BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC- ANUL 2012

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC- ANUL  2012

TRANZITE MAJORE


Jupiter petrece de obicei cam 12 luni intr-un semn zodiacal,  rolul acestei energii este de a aduce sansa, noroc, entuziasm, extinde tot ce atinge , este o energie expansiva inducand prosperitate si belsug in legatura cu toate conceptele lui .Poate extinde binele iar daca aspectele sunt provocatoare, poate extinde raul.

Incepem anul 2012 cu Jupiter in semnul de pamant al Taurului pe gradul 0 Taur (  abia iesit din retrogradare ,  pe 25 decembrie 2011) iar pana la mijlocul lui iunie 2012 termina de parcurs toate gradele acestui semn intrand apoi in semnul Gemenilor . Jupiter intra in miscare aparent retrograda pe gradul 16 Gemeni in data de 4 octombrie iar anul 2012 se termina cu Jupiter tot in miscare retrograda pe gradul 7 Gemeni.

Jupiter in Taur pune un accent deosebit pe securitate financiara , valori materiale , confort , avere , salarii , bunuri , este o energie ce stie atat de bine sa ne invete sa conjugam din nou verbul “eu am” . Asa cum am spus , Jupiter extinde tot ceea ce atinge , in semnul Taurului, anunta o crestere a incapatanarii, prudentei, conservatorismului dar si a nevoii de a avea bani castigati prin cultivarea valorii personale . Asa cum Taurul iubeste lucrurile fine , mancarea buna , relaxarea , Jupiter poate stimula din plin si aceste nevoi. Pentru Berbec, Jupiter parcurge casa II , UN DOMENIU CE NE VORBESTE de avere personala , bunuri, salariu , valori , auto-valoarea , asta inseamna ca Jupiter in tranzit prin acest domeniu va poate ajuta sa va cumparati un portofel mai mare , sa gasiti modalitati de a aduce stabilitate financiara in viata voastra, sa gasiti un job mai bine platit , atentie , Jupiter va ajuta doar daca va puneti “ la treaba “ valoarea personala . Aceasta energie jupiteriana in casa valorilor va  induce tendinta de afirmare a  instinctelor de proprietar , sporirea bunurilor , sanse in achizitiile de terenuri sau imobile , sanse pentru imbogatire. O folosire negativa a acestei energii generoase indusa de Jupiter poate sa va dea  o nevoie de a cheltui banii cu usurinta pe diferite obiecte de lux, sa cautati succesul prin trafic de influenta , prin abilitatea de a –i exploata pe altii sau expansiunea materiala prin neglijarea totala a afectivitatii. Jupiter in casa II inseamna de obicei extinderea si cresterea veniturilor banesti, capacitate de a atrage mai multi bani , alte resurse care produc bani, este un  timp  benefic extinderii si dezvoltarii , fiti atenti la oportunitatile care apar, poate fi un nou loc de munca mai bine platit, poate fi un castig din transformarea anumitor talente personale in surse de bani

Incepand de la mijocul lui iunie 2012, Jupiter intra in semnul Gemenilor , daca in Sagetator , Jupiter este in domiciliu, in Gemeni , aceasta energie este in exil, asta inseamna ca nu poate oferi prea multe din “ bunavointa ei “ punand accent mai mult pe calitatile jupiteriene negative chiar extinzandu-le . Este o energie ce indeamna la risc, extravaganta , superficialitate. Tot  ce tine de comunicare , naveta zilnica , nivel de cunostinte elementare , frati, veri , libertate in dragoste, flirt , minciuna , aventura sunt evidentiate de aceasta energie care va oferi sanse doar daca ne folosim inteligenta , de fapt , Jupiter in Gemeni ne va ajuta sa invatam sa conjugam foarte atent verbul “ eu gandesc” .

Pentru Berbec, Jupiter parcurge casa III, aceasta energie favorizeaza si faciliteaza intelegerea cu fratii, surorile, relatiile cu anturajul din imediata apropiere care va ofera sprijin si reusita . Este o energie benefica studiilor , suceselor la scoala, la examene, obtinerea unor diplome , puteti fi  remarcati de marile societati , veti fi protejati in calatorii, protectie pe sosele  dar si ocazii de a va face remarcati in calatorii. Noi oportunitati pentru educatie , este un moment bun pentru a publica si profita de pe urma  talentului  vostru de a scrie si de a comunica. . Este necesar ca in aceasta perioada,  sa intampinati toate oportunitatile de experimentare , invatare, comunicare a informatiei intr-un spirit de buna tovarasie si participare sociala . Jupiter in casa III este o energie ce aduce destule succese in educatie, scris sau comunicare printr-o varietate de interese intelectuale , favorizeaza scriitorii  dar si calatoriile .Este un bun moment pentru a face un curs deoarece sunteti mai receptivi la invatatura , extinderea cunostintelor si competentelor. Va puteti bucura in acest an de de cresterea capacitatii de a asimila mai multe cunostinte, de a va exprima ideile cu mai mult entuziasm si ele sa fie bine primite. Veseli, sociabili, altii vor aprecia mai mult compania voastre, sanse de cadouri prin vizite, mici calatorii, prin intermediul fratilor,surorilor,  vecinilor. Jupiter in Gemeni face un aspect benefic   cu Soarele nativilor din gemeni nascuti in prima decada a semnului ( 21mai -30 mai ) ,asta inseamna avantaje financiare , rezovarea problemelor personale , avantale prin casatorie  , amplificarea vietii sentimentale . Aceasta combinatie astrala ofera solutii clare si facile care asigura succesul , apar noi cai de valorificare a propriului potential, atrageti prieteni devotati , rezolvarea unor planuri de viata, invingerea unor pericole ce planau de multa vreme asupra voastra . Acest aspect este benefic si vietii de familie, vietii sociale dar si starii de sanatate  amplificand starea de confort , reduce toxinele din organism ,faciliteaza resorbtia unor inflamatii .

 

Saturn este profesorul ,  petrece de obicei cam doi ani si jumatatre intr-un semn zodiacal, rolul acestei energii este de a crea experiente care sa ne ajute sa ne maturizam, adesea acestea sunt incomode dar cu siguranta semnificative . Saturn este stapanul timpului, karmei , ne invata despre datorie, rabdare , efort indelung, onoare . Odata lectiile invatata , Saturn stie sa dea si premii , stie sa lase un cadou semnificativ inainte de a parasi  un semn zodiacal, odata lectiile invatate , suntem recompensati. Daca nu trecem testele lui Saturn , atunci , aceasta energie poate capata un ton destul de dur , devine restrictiva , incomoda si dura . Nu este o energie prea distractiva dar cu siguranta aceasta energie ne invata sa crestem , sa actionam cu responsabilitate si maturitate , iar coronita o primeste doar cei care merita.

In anul 2012 , Saturn este in Balanta , in acest semn , energia saturniana este un pic imblanzita , chiar si in cele mai nefavorabile situatii, efectul nu este atat de dur ca in alte semne zodiacale. Saturn in acest semn este in exaltare , se simte foarte bine , lectiile lui privesc relatiile, diplomatia , colaborarea , corectitudinea, dreptatea , responsabilitatea unui parteneriat .

Saturn incepe anul 2012 pe gradul 28 Balanta , pe 7 februarie 2012 intra in miscare aparent retrograda pana pe gradul 22 Balanta in data de 26 iunie cand isi reia mersul direct , intra pe 7 octombrie in Scorpion si termina anul 2012 pe gradul 9 Scorpion.

Pentru Berbec, Saturn parcurge casa VII –un domeniu al parteneriatelor , asta inseamna ca devin prioritare in viata voastra testele in parteneriate, asocieri, casnicie . Saturn pune un accent deosebit pe partener, ce partener vrei, de ce il vrei, cum sa alegi un partener dar si ce fel de partener esti. Te poate interoga zi de zi daca iti plac colaborarile , daca esti exigent , daca dai cat  primesti , daca esti corect si util .  Saturn in Balanta  chiar iubeste morala , integritatea, echilibrul, relatiile echilibrate , in consecinta , pentru a atrage de partea voastra aceasta energie , trebuie sa invatati sa respectati partenerul si sa-l tratati de la egal la egal.
Urmeaza o perioada ( pana in octombrie 2012 ) in care sunteti pusi la treaba in domeniul parteneriatelor , vi se cere sa va schimbati optica asupra relatiei cu partenerul , sa renuntati la egoism , sa va implicati in problemele celuilalt cu multa bunavointa si dorinta de colaborare. Nepasarea fata de problemele partenerului va putea conduce la instrainare , evenimente neplacute, chiar divort. Exigenta, duritatea,  modul ciudat de exprimare a sentimentelor cer din partea voastra o transformare, este cel mai bun timp sa intelegeti ce inseamna un partener, un asociat. Saturn va aduce destul de repede cu picioarele pe pamant trebuind sa va creati o perspectiva corecta si solida asupra relatiilor voastre, orice relatie care nu mai merge sub nici o forma poate fi rupta. Cu Saturn in tranzit prin aceasta casa, o relatie se poate rupe , se poate redefini , o alta relatie poate incepe pe un teren mai stabil, efectele lui Saturn sunt pe termen lung si de o importanta majora .Menirea lui Saturn prin aceasta casa este aceea de a va invata sa construiti stabilitate in domeniul parteneriatelor ,sa dati viata unei relatii stabile ,sa deveniti responsabili atat fata de relatie  cat si fata de partener, asociat .Pentru Berbecii nascuti in ultima parte a zodiei , Saturn in Balanta face o opozitie cu Soarele natal , asta inseamna RESTRICTII , PIEDICI , FRIG IN parteneriate, este o perioada dificila ce cere de la voi multa atentie , rabdare . Sunteti pusi  fata in fata cu realitatea din parteneriatele voastre , ar fi ideal sa invatati sa le treceti cu rabdare , cu atentie ,doar asa puteti elimina problemele grave . Puteti refuza sa va adaptati la realitatea prezentata ,  acest lucru poate conduce la separari, scandaluri, divorturi , necazuri familiale , probleme de sanatate , sacrificii deosebite .

In octombrie 2012, Saturn intra in Semnul Scorpionului , testandu-ne , invatandu-ne, provocandu-ne in domeniile intimitatii, increderii , fidelitatii , bunurilor comune , comisioane, credite , mosteniri , impozite,  afaceri, motivatii secrete. Egoismul, lacomia, iresponsabilitatea in investitii,  profitul dintr-o asa zisa afacere de iubire , secretele amoroase vor fi taxate de aceasta energie .

Pentru Berbec, Saturn parcurge casa VIII –un domeniu al bunurilor in comun sau primite din alta parte , intimitatii, fidelitatii , finante comune cu sotul, veniturile partenerului , comisioane , credite , increderea in partener . Acuma, Saturn testeaza lacomia, egoismul, fidelitatea , distributia echitabila a finantelor  . Experientele lui Saturn in urmatorii doi ani si jumatate vor fi legate de incredere , bani in comun, sexualitate, modul in care va folositi energia sexuala , cum folositi banii in comun, cum va achitati creditele , toate acestea au un rol de invatare, crestere si maturizare . Pot aparea probleme cu creditele , restrictii in acest domeniu ( va certati cu bancile) , daca sunteti intr-un divort, puteti pierde voi cel mai mult, sunteti taxati de aceasta energie , in special Berbecii nascuti in primele zile ale semnului zodiacal. Este un timp in care energia saturniana lucreaza pentru voi  in directia disciplinarii dorintelor , atasamentelor emotionale, banilor in comun iar acest lucru poate fi impus de anumite circumstante exterioare care va  vor forta intr-un anumit fel sa priviti  in fata anumite realitati fie prin frustrarile pe care le vor genera fie prin dorinta de a constientiza ramificatiile dorintelor personale si a modului in care v-ati folosit pana in prezent puterea financiara , emotionala , oculta si spirituala. Poate fi o perioada mai grea pentru voi daca nu veti incerca sa fiti realisti si disciplinati  in folosirea banilor in comun, in intelegerea dorintelor  personale , emotionale . Veti deveni mai preocupati de realitatile fundamentale ale vietii, ale sufletului, de viata de dincolo, va puteti  confrunta cu principiile supreme ale vietii , cu experiente spirituale esentiale pe care le-ati ignorat sau neglijat. Este posibil sa dati viata unor afaceri financiare sau va puteti  intalni cu grave probleme financiare pe care trebuie sa le rezolvati  ( este posibil ca sotul /sotia sa ramana fara servici , sa aiba diverse probleme la locul de munca si ca atare rezolvarea problemele financiare depind de voi ) , pot aparea probleme mari cu creditele , cu orice bani imprumutati , de aceea aveti nevoie de prudenta , disciplina si un simt realist in abordarea oricaror chestiuni financiare. Tot in aceasta perioada puteti fi atrasi de activitatile oculte , studii, practici si cercetari spirituale . O mare parte dintre voi vor simti aceasta perioada ca o perioada de suferinta intensa in care dorintele , atasamentele parca sunt trecute prin foc cu rolul de a le rafina dar si de a trezi energiile voastre mai profunde care sa ajute  in a intelege viata de pe un alt nivel. Schimbarile dramatice , teama si obstructia pot fi atenuate daca veti incerca sa fiti   de acord cu ceea ce va  cere lectia lui Saturn iar acest lucru implica schimbare si transformare , o pierdere va cere tot timpul o transformare din partea voastra chiar daca vreti chiar daca nu vreti , natura niciodata nu pierde nimic, niciodata nu lasa un” loc gol “ ci tot timpul va sti sa ofere altceva care sa umple locul ramas gol, chiar daca Saturn pune “ stop” unei situatii , daca veti fi atenti veti vedea  cat de subtil stie sa ofere o noua directie, important este sa fiti atenti si sa nu va  plangeti  tot timpul de mila si nu uitati , Saturn este inteleptul iar voi sunteti cei care puteti  invata multe din aceasta “ intelepciune”.

Uranus este excentricul, noul, revolutionarul, socul, geniul. Sta intr-un semn zodiacal cam 7 ani guvernand lucrul in echipa , prietenia, electricitatea , internetul, tot ce este in afara normelor, conventionalului, traditionalului. Aduce in acelasi timp incapatanare , revolta , surprize placute sau haos neasteptat .Uranus incepe anul 2012 pe gradul 0 Berbec, intra in miscare aparent retrograda pe 14 iulie pe gradul 8 Berbec si termina anul 2012 pe gradul 4 Berbec .

Pentru Berbeci, Uranus tranziteaza prima casa sau mai bine zis , are o influenta directa asupra personalitatii , individualitatii voastre , aceasta energie “ naravasa, electrizanta , rebela “ va poate face sa va doriti mai multa libertate , sa gasiti acele medii care va poate ajuta sa va puneti in valoarea individualitatea , nevoia de a iesi in evidenta . Uranus face un aspect de conjunctie cu Soarele Berbecilor nascuti in prima decada a semnului , asta inseamna ca aveti asupra voastra o energie ce va ajuta sa va eliberati de tot ce este vechi si va tine pe loc, va elibereaza , sparge rutina , deschide usa catre ceva nou. Pot aparea modificari in toate domeniile vietii voastre , de la cariera, prieteni, iubire , familie la loc de munca, sefi , tara. Pentru voi , Uranus este un adevarat filtru de libertate care va ajuta sa fiti voi insiva , face loc schimbarii, neasteptatului , va elibereaza , va trezeste intr-un mod rapid .Veti fi plini de energie ,veti dori ca totul sa se intample imediat ,rabdarea nu mai face parte din dictionarul vietii voastre . Aceasta energie de foc in semnul vostru de foc  actioneaza “acuma si aici “ , va da viata ,va  dinamizeaza, este o energie  certareata , auto-centrata , activa, curajoasa , ambitioasa , intreprinzatoare. Activitatea nervoasa capata o natura puternica , gandirea voastra va fi orientata catre original, creativ sau excentric .Toate gandurile sau ideile nefaste provenite din exterior vor fi eliminate ,veti privi viata si lumea cu mult curaj ,veti actiona cu toate fortele pentru a determina schimbari in favoarea voastra . Dragi Berbeci, cu  Uranus in semnul vostru, ar trebui sa stiti ca visele voastre pot deveni o realitate , ineditul face ca aceste vise sa va schimbe viata .

Neptun  sta aproximativ 14 ani in fiecare semn zodiacal ( lectiile aduse de aceasta energie necesita mai mult timp pentru a fi invatate ) , iar la inceputul anului 2012, il gasim pe Neptun pe gradul 28 Varsator ca pe 4 februarie sa intre in semnul Pestilor unde va sta destul de mult . Pe 4 iunie , intra in miscare aparent retrograda pe gradul 3 Pesti  iar pe 10 noiembrie revine in mers direct si termina anul 2012 pe gradul 1 Pesti . Neptun este emotia, iubirea, spiritualitatea si magia in tot ceea ce atinge , aduce in acelasi timp iluzia, ceata , pacaleala , auto-amagirea , auto-distrugerea. Neptun ne vorbeste despre intuitie, secrete, mistere spirituale , paranormal , caritate , fortele ascunse din spatele scenei , in sens pozitiv, aceasta energie aduce compasiune, intelegere , intuitie , iubire , in sens negativ , Neptun stie atat de bine sa te ajute  sa  faci dintr-o “ cocioaba , un palat sau dintr-un broscoi un fat-frumos “ , are aceasta putere , iluziile, ceata , fac parte din aceasta energie .
Neptun in Pesti este la el acasa si oare unde este mai bine decat acasa , din acest punct de vedere , se pare ca in urmatoarea perioada vom fi aproape toti iubiti de aceasta energie care va face tot posibilul sa scoata in evidenta iubirea, compasiunea, credinta , magia din noi . Totusi , vor exista si destule momente de inselaciune, iluzie , pacaleala .

Pentru Berbeci, Neptun in Pesti energizeaza casa XII , o casa naturala a lui Neptun , cu alte cuvinte , Neptun este de “ doua ori acasa” . Este regele la el in palat , in consecinta , puteti deveni mai atrasi de religie, spiritualitate , deveniti mai milosi, plini de compasiune, atenti fata de cei mai putin ajutati de soarta . Scopul lui Neptun este de a aduce armonie, pace interioara  dar si magie in viata voaastra , acest tranzit poate sa va trimita destule “semne’ care sa va schimbe modul de abordare a spiritualitatii, a lui Dumnezeu, de ce nu , puteti fi in fiecare zi in “ audienta la Dumnezeu” , aveti de partea voastra aceasta energie ce micsoreaza distanta intre voi si Dumnezeu , putem spune ca Neptun cel care guverneaza apa , oceanul se transforma in tranzitul lui prin Pesti,  intr-o veritabila “ punte “ catre Dumnezeu, catre tot ce este ascuns dar care odata descoperit , ofera liniste, pace , armonie .

Pluto transforma si vindeca tot ceea ce atinge , are un mod inegal de a strabate semnele zodiacale , poate sta 13 ani intr-un semn zodiacal iar in alt semn poate sta si 32 de ani . Pluto este o energie indispensabila si utila, ea distruge aspectele  problematice o data pentru totdeauna, asta nu pentru ca este o energie negativa. Aceasta energie  permite reconstructia, regenerarea unor parti ale personalitatii noastre sau a unui domeniu din viata noastra cu conditia sa reusim sa canalizam aceasta energie salbatica , profunda . Incepem anul 2012 cu Pluto pe gradul 7 Capricorn , intra pe 10 aprilie in miscare aparent retrograda pe gradul 9 capricorn  , revine in miscare directa pe 19 septembrie pe gradul 6 si termina anul 2012 pe gradul 9 Capricorn . Energia lui Pluto in Capricorn se va concentra pe obiectivele si aspiratiile ce pot fi facute cu profesionalism , cu simtul datoriei, cu rabdare .

Pentru Berbeci , Pluto energizeaza casa X , casa carierei, vietii sociale , din aceasta cauza pot aparea schimbarti majore in destinul vostru, in cariera voastra .
In domeniul carierei, Pluto este energia de baza  care va pune la treaba in acest domeniu , schimbarile profunde au legatura cu cariera dar si cu familia voastra .Este un an in care puteti da viata  ambitiilor voastre in construirea, stabilizarea, transformarea  unei cariere, este cel mai bun timp in care  sa va folositi  puterea personala in construirea propriului destin. Nu este usor, dar trebuie sa stiti  ca energia plutoniana este imensa si in ajutorul voastru daca veti sti sa va folositi  puterea voastra personala in beneficiul vostru  si nu in manipularea celorlati , in special al familiei voastre , in propriul interes. Pluto va da  putere dar stie atat de bine sa va lase si fara ea , stie atat de bine sa va  urce sus de tot dar in acelasi timp, aceasta energie stie sa va lase” ponositi in strada “, de accea ar fi bine sa cultivati  compasiunea, adevarul, efortul in directia  carierei voastre .
Este un an in care aveti  o energie puternica de partea voastra mai ales in domeniul carierei, folositi-o cu respect iar ea va va raspunde la fel. Pluto in tranzit prin Capricorn face un aspect de careu –provocator cu Soarele nativilor din Berbec nascuti intre 21-31 martie ( prima decada Berbec) , efectele lui Pluto nu sunt foarte evidente in timpul tranzitului cand aspectul este perfect , efectele si evenimentele induse de aceasta energie apar atunci cand acest aspect se dizolva . Deci pentru Berbecii nascuti intre 21 martie si 25 martie , efectele acestui aspect vor fi  mai evidente , mai ales in cariera , schimbari profunde in cariera dar si in familie . Pot aparea probleme cu sefii , cu o autoritate de la locul de munca , conditii grele de munca ce va pot determina sa faceti  schimbari profunde in acest domeniu iar acest lucru poate afecta si familia voastra . Pluto in careu cu Soarele natal este o energie ce poate aduce pierderea puterii ,  a unei functii  importante , a unei persoane importante in viata voastra ,  crize de identitate , probleme de sanatate . Ar fi bine sa va va dati seama ca daca va ganditi numai la voi , numai la interesele proprii si la cum sa castigati putere, atunci acest tranzit poate deveni destul de dificil de gestionat , deveniti de fapt propriul vostru dusman . Incepand din iunie 2012 si pana in octombrie 2012 , Berbecii nascuti intre 25-31 martie sunt actorii principali ai unui aspect de careu dintre Pluto in Capricorn si Uranus in Berbec , ambele energii fac un aspect provocator cu soarele vostru , deci schimbarile drastice si bruste in domeniul carierei sunt evidentiate . Puteti trai o vara destul de tensionata dar Jupiter fiind acuma in Gemeni va sti sa atenueze cat de cat aceste influente astrale provocatoare atat in cariera cat si in relatii si familie .

22 martie 2012 vine cu o Luna Noua in Berbec pe gradul 2:23 ( ora 16:38, ora Romaniei) favorabila unor noi inceputuri , in special pentru cei nascuti in jurul acestei date . Ceea ce este de notat in legatura cu aceasta Luna Noua este aceea ca Uranus  in Berbec fuzioneaza cu aceasta energie lunara , asta inseamna ca schimbarile , inceputurile au un ton original,  neasteptat , neprevazut , plin de nerabdare . Aceasta energie poate aduce indepartare sau independenta in raport cu mediul familial , plecari, intorsaturi de natura intima, scoaterea in prim plan a creativitatii si originalitatii voastre .

30 septembrie 2012  vine cu o Luna Plina in Berbec gradul 7:22 ( ora 06:18,ora Romaniei ) , este o perioada buna in care puteti culege roadele muncii voastre . Aceasta Luna Plina activeaza axa relationala eu-tu , poate fi o perioada de  puternice conflicte interioare , zbucium sufletesc , dezechilibru comportamental  fata de celalalt sex , inconstanta , lipsa de claritate , este necesar sa incercati sa gasiti un echilibru in raport cu celalalt, cu ceilalti , cel ce va sti sa faca acest lucru prin exprimarea clara si concisa a gandurilor, prin respectarea partenerului, prin intelegerea ca un partener nu este un simplu “ obiect “ ce poate fi manipulat cum doreste celalalt nu va simti prea mult influenta acestei luni pline , cine va continua sa creada ca un parteneriat este format doar dintr-un singur partener in timp ce celalat este doar o simpla prezenta ce poate fi modelata cum vrea celalalt va fi pus in situatia unei alegeri , ori isi modifica comportamentul ori pleaca , este un timp al intrebarilor, raspunsurilor  si deciziilor in orice fel de parteneriat fie ca vorbim de casnicie, de afaceri. Aceasta Luna Plina in Berbec va fi extrem de importanta pentru cei nascuti intre 25 -31 martie , spun asta deoarece Pluto in Capricorn face un aspect de careu cu aceasta energie , deci provocarea vine in cariera ,familie  dar si in viata voastra personala ,in modul in care va exprimati individualitatea ,personalitate.

Eclipsele sunt procese dinamice care de multe ori coincid cu  schimbari importante  in viata voastra . Eclipsele maturizeaza prin bine sau rau, prin inceputuri sau sfarsituri,   stiu  atat de bine sa corecteze traiectoria destinului vostru , pot face sa intelegeti anumite lucruri, va  pot rasplati dar si pedepsi.
La nivel personal,  o Eclipsa de Soare poate avea un impact imens asupra vietii voastre cand face un aspect strans cu una din planetele voastre natale ,sugereaza ca destinul lucreaza in favoarea voastra , creaza o noua directie , este timpul pentru ceva nou ,cu cat va opuneti  mai mult acestei noi directii cu atat puteti sa va faceti viata mai grea ,pot aparea inclusive probleme de sanatate .

Prima Eclipsa de Soare din anul 2012 este pe data de 21 mai, ora 2:45 , este o o Eclipsa partiala de Soare  in Gemeni asociata cu Nodul Sud Lunar in Gemeni ,cu puternice influente asupra celor nascuti in jurul datei de 21 aprilie . O Eclipsa de Soare asociata cu Nodul Sud lunar , poate aduce un fel de criza in domeniul de viata energizat in  scopul de a elimina lucrurile ,oamenii care nu ne mai sunt de folos pentru viitor , restabilind astfel un echilibru sanatos necesar evolutiei . Eclipsa  de Soare in casa III energizeaza toate formele de comunicare, poate perturba sau repara schimbul de informatii intre voi si rude, cu  tinerii din preajma voastra, activitatile legate de transport, cumparaturi. Sunt posibile mutarile, chestiunile legate de frati si surori necesita din partea voastra o atentie desosebita , apar oportunitati pentru continuarea unor cursuri, puteti beneficia de pe urma unui talent de scriitor, sunteti ajutati sa dati valoare cuvantului si sa beneficiati de pe urma folosirii in mod pozitiv a acestui talent. Atentie la masini si la cum conduceti masina . Pentru cei nascuti in jurul datei de 21 aprilie , aspectul de sextil dintre Eclipsa de Soare si Soarele natal prevesteste o perioada fericita propice demararii unor activitati noi, aprecieri si favoruri din partea superiorilor, initiative de succes.

Urmatoarea Eclipsa de Soare de Soare din 2012 este pe data de 14 noiembrie , este o Eclipsa totala de Soare in Scorpion gradul  21:56 asociata cu Nodul  Nord Lunar in Scorpion , este o eclipsa ce poate aduce oportunitati imense pentru viitor deoarece ni se pune la dispozitie un imens rezervor de energii. Nodul Nord este viitorul, are  un “ ton pozitiv”  fiind asemanator lui Jupiter , reprezinta o cale in care lectiile de viata intalnite dar si metodele puse la dispozitie ne pot ajuta sa crestem, sa evoluam, sa traim in armonie . Eclipsa  de Soare in casa VIII poate accentua grijile financiare, nevoia de impunere a puterii personale. Toate activitatile legate de resursele impartite cu altii, elaborarea bugetelor, imprumuturi, impozite, asigurari, investitii , testamente sunt puternic energizate in bine sau in rau. Casa VIII are o legatura directa cu afacerile ce au la baza un contract sau un accord implicat , asadar , casatoriile, ratele, contractele de credit, toate formele de parteneriat indiferent daca implica bani , relatii interpersonale sau sociale , incredere, sunt destul de incercate. Este un timp in care se pot rupe contracte datorita pierderii increderii, responsabilitatii, se pot reformula anumite acorduri, vorbim de schimbari profunde si vitale ce va pot afecta nu numai pe voi dar si pe cei din jur.

In mare , cam asa este organizata orchestra astrala in anul 2012  pentru voi dragi Berbeci , pe parcursul anului voi continua sa scriu despre evenimentele majore  si despre influenta acestora in viata voastra .

Adriana Tudosa

 

You may also like

8 Comments

  1. iti multumesc caci te-ai gandit la noi si ne oferi anticipat aceasta serie de articole. se anunta interesant. abia astept sa le citesc pe toate.

  2. Multumim, nu imi vine sa cred ca a trecut anul si vorbim de 2012, parca mai ieri citeam pe acest blog previziunile pt anul in curs.

    O seara buna,

  3. Dupa ora nasterii am ascendentul in Berbec. Am auzit ca dupa varsta de 33-35 de ani ascendentul este mai important decat zodia insasi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.