SCORPION / ASCENDENTUL IN SCORPION – ANUL 2012

SCORPION  / ASCENDENTUL IN SCORPION – ANUL  2012

TRANZITE MAJORE

Jupiter petrece de obicei cam 12 luni intr-un semn zodiacal,  rolul acestei energii este de a aduce sansa, noroc, entuziasm, extinde tot ce atinge , este o energie expansiva inducand prosperitate si belsug in legatura cu toate conceptele lui . Poate extinde binele iar daca aspectele sunt provocatoare, poate extinde raul.

Incepem anul 2012 cu Jupiter in semnul de pamant al Taurului pe gradul 0 Taur (  abia iesit din retrogradare ,  pe 25 decembrie 2011) iar pana la mijlocul lui iunie 2012 termina de parcurs toate gradele acestui semn intrand apoi in semnul Gemenilor . Jupiter intra in miscare aparent retrograda pe gradul 16 Gemeni in data de 4 octombrie iar anul 2012 se termina cu Jupiter tot in miscare retrograda pe gradul 7 Gemeni.

Jupiter in Taur pune un accent deosebit pe securitate financiara , valori materiale , confort , avere , salarii , bunuri , este o energie ce stie atat de bine sa ne invete sa conjugam din nou verbul “eu am” . Asa cum am spus , Jupiter extinde tot ceea ce atinge , in semnul Taurului, anunta o crestere a incapatanarii, prudentei, conservatorismului dar si a nevoii de a avea bani castigati prin cultivarea valorii personale . Asa cum Taurul iubeste lucrurile fine , mancarea buna , relaxarea , Jupiter poate stimula din plin si aceste nevoi.

Pentru Scorpioni,  Jupiter in Taur parcurge casa VII, este  in tranzit  prin casa parteneriatelor , partenerului, asociatului , proceselor . Este o energie ce aduce binefaceri prin asocieri , reusite in afacerile publice. Optimismul excesiv , exagerat in diverse asocieri poate conduce la o multime de colaborari inutile sau dispersie in afaceri, creste gustul relatiilor extraconjugale , cheltuieli nebunesti pentru impresionarea si atragerea partenerilor. Casatoria poate fi privita in aceasta perioada ca o asociere care sa aduca profit , pot aparea tulburari in relatiile de dragoste , pot aparea tendinte catre fel de fel de extreme . Aceasta energie a lui Jupiter folosita in mod pozitiv poate fi un indiciu al increderii , generozitatii si cresterii spirituale prin parteneriate . Jupiter fiind si o planeta a libertatii si expansiunii , chiar va  trebuie sa invatati  ca libertatea nu se refera numai la voi , trebuie sa intelegeti ca intr-o relatie ,  ambele persoane au nevoie de libertate. Datorita aspectului de opozitie dintre Jupiter in Taur cu Soarele vostru natal , se poate vorbi de o perioada  in care exista o mare discordanta intre dorintele voastre si realitatea inconjuratoare ,  puteti foarte usor sa-i acuzati pe cei din jur de nedreptate si asta din cauza lipsei voastre de rigurozitate,  devenitii credulii zodiacului  , puteti da crezate unor propuneri sau promisiuni neintemeiate . Dificultatile materiale , sociale se  pot “strecura  “ in viata voastra,  puteti fi tradati, inselati sau puteti trada ,  erorile, neglijentele sunt destul de repede taxate in aceasta perioada , poate sa fie rupta o alianta, o casnicie , acest lucru se intampla doar daca v-ati abatut de la drumul drept  din propria vointa , orbire sau zapaceala . Scorpionii blocati in casatorii proaste pot avea sansa ruperii acestei legaturi , cei care si-au gasit partenerul de suflet cu care sa petreaca restul vietii, aceasta perioada este ideala pentru a face un plan pentru casatorie . Aceasta parte a anului 2012 este excelenta pentru asocieri de succes , pentru semnarea unor contracte de afaceri  profitabile .

Incepand de la mijocul lui iunie 2012, Jupiter intra in semnul Gemenilor , daca in Sagetator , Jupiter este in domiciliu, in Gemeni , aceasta energie este in exil, asta inseamna ca nu poate oferi prea multe din “ bunavointa ei “ punand accent mai mult pe calitatile jupiteriene negative chiar extinzandu-le . Este o energie ce indeamna la risc, extravaganta , superficialitate. Tot  ce tine de comunicare , naveta zilnica , nivel de cunostinte elementare , frati, veri , libertate in dragoste, flirt , minciuna , aventura sunt evidentiate de aceasta energie care va oferi sanse doar daca ne folosim inteligenta , de fapt , Jupiter in Gemeni ne va ajuta sa invatam sa conjugam foarte atent verbul “ eu gandesc” .
Pentru Scorpioni  , Jupiter in Gemeni activeaza casa VIII  , un domeniu al bunurilor in comun sau primite din alta parte , intimitatii, fidelitatii , finante comune cu sotul, veniturile partenerului , comisioane , credite , increderea in partener .  Aceasta energie binefacatoare  in tranzit prin casa  castigurilor prin parteneriate , securitatii emotionale , transformarii , favorizeaza castigurile financiare prin casatorii, parteneriate, avantaje prin diverse credite, ipoteci. , posibilitatea unor mosteniri; de fapt puteti obtine avantaje prin  banii altora . Sexualitatea capata o forma de exprimare mai profunda , veti fi atrasi de ocultism, de tot ce este ascuns, de mister. Veniturile comune, investitiile comune sunt favorizate incepand cu iunie 2012, dispuneti de  o abilitate deosibita de a iesi din diverse impasuri financiare. Puteti deveni in acest an un operator fin ce poate lucra destul de bine cu energiile fine , subtile, cu alte cuvinte, aveti incredere in marea voastra intuitie ce va poate ajuta sa profitati de avantajele oferite de anumite afaceri, sa fiti in locul potrivit si la momentul potrivit. Jupiter  aduce pentru voi o nevoie imensa de a gestiona in mod eficient fructele oricarui parteneriat in care intrati sau in care sunteti deja, creste responsabilitatea privind administrarea unei averi, mosteniri, conducerea unui grup, , favorizeaza situatiile in care puteti munci intr-un grup , autotransformare, stapanire de sine , un nivel mai mare de intelegere , intuitie, compasiune, intelepciune.

Saturn este profesorul ,  petrece de obicei cam doi ani si jumatatre intr-un semn zodiacal, rolul acestei energii este de a crea experiente care sa ne ajute sa ne maturizam, adesea acestea sunt incomode dar cu siguranta semnificative . Saturn este stapanul timpului, karmei , ne invata despre datorie, rabdare , efort indelung, onoare . Odata lectiile invatata , Saturn stie sa dea si premii , stie sa lase un cadou semnificativ inainte de a parasi  un semn zodiacal, odata lectiile invatate , suntem recompensati. Daca nu trecem testele lui Saturn , atunci , aceasta energie poate capata un ton destul de dur , devine restrictiva , incomoda si dura . Nu este o energie prea distractiva dar cu siguranta aceasta energie ne invata sa crestem , sa actionam cu responsabilitate si maturitate , iar coronita o primeste doar cei care merita.
In anul 2012 , Saturn este in Balanta , in acest semn , energia saturniana este un pic imblanzita , chiar si in cele mai nefavorabile situatii, efectul nu este atat de dur ca in alte semne zodiacale. Saturn in acest semn este in exaltare , se simte foarte bine , lectiile lui privesc relatiile, diplomatia , colaborarea , corectitudinea, dreptatea , responsabilitatea unui parteneriat .
Saturn incepe anul 2012 pe gradul 28 Balanta , pe 7 februarie 2012 intra in miscare aparent retrograda pana pe gradul 22 Balanta in data de 26 iunie cand isi reia mersul direct , intra pe 7 octombrie in Scorpion si termina anul 2012 pe gradul 9 Scorpion.

Pentru Scorpioni, Saturn in Balanta  tranziteaza casa secretelor , izolarii, karmei , este  o perioada in care accentul cade pe afacerile neterminate ale trecutului , pe crearea ordinii si stabilitatii in viata voastra interioara . Energia saturniana arata ca este necesar sa incepeti “ o adevarata curatenie de primavara “ in blocajele inconstiente , in inhibitiile si temerile voastre . Trebuie sa infruntati  aceste temeri ale voastre  inainte de a merge mai departe cu procesul de maturizare , in prezent , aceste temeri va  pot impiedica sa va asumati  anumite riscuri .  Saturn in acest domeniu din viata voastra  este echivalentul astrologic al unui aspirator de responsabilitati, exista tendinta sa va simtiti  responsabili (ulterior vinovati) pentru tot ce nu merge bine , veti avea tendinta de a incerca sa faceti  totul singuri. Saturn guverneaza regulile , realitatea practica si imediata dar cu plasarea lui in casa secretelor si izolarii , realitatea practica  poate sa-si piarda din claritate , adevarul poate fi mai evaziv, temerile ,vina si inhibitiile inconstiente pot fi cauzate de incapacitatea  de a discerne ceea ce este real de ceea ce este fantezie . Aici , nu exista nici o realitate obiectiva sau subiectiva , doar impresii vagi a ceea ce se presupune a fi real . Scopul principal  al acestui tranzit  al  lui Saturn este confruntarea cu temerile voastre , cu vinovatiile voastre si incercarea de a le controla in asa fel incat acestea sa nu va tina pe loc. Doar prin intelegerea acestora veti cauta in mod activ modalitati de a depasi orice fel de blocaj care poate aparea . Saturn in acest domeniu va  poate ajuta sa scapati de poverile inutile dar asta nu imediat , tot ce este vechi se dizolva pentru  a face loc noilor orientari si noilor structuri ale vietii voastre .   Ar fi bine sa aveti  mai multa rabdare , noul nu poate veni pana nu faceti  ordine in tot ce este  vechi si inutil in viata voastra , este cea mai buna perioada de a scapa de poverile inutile , de prietenii falsi , puteti fi atrasi de subiecte spirituale , mistice si oculte care va pot raspunde la intrebarile voastre . Mare atentie la “ prietenii falsi”, nu spuneti oricui ce planuri aveti, aveti grija ce vorbiti si cui vorbiti pana in octombrie 2012.

In octombrie 2012, Saturn intra in Semnul Scorpionului , testandu-ne , invatandu-ne, provocandu-ne in domeniile intimitatii, increderii , fidelitatii , bunurilor comune , comisioane, credite , mosteniri , impozite,  afaceri, motivatii secrete. Egoismul, lacomia, iresponsabilitatea in investitii,  profitul dintr-o asa zisa afacere de iubire , secretele amoroase vor fi taxate de aceasta energie .
Pentru Scorpioni , Saturn in Scorpion “este la voi acasa” , este o energie cu puternice influente asupra personalitatii voastre , aspectului fizic, modului in care vedeti lumea dar si a modului in care lumea va vede , aceasta energie va sta la voi “ in casa “ pana in septembrie 2015.
Saturn este planeta karmei  si are un mod unic de a va invata umilinta , rabdarea , va pune  sa va  analizati  rezultatele si comportamentul din trecut si sa va  asumati  responsabilitatea pentru acestea chiar daca au fost bune sau rele.  Este cea mai buna perioada in care puteti deveni realisti in legatura cu voi , cu propria voastra persoana , sa incercati sa definiti  ce vreti sa dezvoltati  la voi . Aceasta cunoastere a voastra , a realitatii vietii voastre poate incepe de multe ori prin diverse crize, toata perioada va fi  caracterizata de dorinta voastra de a va  cunoaste mai bine ,  de a incerca sa aflati  cat mai multe despre capacitatile voastre pe care sa le folositi in a  face ceva in urmatorii ani, de a realiza ceva. Foarte important in aceasta perioada este sa intelegeti  imensa putere a lui Saturn in viata voastra , aceasta putere va da posibilitatea de a va modela singuri . Acesta perioada poate fi una plina de probleme, tensiuni , cu Saturn in semnul vostru , starile emotionale si mentale pot fi destul de tensionate , vitalitatea voastra poate fi destul de scazuta . Este un timp in care sunteti chemati sa faceti schimbari aproape in fiecare domeniu din viata voastra care are nevoie de “ reparatii “ , pot aparea obstacole la locul de munca, in relatia cu partenerul. Saturn va cere sa fiti realisti cu voi insiva , sa va invatati limitele  , sa va maturizati , trebuie sa stiti ca aceasta energie poate aduce destule restrictii si pierderi cand veti tinde sa credeti ca puteti face orice , va veti confrunta cu probleme si obstacole care va vor  solicita sa fiti mai realisti si practici in rezolvarea lor . Toate aceste experiente vor fi necesare pentru a va cunoaste mai bine . Ceea ce este iarasi important in urmatoarea perioada  este aceea ca Saturn in Scorpion face un aspect de conjunctie cu Soarele  natal pentru Scorpionii nascuti in prima decada , este o energie ce va pune un accent deosebit pe asumarea unor responsabilitati , maturizare, gestionarea rezonabila a realitatii . Acest lucru nu va fi usor, puteti trece prin perioade de asteptare , de constructie lenta ,  amanari , intarzieri , constrangeri  care nu vor decat sa structureze mai bine situatia , sa va faca mai lucizi .
Saturn este in esenta o planeta a justitiei , a dreptatii , va spune ca a venit timpul sa fiti maturi , realisti in legatura cu voi insiva .  Daca va veti ridica la asteptarile lui Saturn, veti fi recompensati mai mult decat ganditi . Un stil de viata imoral,  neglijarea obligatiilor, responsabilitatilor, invita mania lui Saturn in viata voastra .

Uranus este excentricul, noul, revolutionarul, socul, geniul. Sta intr-un semn zodiacal cam 7 ani guvernand lucrul in echipa , prietenia, electricitatea , internetul, tot ce este in afara normelor, conventionalului, traditionalului. Aduce in acelasi timp incapatanare , revolta , surprize placute sau haos neasteptat .Uranus incepe anul 2012 pe gradul 0 Berbec, intra in miscare aparent retrograda pe 14 iulie pe gradul 8 Berbec si termina anul 2012 pe gradul 4 Berbec .
Pentru Scorpioni , Uranus in Berbec tranziteaza casa VI,  aceasta energie lucreaza in domeniu muncii , rutinei , colegilor, loc de munca, sanatate . Uranus este vazut ca un indicator al schimbarii, Uranus in acest domeniu din viata voastra va indeamna catre independenta in munca si in modul de abordare a unui loc de munca, va puteti revolta destul de usor la orice piedica pusa in calea independentei voastre , puteti usor ajunge la certuri cu sefii, colegii , deci mare atentie. In domeniul sanatatii, nervii va pot cauza mari probleme , incercati sa fiti mai linistiti, asa va puteti proteja cel mai bine sanatatea. Uranus in tranzit prin acest domeniu din viata voastra aduce noutati , neasteptat, imprevizibil in domeniul muncii , aceasta energie proaspata poate sa va aduca schimbarea locului de munca sau un loc de munca in care sa va puneti in evidenta individualitatea voastra . Este o energie ce permite mai multa independenta in munca pe care o faceti  sau o veti face , aici totul se vrea in pas cu aparatura de ultima generatie, cu tot ce este nou si neobisnuit .

Neptun  sta aproximativ 14 ani in fiecare semn zodiacal ( lectiile aduse de aceasta energie necesita mai mult timp pentru a fi invatate ) , iar la inceputul anului 2012, il gasim pe Neptun pe gradul 28 Varsator ca pe 4 februarie sa intre in semnul Pestilor unde va sta destul de mult . Pe 4 iunie , intra in miscare aparent retrograda pe gradul 3 Pesti  iar pe 10 noiembrie revine in mers direct si termina anul 2012 pe gradul 1 Pesti . Neptun este emotia, iubirea, spiritualitatea si magia in tot ceea ce atinge , aduce in acelasi timp iluzia, ceata , pacaleala , auto-amagirea , auto-distrugerea. Neptun ne vorbeste despre intuitie, secrete, mistere spirituale , paranormal , caritate , fortele ascunse din spatele scenei , in sens pozitiv, aceasta energie aduce compasiune, intelegere , intuitie , iubire , in sens negativ , Neptun stie atat de bine sa te ajute  sa  faci dintr-o “ cocioaba , un palat sau dintr-un broscoi un fat-frumos “ , are aceasta putere , iluziile, ceata , fac parte din aceasta energie .
Neptun in Pesti este la el acasa si oare unde este mai bine decat acasa , din acest punct de vedere , se pare ca in urmatoarea perioada vom fi aproape toti iubiti de aceasta energie care va face tot posibilul sa scoata in evidenta iubirea, compasiunea, credinta , magia din noi . Totusi , vor exista si destule momente de inselaciune, iluzie , pacaleala .

Pentru Scorpioni , Neptun in Pesti energizeaza casa V , un domeniu al iubirii ,copiilor ,creativitatii personale . Aceasta energie poate sa va faca sa fiti mai creativi, imaginativi,  inspirati , simtandu-va parca obligati sa va exprimati mai dramatic . Viata romantica , iubirile pot implica multa fantezie  iar din cauza nevoii voastre de” teatru “ puteti adesea sa vedeti lucrurile , iubirea , iubitul,  doar asa cum vreti voi sa le vedeti ( cam in ceata de multe ori, intr-un mod destul de ireal ) . Perceptiile voastre romantice nu pot fi prea clare , puteti atrage  persoane neobisnuite , secretoase , misterioase in viata voastra de iubire , puteti fi atrasi de iubiti, iubite pe care cumva vreti sa-i salvati , deci mare atentie in ce intrati si cum vedeti iubirea . Aceasta energie neptuniana prin acest domeniu din viata voastra poate sa va dea multa inspiratie si in acelasi timp poate sa erodeze simtul individualitatii si dorinta de recunoastere a calitatilor personale . Relatiile intime pe care le puteti forma in urmatoarea perioada pot fi in mod frecvent idealiste  .

Pluto transforma si vindeca tot ceea ce atinge , are un mod inegal de a strabate semnele zodiacale , poate sta 13 ani intr-un semn zodiacal iar in alt semn poate sta si 32 de ani . Pluto este o energie indispensabila si utila, ea distruge aspectele  problematice o data pentru totdeauna, asta nu pentru ca este o energie negativa. Aceasta energie  permite reconstructia, regenerarea unor parti ale personalitatii noastre sau a unui domeniu din viata noastra cu conditia sa reusim sa canalizam aceasta energie salbatica , profunda . Incepem anul 2012 cu Pluto pe gradul 7 Capricorn , intra pe 10 aprilie in miscare aparent retrograda pe gradul 9 capricorn  , revine in miscare directa pe 19 septembrie pe gradul 6 si termina anul 2012 pe gradul 9 Capricorn . Energia lui Pluto in Capricorn se va concentra pe obiectivele si aspiratiile ce pot fi facute cu profesionalism , cu simtul datoriei, cu rabdare .

Pentru Scorpioni , Pluto in Capricorn energizeaza casa III, un domeniu al mintii practice , rudelor ,  fratilor, calatoriilor scurte , studii medii .
Energia plutoniana aduce de obicei o transformare majora in domeniul de viata pe care il energizeaza , in cazul vostru , Pluto in casa III devine judecatorul modului in care va dezvoltati mintea practica si va folositi de ea , cum comunicati cu fratii vostri ,  cum va pregatiti , invatati , calatoriti. Este o energie puternic transformatoare care va pune la treaba in acest domeniul , schimbarile profunde au loc prin intermediul modului in care invatati despre rolul educatiei, studiului , fratilor , comunicarii in viata voastra . Puteti dori sa va intoarceti la scoala din nou , puteti “ sapa mai adanc “ in tot ce tine de informatii , in mintea voastra inainte de a va exprima gandurile , poate fi un ciclu excelent sa invatati si sa actionati pentru a va exprima cu mai  multa forta cunostintele voastre . Aveti de partea voastra o energie ce va face mai concentrati si atenti fata de orice fel de informatie capabila sa va dezvolte mintea , misterele va vor atrage foarte mult trebuind sa gasiti raspunsurile la toate intrebarile voastre , odata descoperite , ele trebuiesc comunicate si altora deoarece casa III este si casa comunicarii . Ca este vorba de scris , de vorbit in public , comunicarea devine ceva provocator si transformator pentru voi . Puteti avea probleme  cu masina , in tot ce tine de transport, deoarece casa III este deasemenea si casa modului in care ajungeti dintr-un loc in altul . Comunicarea , studiul,  scoala devin problematice in urmatoarea perioada , rolul acestui tranzit este de a va transforma modul de a comunica , de a va folosi  mintea . Cu cat veti depune eforturi mai mari in transformarea voastra cu atat veti putea intelege mai profund fiecare zi din viata voastra . Atentie mare in aceasta perioada, cuvintele vor avea destula forta, important este sa stii in ce directie sa le folositi. Este o perioada in care relatiile cu fratii, surorile, vecinii sunt supuse unor mari transformari, de fapt se cere o noua abordare a modului de comunicare cu cei apropiati voua, cu cei din mediul apropiat in care traiti. Pluto in aceasta casa va poate ajuta in descoperirea unui anumit talent de scriitor sau castiguri financiare prin folosirea acestui talent.

5 mai  2012 vine cu o Luna Plina in Scorpion gradul 16:01 , este o perioada buna in care puteti culege roadele muncii voastre . Prezenta Lunii Pline in  semnul vostru  poate lucra ca o nota de plata a eforturilor depuse de la Luna Noua in Scorpion  din noiembrie 2011, o  nota de plata  ce poate aduce castiguri sau pierderi , depinde de eforturile depuse  in aceasta perioada, este timpul culesului , este o manifestare in forta a ceea ce ati inceput in urma cu sase luni. Aceasta Luna Plina activeaza axa relationala eu-tu , poate fi o perioada de  puternice conflicte interioare , zbucium sufletesc , dezechilibru comportamental  fata de celalalt sex , inconstanta , lipsa de claritate , este necesar sa incercati sa gasiti un echilibru in raport cu celalalt, cu ceilalti , cel ce va sti sa faca acest lucru prin exprimarea clara si concisa a gandurilor, prin respectarea partenerului, prin intelegerea ca un partener nu este un simplu “ obiect “ ce poate fi manipulat cum doreste celalalt nu va simti prea mult influenta acestei luni pline , cine va continua sa creada ca un parteneriat este format doar dintr-un singur partener in timp ce celalat este doar o simpla prezenta ce poate fi modelata cum vrea celalalt va fi pus in situatia unei alegeri , ori isi modifica comportamentul ori pleaca , este un timp al intrebarilor, raspunsurilor  si deciziilor in orice fel de parteneriat fie ca vorbim de casnicie, de afaceri.

14 noiembrie  2012 vine cu o Luna Noua in Scorpion pe gradul 21:56  favorabila unor noi inceputuri , in special pentru cei nascuti in jurul acestei date . De fapt , aceasta Luna noua in semnul vostru  este o Eclipsa totala de Soare in Scorpion gradul  21:56 asociata cu Nodul  Nord Lunar in Scorpion , este o eclipsa ce poate aduce oportunitati imense pentru viitor deoarece ni se pune la dispozitie un imens rezervor de energii. Nodul Nord este viitorul, are  un “ ton pozitiv”  fiind asemanator lui Jupiter , reprezinta o cale in care lectiile de viata intalnite dar si metodele puse la dispozitie ne pot ajuta sa crestem, sa evoluam, sa traim in armonie . Pentru voi ,aceasta  Eclipsa  de Soare energizeaza energizeaza  casa I si aduce destule experiente in viata voastra ce va vor ajuta la descoperirea a ceea ce sunteti cu adevarat dar si la afirmarea personalitatii. Sunt posibile schimbari in aspectul personal, schimbari temporare sau permanente de personalitate, Energia acestei eclipse pune un accent deosebit pe dezvoltarea personala , increderea in sine, dezvoltarea orizonturilor personale. Folosita negativ, energia eclipsei poate accentua aroganta, multumirea de sine. Pentru cei nascuti in jurl datei de 14 noiembrie  , conjunctia dintre Eclipsa de Soare si  Soarele natal  poate amplifica neintelegerile, nefericirea conjugala, despartirile, probleme cu sanatatea, pericole in calatorii , stare generala febrile.

Eclipsele sunt procese dinamice care de multe ori coincid cu  schimbari importante  in viata voastra . Eclipsele maturizeaza prin bine sau rau, prin inceputuri sau sfarsituri,   stiu  atat de bine sa corecteze traiectoria destinului vostru , pot face sa intelegeti anumite lucruri, va  pot rasplati dar si pedepsi. La nivel personal,  o Eclipsa de Soare poate avea un impact imens asupra vietii voastre cand face un aspect strans cu una din planetele voastre natale ,sugereaza ca destinul lucreaza in favoarea voastra , creaza o noua directie , este timpul pentru ceva nou ,cu cat va opuneti  mai mult acestei noi directii cu atat puteti sa va faceti viata mai grea , pot aparea inclusive probleme de sanatate .

Prima Eclipsa de Soare din anul 2012 este pe data de 21 mai, ora 2:45 , este o Eclipsa partiala de Soare  in Gemeni asociata cu Nodul Sud Lunar in Gemeni , cu puternice influente asupra celor nascuti in jurul datei de 21 iunie . O Eclipsa de Soare asociata cu Nodul Sud lunar , poate aduce un fel de criza in domeniul de viata energizat in  scopul de a elimina lucrurile , oamenii care nu  mai sunt de folos pentru viitor , restabilind astfel un echilibru sanatos necesar evolutiei . Pentru voi ,Eclipsa  de Soare energizeaza casa  VIII si poate accentua grijile financiare, nevoia de impunere a puterii personale. Toate activitatile legate de resursele impartite cu altii, elaborarea bugetelor, imprumuturi, impozite, asigurari, investitii , testamente sunt puternic energizate in bine sau in rau. Casa VIII are o legatura directa cu afacerile ce au la baza un contract sau un accord implicat , asadar , casatoriile, ratele, contractele de credit, toate formele de parteneriat indiferent daca implica bani , relatii interpersonale sau sociale , incredere, sunt destul de incercate. Este un timp in care se pot rupe contracte datorita pierderii increderii, responsabilitatii, se pot reformula anumite acorduri, vorbim de schimbari profunde si vitale ce va pot afecta nu numai pe voi dar si pe cei din jur.

In mare , cam asa este organizata orchestra astrala in anul 2012  pentru voi dragi Scorpioni , pe parcursul anului voi continua sa scriu despre evenimentele astrale  majore  si despre influenta acestora in viata voastra .

Adriana Tudosa

You may also like

1 Comment

  1. Buna , Adriana,
    Iti multumesc pentru stradania de a ne prezenta directiile trasate de stele pentru anul viitor. Vreau sa te intreb ce parere ai despre efectele lunii negre care-l va insoti pe generosul jupiter pana la vara viitoare? E adevarat ca-i va slabi puterile?!
    Multa sanatate iti urez …restul vin de la sine!
    Cu mult drag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.