TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR – ANUL 2012

TAUR  / ASCENDENTUL IN  TAUR – ANUL  2012

TRANZITE MAJORE

Jupiter petrece de obicei cam 12 luni intr-un semn zodiacal,  rolul acestei energii este de a aduce sansa, noroc, entuziasm, extinde tot ce atinge , este o energie expansiva inducand prosperitate si belsug in legatura cu toate conceptele lui . Poate extinde binele iar daca aspectele sunt provocatoare, poate extinde raul.

Incepem anul 2012 cu Jupiter in semnul de pamant al Taurului pe gradul 0 Taur (  abia iesit din retrogradare ,  pe 25 decembrie 2011) iar pana la mijlocul lui iunie 2012 termina de parcurs toate gradele acestui semn intrand apoi in semnul Gemenilor . Jupiter intra in miscare aparent retrograda pe gradul 16 Gemeni in data de 4 octombrie iar anul 2012 se termina cu Jupiter tot in miscare retrograda pe gradul 7 Gemeni.

Jupiter in Taur pune un accent deosebit pe securitate financiara , valori materiale , confort , avere , salarii , bunuri , este o energie ce stie atat de bine sa ne invete sa conjugam din nou verbul “eu am” . Asa cum am spus , Jupiter extinde tot ceea ce atinge , in semnul Taurului, anunta o crestere a incapatanarii, prudentei, conservatorismului dar si a nevoii de a avea bani castigati prin cultivarea valorii personale . Asa cum Taurul iubeste lucrurile fine , mancarea buna , relaxarea , Jupiter poate stimula din plin si aceste nevoi.
Pentru Tauri ,  Jupiter parcurge casa I , o casa a individualitatii, personalitatii , imaginii personale , comportamentului, dispozitiei , sanatatii personale , asta inseamna ca aceasta energie va pune in centrul atentiei , este o perioada  in care puteti sa urcati destul de sus, sa va atingeti ambitiile. Este cea mai buna perioada de a fi avansati, sa beneficiati  de diverse premii, sanatatea si aspectul fizic se imbunatatesc foarte mult . Nu ezitati sa actionati in directia avansarii deoarece aveti multe sanse , sunteti protejati si veti fi sustinuti de prieteni puternici. Este o energie generoasa ce aduce oportunitati in toate domeniile vietii voastre, curaj in folosirea propriilor convingeri, veti deveni magnetici, veti fi plini de carisma, diplomatie, talent oratoric , deveniti  generosi si plini de incredere, important este sa abordati corectitudinea in tot ceea ce faceti. Puteti castiga in greutate, asadar mare atentie la dieta. Fiti deschisi sa va largiti orizonturile , evenimentele ce apar  va vor ajuta sa depasiti problemele care anterior pareau insurmontabile, aveti o noua perspectiva de viata acuma, este cel mai bun moment ca orice vis sa prinda viata , suntetii norocosii acestei perioade . Fara o implicare personala , acesta perioada a anului 2012 poate fi privita  ca o perioada de relaxare cu vise frumoase fara a concretiza ceva . Favorurile vietii va cauta  dar trebuie sa actionati pentru a le primi si pastra , de aceea , evitati automultumirea .
Jupiter –Marele benefic “ de mana “ cu Soarele vostru natal este un aspect favorabil ce aduce optimism, generozitate , bunavointa, onoare .

Incepand de la mijocul lui iunie 2012, Jupiter intra in semnul Gemenilor , daca in Sagetator , Jupiter este in domiciliu, in Gemeni , aceasta energie este in exil, asta inseamna ca nu poate oferi prea multe din “ bunavointa ei “ punand accent mai mult pe calitatile jupiteriene negative chiar extinzandu-le . Este o energie ce indeamna la risc, extravaganta , superficialitate. Tot  ce tine de comunicare , naveta zilnica , nivel de cunostinte elementare , frati, veri , libertate in dragoste, flirt , minciuna , aventura sunt evidentiate de aceasta energie care va oferi sanse doar daca ne folosim inteligenta , de fapt , Jupiter in Gemeni ne va ajuta sa invatam sa conjugam foarte atent verbul “ eu gandesc” .
Pentru Taur , Jupiter in Gemeni activeaza casa valorilor , un domeniu ce vorbeste de averea personala , bunuri, salariu , valori , auto-valoarea , asta inseamna ca Jupiter in tranzit prin acest domeniu va poate ajuta sa va cumparati un portofel mai mare , sa gasiti modalitati de a aduce stabilitate financiara in viata voastra, sa gasiti un job mai bine platit , atentie , Jupiter va ajuta doar daca va puneti “ la treaba “ mintea practica , cunostintele practice . Aceasta energie jupiteriana in casa valorilor va  induce tendinta de afirmare a  instinctelor de proprietar , sporirea bunurilor , sanse in achizitiile de terenuri sau imobile , sanse pentru imbogatire. O folosire negativa a acestei energii generoase indusa de Jupiter poate sa va dea  o nevoie de a cheltui banii cu usurinta pe diferite obiecte de lux, sa cautati succesul prin trafic de influenta , prin abilitatea de a –i exploata pe altii sau expansiunea materiala prin neglijarea totala a afectivitatii. Jupiter in casa II inseamna de obicei extinderea si cresterea veniturilor banesti, capacitate de a atrage mai multi bani , alte resurse care produc bani, este un  timp  benefic extinderii si dezvoltarii , fiti atenti la oportunitatile care apar, poate fi un nou loc de munca mai bine platit, poate fi un castig din transformarea anumitor talente personale in surse de bani. Deci,  din iunie si pana in decembrie 2012 , Jupiter energizeaza domeniul banilor, valorilor , bunurilor , aveti de partea voastra un ajutor in aceasta directie , de voi depinde cum folositi aceasta energies au cum o faceti sa lucreze in favoarea voastra . Poate fi un noroc in buzunarele voastre , nu  trebuie sa va asteptati la sume fabuloase dar cu siguranta , pentru cei cu probleme , Jupiter va poate ajuta sa va rezolvati problemele financiare.

Saturn este profesorul , petrece de obicei cam doi ani si jumatatre intr-un semn zodiacal, rolul acestei energii este de a crea experiente care sa ne ajute sa ne maturizam, adesea acestea sunt incomode dar cu siguranta semnificative . Saturn este stapanul timpului, karmei , ne invata despre datorie, rabdare , efort indelung, onoare . Odata lectiile invatata , Saturn stie sa dea si premii , stie sa lase un cadou semnificativ inainte de a parasi  un semn zodiacal, odata lectiile invatate , suntem recompensati. Daca nu trecem testele lui Saturn , atunci , aceasta energie poate capata un ton destul de dur , devine restrictiva , incomoda si dura . Nu este o energie prea distractiva dar cu siguranta aceasta energie ne invata sa crestem , sa actionam cu responsabilitate si maturitate , iar coronita o primeste doar cei care merita.
In anul 2012 , Saturn este in Balanta , in acest semn , energia saturniana este un pic imblanzita , chiar si in cele mai nefavorabile situatii, efectul nu este atat de dur ca in alte semne zodiacale. Saturn in acest semn este in exaltare , se simte foarte bine , lectiile lui privesc relatiile, diplomatia , colaborarea , corectitudinea, dreptatea , responsabilitatea unui parteneriat .
Saturn incepe anul 2012 pe gradul 28 Balanta , pe 7 februarie 2012 intra in miscare aparent retrograda pana pe gradul 22 Balanta in data de 26 iunie 2012 cand isi reia mersul direct , intra pe 7 octombrie in Scorpion si termina anul 2012 pe gradul 9 Scorpion.
Pentru Tauri , Saturn in Balanta parcurge casa VI –un domeniu care ne vorbeste despre locul de munca , rutina zilnica, colegi, sefi, sanatate .
Saturn in tranzit prin aceasta casa astrologica , va permite  o ajustare interioara , schimbarea modului de gandire , a muncii , a obiceiurilor legate de sanatate .Veti simti un impuls interior sau de multe ori o presiune din partea circumstantelor  exterioare care va determina sa deveniti mai organizati  si mai disciplinati in domeniile practice ale vietii,in special in domeniul muncii si al sanatatii. Schimbarile la locul munca sau chiar a locului de munca nu trebuie sa va mire , la fel nici unele probleme cronice de sanatate . Sub influenta acestei energii saturniene , dezordinea trebuie transformata in ordine iar pentru a face acest lucru , Saturn va  indeamna sa fiti  disciplinati cu timpul vostru, cu munca noastra , cu sanatatea corpului vostru. Lucrurile neglijate sau ignorate in domeniul muncii si sanatatii sunt in plina inspectie saturniana , aceasta energie ce stie atat de bine sa puna acentul doar pe ceea ce este strict necesar , va  va ajuta sa faceti o adevarata curatenie de primavera in acest domeniu din viata voastra .  Poate fi o perioada din anul 2012 in  care responsabilitatile de la locul de munca cresc , puteti deveni someri sau puteti fi pusi in situatia de a face o munca care va displace . Daca  serviciul pe care il faceti va nemultumeste profund , acest tranzit va poate ajuta sa va schimbati locul de munca . Este un timp in  care atentia fata de orice detaliu de la locul de munca creste , veti simti nevoia sa va organizati alfel modul in care munciti, puteti deveni extrem de productivi sub influenta acestei energii . Atentie la unele probleme de sanatate , acestea pot avea o legatura directa cu dieta si cu nivelul inalt al toxinelor , de aceea , aceasta perioada poate fi ideala pentru modificarea dietei alimentare, pentru introducerea exercitiilor fizice ,  a unor obiceiuri sanatoase, a unei diete purificatoare.

In octombrie 2012, Saturn intra in Semnul Scorpionului , testandu-ne , invatandu-ne, provocandu-ne in domeniile intimitatii, increderii , fidelitatii , bunurilor comune , comisioane, credite , mosteniri , impozite,  afaceri, motivatii secrete. Egoismul, lacomia, iresponsabilitatea in investitii,  profitul dintr-o asa zisa afacere de iubire , secretele amoroase vor fi taxate de aceasta energie .
Pentru Tauri , Saturn in Scorpion parcurge casa VII – un domeniu al parteneriatelor , asta inseamna ca devin prioritare in viata voastra testele in parteneriate, asocieri, casnicie . Saturn pune un accent deosebit pe partener, ce partener vrei, de ce il vrei, cum sa alegi un partener dar si ce fel de partener esti. Te poate interoga zi de zi daca iti plac colaborarile , daca esti exigent , daca dai cat  primesti , daca esti corect si util .  Saturn in Scorpion chiar iubeste corectitudinea , profunzimea in relatii , forta morala , autocontrolul, rigoarea , responsabilitatea iar pentru a atrage de partea voastra aceasta energie trebuie sa invatati sa va cunoasteti mai bine , sa va intelegeti valoarea si sa permiteti si partenerului sa va cunoasca cu adevarat .
Urmeaza o perioada ( pana in decembrie  2012 ) in care sunteti pusi la treaba in domeniul parteneriatelor , vi se cere sa va schimbati optica asupra relatiei cu partenerul , sa renuntati la egoism , sa va implicati in problemele celuilalt cu tot sudletul  si dorinta de colaborare. Nepasarea fata de problemele partenerului va putea conduce la instrainare , evenimente neplacute, chiar divort. Exigenta, duritatea,  modul ciudat de exprimare a sentimentelor cer din partea voastra o transformare, este cel mai bun timp sa intelegeti ce inseamna un partener, un asociat. Saturn va aduce destul de repede cu picioarele pe pamant trebuind sa va creati o perspectiva corecta si solida asupra relatiilor voastre, orice relatie care nu mai merge sub nici o forma poate fi rupta. Cu Saturn in tranzit prin aceasta casa, o relatie se poate rupe , se poate redefini , o alta relatie poate incepe pe un teren mai stabil, efectele lui Saturn sunt pe termen lung si de o importanta majora .Menirea lui Saturn prin aceasta casa este aceea de a va invata sa construiti stabilitate in domeniul parteneriatelor , sa dati viata unei relatii stabile ,sa deveniti responsabili atat fata de relatie  cat si fata de partener, asociat . Pentru Taurii nascuti in  prima decada a semnului( primele zece zile ) , Saturn in Scorpion face un aspect de opozitie cu Soarele natal , asta inseamna destule restrictii, piedici in parteneriate, este o perioada dificila ce cere de la voi multa atentie , rabdare . Sunteti pusi  fata in fata cu realitatea din parteneriatele voastre , ar fi ideal sa invatati sa le treceti cu rabdare , cu atentie , doar asa puteti elimina problemele grave . Puteti refuza sa va adaptati la realitatea saturniana prezentata ,  acest lucru poate conduce la separari, scandaluri, divorturi , necazuri familiale , probleme de sanatate , sacrificii deosebite . Puteti simti o casnicie ca o povara , stresul este imens in  acest domeniu datorita problemelor care pot aparea fie datorita comportamentului vostru mai rece fie datorita unor probleme induse de partener . Saturn in acest domeniu din viata voastra poate fi o sursa de probleme legate de sot ,sotie ,unii pot decide sa se desparta de un partener , cei singuri pot construi in aceasta perioada un parteneriat de durata dar doar daca au rabdare si trec prin probele saturniene .

Uranus este excentricul, noul, revolutionarul, socul, geniul. Sta intr-un semn zodiacal cam 7 ani guvernand lucrul in echipa , prietenia, electricitatea , internetul, tot ce este in afara normelor, conventionalului, traditionalului. Aduce in acelasi timp incapatanare , revolta , surprize placute sau haos neasteptat .Uranus incepe anul 2012 pe gradul 0 Berbec, intra in miscare aparent retrograda pe 14 iulie pe gradul 8 Berbec si termina anul 2012 pe gradul 4 Berbec .

Pentru Tauri , Uranus in Berbec tranziteaza casa XII , o casa a secretelor , intuitiei , misterelor spirituale, sanatatii mentale , caritatii , birocratiei ,a fortelor ascunse ce lucreaza in spatele scenei . Aceasta energie poate aduce schimbari haotice  a spiritului voastru , incapatanare , amagiri  si o ceata deasa asupra modului vostru de comportare . Gandurile voastre pot fi cam salbatice  dar comportamentul  exterior sa ramana destul de conservator . Aveti  capacitatea de a ascunde anumite lucruri , veti face acest lucru datorita unei frici de dezaprobare , exista posibilitatea sa va implici  intr-o situatie noua  care este foarte diferita de ceea ce se asteapta de la voi , daca nu veti putea sa va exprimati liber , natural si deschis vizavi de aceasta situatie noua din viata voastra , atunci ,  veti face  acest lucru in secret. Uranus  in casa secretelor poate ajuta in sens pozitiv in  descoperirea unui talent neobisnuit , poate fi vorba de astrologie, psihanaliza,  creativitate artistica .  Secretele va pot face mult rau in acest an , acestea pot conduce la o  permanenta stare de agitatie , nervozitate . In sens pozitiv, aceasta energie va poate ajuta sa dezvoltati credinta profunda in propria voastra individualitate , veti fi ajutati sa  aveti incredere in calitatile voastre unice interioare care va pot elibera de orice limitare .Inspiratia , capacitatea intuitiva sunt de partea voastra in acest an.

Neptun  sta aproximativ 14 ani in fiecare semn zodiacal ( lectiile aduse de aceasta energie necesita mai mult timp pentru a fi invatate ) , iar la inceputul anului 2012, il gasim pe Neptun pe gradul 28 Varsator ca pe 4 februarie sa intre in semnul Pestilor unde va sta destul de mult . Pe 4 iunie , intra in miscare aparent retrograda pe gradul 3 Pesti  iar pe 10 noiembrie revine in mers direct si termina anul 2012 pe gradul 1 Pesti . Neptun este emotia, iubirea, spiritualitatea si magia in tot ceea ce atinge , aduce in acelasi timp iluzia, ceata , pacaleala , auto-amagirea , auto-distrugerea. Neptun ne vorbeste despre intuitie, secrete, mistere spirituale , paranormal , caritate , fortele ascunse din spatele scenei , in sens pozitiv, aceasta energie aduce compasiune, intelegere , intuitie , iubire , in sens negativ , Neptun stie atat de bine sa te ajute  sa  faci dintr-o “ cocioaba , un palat sau dintr-un broscoi un fat-frumos “ , are aceasta putere , iluziile, ceata , fac parte din aceasta energie .
Neptun in Pesti este la el acasa si oare unde este mai bine decat acasa , din acest punct de vedere , se pare ca in urmatoarea perioada vom fi aproape toti iubiti de aceasta energie care va face tot posibilul sa scoata in evidenta iubirea, compasiunea, credinta , magia din noi . Totusi , vor exista si destule momente de inselaciune, iluzie , pacaleala .

Pentru Tauri , Neptun in Pesti energizeaza casa XI , o casa a prietenilor, sperantelor , asociatiilor profesionale . Aceasta energie mareste idealismul vostru fata de ceea ce inseamna o prietenie cautand acei oameni care vad lumea din acelasi punct de vedere , care impartasesc idealuri comune cu voi . Puteti sa va alaturati unor organizatii cu scopuri idealiste , mistice , secrete ,spirituale sau vizionare deoarece deveniti extrem de sensibili la nevoile oamenilor . Este foarte important totusi cu aceasta energie neptuniana in tranzit prin acest domeniu din viata voastra , sa aveti grija in alegerea prietenilor , sa evitati sa va puneti sperante nerealiste in acestia. In timpul calatoriei lui Neptun prin acest domeniu de viata puteti fi mai usor pacaliti de asa zisii prieteni sau puteti incerca sa-i ajutati pe acestia fara ca ei sa doreasca acest lucru, deci , ar fi bine sa va asigurati ca intentiile voastre sunt realiste iar prietenii sunt prieteni si nu profitori . Neptun in Pesti va face un aspect pozitiv cu Soarele taurilor nascuti in primele 5 zile din prima decada a semnului , aveti de partea voastra o energie ce va ajuta  sa uitati de obiectivele egoiste , sa va angajati in activitati umanitariste , ideile devin clare si pline de intelepciune , poate aparea sansa unor castiguri financiare neasteptate , relatiile familiale se pot imbunatati , puteti indeparta obstacolele care va impiedicau sa fiti fericiti , situatiile critice se pot rezolva aproape de la sine , exista cu siguranta ceva magic in aceasta energie iar aceasta magie lucreaza pentru voi prin Neptun .

Pluto transforma si vindeca tot ceea ce atinge , are un mod inegal de a strabate semnele zodiacale , poate sta 13 ani intr-un semn zodiacal iar in alt semn poate sta si 32 de ani . Pluto este o energie indispensabila si utila, ea distruge aspectele  problematice o data pentru totdeauna, asta nu pentru ca este o energie negativa. Aceasta energie  permite reconstructia, regenerarea unor parti ale personalitatii noastre sau a unui domeniu din viata noastra cu conditia sa reusim sa canalizam aceasta energie salbatica , profunda . Incepem anul 2012 cu Pluto pe gradul 7 Capricorn , intra pe 10 aprilie in miscare aparent retrograda pe gradul 9 capricorn  , revine in miscare directa pe 19 septembrie pe gradul 6 si termina anul 2012 pe gradul 9 Capricorn . Energia lui Pluto in Capricorn se va concentra pe obiectivele si aspiratiile ce pot fi facute cu profesionalism , cu simtul datoriei, cu rabdare .

Pentru Tauri , Pluto energizeaza casa IX , o casa a calatoriilor lungi, a studiilor inalte , colegiului , religiei ,mass-media , limbi straine , strainatate ,alte culturi , iubirea de departe . Daca doriti sa va mutati in alta tara , sa urmati studii universitare, sa va publicati ideile voastre , sa intelegeti alte culturi , atunci Pluto va este un aliat de nadejde , puteti beneficia din plin de aceasta energie ce va poate ajuta sa va transformati visele in realitate .
Aceasta energie va poate ajuta sa revizuiti anumite  atitudini personale legate de invatamant, cunostinte superioare , scoala , acest lucru se poate intampla prin intalnirea unor oameni care va pot  prezenta realitatea intr-un alt mod . Aceste informatii noi primite va  pot schimba drastic credintele , va puteti simti dezorientati dar in final veti ajunge la concluzia ca realitatea este celmai bun profesor . Rolul lui Pluto in tranzit prin acest domeniu din viata voastra are un scop bine determinat , intelegerea si intelepciunea pot fi  dobandite de catre cei care accepta revizuirea convingerilor lor , dar , cele mai mari progrese sunt facute de cei care se opresc sa asculte mai intai .

21 aprilie  2012 vine cu o Luna Noua in Taur pe gradul 1:35 ( ora 10:18, ora Romaniei) favorabila unor noi inceputuri , in special pentru cei nascuti in jurul acestei date . Ceea ce este de notat in legatura cu aceasta Luna Noua este aceea ca face parte dintr-un triunghi major alaturi de Pluto in Capricorn  si de Marte in Fecioara , este o impletire armonioasa a acestor energii cu oportunitati imense . Luna Noua in Taur bine aspectata favorizeaza realizarile personale si individuale, este o perioada benefica initierii de actiuni noi,  realiste , demararea de proiecte noi ce vor aduce rezultate maxime. Este o perioada buna, aducatoare de prietenii utile si durabile , relatii noi aducatoare de beneficii .

29 octombrie  2012  vine cu o Luna Plina in Taur  gradul 6:48 ( ora 21:50, ora Romaniei ) , este o perioada buna in care puteti culege roadele muncii voastre . Aceasta Luna Plina activeaza axa relationala eu-tu , poate fi o perioada de  puternice conflicte interioare , zbucium sufletesc , dezechilibru comportamental  fata de celalalt sex , inconstanta , lipsa de claritate , este necesar sa incercati sa gasiti un echilibru in raport cu celalalt, cu ceilalti , cel ce va sti sa faca acest lucru prin exprimarea clara si concisa a gandurilor, prin respectarea partenerului, prin intelegerea ca un partener nu este un simplu “ obiect “ ce poate fi manipulat cum doreste celalalt nu va simti prea mult influenta acestei luni pline , cine va continua sa creada ca un parteneriat este format doar dintr-un singur partener in timp ce celalat este doar o simpla prezenta ce poate fi modelata cum vrea celalalt va fi pus in situatia unei alegeri , ori isi modifica comportamentul ori pleaca , este un timp al intrebarilor, raspunsurilor  si deciziilor in orice fel de parteneriat fie ca vorbim de casnicie, de afaceri.

Eclipsele sunt procese dinamice care de multe ori coincid cu  schimbari importante  in viata voastra . Eclipsele maturizeaza prin bine sau rau, prin inceputuri sau sfarsituri,   stiu  atat de bine sa corecteze traiectoria destinului vostru , pot face sa intelegeti anumite lucruri, va  pot rasplati dar si pedepsi.
La nivel personal,  o Eclipsa de Soare poate avea un impact imens asupra vietii voastre cand face un aspect strans cu una din planetele voastre natale ,sugereaza ca destinul lucreaza in favoarea voastra , creaza o noua directie , este timpul pentru ceva nou ,cu cat va opuneti  mai mult acestei noi directii cu atat puteti sa va faceti viata mai grea ,pot aparea inclusive probleme de sanatate .

Prima Eclipsa de Soare din anul 2012 este pe data de 21 mai, ora 2:45 , este o o Eclipsa partiala de Soare  in Gemeni asociata cu Nodul Sud Lunar in Gemeni ,cu puternice influente asupra celor nascuti in jurul datei de 21 aprilie . O Eclipsa de Soare asociata cu Nodul Sud lunar , poate aduce un fel de criza in domeniul de viata energizat in  scopul de a elimina lucrurile , oamenii care nu  mai sunt de folos pentru viitor , restabilind astfel un echilibru sanatos necesar evolutiei . Eclipsa  de Soare in casa II energizeaza tot ce inseamna probleme financiare, valoare personala . Urmeaza un timp in care trebuie sa fiti foarte atenti la tot ce inseamna bani, castiguri financiare, cum obtineti banii, cum ii cheltuiti. Puteti decide sa aveti un al doilea loc de munca care sa va mai aduca un castig financiar, puteti sa faceti achizitii importante. Experintele aduse de aceasta eclipsa pot provoca schimbari in modul in care vedeti banii, castigurile personale , valorile materiale dar si cele personale.

Urmatoarea Eclipsa de Soare de Soare din 2012 este pe data de 14 noiembrie , este o Eclipsa totala de Soare in Scorpion gradul  21:56 asociata cu Nodul  Nord Lunar in Scorpion , este o eclipsa ce poate aduce oportunitati imense pentru viitor deoarece ni se pune la dispozitie un imens rezervor de energii. Nodul Nord este viitorul, are  un “ ton pozitiv”  fiind asemanator lui Jupiter , reprezinta o cale in care lectiile de viata intalnite dar si metodele puse la dispozitie ne pot ajuta sa crestem, sa evoluam, sa traim in armonie . Eclipsa  de Soare in casa VII este  un test major al scopurilor unui parteneriat fie ca vorbim de casnicii, de afaceri, sunt posibile destule tensiuni dar si confuzii in acest domeniu din viata voastra. Urmeaza un timp in care energia imensa a acestei eclipse poate lucra in  implinirea unei relatii prin casatorie,  in unele relatii cu probleme pot aparea rupturi sau o redefinire a ceea ce inseamna un parteneriat, a scopului unui parteneriat. Atentie la problemele legate de lege

In mare , cam asa este organizata orchestra astrala in anul 2012  pentru voi dragi Tauri , pe parcursul anului voi continua sa scriu despre evenimentele majore  si despre influenta acestora in viata voastra .

Adriana Tudosa

 

 

You may also like

9 Comments

 1. O nativa Taur va admira si va multumeste. Multe aspecte sunt acum mai clare. Dar, totusi, conjunctia atat de stransa a lui Lilith cu Jupiter, dupa ce iese din retrogradare, chiar de la inceputul zodiei ce semnifica? Mentionez ca sunt direct implicata, curioasa si nerabdatoare sa aflu, pentru ca sunt nascuta pe 22.04. 1963, ora 9.40 dimineata, adica la gradul 1.28 unde va avea loc si luna noua din 21 aprilie 2012. Cu drag si apreciere pentru tot ce faceti, Andra

 2. Sunt taur , 22 aprilie, si mi-ar placea ca lucrurile sa decurga conform predictiilor dvs. Va doresc Craciun fericit alaturi de cei dragi.

 3. Draga Adriana, daca o persoana este taur cu ascendent in sagetator, de exemplu, va citi predictiile pentru sagetator, nu? Dar in acest caz nu prea i s-ar mai potrivi ceea ce scrie la taur. Tu ce consideri ca ar tb sa urmareasca?

  Multumim din suflet pentru pasiunea ta! Ne hranesti si pe noi cu ceea ce faci!!!

  Mercur

 4. ruxandra
  lilith in conjunctie cu jupiter nu respecta nici o lege ,este o energie ce trebuie controlata cu atentie deoarece lipseste protectia .Daca tinem seama de natura lui jupiter ,aceea de a extinde totul la care se adauga natura lui iubareata ,seducatoare ,crede ca ii este permis totul ,inseala nevasta ( pe juno ) ,procreeaza fara nici o retinere ,atunci in conjunctie cu Lilith patimasa ,putem spune ca dorintele sunt imense dar si temerile sunt la fel .
  adriana

 5. Multumesc frumos, va doresc sanatate, putere si lumina in tot ce intreprindeti. Sarbatori binecuvantate, Ruxandra

 6. Salut!Ma numesc Alexandra si sunt taur(8 mai 1996).Am ascendent in sagetator,si pot spune ca ma defineste foarte bine in comparatie cu zodia mea.Am si eu niste intrebari:
  1.Sunt compatibila cu un baiat sagetator,cu ascendent in sagetator?
  2.Care ne defineste cel mai bine,zodia sau ascendentul?
  3.Am citit ca ascendentul nu conteaza la persoanele sub 18 ani,dar din cate vad mie mi se potriveste ca o manusa,dar mai am si unele chestii de la taur.
  Multumesc si va urez sarbatori fericite tuturor!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.