BERBEC / ASCENDENTUL IN BERBEC-ANUL 2019

La Multi Ani!

“Toate isi au vremea lor, si fiecare lucru de sub ceruri isi are ceasul lui.” Eclesiastul 3:1

 Anul 2019 continua cu influentele lui Saturn si Pluto in Capricorn in tot ce tine de cariera, statut social, ambitii profesionale, aici, testele pot fi destul de dure. Din 6 martie, Uranus in Taur, predicatorul lucrurilor viitoare, va cere o noua abordare a veniturilor personale, ar trebui sa va asteptati la neasteptat in  tot ce tine de bani, valori, securitate financiara. Jupiter in Sagetator aduce oportunitati pentru educatie, spiritualitate, calatorii, strainatate. Neptun in Pesti este planeta voastra spirituala si revarsa asupra voastra multe indemnuri spirituale, idealism dar si iluzii.

CARIERA, MUNCA SI FINANTE

Anul 2019 incepe in forta pentru voi cu schimbari sortite generate de Eclipsa de Soare in Capricorn incadrata de cei doi titani astrali, Saturn si Pluto in Capricorn. Aceasta Eclipsa solara din 6 ianuarie vorbeste pentru voi in zona cariereI. Ambitiile profesionale vor fi in centrul atentiei iar proiectele noi cer o examinare atenta. Se poate sa primiti o promovare, poate fi un timp al unor experiente cruciale in cariera, este o energie imensa ce promite un anumit grad de publicitate cu privire la reputatie, statut social. Regulile jocului se schimba si veti fi nevoiti sa faceti unele corectii in cariera voastra, in relatia cu un parinte, un barbat, o autoritate, rol jucat in societate, statut social, autoritate personala, destin. Evitati mandria si aroganta, stau in calea succesului. Toti veti simti intr-un fel indemnul astral al acestei eclipse dar cei nascuti intre 2-10 aprilie vor fi in centrul atentiei si vor fi condusi prin fel de fel de provocari la scena de care au nevoie pentru a-si indeplini misiunea. Dar aceasta Eclipsa este asociata cu Nodul Sud lunar in Capricorn si poate arata o recompesa a eforturilor trecutului in cariera sau o eliberare fortata de oameni, lucruri, experiente care va tin pe loc.

Saturn in Capricorn in preajma acestei Eclipse de Soare poate accentua si mai mult platile karmice. Tot anul 2019, Saturn ramane in Capricorn si va cere sa fiti mai responsabili, realisti in tot ce tine de cariera, ambitii profesionale, functii inalte. Saturn va exercita o presiune asupra voastra in sensul folosirii abilitatilor voastre in mod eficient. Realizarile vor veni pentru cei care le merita. Saturn guverneaza timpul si va spune in direct ca “Toate isi au vremea lor, si fiecare lucru de sub ceruri isi are ceasul lui.”.-Eclesiastul 3.1. Reusita profesionala vine doar prin efort, seriozitate, merite. S-ar putea sa culegeti recompensele muncii depline din trecut sau sa reevaluati drumul in cariera, in ceea ce va doriti cu adevarat in cariera voastra. Fiti responsabili, nu fortati lucrurile, poate fi greu sa avansati in cariera si asta se intampla din cauza lui Saturn care are alte criterii de premiere.

Pluto in Capricorn continua si in anul 2019 sa va energizeze casa carierei, ambitii profesionale, statut social, functii inalte, viata sociala iar din aceasta cauza pot aparea schimbari majore in destinul vostru, in cariera voastra. Schimbarile profunde au legatura cu cariera dar si cu familia voastra.

Atat Saturn cat si Pluto in Capricorn se vor opune Nodului Nord in Rac-calea de evolutie si multe relatii dificile vor fi date deoparte ca parte a unui proces necesar de crestere personala. Invatati sa va bazati pe voi insiva, pe puterea imensa din voi, cultivati iertarea si o abordare mai umila fata de ceilalti.

Mercur este planeta muncii voastre, are o miscare rapida si destul de neregulata si descrie foarte bine oportunitatile in munca, proiecte de munca, relatia cu cei de la locul de munca. Uneori se misca rapid si faceti progrese mari. Uneori, se misca incet si parca va duceti inapoi. In anul 2019, Mercur va fi in miscare aparent retrograda de trei ori, deci va incetini, se va misca incet, ca si cum ar adormi. Aceste momente pot fi  pentru voi destul de nefavorabile la locul de munca daca fortati lucrurile, daca nu sunteti atenti in comunicare, la documente. Evitati deciziile legate de munca in perioadele :5 -28 martie; 7 iulie-1 august; 31 octombrie -20 noiembrie. Nu luati hotarari decisive, nu va schimbati munca, fiti mai atenti la intuitie-vocea divina din voi si veti avea numai beneficii.

In perioada 5 februarie-1 martie 2019, Venus in Capricorn va tine de mana in domeniul carierei, chiar daca este numita doar “ micul benefic”, cel mai adesea, creeaza circumstante favorabile in viata profesionala, atrageti persoane si oportunitati care va sustin in ambitiile si proiectele profesionale. Intalnirile romantice au legatura cu cariera, pot fi mai sobre si cu diferente mari de varsta.

Din 6 martie, Uranus in Taur, predicatorul lucrurilor viitoare, va cere o noua abordare a veniturilor personale, ar trebui sa va asteptati la neasteptat in  tot ce tine de bani, valori , securitate financiara. Pana pe 26 aprilie 2026, Uranus in Taur va pune un accent deosebiit pe valoarea voastra adevarata, cum faceti bani, cum ii cheltuiti, ce proprietati aveti. Uranus vrea libertatate, in general vrea sa va elibereze de tot ce este invechit in modul de a face si de a gestiona banii, valoarea voastra.Vor fi surprize in tot ce tine de finante, bunuri, venituri si cheluieli. Dar acest domeniu de viata nu este numai despre bogatii ci si despre bogatia voastra interioara si Uranus va poate trezi acea calitate unica, adevaratul vostru potential, care sa va faca bogati. Pana pe 6 martie, Berbecii nascuti in apropierea zilei de 20 aprilie, vor face unele schimbari imprevizibile in viata lor, in perspectivele si perceptiile lor.

FAMILIE, RELATII  SI IUBIRE

Aproape toate Eclipsele din anul 2019 vor fi pe axa Capricorn –Rac, si va cere sa gasiti un echilibru intre viata profesionala si viata de familie. Eclipsa totala de Soare in Rac din 2 iulie 2018 asociata cu Nodul Nord in Rac vine pentru voi cu oportunitati pentru familie. Toti veti simti intr-un fel indemnul astral al acestei eclipse dar cei nascuti intre 28 martie-4 aprilie vor fi in centrul atentiei, vor fi provocati sa faca schimbarile necesare in familie, cariera, iubire, creativitate personala. Se poate ca aceasta Eclipsa sa va aduca casa mult visata, partenerul mult visat, puteti intemeia o familie, puteti emigra prinzand radacini in alta tara, va puteti pensiona.

In perioada 16 mai -2 iulie, Marte intra in casa voastra. Este posibil sa va folositi o parte din energia voastra in casa, activitati in familie, construirea unei case, redecorarea unei case, sustinerea unui parinte. In acelasi timp, puteti deveni mai conflictuali si ar fi bine sa evitati disputele in familie sau in numele familiei.

Venus va tranziteaza casa familiei in perioada 3 -28 iulie si pot aparea oportunitati pentru familie, puteti cumpara casa mult visata, puteti descoperi ca veti deveni parinti, va puteti asuma intemeierea unei familie.

Perioada voastra de putere

In perioada 1 ianuarie -14 februarie, Marte, ghidul vostru planetar va tine de mana. Poate fi cea mai energica perioada din ultimii doi ani.  Aveti mai multa forta de a da viata unor proiecte personale, sunteti entuziasmati de noile începuturi. Este un moment bun pentru a incepe ceva nou, pentru fel de fel de proiecte care sa va consume abundenta de energie. Deveni mult mai impulsivi, competitivi si ar trebui sa nu treceti in viteza peste tot si toate ca va puteti rasturna. Este cea mai buna perioada pentru a va revizui aspectul, modul cum priviti viata, cum actionati, cum rezolvati probleme majore ale vietii.

Cele mai bune perioade pentru iubire apar atunci cand Venus este in semnul vostru, intre 20 aprilie -15 mai, cand va tranziteaza casa iubirii intre 28 iulie -21 august. Este una dintre cele mai creative si romantice perioade pentru voi. Ati putea intalni pe cineva care va aprinde inima, poate fi dragoste la prima vedere. Cand Venus tranziteaza casa partenerului intre 14 septembrie -8 octombrie, ofera oportunitati pentru iubire, bat clopotele pentru o casnicie, o nunta, o intalnire importanta pentru cresterea voastra.

In perioada 2 iulie -18 august, Marte va tranziteaza casa iubirii. Acesta este, de asemenea, un moment bun pentru iubire si dragoste, pentru vacante deosebite, pentru intalnirea iubirii. Daca sunteti intr-o relatie, puteti reinvia flacara iubirii. Dar trebuie sa fiti atenti la mandria exagerata, nu uitati, ca mandria merge inaintea caderii.

5 aprilie 2019, ora 11:50, vine cu o Luna Noua in Berbec favorabila unor noi inceputuri, in special pentru cei nascuti in jurul acestei date. Odata pe an sunteti binecuvantati de o Luna Noua in semnul vostru iar roadele semnitelor noi plantate acuma se vor vedea in jurul datei de 14 octombrie cand va fi Luna Plina in Berbec.

Pana in decembrie 2019, Jupiter va tranzita semnul Sagetator, un semn benefic lui. Jupiter este asociat cu norocul, sansa , bunavointa, generozitatea, toleranta iar Jupiter in Sagetator , in propriul domiciliu, favorizeaza toate trasaturile acestei energii in mod pozitiv. Pentru Berbeci, Jupiter in Sagetator, deci intr-un semn de foc prieten cu semnul vostru, va aduce multe oportunitati de crestere, evolutie.  Oportunitatile acestui an vin de departe, din strainatate sau prin studiile voastre superioare, prin credinta in ceea ce puteti face. Jupiter este ascociat si cu calatoriile, credinta, asa ca, puteti face mai multe calatorii de vis in acest an, puteti sa va inscrieti la fel de fel de cursuri care sa va inalte mintea, puteti intalni oameni deosebiti care devin pentru voi adevarati ghizi spirituali.

13 ianuarie, 16 iunie sau 21 septembrie 2019 sunt date cheie pentru tranzitul lui Jupiter in Sagetator deoarece este provocat de Neptun in Pesti. Evitati schemele de “imbogatire rapida”. Nu luati decizii importante in aceste zile, ati putea sa va inselati sau sa fiti inselati. Sunt zile cetoase si nu vedeti prea clar, rugaciunea este singura care va tine pe mal.

Din 2 decembrie 2019, credinta populara “ schimbi locul, schimbi norocul” se materializeaza prin trecerea lui Jupiter in semnul Capricorn. Oportunitatile tin de cariera. Accentul se pune pe profesie, cariera, statut, reputatie, creste increderea in voi, puteti calatori mai mult iar aceste calatorii tin de cariera voastra.

15 decembrie 2019 este o zi in care Jupiter abia intrat in Capricorn se amesteca in mod favorabil cu Uranus in Taur iar cei nascuti la inceputul zodiei vor avea o sansa aparent de nicaieri care le poate schimba viata in mod semnificativ. Puteti primi bani neasteptati sau chiar o promovare la locul de munca. Rasucirile surprinzatoare si transformarile de soarta sunt comune cu acest aspect si, in general, au un rezultat benefic.

Anul 2019 incepe cu o Eclipsa de Soare in Capricorn si se termina cu o Eclipsa de Soare in Capricorn pe 26 decembrie. Cariera, familia, iubirea, copii, sunt in centrul atentiei iar Jupiter ofera un sprijin important in schimbarile pe care trebuie sa le faceti.

Sa fiti binecuvantati!

Adriana Tudosa

 

You may also like

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.