortul ,disciplina , responsabilitatea ,restrictia ,profesorul , tatal ,seriozitatrea ,stabilitatea ,prudenta ,maturitatea ,rezistenta,persistenta .Cu Saturn in tranzit prin aceasta casa,o relatie se poate rupe ,se poate redefini ,o alta relatie poate incepe pe un teren mai stabil,efectele lui Saturn sunt pe termen lung si de o importanta majora .Menirea lui Saturn prin aceasta casa este aceea de a va invata sa construiti stabilitate in domeniul parteneriatelor ,sa dati viata unei relatii stabile ,sa deveniti responsabili atat fata de relatie  cat si fata de partener,asociat .

Incepand cu 22 ianuarie ,Jupiter –Marele benefic ,intra in semnul vostru  si pana la inceputul lunii iunie , aveti in viata voastra o energie ce va poate ajuta sa va extindeti orizonturile ,va reaprinde  curajul, , entuziasmul, deschide usa unor oportunitati . Toleranta ,  generozitatea ,lipsa fricii,credinta in propriile forte pot conduce la experiente “ mai mari decat viata “. Energia Jupiteriana in Berbec stie sa presara emotii pe tot ceea ce atinge ,va inspira sa incercati  noile provocari care se cred imposibile,va da dinamism si vigoare,va indreapta spre practica filosofica ,spirituala,spre invatamant .

In martie 2011 ,Uranus –rebelul, intra din nou in semnul vostru , aceasta energie poate  fi un adevarat fulger in viata voastra ,in special pentru cei nascuti in primele zile ale zodiei . Uranus in Berbec ,deci  acasa la voi ,face loc schimbarii,neasteptatului ,va elibereaza ,va trezeste intr-un mod rapid .Veti fi plini de energie ,veti dori ca totul sa se intample imediat ,rabdarea nu mai face parte din dictionarul vietii voastre .Aceasta energie de foc in semnul vostru de foc  actioneaza “acuma si aici “ ,va da viata ,va  dinamizeaza,este o energie  certareata ,auto-centrata , activa, curajoasa ,ambitioasa , intreprinzatoare. Activitatea nervoasa capata o natura puterrnica , gandirea voastra va fi orientate catre original, creativ sau excentric .Toate gandurile sau ideile nefaste provenite din exterior vor fi eliminate ,veti privi viata si lumea cu mult curaj ,veti actiona cu toate fortele pentru a determina schimbari in favoarea voastra . Dragi Berbeci,cu  Uranus in semnul vostru, ar trebui sa stiti ca visele voastre pot deveni o realitate ,ineditul face ca aceste vise sa va schimbe viata .

Incepand din februarie 2011 ,Chiron –vindecatorul,intra in casa secretelor voastre , asta inseamna ca aceasta energie va poate vindeca trecutul,va poate ajuta sa cercetati pana dicolo de limitele cunoscute ,adevarurile si cunostintele ascunse . Poate aparea un val de ceata in viata personala ,puteti avea revelatia vietilor trecute , va puteti vindeca sufletul.

Din iunie 2011 ,Jupiter intra in semnul Taurului si ramane aici ceva timp ,ar trebui sa vedeti o imbunatatire a situatiilor financiare ,sa culegeti recompensele muncii voastre.

Anul 2011 nu este cel mai bun pentru voi pentru dragoste ,cu Jupiter si Uranus in semnul voastru dar si cu Saturn in Balanta ,relatiile sunt testate ,iubirea se vrea inedita ,neobisnuita ,dorintele voastre sunt pe primul loc nelasand nici o sansa partenerului . Auto-controlul vostru va poate ajuta sa va mentineti relatiile ,lipsa acestuia poate lucra destul de negativ in relatiile voastre .Usor de zis dar greu de facut acest lucru ,din a doua jumatate a anului , in mod special in septembrie-octombrie ,Venus de mana cu Soarele si Mercur va poate ajuta sa aduceti fericirea in viata voastra de cuplu,sa va casatoriti,sa puneti bazele unei relatii importante .

Anul 2011 este un an foarte bun pentru investitii ,in special in a doua jumatate a anului , poate fi o promovare ,o marire de salariu,un bonus neasteptat pentru un talentat de-al vostru care poate fi recunoscut si platit ca atare .

In domeniul carierei,Pluto este energia de baza  care va pune la treaba in acest domeniu ,schimbarile profunde au legatura cu cariera dar si cu familia voastra .Este un an in care puteti da viata  ambitiilor voastre in construirea,stabilizarea,transformarea  unei cariere, este cel mai bun timp in care  sa va folositi  puterea personala in construirea propriului destin.Nu este usor,dar trebuie sa stiti  ca energia plutoniana este imensa si in ajutorul voastru daca veti sti sa va folositi  puterea voastra personala in beneficiul vostru  si nu in manipularea celorlati ,in special al familiei voastre , in propriul interes. Pluto va da  putere dar stie atat de bine sa va lase si fara ea ,stie atat de bine sa va  urce sus de tot dar in acelasi timp, aceasta energie stie sa va lase” ponositi in strada “,de accea ar fi bine sa cultivati  compasiunea, adevarul,efortul in directia  carierei voastre .
.Este un an in care aveti  o energie puternica de partea voastra mai ales in domeniul carierei,folositi-o cu respect iar ea va va raspunde la fel.

3 aprilie 2011 vine cu o Luna Noua in Berbec favorabila unor noi inceputuri ,in special pentru cei nascuti in jurul acestei date . Ceea ce este de notat in legatura cu aceasta Luna Noua este aceea ca Jupiter in Berbec fuzioneaza cu aceasta energie lunara ,asta inseamna ca veti atrage de partea voastra tot ce este mai important  ,benefic ,optimismul va insoteste ,situatiile  financiare se pot imbunatati surprinzator ,un vis de-al vostru poate capata forma ,puteti gasi un loc de munca mai bun, mai bine platit ,puteti fi promovati la locul de munca .

12 octombrie 2011 vine cu o Luna Plina in Berbec ,este o perioada buna in care puteti culege roadele muncii voastre .Aceasta Luna Plina activeaza axa relationala eu-tu ,poate fi o perioada de  puternice conflicte interioare , zbucium sufletesc , dezechilibru comportamental  fata de celalalt sex , inconstanta , lipsa de claritate , este necesar sa incercati sa gasiti un echilibru in raport cu celalalt, cu ceilalti , cel ce va sti sa faca acest lucru prin exprimarea clara si concisa a gandurilor, prin respectarea partenerului, prin intelegerea ca un partener nu este un simplu “ obiect “ ce poate fi manipulat cum doreste celalalt nu va simti prea mult influenta acestei luni pline , cine va continua sa creada ca un parteneriat este format doar dintr-un singur partener in timp ce celalat este doar o simpla prezenta ce poate fi modelata cum vrea celalalt va fi pus in situatia unei alegeri , ori isi modifica comportamentul ori pleaca , este un timp al intrebarilor, raspunsurilor  si deciziilor in orice fel de parteneriat fie ca vorbim de casnicie, de afaceri.

Prima Eclipsa din acest an 2011 este o Eclipsa partiala de Soare  in Capricorn cu puternice influente asupra celor nascuti in jurul datei de 4 aprilie ,aceasta energie imensa poate afecta cariera fie pozitiv ,fie negativ ,asta in functie de comportamentul vostru din 2010 . Poate fi o promovare ,o recompensa ,o noua responsabilitate .

Urmatoarea Eclipsa de Soare este pe 1 iunie 2011 ,este o Eclipsa de Soare in Gemeni gradul 11 asociata cu Nodul Sud lunar in Gemeni  cu influente puternice asupra celor nascuti in jurul datei de 1 aprilie . Aceasta Eclipsa de Soare poate energiza toate formele de comunicare, poate perturba sau repara schimbul de informatii intre voi , rude,  cei tineri din preajma voastra. Sunt posibile mutarile, chestiunile legate de frati si surori necesita din partea voastra o atentie desosebita , apar oportunitati pentru continuarea unor cursuri, puteti beneficia de pe urma unui talent de scriitor, sunteti ajutati sa dati valoare cuvantului si sa beneficiati de pe urma folosirii in mod pozitiv a acestui talent. Trebuie sa fiti mai atenti la cum conduceti masina .

A treia Eclipsa de Soare este pe 25 noiembrie 2011 ,  este o Eclipsa de Soare in Sagetator asociata cu Nodul Nord al Lunii in Sagetator ,este o energie benefica mai ales pentru berbecii nascuti in jurul datei de 25 martie . Sunt favorizate . calatoriile lungi. “visele mari” , contactele stranse cu alte culturi, alte tari, experiente legate de profetii. Activitatile cu caracter juridic pot necesita o atentie deosebita, puteti hotara sa incepeti anumite cursuri, toate activitatile legate de invatamant, cunoastere va vor atrage foarte mult. Aceasta eclipsa activeaza tot ce inseamna invatamant superior, expansiune culturala , calatorii necesare descoperirii si dezvoltarii intelepciunii.

In mare , cam asa danseaza STELELE in jurul vostru dragi Berbeci , pe parcursul anului voi continua sa scriu despre evenimentele astrale majore  si despre influenta acestora in viata voastra .

Adriana Tudosa

You may also like

2 Comments

  1. Multumim pentru predictii!!! Eu sunt in zodia berbec cu ascendentul in sagetator. Am 31 de ani…asta inseamna ca aceste predictii nu imi influenteaza viata la fel de mult ca cele ale ascendentului?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.