SCORPION / ASCENDENTUL IN SCORPION – ANUL 2013

SCORPION  / ASCENDENTUL IN SCORPION – ANUL  2013   

          TRANZITE MAJORE

 
Anul 2013 incepe cu Jupiter ( ghidul, norocul, sansa ,  ) in tranzit prin semnul Gemenilor , un semn asociat in harta voastra solara cu un domeniu al bunurilor in comun sau primite din alta parte , intimitate, fidelitate , finante comune cu sotul, veniturile partenerului , comisioane , credite , increderea in partener .   Pana pe 25 iunie 2013 , veniturile comune, investitiile comune sunt favorizate,   dispuneti de  o abilitate deosebita de a iesi din diverse impasuri financiare.  Jupiter  aduce pentru voi o nevoie imensa de a gestiona in mod eficient fructele oricarui parteneriat in care intrati sau in care sunteti deja, creste responsabilitatea privind administrarea unei averi, mosteniri, conducerea unui grup, , favorizeaza situatiile in care puteti munci intr-un grup , autotransformare, stapanire de sine , un nivel mai mare de intelegere , intuitie, compasiune, intelepciune.

Incepand cu 25 iunie , Jupiter intra in semnul Racului un semn asociat in harta voastra solara cu casa  studiilor inalte, calatoriilor mari, strainatatii , credintei .
Jupiter in Rac este in exaltare si aduce oportunitati pentru toata lumea , prin urmare , pana la sfarsitul anului 2013 , aveti de partea voastra o energie prietenoasa ce va aduce multe oportunitati prin studii , idei , opinii,  calatorii , strainatate, activitati cu strainii, publicistica.  Energia lui Jupiter in Rac face un  aspect benefic cu Soarele natal in Scorpion ( pentru cei nascuti in primele 15 zile ale semnului ) ,  sunteti ajutati in rezolvarea problemelor personale , in avantaje financiare , in eliminarea unor probleme vechi care nu va dadeau pace . Este o perioada din acest an 2013 favorabila planurilor cu bataie lunga , in domeniul afacerilor , al vietii mondene , al casatoriei , este amplificata viata sentimentala . Sunt favorizate calatoriile mari , studiile superioare, spiritualitatea, ajutorul  prin credinta in Dumnezeu,  casatoria in strainatate ,  puteti profita de ajutorul important al unor oameni din strainatate , puteti intalni pe cel ce va deveni pentru voi un adevarat profesor spiritual.

 
Saturn si Nodul Nord al Lunii ( Capul Dragonului , destinul ) sunt in Scorpion de-a lungul intregului an 2013 in timp de Nodul Sud al Lunii ( Coada Dragonului , vieti trecute , fapte din trecut, pedeapsa in viata ) este in Taur . Asocierea dintre Saturn si Nodul Nord in Scorpion este destul de contradictorie , in timp ce Saturn restrictioneaza, limiteaza , aduce teste si lectii de invatat , Nodul Nord aduce expansiune , oportunitati pentru viitor .
Anul 2013 este important pentru voi deoarece atat Saturn cat si Nodul Nord al Lunii strabat semnul vostru .

Cu Saturn in tranzit prin semnul vostru , pe tot parcursul anului 2013 sunteti pusi sa va redefiniti identitatea si modul in care priviti viata . Poate fi un proces destul de dificil  mai ales daca nu stiti sa renuntati de buna voie la elementele inutile  din viata voastra. Saturn este planeta karmei  si are un mod unic de a va invata umilinta , rabdarea , va pune  sa va  analizati  rezultatele si comportamentul din trecut si sa va  asumati  responsabilitatea pentru acestea chiar daca au fost bune sau rele.  Este cea mai buna perioada in care puteti deveni realisti in legatura cu voi , cu propria voastra persoana , sa incercati sa definiti  ce vreti sa dezvoltati  la voi . Aceasta cunoastere a voastra , a realitatii vietii voastre poate incepe de multe ori prin diverse crize, toata perioada va fi  caracterizata de dorinta voastra de a va  cunoaste mai bine ,  de a incerca sa aflati  cat mai multe despre capacitatile voastre pe care sa le folositi in a  face ceva in urmatorii ani, de a realiza ceva. Foarte important in aceasta perioada este sa intelegeti  imensa putere a lui Saturn in viata voastra , aceasta putere va da posibilitatea de a va modela singuri . Anul 2013 incepe cu Saturn pe gradul 9 Scorpion si termina anul pe gradul 20 Scorpion , in consecinta , influenta majora a lui Saturn va fi asupra Scorpionilor nascuti intre 25 octombrie si 10 noiembrie .
 

Nodul Nord in semnul Soarelui vostru de-a lungul anului 2013 va aduce multe oportunitati legate de propria persoana , este o perioada ce  va pune fata in fata cu experiente prin care sa iesiti  in evidenta , sa  va puneti  in lumina  pasiunea, magnetismul personal , sa lasati  deoparte relatiile care va  tin pe loc . Nu trebuie sa mai cautati  stabilitate printr-un partener , acest lucru trebuie sa il descoperiti in voi , sa va implicati  profund in tot ceea ce faci voi , sa nu dati explicatii pentru ceea ce faceti ,  doar asa veti capata incredere in deciziile voastre . Urmati-va pasiunile chiar daca acest lucru presupune pierderea unei relatii care stagneaza , daca este necesar, alegeti  o viata pe cont propriu  dar care va va rasplati din plin . Nu este o  perioada fara crize ,   dar asta este cerinta acestui tranzit. Pot aparea modificari in relatiile interpersonale stranse , poate aparea un partener din trecut . Puteti fi  tentati  in aceasta perioada sa va concentrati  atentia asupra altor persoane ( Nodul Sud in casa partenerului ) ,  pentru satisfacerea nevoilor lor  in loc sa aveti grija de voi . Sunteti chemati sa va transformati individualitatea , acest lucru poate fi dificil dar singurul care ofera satisfactii pentru voi . Modificarile in personalitatea voastra vor fi mai evidente mai tarziu.Trebuie sa invatati sa dati deoparte oamenii care va tin pe loc , va fac rau , este timpul sa cautati acei oameni care pot contribui intr-un mod benefic in munca voastra de redefinire a personalitatii voastre . Anul 2013 incepe cu Nodul Nord al Lunii pe gradul 23 Scorpion  si se termina cu Nodul Nord pe gradul 4 Scorpion , in consecinta , cei nascuti in primele 14 zile ale semnului , vor simti din plin influenta destinului .

Din 18 februarie si pana in 7 iulie , Saturn intra in mers aparent retrograd in semnul Scorpionului . In aceasta perioada , pot aparea dificultati in exprimarea personalitatii voastre, emotiile in relatiile cu ceilalti oameni devin de nestapanit, orice comportament gresit din trecut cere din partea voastra acuma o plata sau redefinire si transformare intr-un sistem de valori cat mai corect. Atentie la problemele de sanatate dar si la modul cum ati obtinut o anumita functie, aici Saturn va va prezenta o nota de plata.

 
Relatiile voastre in acest an 2013 sunt importante . Daca Saturn va pune la treaba in domeniul personalitatii , individualitatii voastre , prin urmare , si relatiile voastre au nevoie de o reinventare , regenerare .

Iubirea are pentru voi un iz neptunian , spun asta , deoarece semnul pestilor este asociat in harta voastra solara cu casa iubirii , romantismului, creativitatii personale ,, copiilor.

Neptun in Pesti poate sa va faca sa fiti mai creativi, imaginativi,  inspirati , simtandu-va parca obligati sa va exprimati mai dramatic . Viata romantica , iubirile pot implica multa fantezie  iar din cauza nevoii voastre de” teatru “ puteti adesea sa vedeti lucrurile , iubirea , iubitul,  doar asa cum vreti voi sa le vedeti ( cam in ceata de multe ori, intr-un mod destul de ireal ) . Perceptiile voastre romantice nu pot fi prea clare , puteti atrage  persoane neobisnuite , secretoase , misterioase in viata voastra de iubire , puteti fi atrasi de iubiti, iubite pe care cumva vreti sa-i salvati , deci mare atentie in ce intrati si cum vedeti iubirea . Aceasta energie neptuniana prin acest domeniu din viata voastra poate sa va dea multa inspiratie si in acelasi timp poate sa erodeze simtul individualitatii si dorinta de recunoastere a calitatilor personale . Relatiile intime pe care le puteti forma in urmatoarea perioada pot fi in mod frecvent idealiste  . Atentie totusi la speculatii , puteti sa va pacaliti intr-un mod destul de amar .
 
In domeniul muncii , sanatatii , Uranus in Berbec va face revolutionari, inovatori . Aceasta energie  va indeamna catre independenta in munca si in modul de abordare a unui loc de munca, va puteti revolta destul de usor la orice piedica pusa in calea independentei voastre , puteti usor ajunge la certuri cu sefii, colegii , deci mare atentie. In domeniul sanatatii, nervii va pot cauza mari probleme , incercati sa fiti mai linistiti, asa va puteti proteja cel mai bine sanatatea. Uranus in tranzit prin acest domeniu din viata voastra aduce noutati , neasteptat, imprevizibil in domeniul muncii ,aceasta energie proaspata poate sa va aduca schimbarea locului de munca sau un loc de munca in care sa va puneti in evidenta individualitatea voastra . Este o energie ce permite mai multa independenta in munca pe care o faceti  sau o veti face , aici totul se vrea in pas cu aparatura de ultima generatie,cu tot ce este nou si neobisnuit .

Pluto , ghidul vostru planetar sustine domeniul mintii practice , a rudelor ,  fratilor, calatoriilor scurte , studii medii .
Energia plutoniana aduce de obicei o transformare majora in domeniul de viata pe care il energizeaza , in cazul vostru , Pluto in casa III devine judecatorul modului in care va dezvoltati mintea practica si va folositi de ea , cum comunicati cu fratii vostri ,  cum va pregatiti , invatati , calatoriti.
Aveti de partea voastra o energie ce va face mai concentrati si atenti fata de orice fel de informatie capabila sa va dezvolte mintea , misterele va vor atrage foarte mult trebuind sa gasiti raspunsurile la toate intrebarile voastre , odata descoperite , ele trebuiesc comunicate si altora deoarece casa III este si casa comunicarii . Ca este vorba de scris , de vorbit in public , comunicarea devine ceva provocator si transformator pentru voi . Puteti avea probleme  cu masina , in tot ce tine de transport deoarece casa III este deasemenea si casa modului in care ajungeti dintr-un loc in altul . Comunicarea , studiul,  scoala devin problematice in urmatoarea perioada , rolul acestui tranzit este de a va transforma modul de a comunica , de a va folosi  mintea . Cu cat veti depune eforturi mai mari in transformarea voastra cu atat veti putea intelege mai profund fiecare zi din viata voastra . Atentie mare in aceasta perioada, cuvintele vor avea destula forta, important este sa stii in ce directie sa le folositi. Este o perioada in care relatiile cu fratii, surorile, vecinii, sunt supuse unor mari transformari, de fapt se cere o noua abordare a modului de comunicare cu cei apropiati voua, cu cei din mediul apropiat in care traiti. Pluto in aceasta casa va poate ajuta in descoperirea unui anumit talent de scriitor sau castiguri financiare prin folosirea acestui talent.

 

Perioada de timp in care Uranus face un aspect provocator cu Pluto ( intre 20 mai si 1 noiembrie 2013 ) va poate pune fata in fata cu alegeri dificile, schimbari pe termen lung in munca  voastra , in relatia cu fratii , cu rudele .
Cu Marte in casa carierei din 29 august si pana pe 15 octombrie , sunteti ajutati sa va atingeti obiectvele in acest domeniu .

25 aprilie  2013 vine cu o Eclipsa de Luna in Scorpion  pe gradul 5:46 ( ora 23,  ora Romaniei). Aceasta Eclipsa  de Luna poate aduce schimbari importante in personalitatea voastra . Este un timp  in care sensibilitatea este la cote maxime  , actiunile celor din jur va pot afecta mai mult,   apar schimbari frecvente de dispozitie ce pot conduce la confruntari cu ceilalti. Acum puteti da prioritate nevoilor voastre si chiar este indicat sa fiti mai atenti deoarece sunt posibile probleme de sanatate.

Prima Eclipsa de Soare din anul 2013 este pe data de 10 mai, ora 3:21 , este o o Eclipsa inelara  de Soare  in Taur asociata cu Nodul Sud Lunar in Taur ,cu puternice influente asupra celor nascuti in jurul datei de 10 noiembrie .  O Eclipsa de Soare asociata cu Nodul Sud lunar poate aduce un fel de criza in domeniul de viata energizat in  scopul de a elimina lucrurile , oamenii care nu  mai sunt de folos pentru viitor , restabilind astfel un echilibru sanatos necesar evolutiei . Aceasta Eclipsa de Soare  poate energiza experientele legate de modul in care relationati cu ceilalti. Este de fapt un test major al scopurilor unui parteneriat fie ca vorbim de casnicie, de afaceri.Sunt posibile destule tensiuni dar si confuzii in acest domeniu din viata voastra. Urmeaza un timp in care energia imensa a acestei eclipse poate lucra in implinirea unei relatii prin casatorie, in unele relatii cu probleme pot aparea rupturi sau o redefinire a ceea ce inseamna un parteneriat, a scopului unui parteneriat. Atentie la problemele legate de lege.

Urmatoarea Eclipsa de Soare  din 2013 este pe data de 3 noiembrie ora 14:50 , este o Eclipsa totala de Soare in Scorpion gradul  11:16 asociata cu Nodul  Nord Lunar in Scorpion ce poate aduce oportunitati imense pentru viitor . Nodul Nord este viitorul, are  un “ ton pozitiv”  fiind asemanator lui Jupiter , reprezinta o cale in care lectiile de viata intalnite dar si metodele puse la dispozitie ne pot ajuta sa crestem, sa evoluam, sa traim in armonie . Energia acestei eclipse pune un accent deosebit pe dezvoltarea personala , increderea in propria persoana , dezvoltarea orizonturilor personale. Folosita negativ, energia eclipsei poate accentua aroganta, multumirea de sine. Pentru cei nascuti in jurul datei de 3 noiembrie   , conjunctia dintre Eclipsa de Soare si  Soarele natal  poate amplifica neintelegerile, nefericirea conjugala, despartirile, probleme cu sanatatea, pericole in calatorii , stare generala febrile.
 
Anul 2013 ofera multe oportunitati dar si multe “ repetitii “ , asta in functie de harta natala a fiecarui nativ Scorpion  iar cu Eclipsele de Soare in semnul  vostru , cu  Nodul Nord in Scorpion dar si cu Saturn in Scorpion ,  exista un sentiment de soarta in tot ceea ce se intampla in acest an .

Adriana Tudosa 

You may also like

4 Comments

  1. Multumesc tare mult.
    Asteptam cu nerabdare tendintele pt acest an si imi place ce scrie, eram oricum , intr-o evaluare in ceea ce ma priveste inca de anul trecut si imi doream sa incep sa schimb ceva. Pentru toate evenimentele mai putin placute de-a lungul timpului imi asum consecintele si acum, citind previziunile descrise de tine, stiu unde sa actionez , ce sa indrept si mai ales la ce sa renunt. Iti multumesc inca o data pentru intreaga munca ce o depui cu atata daruire.
    Iti doresc un an plin de realizari , multa sanatate si sa fii fericita

  2. eu sunt leu cu ascendent in scorpion…ma uit la leu sau la scorpion ? nu inteleg la care trebuie sa ma uit

  3. Buna….daca ai timp, te rog frumos da-mi un raspuns la urmatoarea intrebare. Eu sunt nascuta in 09.11.1991 la ora 22:50 iar el in 15.12.1991 nu stiu ora. Am avut o relatie de 5 ani jumate si a decis sa ne despartim in august 2012. Crezi ca mai exista vreo sansa din punct de vedere astral sa ma mai impac cu el?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.