LUNA NOUA IN TAUR SI ZODIILE–23 APRILIE 2020

Luna Noua este asociata cu noi inceputuri, este cel mai bun moment pentru a reflecta la ceea ce vreti sa schimbati sau la ceea ce vreti sa aduceti nou in viata voastra. Casa naturala a Taurului este casa II si este legata de valoarea personala, de valorile materiale, resurse, bunuri, talente, resurse financiare, banci. Taurul este calm, senzual, metodic, productiv dar poate fi si “ turbat “ atunci cand este provocat peste anumite limite. Este o Luna Noua a carei energie ne poate ajuta sa dam o “definitie noua” ideii de abundenta, de valoare personala, de valoare materiala si spirituala, resurse, bunuri, talente, securitate financiara si emotionala, credinta in Dumnezeu.

Simbolul Sabian al gradului 4 Taur energizat de Luna Noua si asteroidul Melpomene este:

”Cupa de aur a curcubeului straluceste in mijlocul ploii scanteietoare”. In geneza, curcubeul este legamantul lui Dumnezeu cu pamantenii: “Pun curcubeul Meu in nori, ca sa fie semn al legamantului dintre Mine si pamant. Cand voi aduce nori deasupra pamantului, se va arata curcubeul Meu in nori, Si-Mi voi aduce aminte de legamantul Meu, pe care l-am incheiat cu voi si cu tot sufletul viu si cu tot trupul, si nu va mai fi apa potop, spre pierzarea a toata faptura.” Aceasta Luna Noua este o promisiune fara margini, Dumnezeu Isi aduce aminte de Legamantul Sau cu pamantenii, o promisiune de a restabili pacea si linistea pe pamant. Un Curcubeu nu apare in fiecare zi  dar acuma, curcubeul apare energetic prin aceasta Luna Noua in Taur, dupa multe greutati(ploaie), apare speranta, linistea, cupa plina de bogatii promisa de divinitate.

Cu Luna Noua in Taur pe gradul 4, cei nascuti in jurul datei de 23 din semnele Taur, Leu, Scorpion, Varsator, vor simti influenta acestei energii mult mai puternic decat ceilalti; acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul, casa partenerului, casa carierei, casa familiei sau orice planeta personala in jurul gradului 4.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Noua este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC ( 21 martie -19 aprilie )

Luna Noua in Taur poate aduce oportunitati financiare, este cel mai bun moment in care puteti sa gasiti o forma de exprimare a unor talente care sa va aduca mai multi bani. Deci, aspectele financiare vin in centrul atentiei. Stabilirea unor obiective financiare realiste sunt favorizate in acest timp. Puteti descoperi noi modalitati de a creste veniturile financiare. Este un moment de noi inceputuri legate de contul vostru bancar si de echilibrare a vietii voastre relationale. Semintele plantate acuma se vor manifesta la Luna Plina in Taur din 31 octombrie 2020.
Uranus in Taur sustine aceasta Luna Noua in Taur iar aceasta energie impulsiva si electrica poate aduce schimbari imprevizibile in finantele voastre, valoare personala, bunuri materiale. Schimbarile bruste uraniene sunt ca scurtcircuitele care te forteaza sa pui un element de siguranta nou in locul celui defect iar voi aveti nevoie de sigurante noi in modul de a intelege valoarea lucrurilor materiale, notiunea de proprietar, de valoare personala, de ceea ce meritati cu adevarat dar si valorile spirituale. Saturn in Varsator este provocatorul acestui moment astral si ar putea sa creeze destule tensiuni, obstacole, plati karmice legate de prieteni, proiecte de grup, comportament excentric, veniturile carierei. Melpomene( masca tragediei) merge de mana cu Luna Noua in Taur. Indiferent de cat de grele sunt obstacolele acestei perioade, cea mai protectiva masca este masca credintei, masca protectiei invizibile a lui Dumnezeu. In consecinta, legati-va strans de Dumnezeu, este cea mai valoroasa(Taur) masca de care aveti nevoie. Si nu uitati ca o inima voioasa este cel mai bun medicament in vremuri tulburi.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR ( 20 aprilie -20 mai)

Aceasta Luna Noua in semnul vostru va impartaseste cu o energie proaspata benefica dezvoltarii voastre, reinventarii voastre. Este timpul sa va sculptati propria cale, sa profitati de oportunitatile care va ajuta sa va puneti in lumina identitatea si valoarea voastra, sa dati viata scopurilor personale. Nu este cel mai bun timp pentru colaborari, munca in echipa ci pentru proiecte indraznete, pentru o abordare directa a vietii voastre. Aveti posibilitatea de a examina, analiza si de a gasi raspunsuri. Folositi-va “ochiul de taur“, va poate inspira cel mai bine. Tot ce va atinge valoarea personala este energizat in bine, vorbesc aici de ceea ce vreti pentru voi, aspectul fizic, un nou look, valorile materiale, spirituale, comunicare, rude, familie. Semintele plantate acuma se vor manifesta la Luna Plina in Taur din 31 octombrie 2020.
Uranus in Taur ca sustinator al acestei Luni Noi, aduce evenimente neasteptate care va elibereaza de situatiile, oamenii, care va limiteaza. Cum Uranus este si planeta carierei voastre, se pare ca responsabilitatile, munca, cariera, proiectele in cariera, pot determina schimbari majore, surprize, intorsaturi nesteptate. Schimbarile bruste uraniene sunt ca scurtcircuitele care te forteaza sa pui un element de siguranta nou in locul celui defect iar voi aveti nevoie de sigurante noi in modul vostru de a va manifesta individualitatea, valoarea personala, planuri personale, incredere in voi, cariera, imagine profesionala. Saturn in Varsator este provocatorul acestui moment care aduce in atentia voastra unele probleme ce tin de cariera, functii inalte, sefi, autoritati, proiecte profesionale.
Melpomene( masca tragediei) merge de mana cu Luna Noua in Taur. Indiferent de cat de grele sunt obstacolele acestei perioade, cea mai protectiva masca este masca credintei, masca protectiei invizibile a lui Dumnezeu. In consecinta, legati-va strans de Dumnezeu, este cea mai valoroasa(Taur) masca de care aveti nevoie. Si nu uitati, o inima voioasa este cel mai bun medicament in vremuri tulburi.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI ( 21 mai  -20 iunie )

Pentru voi, Luna Noua in Taur vine cu viziuni, cu descifrarea unor mistere, secrete din viata voastra, cu intelegerea unei idei vechi pe un alt nivel, cu dusmanii accentuate.  Concentrati-va mai mult pe nevoile celorlati, incercati sa va stapaniti emotiile, cultivati iertarea. Puteti fi vizionarii acestui moment astral. Aceasta lunatie poate determina o perioada de retragere, regenerare, ca si cum ati strabate un tunel si nu vedeti nici o lumina care sa va indrume. Noaptea cand va treziti aprindeti prima data lumina ca sa nu va impiedicati, acuma, aceasta lunatie va spune ca mersul in intuneric este periculos iar lumina pe care o puteti aprinde este in voi, ea este credinta voastra, faptele voastre bune, compasiunea, iertarea, iubirea neconditionata. Deci, nu fortati lucrurile, mai degraba odihniti-va mai mult, reflectati la ceea ce vreti cu adevarat sa faceti, reincarcati-va bateriile. Semintele plantate acuma se vor manifesta la Luna Plina in Taur din 31 octombrie  2020.
Uranus in Taur ca sustinator al acestei Luni Noi, aduce evenimente neasteptate, surprize. Schimbarile bruste uraniene sunt ca scurtcircuitele care te forteaza sa pui un element de siguranta nou in locul celui defect iar voi aveti nevoie de sigurante noi in modul de a fi in slujba celor multi, in iubire, compasiune, bunatate, credinta, protectie divina, ajutor divin. Saturn in Varsator este provocatorul acestui moment si aduce in atentia voastra unele probleme ce tin de crezurile voastre, studii superioare, straini si strainatate, relatii, decizii judecatoresti. Puteti descoperi ca sursa nefericirii voastre este frica de a parasi o zona confortabila. Acest moment astral poate fi simtit ca o forta inevitabila a destinului.
Melpomene( masca tragediei) merge de mana cu Luna Noua in Taur. Indiferent de cat de grele sunt obstacolele acestei perioade, cea mai protectiva masca este masca credintei, masca protectiei invizibile a lui Dumnezeu. In consecinta, legati-va strans de Dumnezeu, este cea mai valoroasa(Taur) masca de care aveti nevoie. Si nu uitati, o inima voioasa este cel mai bun medicament in vremuri tulburi.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC( 21 iunie   -22 iulie )

Luna Noua vorbeste tot timpul despre ceva nou iar pentru voi, noutatile tin de prieteni, viata sociala, grupuri, idealuri, asociatii profesionale. Aceasta casa XI tine si de cauzele umanitare si eforturile necesare corectarii unor nedreptati sociale, in consecinta, aceasta energie de pamant va sprijina si in aceasta directie. Puteti construi conexiuni importante pentru cariera voastra , puteti cunoaste oameni noi ce va pot sprijini in dezvoltarea unui ideal de-al vostru. Aceasta lunatie de pamant chiar este prietena cu semnul vostru de apa si sunteti sprijiniti in activitatile voastre umanitare. Sunteti destul de neconventionali acuma, puteti lua decizii care surprind oamenii, puteti fi oarecum originali si progresisti. Activitatile cu copiii cresc. Semintele plantate acuma se vor manifesta la Luna Plina in Taur din 31 octombrie 2020.
Uranus in Taur ca sustinator al acestei Luni Noi, aduce evenimente neasteptate, surprize, schimbari imprevizibile, neobisnuite si nesigure in prieteniile voastre, banii obtinuti prin cariera voastra, planuri de viitor. Schimbarile bruste uraniene sunt ca scurtcircuitele care te forteaza sa pui un element de siguranta nou in locul celui defect iar voi aveti nevoie de sigurante noi in tot ce tine de prieteni, grupuri, obiective viitoare, asociatii profesionale, bunuri comune, afaceri. Puteti dezvolta interese puternice fata de problemele umanitare, ocultism sau astrologie. Saturn in Varsator este provocatorul acestui moment si va pune multe  piedici in asocierile voastre,  bunuri in comun, asociati, manipulari, planuri secrete pentru detinerea puterii. Puteti intelege mai bine ca nu puteti controla oamenii, faptele celuilalt, relatiile ci singurul lucru pe care il puteti controla sunteti voi, comportamentul vostru, gandirea voastra, modul de a relationa.
Melpomene( masca tragediei) merge de mana cu Luna Noua in Taur. Indiferent de cat de grele sunt obstacolele acestei perioade, cea mai protectiva masca este masca credintei, masca protectiei invizibile a lui Dumnezeu. In consecinta, legati-va strans de Dumnezeu, este cea mai valoroasa(Taur) masca de care aveti nevoie. Si nu uitaati ca o inima voioasa este cel mai bun medicament in vremuri tulburi.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU( 23 iulie -22 august)

Luna Noua influenteaza sectorul carierei voastre. Este un moment bun pentru planuri de afaceri, ambitii profesionale, responsabilitati publice. Sunteti in lumina reflectoarelor acuma si puteti vedea mai bine oportunitatile acestui moment. Este foarte greu sa va ascundeti acuma asa ca, incercati sa fiti corecti, drepti. Fiti mai atenti in legatura cu obiectivele profesionale  realiste, poate fi o perioad? de bun augur pentru o crestere, o promovare sau pentru a incepe o noua cariera. Semintele plantate acuma se vor manifesta la Luna Plina in Taur din 31 octombrie 2020.
Uranus in Taur sustine aceasta Luna Noua in Taur si poate aduce o anumita imprevizibilitate in cariera, proiecte profesionale, reputatie si imagine publica, autoritati, statut social. Cariera voatra poate lua o directie neasteptata. Schimbarile bruste uraniene sunt ca scurtcircuitele care te forteaza sa pui un element de siguranta nou in locul celui defect iar voi aveti nevoie de sigurante noi in modul de a va intelege adevarata menire, profesie, imagine profesionala, partener de viata, relatii de orice fel. Saturn in Varsator este provocatorul acestui moment si ar putea sa creeze destule tensiuni, obstacole in relatiile voastre, despartiri sau o remodelare a vietii voastre de cuplu.
Melpomene( masca tragediei) merge de mana cu Luna Noua in Taur. Indiferent de cat de grele sunt obstacolele acestei perioade, cea mai protectiva masca este masca credintei, masca protectiei invizibile a lui Dumnezeu. In consecinta, legati-va strans de Dumnezeu, este cea mai valoroasa(Taur) masca de care aveti nevoie. O inima voioasa este cel mai bun medicament in vremuri tulburi.

FECIOARA/ ASCENDENTUL IN FECIOARA ( 23august – 22 septembrie )

Cu Luna Noua in Taur, intr-un semn de pamant, prieten cu semnul vostru, oportunitatile tin de cunoastere, credinta, proiecte si activitati care va extind mintea. Acuma intelegeti ca dreptatea divina nu doarme. Oportunitatile acestui moment tin de gandire, credinta, cunoastere inalta. Poate fi o intalnire cu un profesor spiritual. Acesta energie proaspata va ajuta sa va extindeti experientele de viata prin credinta, filosofie, invatamant superior, calatorii mentale sau prin activitati care va duc departe de rutina zilnica. Este cea mai buna perioada din an cand puteti intelege viata dintr-o perspectiva diferita, puteti deveni mai indrazneti, aventurosi, va puneti multe intrebari. Semintele plantate acuma se vor manifesta la Luna Plina in Taur din 31 octombrie 2020. Uranus in Taur sustine aceasta Luna Noua in Taur si aceasta energie impulsiva si electrica va poate trezi spiritual, unii dntre voi pot crede ca a venit timpul sa salvati lumea, dar trebuie sa incepeti intai cu voi. Sunteti ajutati dar nu fortati sa va desprindeti de modelele de gandire care nu va mai servesc. Schimbarile bruste uraniene sunt ca scurtcircuitele care te forteaza sa pui un element de siguranta nou in locul celui defect iar voi aveti nevoie de sigurante noi in modul de a vedea imaginea universului si rolul vostru in aceasta lume, credinta, adevarul, munca voastra, sanatatea. Saturn in Varsator este provocatorul acestui moment si ar putea sa creeze destule tensiuni, obstacole legate de locul de munca, proiecte de la locul de munca, colegi, rutine zilnice, sanatate.
Melpomene( masca tragediei) merge de mana cu Luna Noua in Taur. Indiferent de cat de grele sunt obstacolele acestei perioade, cea mai protectiva masca este masca credintei, masca protectiei invizibile a lui Dumnezeu. In consecinta, legati-va strans de Dumnezeu, este cea mai valoroasa(Taur) masca de care aveti nevoie. O inima voioasa este cel mai bun medicament in vremuri tulburi.

BALANTA/ ASCENDENTUL IN BALANTA( 23 septembrie -22 octombrie)

Luna Noua infuzeaza cu energie proaspata relatia voastra cu banii celuilat, imprumuturi, credite, mosteniri, afaceri, putere asupra celorlalti, lupte si planuri secrete. Este un moment favorabil pentru planuri financiare, planuri de economii, afaceri. Aspectele financiare, mosteniri, credite, obligatiile si taxele financiare, vin in centrul atentiei. Aceasta casa guverneaz?, de asemenea, transformarile, astfel incat, nu neaparat veti pierde ceva ci unele lucruri se pot rasturna doar pentru a le aseza asa cum trebuie. Experientele aduse de aceasta lunatie sunt intense. Semintele plantate acuma se vor manifesta la Luna Plina in Taur din 31 octombrie 2020.
Uranus in Taur sustine aceasta Luna Noua in Taur iar aceasta energie impulsiva si electrica poate aduce schimbari imprevizibile in relatiile apropiate, sprijin financiar si emotional, surprize financiare, rasturnari de situatie intr-o afacere, contract semnat, contracte cu bancile.
Schimbarile bruste uraniene sunt ca scurtcircuitele care te forteaza sa pui un element de siguranta nou in locul celui defect iar voi aveti nevoie de sigurante noi in modul de a vedea o relatie intima, banii in comun, mostenirile, setea de putere si manipulare a banilor, relatiilor, talentelor celorlalti. Saturn in Varsator este provocatorul acestui moment astral si ar putea sa creeze destule tensiuni, obstacole, atentionari in relatiile romantice, in relatia cu copiii vostri, proiecte creative.
Melpomene( masca tragediei) merge de mana cu Luna Noua in Taur. Indiferent de cat de grele sunt obstacolele acestei perioade, cea mai protectiva masca este masca credintei, masca protectiei invizibile a lui Dumnezeu. In consecinta, legati-va strans de Dumnezeu, este cea mai valoroasa(Taur) masca de care aveti nevoie. O inima voioasa este cel mai bun medicament in vremuri tulburi.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION ( 23 octombrie-21 noiembrie)

Cu Luna Noua in Taur, relatiile voastre, afacerile, partenerii de afaceri, rivalii, dusmanii, concurentii, sunt in centru atentiei. Este cel mai bun moment pentru noi relatii sau pentru redefinirea celor existente. Iertarea, compasiunea sunt esentiale in relatiile voastre chiar si in dusmaniile voastre.
Poate fi un moment deosebit pentru depasirea unor probleme grele parteneriale prin credinta, prin o noua abordare a relatiilor voastre. O ciocnire cu un partener, in casnicie sau legata de niste acorduri legale de munca, poate face parte din imaginea acestei lunatii. Cultivati totusi pacea, este cel mai bun timp sa constientizati ca ura, critica excesiva, mania voastra trebuiesc purificate. Nu actionati impulsivi, invatati sa iertati, sa fiti intelegatori intai cu voi insiva, asa puteti invata si toleranta fata de ceilalti, un partener de viata, de afaceri, de munca. Semintele plantate acuma se vor manifesta la Luna Plina in Taur din 31 octombrie 2020.
Uranus in Taur sustine aceasta Luna Noua in Taur iar aceasta energie impulsiva si electrica poate aduce schimbari imprevizibile in parteneriatele si relatiile voastre. Acestea pot deveni neobisnuite, ciudate dar si interesante, inspirationale. Schimbarile bruste uraniene sunt ca scurtcircuitele care te forteaza sa pui un element de siguranta nou in locul celui defect iar voi aveti nevoie de sigurante noi in modul de a vedea o relatie, o asociere, un concurent(rival, dusman), familia, parintii, adevaratele voastre radacini. Nu puteti sa va shimbati viata daca veti folosi aceeasi gandire veche, acelasi stil de relationare. Saturn in Varsator este provocatorul acestui moment astral si ar putea sa creeze destule tensiuni, obstacole,  atentionari, plati karmice in familie, in relatia cu tara voastra, cu parintii, camin, mosteniri de familie. Melpomene( masca tragediei) merge de mana cu Luna Noua in Taur. Indiferent de cat de grele sunt obstacolele acestei perioade, cea mai protectiva masca este masca credintei, masca protectiei invizibile a lui Dumnezeu. In consecinta, legati-va strans de Dumnezeu, este cea mai valoroasa(Taur) masca de care aveti nevoie. O inima voioasa este cel mai bun medicament in vremuri tulburi.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR ( 22 noiembrie—21 decembrie )

Luna Noua poate fi pentru voi aducatoare de oportunitati la locul de munca, beneficii prin proiecte profesionale, cursuri de perfectionare, calatorii legate de munca voastra, o stare de sanatate mai buna. Puteti primi o oferta de munca, puteti primi o promovare la locul de munca, puteti primi anumite prime. Orice problema de sanatate poate cunoaste “ un nou inceput “ in tratarea si vindecarea ei. Obiceiurile voastre zilnice pot suferi o schimbare. Semintele plantate acuma se vor manifesta la Luna Plina in Taur din 31 octombrie 2020.
Uranus in Taur sustine aceasta Luna Noua in Taur iar aceasta energie impulsiva si electrica poate aduce schimbari imprevizibile, surprize, in munca, rutine zilnice, sanatate. Poate aduce o perspectiva total diferita asupra muncii voastre, nu lasati ca nerabdarea voastra sa va faca sa sariti peste reguli si programe. Schimbarile bruste uraniene sunt ca scurtcircuitele care te forteaza sa pui un element de siguranta nou in locul celui defect iar voi aveti nevoie de sigurante noi in modul in care munciti, cum va adaptati la o munca in echipa, cum comunicati. Saturn in Varsator este provocatorul acestui moment astral si ar putea sa creeze destule tensiuni, obstacole, atentionari, plati karmice ce tin de rude, calatorii scurte, comunitatea in care traiti, modul de comunicare, activitati zilnice, munca.
Melpomene( masca tragediei) merge de mana cu Luna Noua in Taur. Indiferent de cat de grele sunt obstacolele acestei perioade, cea mai protectiva masca este masca credintei, masca protectiei invizibile a lui Dumnezeu. In consecinta, legati-va strans de Dumnezeu, este cea mai valoroasa(Taur) masca de care aveti nevoie. O inima voioasa este cel mai bun medicament in vremuri tulburi.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN ( 22 decembrie -19 ianuarie )

Cu Luna Noua in Taur intr-un semn de pamant prieten cu semnul vostru, deveniti mai increzatori in puterea voastra creativa. Este cel mai bun moment pentru a va pune in evidenta ideile, proiectele de creatie, in acelasi timp, aceasta energie va induce si nevoia de distractii, placeri, iubire, romantism. Este o energie ce pune un accent deosebit pe  romantism, recreere, proiecte creative , investitii. Puteti deveni mai populari si cu inima mai usoara. Un nou inceput poate fi legat de o afacere, un proiect creativ, o modalitate de a va exprima, o relatie de iubire, un hobby poate cunoaste o schimbare importanta. Semintele plantate acuma se vor manifesta la Luna Plina in Taur din 31 octombrie 2020.
Uranus in Taur sustine aceasta Luna Noua in Taur iar aceasta energie impulsiva si electrica poate aduce schimbari imprevizibile, incitante, neobisnuite dar nesigure in relatiile de iubire, activitati de creatie, petrecerea timpului liber, relatia cu copiii. Schimbarile bruste uraniene sunt ca scurtcircuitele care te forteaza sa pui un element de siguranta nou in locul celui defect iar voi aveti nevoie de sigurante noi in modul de a va exprima creativ, cum percepeti creatiile voastre si relatia cu copiii vostri. Exprimati-va mai liber. Saturn in Varsator este provocatorul acestui moment astral si ar putea sa creeze destule tensiuni, obstacole, atentionari, plati karmice in chestiunile financiare, in tot ce tine de venituri si cheltuieli, proprietati, afaceri.
Melpomene( masca tragediei) merge de mana cu Luna Noua in Taur. Indiferent de cat de grele sunt obstacolele acestei perioade, cea mai protectiva masca este masca credintei, masca protectiei invizibile a lui Dumnezeu. In consecinta, legati-va strans de Dumnezeu, este cea mai valoroasa(Taur) masca de care aveti nevoie. O inima voioasa este cel mai bun medicament in vremuri tulburi.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR ( 20 ianuarie-18 februarie )

Luna Noua poate aduce “noutati divine” in relatiile voastre de familie, parinti, camin, tara, afaceri imobiliare. Aceasta energie proaspata poate  deschide un drum nou benefic pentru o problema mai veche a sufletului vostru. Locuinta, parintii vostri, o afacere de familie, cumpararea, inchirierea unei case, pot fi preocupari deosebite in urmatoarele zile.Utilizatii aceasta energie pentru a imbunatati relatiile de familie si mediul de acasa. Semintele plantate acuma se vor manifesta la Luna Plina in Taur din 31 octombrie 2020.
Uranus in Taur sustine aceasta Luna Noua in Taur iar aceasta energie impulsiva si electrica poate aduce schimbari imprevizibile, neobisnuite si nesigure in viata voastra de familie. Schimbarile bruste uraniene sunt ca scurtcircuitele care te forteaza sa pui un element de siguranta nou in locul celui defect iar voi aveti nevoie de sigurante noi in modul de a intelege trecutul, traditiile, viata de familie, cum relationati. Saturn in Varsator este provocatorul acestui moment astral si ar putea sa creeze destule tensiuni, obstacole, plati karmice prin relatiile voastre, planuri si afaceri personale, familie.
Melpomene( masca tragediei) merge de mana cu Luna Noua in Taur. Indiferent de cat de grele sunt obstacolele acestei perioade, cea mai protectiva masca este masca credintei, masca protectiei invizibile a lui Dumnezeu. In consecinta, legati-va strans de Dumnezeu, este cea mai valoroasa(Taur) masca de care aveti nevoie. O inima voioasa este cel mai bun medicament in vremuri tulburi.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI ( 19 februarie -20 martie)

Luna Noua poate aduce oportunitati pentru cresterea voastra prin relatiile cu  cei din imediata apropiere a voastra, prin abilitatile voastre de comunicare, prin mintea voastra, prin studiile voastre, prin calatorii scurte.
Toate activitatile legate de transport, cumparaturi, schimburi de informatii cu rudele, sunt energizate de acest moment de luna noua. Comunicarea cu un frate/sora se poate imbunatati, puteti dezvolta o afacere cu o ruda sau in mediul local in care traiti. Semintele plantate acuma se vor manifesta la Luna Plina in Taur din 31 octombrie 2020.
Uranus in Taur sustine aceasta Luna Noua in Taur iar aceasta energie impulsiva si electrica poate aduce schimbari imprevizibile, neobisnuite si nesigure in calatoriile scurte, comert, comunicare, rude, frate si sora.
Schimbarile bruste uraniene sunt ca scurtcircuitele care te forteaza sa pui un element de siguranta nou in locul celui defect iar voi aveti nevoie de sigurante noi in modul de a comunica, de a ierta, de a lasa trecutul in pace, credinta, compasiune, ajutor divin. Saturn in Varsator este provocatorul acestui moment astral si ar putea sa creeze destule tensiuni, obstacole, plati karmice generate de unele fapte din trecut, secrete si planuri secrete, dusmanii ascunse, comunitatea in care traiti, calatorii scurte, comunicare.
Melpomene( masca tragediei) merge de mana cu Luna Noua in Taur. Indiferent de cat de grele sunt obstacolele acestei perioade, cea mai protectiva masca este masca credintei, masca protectiei invizibile a lui Dumnezeu. In consecinta, legati-va strans de Dumnezeu, este cea mai valoroasa(Taur) masca de care aveti nevoie. O inima voioasa este cel mai bun medicament in vremuri tulburi.

Adriana Tudosa

You may also like

3 Comments

  1. Buna ziua,vreau sa va spun ca s a ar?tat curcubeul si la venezia unde locuiesc eu si in ora?ul meu natal din romania -Botosani.Mi am amintit cu mult? uimire si admiratie de cele ce a?i scris despre luna noua in taur.Va admir mult scrierile de o profunzime uluitoare.Va multumesc??Doamne ajuta?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.