TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR–ANUL 2019

“Cei ce sunt calauziti nu se ratacesc,
Dar cei ce s-au ratacit nu mai pot gasi calea cea dreapta
Omul este o stea incatusata intr-un corp, pan? cand, la sfarsit,
se elibereaza prin propria lupta.Doar prin efort si truda steaua din tine va inflori intr-o noua viata.” Thoth

La Multi Ani!

Anul 2019 continua cu marea revolutie in viata voastra adusa de Uranus in Taur, predicatorul lucrurilor viitoare. De cativa ani, Pluto va tine de mana destul de subtil (profesorul din umbra) in tot ce tine de studii inalte, credinta, strainatate, lege divina,relatii iar Saturn in Capricorn, cronometrul cerului,  vrea sa invatati care sunt limitele, pana unde puteti merge in aceste directii. A venit timpul sa faceti diferenta dintre adevarul vostru si adevarul divin.  Jupiter in Sagetator  va poarta pe taramul ascuns al puterii si banilor iar Neptun in Pesti vine cu fel de fel de magii, iluzii si lectii de viata prin prieteni, grupuri si activitati de grup, stiinte esoterice.

Tema principala a anului 2019 este legata de prietenia pe care o veti lega cu Uranus in Taur care va sta sapte ani in casa voastra, la masa voastra, in relatiile voastre, la munca, in familie, il veti simti peste tot unde rutina deja a devenit o otrava. Incepand cu 6 martie 2019, Uranus bate iarasi la usa voastra. Vreti, nu vreti, trebuie sa-i deschideti deoarece stie sa intre si pe geam, nu puteti scapa de aceasta influenta energetica revolutionara. Functia lui Uranus in semnul vostru este sa va elibereze de tot ceea ce stagneaza in viata voastra chiar daca vine la pachet cu o doza de terapie soc. Exista o lectie cosmica importanta. Taurul este un semn fix, conservator, iubeste rutina, predictibilitatea, nu-i plac schimbarile. Dar Uranus in Taur va cere sa iesiti din vechile moduri de a face lucrurile. Este, de asemenea, o perioada de auto-descoperire marcata de revelatii bruste si succesive, care nu pot fi intotdeauna blande sau usoare dar toate vor fi necesare pentru cresterea voastra personala. Taurii nascuti intre 20-26 aprilie vor simti prezenta lui Uranus in viata lor mult mai puternic decat ceilalti. Dorinta voastra pentru libertate va creste considerabil, puteti sparge anumite tipare construite de-a lungul timpului si sa va urmati calea.Puteti divorta, puteti sa va gasiti iubirea adevarata, va puteti casatori peste noapte, puteti sa va schimbati cariera, puteti pleca in strainatate. La nivel superior, sunteti chemati sa deveniti constienti de divinitatea din voi, sa armonizati personalitatea cu sufletul si spiritul vostru. Intregul secret al scopului si planificarii divine este ascuns in acest semn datorita prezentei constelatiei Pleiadelor, Ursa Mare .”Ochiul de taur“ este ochiul revelatiei ce dezvaluie fara incetare planul sublim al Divinitatii.Isus a spus :“ Ochiul este lumina trupului. Daca ochiul tau este sanatos, tot trupul tau va fi plin de lumina.”Matei 6:22

CARIERA, MUNCA SI  FINANTE

Pana pe 6 martie, cariera voastra poate trece inca prin perioade neclare, incercari grele, se pot intampla lucruri adesea inexplicabile. Dar din 6 martie 2019 si in urmatorii sapte ani, cand Uranus sta in semnul vostru, unii Tauri se pot elibera din carierele care ii tin legati ca intr-o inchisoare. A venit timpul pentru ceva nou in cariera voastra si ar fi bine sa actionati in consecinta.

In perioada 1-26 martie, Venus, ghidul vostru planetar calatoreste prin zona carierei si poate aduce anumite beneficii, avansari, promovari. Cel mai adesea, Venus creeaza circumstante favorabile in viata profesionala, atrageti persoane si circumstante care va sustin in ambitiile si proiectele profesionale. Intalnirile romantice au legatura cu cariera, pot fi mai neasteptate.

In perioada 14 septembrie -8 octombrie, Venus, ghidul vostru planetar, merge cu voi de mana la munca si poate aduce mici oportunitati, avansari, premii. Puteti intalni iubirea la locul de munca, puteti deveni magnetici la locul de munca, sanatatea se imbunatateste.

In perioada 1 ianuarie-14 februarie ar trebui sa fiti mai atenti la locul de munca, dusmaniile din umbra va pot face mult rau. Marte in Berbec face opozitie cu casa muncii voastre, incercati sa va odihniti mai mult, incercati sa nu fortati nota la locul de munca, fiti mai atenti la actiunile voastre deoarece sunteti cam in ceata.

Tot legat de locul de munca, in perioada 4 octombrie -19 noiembrie, Marte merge de mana cu voi la munca si va poate ajuta sa rezolvati orice problema legata de serviciu sau sanatate. Daca nu sunteti multumiti de actualul loc de munca, aceasta perioada va sustine sa cautati altceva, sa faceti o schimbare.

Una din temele principale ale anului 2019 este cantata de Jupiter in Sagetator, planeta norocului. Jupiter este asociat cu norocul, sansa , bunavointa , generozitatea, toleranta  iar Jupiter in Sagetator , in propriul domiciliu, favorizeaza toate trasaturile acestei energii in mod pozitiv. Sunteti acompaniati de o energie care poate sa va lumineze drumul catre tot ce este ascuns si va blocheaza in afaceri, viata intima, bani, credite, jocuri pentru putere, relatii secrete. Magnificul Jupiter va poate rasplati cu daruri financiare, o mostenire, cu dragostea vietii voastre. Dar ceea ce este cel mai important in acest an este ca Jupiter poate deveni pentru voi profesorul care va preda in direct despre secretele vietii, desprea moartea egoului si transformarea voastra. Jupiter in casa a opta reprezinta, de asemenea, o extindere a intuitiei voastre, lasati-va ghidati de ea stie cel mai bine ce trebuie sa faceti pentru a va fi bine, pentru a va echilibra financiar, pentru a va lichida anumite imprumuturi bancare. Este anul revizurii nevoilor financiare, este anul libertatii financiare.

Perioada 10 aprilie -11 august 2019 cand Jupiter este in miscare aparent retrograda in Sagetator poate fi mai grea pentru Taurii nascuti intre 2-14 aprilie. Aceasta energie va pune un accent deosebit pe “re-evaluarea “ unor probleme ce tin de bani, partener, afaceri, credite, cheltuieli, intimitate. Acestea sunt zonele pe care le puteti revizui in urmatoarele patru luni. Pot aparea fel de fel de pierderi sau blocaje in tot ce tine de bunuri, bani castigati nemeritat, pot aparea unele probleme cu creditetele, banii unei afaceri. Indulgenta prost inteleasa va aduce necazuri in urmatoarele patru luni.

13 ianuarie, 16 iunie sau 21 septembrie 2019 sunt date cheie pentru tranzitul lui Jupiter in Sagetator deoarece este provocat de Neptun in Pesti. Evitati schemele de “imbogatire rapida”. Nu luati decizii importante in aceste zile, ati putea sa va inselati sau sa fiti inselati. Sunt zile cetoase si nu vedeti prea clar, rugaciunea este singura care va tine pe mal. Mare atentie la asa zisii prieteni, la credite, la contractele pe care le semnati.

Planeta voastra financiara este Mercur, are o miscare rapida si destul de neregulata si descrie foarte bine oportunitatile in finante, valorificarea talentelor voastre, bunuri materiale. Uneori se misca rapid si faceti progrese mari. Uneori, se misca incet si parca va duceti inapoi. In anul 2019, Mercur va fi in miscare aparent retrograda de trei ori, deci va incetini, se va misca incet, ca si cum ar adormi. Aceste momente pot fi  pentru voi destul de nefavorabile din punct de vedere financiar si ar trebui sa fiti mai atenti.  Evitati deciziile legate de bani, iubire, prieteni, relatii, proiecte creative, in perioadele :5 -28 martie; 7 iulie-1 august; 31 octombrie -20 noiembrie. Cheltuiti banii cu intelepciune si evitati achizitiile importante. Fiti mai atenti in comunicare, in relatia cu ceilalti, aceste perioade va pot lumina daca sunteti mai atenti la vocea divina din voi-intuitia voastra.

FAMILIE, RELATII  SI IUBIRE

Casa familiei nu este o casa de putere in anul 2019. Aveti mai multa libertate in treburile familiei, in relatiile de familie dar nu aveti interesul de a schimba lucrurile. Cu toate acestea, vor exista unele schimbari in cercul familiei, cel mai probabil nu veti initia aceste lucruri ci ele vor fi generate de eclipsele solare din acest an. Soarele este planeta familiei voastre iar Eclipsele de Soare in Capricorn si Rac vor aduce influente sortite si in familia voastra.

Anul 2019 incepe in forta pentru voi cu schimbari sortite generate de Eclipsa de Soare in Capricorn incadrata de cei doi titani astrali, Saturn si Pluto in Capricorn. Aceasta Eclipsa solara din 6 ianuarie vorbeste pentru voi in zona credintei, adevar, studii, calatorii, strainatate, familie. A venit timpul sa deveniti constienti de rugaciune, pace, meditatie, de Dumnezeu. Sunteti ghidati sa reformati modul in care priviti cunoasterea, invatamantul, legea, moralitatea, calatoriile mari, alte culturi, strainatatea. Poate fi o oportunitate stralucitoare venita de peste mari si tari, sa mergeti iarasi la scoala, sa cunoasteti persoane din strainatate, sa plecati in strainatate, sa munciti in alta tara. Aceasta Eclipsa va deschide noi orizonturi, va ajuta sa faceti apel la principiile spirituale pentru a naviga prin situatiile dificile. Toti veti simti intr-un fel indemnul astral al acestei eclipse dar cei nascuti intre 2-10 mai vor fi in centrul atentiei, vor fi sustinuti, ghidati catre acele cunostinte, idei, credinte, benefice evolutiei lor. Dar aceasta Eclipsa este asociata cu Nodul Sud lunar in Capricorn si poate arata o recompesa a eforturilor trecutului in cariera sau o eliberare fortata de oameni, lucruri, experiente care va tin pe loc. Saturn in Capricorn in preajma acestei Eclipse de Soare poate accentua si mai mult platile karmice. Saturn in Capricorn continua si in anul 2019 sa va invete despre importanta “ invataturii, cunoasterii, credintei”. Vreti nu vreti, va inscrieti la cursul realitatii, seriozitatii saturniene ce poate sa va ajute sa duceti la bun sfarsit un studiu, o universitate, un proiect important in cariera voastra, dar atentie, nu fara munca si multa disciplina. Premiile vor veni pentru cei care le merita. Muti se pot intoarce la scoala, sa-si termine studiile, sa isi ia licenta, cu Saturn, nu este de glumit, este un profesor destul de dur si chiar trebuie sa va faceti lectiile cat mai bine. Pot veni in viata voastra invatatori si mentori care sa va ghideze.

Si in anul 2019, Pluto in Capricorn continua sa va sprijine in sectorul studiilor inalte, calatorii indepartate , religie, mass-media , alte culturi, iubirea de departe. Cum Pluto este planeta relatiilor voastre, marile transformari pot veni prin relatii, parteneri de viata, profesori universitari, ghizi spirituali. Capricornul este, de asemenea, un semn de pamant, este prietenul vostru si face un trigon pozitiv si sustinator cu Soarele celor nascuti in jurul datei de 10 mai. Aceasta energie va poate ajuta sa revizuiti anumite atitudini personale legate de invatamant, cunostinte superioare, scoala.

Urmatoarea Eclipsa de Soare din 2019 este pe data de 2 iulie. Este  o Eclipsa totala de Soare in Rac asociata cu Nodul Nord Lunar in Rac ce poate aduce oportunitati imense pentru viitor. Pentru Tauri,  aceasta Eclipsa  de Soare va pune un accent deosebit pe rude, frati, sora, comert, studii, comunicare, comunitate de care apartineti, familie. Este posibil sa va mutati, chestiunile legate de frati si surori necesita din partea voastra o atentie desosebita, puteti beneficia de pe urma unui talent de scriitor, sunteti ajutati sa dati valoare cuvantului si sa beneficiati de pe urma folosirii in mod pozitiv a acestui talent. Toti veti simti intr-un fel indemnul astral al acestei eclipse dar cei nascuti intre 29 aprilie-5 mai vor fi in centrul atentiei, vor fi sustinuti sa faca schimbarile necesare corectarii traseului lor in viata. Orice eclipsa de soare va influenta si domeniul de viata ce tine de familie, camin, radacinile voastre, parinti, neam. Puteti calatori mai mult si aceste calatorii pot fi legate de familie, parinti, rude, locul nasterii voastre.

Atat Saturn cat si Pluto in Capricorn se vor opune Nodului Nord in Rac-calea de evolutie si multe relatii dificile vor fi date deoparte ca parte a unui proces necesar de crestere personala. Invatati sa va bazati pe voi insiva, pe puterea imensa din voi, cultivati iertarea si o abordare mai umila fara de ceilalti.

Pe tot parcursul anului 2019, Neptun in Pesti continua sa va sprijine in sectorul relatiilor sociale, prieteni, protectori, asociatii profesionale. Aceasta energie mareste idealismul vostru fata de ceea ce inseamna o prietenie cautand acei oameni care vad lumea din acelasi punct de vedere, care impartasesc idealuri comune cu voi. Puteti sa va alaturati unor organizatii cu scopuri idealiste, mistice, secrete, spirituale sau vizionare deoarece deveniti extrem de sensibili la nevoile oamenilor. Acest tranzit sporeste prieteniile voastre dar cele mai importante raman prieteniile spirituale, prietenia cu Dumnezeu este cea mai sigura.

In perioada 2 iulie-18 august, Marte intra in casa voastra. Este posibil sa va folositi o parte din energia voastra in casa, activitati in familie, construirea unei case, redecorarea unei case, sustinerea unui parinte. In acelasi timp, puteti deveni mai conflictuali si ar fi bine sa evitati disputele in familie sau in numele familiei.

Venus va tranziteaza casa familiei in perioada 28 iulie-21 august si pot aparea oportunitati pentru familie, puteti cumpara casa mult visata, puteti descoperi ca veti deveni parinti, va puteti asuma intemeierea unei familie.

Perioada voastra de putere

In perioada 14 februarie-31 martie, Marte( planeta relatiilor voastre dar si planeta spiritualitatii voastre), va tine de mana. Este un moment bun pentru a incepe ceva nou, pentru fel de fel de proiecte care sa va consume abundenta de energie. Deveni mult mai impulsivi, competitivi si ar trebui sa nu treceti in viteza peste tot si toate ca va puteti rasturna. Este cea mai buna perioada pentru a va revizui aspectul, modul cum priviti viata, cum actionati, cum rezolvati probleme majore ale vietii.

Cele mai bune perioade pentru iubire apar atunci cand Venus este in semnul vostru, intre 15 mai -9 iuniei, cand va tranziteaza casa iubirii intre 21 august-14 septembrie. Este una dintre cele mai creative si romantice perioade pentru voi. Ati putea intalni pe cineva care va aprinde inima, poate fi dragoste la prima vedere. Cand Venus tranziteaza casa partenerului intre 8 octombrie -14 noiembrie, ofera oportunitati pentru iubire, bat clopotele pentru o casnicie, o nunta, o intalnire importanta pentru cresterea voastra.

In perioada 18 august-4 octombrie, Marte va tranziteaza casa iubirii. Acesta este, de asemenea, un moment bun pentru iubire si dragoste, pentru vacante deosebite, pentru intalnirea iubirii. Daca sunteti intr-o relatie, puteti reinvia flacara iubirii.

5 mai 2019, ora 1:45, vine cu o Luna Noua in Taur favorabila unor noi inceputuri , in special pentru cei nascuti in jurul acestei date . Este o Luna Noua sustinuta benefic de Saturn si Neptun iar oportunitatile din de cariera, familie, studii, strainatate, credinta,prieteni, veniturile carierei. Odata pe an sunteti binecuvantati de o Luna Noua in semnul vostru iar roadele semnitelor noi plantate acuma se vor vedea in jurul datei de 12 noiembrie cand va fi Luna Plina in Taur.

Din 2 decembrie 2019, credinta populara “ schimbi locul, schimbi norocul” se materializeaza prin trecerea lui Jupiter in semnul Capricorn. Cu Jupiter in tranzit prin semnul Capricorn, un semn prieten cu semnul vostru de pamant, oportunitatile tin de studii, strainatate, afaceri cu strainii, calatorii, veniturile carierei, protectii deosebite, credinta.

15 decembrie 2019 este o zi in care Jupiter abia intrat in Capricorn se amesteca in mod favorabil cu Uranus in Taur iar cei nascuti la inceputul zodiei vor avea o sansa aparent de nicaieri care le poate schimba viata in mod semnificativ. Puteti primi o oferta deosebita din strainatate, puteti face o calatorie importanta. Rasucirile surprinzatoare si transformarile de soarta sunt comune cu acest aspect si, in general, au un rezultat benefic.

Anul 2019 incepe cu o Eclipsa de Soare in Capricorn si se termina cu o Eclipsa de Soare in Capricorn pe 26 decembrie. Studiile, calatoriile, strainii, afacerile cu strainii, veniturile carierei, familia, prietenii, sunt in centrul atentiei iar Jupiter ofera un sprijin important in schimbarile pe care trebuie sa le faceti.

Sa fiti binecuvantati!

Adriana Tudosa

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.