GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI – ANUL 2013

GEMENI  / ASCENDENTUL IN GEMENI – ANUL  2013   

              TRANZITE MAJORE

Anul 2013 incepe cu Jupiter in semnul vostru ceea ce ar trebui sa va aduca multe momente favorabile , sa imbratisati noi posibilitati . Influenta lui Jupiter este de obicei una favorabila , norocoasa . Aunci cand Jupiter este in semnul Gemenilor se intalneste cu Soarele vostru natal ceea ce inseamna un aspect favorabil ce aduce optimism, generozitate , bunavointa, onoare .
Este cea mai buna perioada  pentru avansare, beneficii de toate felurile ,  sanatatea si aspectul fizic se imbunatatesc foarte mult . Nu ezitati sa actionati in directia avansarii deoarece aveti multe sanse , sunteti protejati si veti fi sustinuti de prieteni puternici. Este o energie generoasa ce aduce oportunitati in toate domeniile vietii voastre, curaj in folosirea propriilor convingeri, veti deveni magnetici, veti fi plini de carisma, diplomatie, talent oratoric , deveniti  generosi si plini de incredere, important este sa abordati corectitudinea in tot ceea ce faceti. Puteti castiga in greutate, asadar mare atentie la dieta. Fiti deschisi sa va largiti orizonturile , evenimentele ce apar  va vor ajuta sa depasiti problemele care anterior pareau insurmontabile, aveti o noua perspectiva de viata acuma, este cel mai bun moment ca orice vis sa prinda viata , suntetii norocosii acestei perioade . Fara o implicare personala , acesta perioada a anului 2013 poate fi privita  ca o perioada de relaxare cu vise frumoase fara a concretiza ceva . Favorurile vietii va cauta  dar trebuie sa actionati pentru a le primi si pastra , de aceea , evitati automultumirea .
Deoarece Jupiter guverneaza Sagetatorul , semnul opus semnului vostru , puteti constata ca oportunitatile vin din partea altora , deci raspundeti acestor chemari .

Incepand cu 25 iunie , Jupiter intra in semnul Racului in casa valorilor , un domeniu ce vorbeste de averea personala , bunuri, salariu , valori , auto-valoarea , asta inseamna ca Jupiter in tranzit prin acest domeniu va poate ajuta sa va cumparati un portofel mai mare , sa gasiti modalitati de a aduce stabilitate financiara in viata voastra, sa gasiti un job mai bine platit. .  Jupiter in Rac este in exaltare si aduce oportunitati pentru toata lumea , prin urmare , pana la sfarsitul anului 2013 , aveti de partea voastra o energie prietenoasa ce va aduce multe oportunitati prin  valorificarea talentelor native. Poate fi un noroc in buzunarele voastre , nu  trebuie sa va asteptati la sume fabuloase dar cu siguranta , pentru cei cu probleme , Jupiter va poate ajuta sa va rezolvati problemele financiare.

Cariera voastra poate trece in anul 2013 prin momente iluzorii dar si prin necesitatea asumarii unor sarcini suplimentare . Neptun in Pesti va tranziteaza in continuare casa carierei , aveti de partea voastra atat un ghid cat si o energie amagitoare , deci atentie .
Nu trebuie sa va grabiti sa faceti o schimbare in acest domeniu din viata voastra doar de dragul schimbarii deoarece acest lucru poate conduce mai mult la pierderi decat la realizari , situatiile pot fi confuze , complicate , deci mare atentie , aceasta energie poate face apele destul de tulburi in cariera si viata voastra sociala iar “pescuitul” in ape tulburi nu prea este recomandat . Pentru Gemenii nascuti in primele cinci zile din  semn , Neptun in Pesti face un aspect de careu cu Soarele natal, provocarile definesc aceasta energie . Este un tranzit propice erorilor de”manevrare a macazului “, voi puteti provoca aceste erori si nu altii, voi sunteti repsonsabili de alegerile voastre neputand sa dat vina pe nimeni . Aceasta energie va poate conduce sa faceti erori grave  cu privire la cariera voastra , pot aparea dificultati domestice , dispute in planul social , puteti ocoli problemele de viata pe care le veti considera inaccesibile , puteti utiliza metode incorecte pentru rezolvarea problemelor incercand sa parveniti prin orice mijloace .Tensiunea permanenta si labilitatea sufletului conduc la  probleme in cariera ,familie , spiritualitatea poate fi “ un adevarat drog “ ce va realiza un scut de protectie impotriva problemelor vietii .
Tot legat de munca voastra , Saturn in Scorpion dar si Nodul Nord in Scorpion va tranziteaza casa muncii .

Saturn si Nodul Nord al Lunii ( Capul Dragonului , destinul ) sunt in Scorpion de-a lungul intregului an 2013 in timp de Nodul Sud al Lunii ( Coada Dragonului , vieti trecute , fapte din trecut, pedeapsa in viata ) este in Taur . Semnul Scorpionului este asociat in diagrama voastra solara cu casa VI,  un domeniu al muncii , sanatatii ,  rutinei zilnice . Saturn, cel care restrange , limiteaza dar si promoveaza  va cere sa faceti o adevarata curatenie de primavara in domeniul muncii, sanatatii, ativitatilor zoilnice iar Nodul Nord al Lunii in Scorion va incurajeaza sa va deschideti noului , sa va asumati si alte responsabilitati care va vor aduce recompense in viitor .
Schimbarile la locul munca sau chiar a locului de munca nu trebuie sa va mire , la fel nici unele probleme cronice de sanatate . Sub influenta acestei energii saturniene , dezordinea trebuie transformata in ordine iar pentru a face acest lucru , Saturn va  indeamna sa fiti  disciplinati cu timpul vostru, cu munca noastra ,cu sanatatea corpului vostru. Lucrurile neglijate sau ignorate in domeniul muncii si sanatatii sunt in plina inspectie saturniana , aceasta energie ce stie atat de bine sa puna acentul doar pe ceea ce este strict necesar , va  va ajuta sa faceti o adevarata curatenie de primavera in acest domeniu din viata voastra .   Daca  serviciul pe care il faceti va nemultumeste profund , acest tranzit va poate ajuta sa va schimbati locul de munca . Este un timp in  care atentia fata de orice detaliu de la locul de munca creste , veti simti nevoia sa va organizati alfel modul in care munciti, puteti deveni extrem de productivi sub influenta acestei energii .

Nodul Nord in Scorpion  in tranzit prin casa VI  aduce o perioada de sacrificii si servicii fata de altii ,trebuie sa invatati ce inseamna responsabilitatea , increderea si sa dezvoltati increderea in Univers .Atentie la sanatate . Este un timp in care trebuie sa abordati cu pasiune si profumzime munca voastra , obiceiurile  voastre , relatia cu oamenii de la locul de munca , sanatatea voastra .Daca nu sunteti multumiti de actualul loc de munca veti fi fortati sa va gasiti altul care sa va satisfaca la un nivel emotional profund , sa renuntati la tendinta de a fi prea posesiv si zgarciti cu timpul vostru liber , sa cultivate stabilitatea ,sa dati deoparte atitudinile spirituale ingamfate , sa deveniti maiprofund implicate emotional cu oamenii din viata voastra care au fel de fel de probleme de sanatate. Daca Nodul Nord in Scorpion va cere sa va reinventati , totusi , Nodul Sud in Taur in tranzit prin casa secretelor , dusmanilor , karmei va poate tine pe loc . Este important sa va gasiti o munca care sa va satisfaca la un nivel emotional profund , sa deveniti pasionati de “ servicii “ pentru altii , sa renuntati la singuratate , sa renuntati sa fiti prea posesivi si zgarciti cu timpul vostru liber , sa ve deschideti relatiilor cu colegii .

Mercur , conducatorul semnului vostru va intra in miscare aparent retrograde in perioadele 23 februarie -17 martie ( in semnul Pesti), 26 iunie -20 iulie ( in semnul Rac ) , 21 octombrie -10 noiembrie( in semnul  Scorpion )  . Aceste trei perioade ale anului 2013 pot fi mai grele pentru voi , puteti avea destule probleme in comunicare , in familie , in cariera , la locul de munca . In aceste domenii din viata voastra sunteti pusi sa reevaluati intr-un alt mod anumite probleme iar intuitia va poate ajuta foarte mult .

In relatii , in harta voastra solara , casa VII este asociata cu semnul Sagetatorului . Pana pe 25 iunie , puteti actiona contra constrangerilor intime , puteti avea anumite probleme in asocierile de orice fel . Dupa 25 iunie , veti pune un accent mai mare pe valoarea unei relatii, pe ceea ce puteti obtine printr-un partener , asociat . Uranus in tranzit prin casa solara XI poate fi un tranzit aducator de prietenii puternice, puteti  cunoaste pe cineva care va fi  un adevarat protector dar intr-un mod diferit de ce stiati voi pana acuma . Puteti cunoaste  intr-un mod neasteptat prieteni originali , amici necunoscuti care va favorizeza fara sa va spuna , pot aparea ajutoare intr-un moment neasteptat.

 Pluto transforma si vindeca tot ceea ce atinge iar pentru voi , aceasta energie lucreaza in domeniul  bunurilor in comun sau primite din alta parte , intimitatii, fidelitatii , finante comune cu sotul, veniturile partenerului , comisioane , credite , increderea in partener. Aceasta energie poate sa va ajute sa obtineti profituri importante ca rezultat al casatoriei, unei asocieri importante . Finantele care vin din alta parte trebuiesc manipulate cu grija  iar finantelor personale trebuiesc cotrolate personal deoarece tot ce tine de bani , valori pot cunoaste transformari drastice . Tot ce tine de bani, valori venite din alta parte va pot transforma profund .

Anul 2013 ofera multe responsabilitati dar si multe redefiniri a unor probleme solutionate gresit in trecut .

Adriana Tudosa

You may also like

1 Comment

  1. iti doresc un an minunat..!sanatate,vise adevar iubire credinta .incredere …si realizari cu drag carmen..!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.