SAGETATOR / ASCENDENTUL IN SAGETATOR – ANUL 2012

SAGETATOR  / ASCENDENTUL IN SAGETATOR  – ANUL  2012

TRANZITE MAJORE

Jupiter petrece de obicei cam 12 luni intr-un semn zodiacal,  rolul acestei energii este de a aduce sansa, noroc, entuziasm, extinde tot ce atinge , este o energie expansiva inducand prosperitate si belsug in legatura cu toate conceptele lui . Poate extinde binele iar daca aspectele sunt provocatoare, poate extinde raul.
Incepem anul 2012 cu Jupiter in semnul de pamant al Taurului pe gradul 0 Taur (  abia iesit din retrogradare ,  pe 25 decembrie 2011) iar pana la mijlocul lui iunie 2012 termina de parcurs toate gradele acestui semn intrand apoi in semnul Gemenilor . Jupiter intra in miscare aparent retrograda pe gradul 16 Gemeni in data de 4 octombrie iar anul 2012 se termina cu Jupiter tot in miscare retrograda pe gradul 7 Gemeni.
Jupiter in Taur pune un accent deosebit pe securitate financiara , valori materiale , confort , avere , salarii , bunuri , este o energie ce stie atat de bine sa ne invete sa conjugam din nou verbul “eu am” . Asa cum am spus , Jupiter extinde tot ceea ce atinge , in semnul Taurului, anunta o crestere a incapatanarii, prudentei, conservatorismului dar si a nevoii de a avea bani castigati prin cultivarea valorii personale . Asa cum Taurul iubeste lucrurile fine , mancarea buna , relaxarea , Jupiter poate stimula din plin si aceste nevoi.

Pentru Sagetatori ,  Jupiter in Taur parcurge casa VI, este  un tranzit  prin casa muncii, rutinei zilnice, sanatatii . Jupiter favorizeza activitatile la locul de munca, productivitatea personala, eficienta, rutina. Va puteti bucura de extinderea si diversitatea activitatilor legate de locul de munca, imbunatatirea relatiilor cu colegii,  locul de munca poate solicita mai multe calatorii , poate aparea ocazia unui curs de perfectionare in strainatate,  fiti convinsi ca toate eforturile facute in directia locului de munca, a rutinelor  zilnice vor fi raspatite din plin. Jupiter in aceasta casa arata destul de clar ca sansele de resusita si succes sunt strans legate de munca pe care o faceti, de felul in care reusiti sa faceti fata activitatilor zilnice, de modul de colaborare cu colegii. Jupiter asociat cu bunavointa si generozitatea  arata necesitatea de a invata sa acceptati unele greseli in activitatile voastre, sa invatati sa va indulciti un pic spiritul critic, sa deveniti o sursa de inspiratie pentru cei cu care lucrati.Urmeaza o perioada  in care veti dispune de o capacitate enorma de a munci dar si capacitate de a va indeplini sarcinile zilnice la locul de munca, veti avea destula intuitie si chiar veti da viata unei abordari spirituale a vindecarii fiind destul de procupati de propria sanatate si de a intelege toate mesajele primite de la corpul vostru. Daca nu aveti un loc de munca sau daca vreti sa va gasiti un loc de munca mai bun, pana in iunie 2012 veti  puteti gasi unul, important este sa fiti atenti la sansele ce pot aparea in acest domeniu din viata voastra.

Incepand de la mijocul lui iunie 2012, Jupiter intra in semnul Gemenilor , daca in Sagetator , Jupiter este in domiciliu, in Gemeni , aceasta energie este in exil, asta inseamna ca nu poate oferi prea multe din “ bunavointa ei “ punand accent mai mult pe calitatile jupiteriene negative chiar extinzandu-le . Este o energie ce indeamna la risc, extravaganta , superficialitate. Tot  ce tine de comunicare , naveta zilnica , nivel de cunostinte elementare , frati, veri , libertate in dragoste, flirt , minciuna , aventura sunt evidentiate de aceasta energie care va oferi sanse doar daca ne folosim inteligenta , de fapt , Jupiter in Gemeni ne va ajuta sa invatam sa conjugam foarte atent verbul “ eu gandesc” .
Pentru Sagetatori , Jupiter in Gemeni activeaza casa VII  , un domeniu al parteneriatelor , partenerului, asociatului , proceselor . Este o energie ce aduce binefaceri prin asocieri , reusite in afacerile publice. Optimismul excesiv , exagerat in diverse asocieri poate conduce la o multime de colaborari inutile sau dispersie in afaceri, creste gustul relatiilor extraconjugale , cheltuieli nebunesti pentru impresionarea si atragerea partenerilor. Casatoria poate fi privita in aceasta perioada ca o asociere care sa aduca profit , pot aparea tulburari in relatiile de dragoste , pot aparea tendinte catre fel de fel de excese . Aceasta energie a lui Jupiter folosita in mod pozitiv poate fi un indiciu al increderii , generozitatii si cresterii spirituale prin parteneriate . Jupiter fiind si o planeta a libertatii si expansiunii , chiar va  trebuie sa invatati  ca libertatea nu se refera numai la voi , trebuie sa intelegeti ca intr-o relatie ,  ambele persoane au nevoie de libertate. Datorita aspectului de opozitie dintre Jupiter in Gemeni  cu Soarele natal pentru cei nascuti in prima decada a semnului , se poate vorbi de o perioada  in care exista o mare discordanta intre dorintele voastre si realitatea inconjuratoare ,  puteti foarte usor sa-i acuzati pe cei din jur de nedreptate si asta din cauza lipsei voastre de rigurozitate,  devenitii credulii zodiacului  , puteti da crezate unor propuneri sau promisiuni neintemeiate . Dificultatile materiale , sociale se  pot “strecura  “ in viata voastra,  puteti fi tradati, inselati sau puteti trada ,  erorile, neglijentele sunt destul de repede taxate in acest an, poate sa fie rupta o alianta, o casnicie , acest lucru se intampla doar daca v-ati abatut de la drumul drept  prin  propria vointa , orbire sau zapaceala . Cei  blocati in casatorii proaste pot avea sansa ruperii acestei legaturi , cei care si-au gasit persoana cu care sa petreaca restul vietii, aceasta perioada este ideala pentru a face un plan pentru casatorie . Aceasta parte a anului 2012 este excelenta pentru asocieri de succes , pentru semnarea unor contracte de afaceri  profitabile .

Saturn este profesorul ,  petrece de obicei cam doi ani si jumatatre intr-un semn zodiacal, rolul acestei energii este de a crea experiente care sa ne ajute sa ne maturizam, adesea acestea sunt incomode dar cu siguranta semnificative . Saturn este stapanul timpului, karmei , ne invata despre datorie, rabdare , efort indelung, onoare . Odata lectiile invatata , Saturn stie sa dea si premii , stie sa lase un cadou semnificativ inainte de a parasi  un semn zodiacal, odata lectiile invatate , suntem recompensati. Daca nu trecem testele lui Saturn , atunci , aceasta energie poate capata un ton destul de dur , devine restrictiva , incomoda si dura . Nu este o energie prea distractiva dar cu siguranta aceasta energie ne invata sa crestem , sa actionam cu responsabilitate si maturitate , iar coronita o primeste doar cei care merita.
In anul 2012 , Saturn este in Balanta , in acest semn , energia saturniana este un pic imblanzita , chiar si in cele mai nefavorabile situatii, efectul nu este atat de dur ca in alte semne zodiacale. Saturn in acest semn este in exaltare , se simte foarte bine , lectiile lui privesc relatiile, diplomatia , colaborarea , corectitudinea, dreptatea , responsabilitatea unui parteneriat .
Saturn incepe anul 2012 pe gradul 28 Balanta , pe 7 februarie 2012 intra in miscare aparent retrograda pana pe gradul 22 Balanta in data de 26 iunie cand isi reia mersul direct , intra pe 7 octombrie in Scorpion si termina anul 2012 pe gradul 9 Scorpion.

Pentru Sagetatori , Saturn in Balanta  tranziteaza casa prietenilor, sperantelor, dorintelor , este o perioada in care accentul cade pe dezvoltarea voastra viitoare , pe functionarea voastra in societate. Saturn in tranzit prin acest domeniu de viata va poate pune fata in fata cu ceea ce ati facut sau nu ati facut dar mai ales cu ceea ce trebuie sa faceti pentru viitorul vostru  in relatia cu alti oameni dar si cu locul in care traiti.  Este o perioada in care va veti  gandi mai mult la obiectivele voastre personale , ce anume va doriti, ce rol vreti sa jucati in comunitate , va  puteti  defini intr-un mod destul de realist sperantele  si dorintele cele mai intime , va puteti  asuma responsabilitati mai mari fata de cei din jurul vostru iar acest lucru va  va ajuta sa deveniti mai lucizi fata de prietenile voastre si relatiile individuale , puteti  renunta la anumite prietenii , la anumite grupuri sociale, puteti  cladi noi prietenii care sa va fie  de folos pentru viitorul vostru. Saturn prin acest domeniu de viata face un aspect benefic cu Soarele natal al celor nascuti in ultima decada a semnului Sagetatorului , asta inseamna un fel de protectie care va ajuta sa judecati inteligent si sa nu depasiti limitele rezonabile , luciditatea voastra va ajuta sa aveti realizari durabile , angajamente intelepte , va puteti debarasa de orice situatie care poate dauna lucrurilor pe care le puteti construi cu multa rabdare . Acest tranzit va da multa vointa, perseverenta , evenimentele vor permite reconsiderarea din punct de vedere intelectual a  anturajului , este necesar sa aveti un scop spre care sa va indreptati , cariera poate cunoaste o evolutie pozitiva  anuntand promovari pe scare sociala sau aprecieri onorifice care ofera stabilitate existentei voastre. Saturn va ajuta in acest an mai ales in munca voastra , in finantele voastre , puteti face mai multi bani , inteligenta in combinatie cu efortul va ajuta sa urcati pe scara sociala . Sanatatea se poate imbunatati , orice afectiune anterioara poate disparea  , puteti simti o adevarata primavara in sanatatea voastra . Progresul poate fi lent dar cu rabdare puteti sa va vedeti visele implinite, in special acele vise practice , echitabile si realizabile.

In octombrie 2012, Saturn intra in Semnul Scorpionului  testandu-ne , invatandu-ne, provocandu-ne in domeniile intimitatii, increderii , fidelitatii , bunurilor comune , comisioane, credite , mosteniri , impozite,  afaceri, motivatii secrete. Egoismul, lacomia, iresponsabilitatea in investitii,  profitul dintr-o asa zisa afacere de iubire , secretele amoroase vor fi taxate de aceasta energie .

Pentru Sagetatori  , Saturn in Scorpion tranziteaza casa secretelor , izolarii, karmei , este  o perioada in care accentul cade pe afacerile neterminate ale trecutului , pe crearea ordinii si stabilitatii in viata voastra interioara . Energia saturniana arata ca este necesar sa incepeti “ o adevarata curatenie de primavara “ in blocajele inconstiente , in inhibitiile si temerile voastre .Trebuie sa infruntati  aceste temeri ale voastre  inainte de a merge mai departe cu procesul de maturizare , in prezent , aceste temeri va  pot impiedica sa va asumati  anumite riscuri .  Saturn in acest domeniu din viata voastra  este echivalentul astrologic al unui aspirator de responsabilitati, exista tendinta sa va simtiti  responsabili (ulterior vinovati) pentru tot ce nu merge bine , veti avea tendinta de a incerca sa faceti  totul singuri. Saturn guverneaza regulile , realitatea practica si imediata dar cu plasarea lui in casa secretelor si izolarii , realitatea practica  poate sa-si piarda din claritate , adevarul poate fi mai evaziv, temerile , vina si inhibitiile inconstiente pot fi cauzate de incapacitatea  de a discerne ceea ce este real de ceea ce este fantezie . Aici , nu exista nici o realitate obiectiva sau subiectiva , doar impresii vagi a ceea ce se presupune a fi real . Scopul principal  al acestui tranzit , este confruntarea cu temerile voastre , cu vinovatiile voastre si incercarea de a le controla in asa fel incat acestea sa nu va tina pe loc. Doar prin intelegerea acestora veti cauta in mod activ modalitati de a depasi orice fel de blocaj care poate aparea . Saturn in acest domeniu va  poate ajuta sa scapati de poverile inutile dar asta nu imediat , tot ce este vechi se dizolva in  pentru a face loc noilor orientari si noilor structuri ale vietii voastre . Ar fi bine sa aveti  mai multa rabdare , noul nu poate veni pana nu faceti  ordine in tot cei vechi si inutil in viata voastra , este cea mai buna perioada de a scapa de poverile inutile , de prietenii falsi , puteti fi atrasi de subiecte spirituale , mistice si oculte care va pot raspunde la intrebarile voastre .Mare atentie la “ prietenii falsi”, nu spuneti oricui ce planuri aveti, aveti grija ce vorbiti si cui vorbiti .

Uranus este excentricul, noul, revolutionarul, socul, geniul. Sta intr-un semn zodiacal cam 7 ani guvernand lucrul in echipa , prietenia, electricitatea , internetul, tot ce este in afara normelor, conventionalului, traditionalului. Aduce in acelasi timp incapatanare , revolta , surprize placute sau haos neasteptat .
Uranus incepe anul 2012 pe gradul 0 Berbec, intra in miscare aparent retrograda pe 14 iulie pe gradul 8 Berbec si termina anul 2012 pe gradul 4 Berbec .

Pentru Sagetatori  , Uranus in Berbec tranziteaza casa V,  aceasta energie lucreaza in domeniu iubirii , romantismului ,copiilor ,creativitatii personale . Uranus in tranzit prin casa V poate trezi “gusturile bizare, neobisnuite “ din voi, viata devine mai interesanta , puteti  experimenta lucruri noi in iubire , poteti  atrage parteneri neobisnuiti ( diferenta de varsta, de cultura, de pozitie sociala ) , relatiile  pot capata un aer nonconformist, neobisnuit  care sa va ofere un alt fel de libertate . Daca sunteti implicati  intr-o relatie , aceasta se poate modifica sau se poate rupe daca nu raspunde cerintelor lui Uranus . Casa V este si casa copiilor , deci poate aparea un copil in aceasta perioada . Creativitatea voastra  devine mai inovatoare, veti tinde sa faceti lucrurile in aceasta directie intr-un mod diferit. Uranus in Berbec in casa V va  pune la dispozitie “ scanteia” ce  aprinde pasiunea din  voi ,  pofta de viata va poate indemna sa cautati  iubirea , pasiunea, romantismul intr-o iubire –iubit  dar aceasta trebuie sa ofere altceva decat ce doreati pana acuma . Cu Uranus in casa V , iubirea va  imbratiseaza dar intr-un mod neasteptat, nu ofera stabilitate dar afera trairi magnifice .  Uranus in Berbec  in aspect benefic cu Soarele vostru ( in special pentru cei nascuti in primele 10 zile ale zodiei ) poate sa va ajute sa indepartati constrangerile exterioare care va impiedicau sa fiti fericiti , va puteti ameliora situatia finaciara , posibilitate de castiguri financiare neasteptate .

Neptun  sta aproximativ 14 ani in fiecare semn zodiacal ( lectiile aduse de aceasta energie necesita mai mult timp pentru a fi invatate ) , iar la inceputul anului 2012, il gasim pe Neptun pe gradul 28 Varsator ca pe 4 februarie sa intre in semnul Pestilor unde va sta destul de mult . Pe 4 iunie , intra in miscare aparent retrograda pe gradul 3 Pesti  iar pe 10 noiembrie revine in mers direct si termina anul 2012 pe gradul 1 Pesti . Neptun este emotia, iubirea, spiritualitatea si magia in tot ceea ce atinge , aduce in acelasi timp iluzia, ceata , pacaleala , auto-amagirea , auto-distrugerea. Neptun ne vorbeste despre intuitie, secrete, mistere spirituale , paranormal , caritate , fortele ascunse din spatele scenei , in sens pozitiv, aceasta energie aduce compasiune, intelegere , intuitie , iubire , in sens negativ , Neptun stie atat de bine sa te ajute  sa  faci dintr-o “ cocioaba , un palat sau dintr-un broscoi un fat-frumos “ , are aceasta putere , iluziile, ceata , fac parte din aceasta energie .
Neptun in Pesti este la el acasa si oare unde este mai bine decat acasa , din acest punct de vedere , se pare ca in urmatoarea perioada vom fi aproape toti iubiti de aceasta energie care va face tot posibilul sa scoata in evidenta iubirea, compasiunea, credinta , magia din noi . Totusi , vor exista si destule momente de inselaciune, iluzie , pacaleala .

Pentru Sagetatori  , Neptun in Pesti energizeaza casa IV , un domeniu al familiei , caminului, securitatii emotionale , parintilor . Puteti in urmatoarea perioada idealiza viata de familie sau aceasta poate oferi nesiguranta , confuzie sau haos .Pot aparea mutari frecvente ,  puteti fi  mai secretosi in raport cu familia, parintii , sentimentul vostru de siguranta emotionala in raport cu familia se poate schimba . Nebuloasa ceata indusa de Neptun in casa familiei , caminului nu poate oferi o baza prea solida . Neptun in tranzit prin domeniul familiei reprezinta de fapt cautarea originii voastre spirituale si a caminului perfect . Este bine ca in urmatoarea perioada sa fiti mai atenti la “apa din casa “ deoarece pot aparea unele probleme cu  aceasta. Acuma trebuie sa invatati ca mediul vostru din camin trebuie sa fie un loc odihnitor , spiritual, un loc in care sa va simtiti in deplina siguranta spirituala interioara , domiciliul trebuie sa reflecte frumusetea si linistea voastra interioara .

Pluto transforma si vindeca tot ceea ce atinge , are un mod inegal de a strabate semnele zodiacale , poate sta 13 ani intr-un semn zodiacal iar in alt semn poate sta si 32 de ani . Pluto este o energie indispensabila si utila, ea distruge aspectele  problematice o data pentru totdeauna, asta nu pentru ca este o energie negativa. Aceasta energie  permite reconstructia, regenerarea unor parti ale personalitatii noastre sau a unui domeniu din viata noastra cu conditia sa reusim sa canalizam aceasta energie salbatica , profunda . Incepem anul 2012 cu Pluto pe gradul 7 Capricorn , intra pe 10 aprilie in miscare aparent retrograda pe gradul 9 capricorn  , revine in miscare directa pe 19 septembrie pe gradul 6 si termina anul 2012 pe gradul 9 Capricorn . Energia lui Pluto in Capricorn se va concentra pe obiectivele si aspiratiile ce pot fi facute cu profesionalism , cu simtul datoriei, cu rabdare .

Pentru Sagetatori , Pluto in Capricorn energizeaza casa II, un domeniu al banilor , valorilor materiale si native , a bunurilor dobandite prin munca proprie . Energia plutoniana aduce de obicei o transformare majora in domeniul de viata pe care il energizeaza , in cazul vostru , Pluto in casa II devine judecatorul modului in care va folositi talentele native , cum faceti bani , cum ii cheltuiti .
Este o energie puternic transformatoare care va pune la treaba in acest domeniul , schimbarile profunde au loc prin intermediul modului in care invatati despre bani, valoarea proprie , valori in general. Este cel mai bun timp  pentru a avea grija de valorile voastre interioare , propriile valori vor  va trece printr-o transformare acuma si veti descoperi ce este cu adevarat valoros in viata voastra . Veti lupta pentru supravietuire financiara incercand sa va descurcati singuri , veti detesta orice fel de dependenta de ceilalti . Este o perioada in care transformarea are legatura directa cu modul de abordare a banilor, a felului in care faceti acesti bani, ce talente proprii folositi in castigarea banilor de toate zilele. Orice metoda “ discutabila” de a face bani poate aduce riscuri de pierdere a norocului si dificultati financiare severe . Atitudinea interioara fata de posesiuni trebuie schimbata in totalitate , risipa inutila si lipsa unui control in domeniul financiar pot fi sursa unor dificultati, este necesar sa va cultivati autodisciplina in acest domeniu din viata voastra.

4 iunie  2012 vine cu o Luna Plina in Sagetator  gradul 14:08 , este o perioada buna in care puteti culege roadele muncii voastre . Prezenta Lunii Pline in  semnul vostru  poate lucra ca o nota de plata a eforturilor depuse de la Luna Noua in Sagetator din 25 noiembrie 2011, o  nota de plata  ce poate aduce castiguri sau pierderi , depinde de eforturile depuse  in aceasta perioada, este timpul culesului , este o manifestare in forta a ceea ce ati inceput in urma cu sase luni. Aceasta Luna Plina activeaza axa relationala eu-tu , poate fi o perioada de  puternice conflicte interioare , zbucium sufletesc , dezechilibru comportamental  fata de celalalt sex , inconstanta , lipsa de claritate , este necesar sa incercati sa gasiti un echilibru in raport cu celalalt, cu ceilalti , cel ce va sti sa faca acest lucru prin exprimarea clara si concisa a gandurilor, prin respectarea partenerului, prin intelegerea ca un partener nu este un simplu “ obiect “ ce poate fi manipulat cum doreste celalalt nu va simti prea mult influenta acestei luni pline , cine va continua sa creada ca un parteneriat este format doar dintr-un singur partener in timp ce celalat este doar o simpla prezenta ce poate fi modelata cum vrea celalalt va fi pus in situatia unei alegeri , ori isi modifica comportamentul ori pleaca , este un timp al intrebarilor, raspunsurilor  si deciziilor in orice fel de parteneriat fie ca vorbim de casnicie, de afaceri.

13 decembrie 2012 vine cu o Luna Noua in Sagetator pe gradul 21:45  favorabila unor noi inceputuri , in special pentru cei nascuti in jurul acestei date . Luna noua in semnul vostru favorizeaza realizarile personale si individuale, este o perioada benefica initierii de actiuni noi,  realiste , demararea de proiecte noi ce vor aduce rezultate maxime. Atentie la ceea ce va doriti dar si la manifestarea imensei energii creatoare . Este o perioada buna, aducatoare de prietenii utile si durabile , relatii noi aducatoare de beneficii.

Eclipsele sunt procese dinamice care de multe ori coincid cu  schimbari importante  in viata voastra . Eclipsele maturizeaza prin bine sau rau, prin inceputuri sau sfarsituri,   stiu  atat de bine sa corecteze traiectoria destinului vostru , pot face sa intelegeti anumite lucruri, va  pot rasplati dar si pedepsi.
La nivel personal,  o Eclipsa de Soare poate avea un impact imens asupra vietii voastre cand face un aspect strans cu una din planetele voastre natale ,sugereaza ca destinul lucreaza in favoarea voastra , creaza o noua directie , este timpul pentru ceva nou ,cu cat va opuneti  mai mult acestei noi directii cu atat puteti sa va faceti viata mai grea , pot aparea inclusive probleme de sanatate .

Prima Eclipsa de Soare din anul 2012 este pe data de 21 mai, ora 2:45 , este o o Eclipsa partiala de Soare  in Gemeni asociata cu Nodul Sud Lunar in Gemeni , cu puternice influente asupra celor nascuti in jurul datei de 21 iunie . O Eclipsa de Soare asociata cu Nodul Sud lunar , poate aduce un fel de criza in domeniul de viata energizat in  scopul de a elimina lucrurile , oamenii care nu  mai sunt de folos pentru viitor , restabilind astfel un echilibru sanatos necesar evolutiei . Eclipsa  de Soare in casa  VII poate energiza experientele legate de modul in care relationati cu ceilalti, simtul fundamental al cooperarii cu ceilalti , cooperare ce serveste unui anumit scop. Este de fapt un test major al scopurilor unui parteneriat fie ca vorbim de casnicie, de afacere. , sunt posibile destule tensiuni dar si confuzii in acest domeniu din viata voastra. Urmeaza un timp in care energia imensa a acestei eclipse poate lucra in implinirea unei relatii prin casatorie, in unele relatii cu probleme pot aparea rupturi sau o redefinire a ceea ce inseamna un parteneriat, a scopului unui parteneriat.

Urmatoarea Eclipsa de Soare din 2012 este pe data de 14 noiembrie , este o Eclipsa totala de Soare in Scorpion gradul  21:56 asociata cu Nodul  Nord Lunar in Scorpion , este o eclipsa ce poate aduce oportunitati imense pentru viitor deoarece ni se pune la dispozitie un imens rezervor de energii. Nodul Nord este viitorul, are  un “ ton pozitiv”  fiind asemanator lui Jupiter , reprezinta o cale in care lectiile de viata intalnite dar si metodele puse la dispozitie ne pot ajuta sa crestem, sa evoluam, sa traim in armonie . Pentru Sagetatori , Eclipsa de Soare energizeaza casa XII , pot aparea  restrictii de tot felul, urmeaza un timp in care puteti decide sa traiti mai izolat, atentia voastra se poate concentra pe desfasurarea unui proiect deosebit , pentru finalizarea acestuia avand nevoie de singuratate. Aceasta eclipsa poate reprezenta o oportunitate de a descoperi in voi toate raspunsurile de care aveti nevoie , veti simti o nevoie imensa de a-i ajuta pe altii, sa deveniti parte dintr-o cauza sau un scop mai inalt. Aceasta eclipsa pune un accent deosebit pe dezvoltarea spirituala .

In mare , cam asa este organizata orchestra astrala in anul 2012  pentru voi dragi Sagetatori  , pe parcursul anului voi continua sa scriu despre evenimentele astrale  majore  si despre influenta acestora in viata voastra .

Adriana Tudosa

You may also like

3 Comments

 1. MULTUMESC,
  sunt o norocoasa ca te-am descoperit,te citesc si recitesc cu mare atentie tot ce scrii in paginile site-ului.
  la multe intrebari am gasit raspunsuri,sunt inca o novice in “interpretarea planetelor”
  inca o data MULTUMESC din inima,
  Sarbatori cu pace si liniste iti doresc.
  gabriela

  “Via?a este oportunitate, folose?te-o.
  Via?a este frumuse?e, admir-o.
  Via?a este un vis, realizeaz?-l.
  Via?a este o provocare, înfrunt-o.
  Via?a este un joc, joac?-l.
  Via?a este o promisiune, realizeaz-o.
  Via?a este triste?e, dep??e?te-o.
  Via?a este un cântec, cânt?-l.
  Via?a este o lupt?, accept-o.
  Via?a este o tragedie, înfrunt-o.
  Via?a este o aventur?, îndr?zne?te.
  Via?a este noroc, f?-?i-l.
  Via?a este via??, lupt?-te pentru ea.” Maica Tereza

 2. Doamna Adriana, daca se poate imi puteti spune cum ma afecteaza pe mine saturn in scorpion in aceasta perioada cat el sta pe acolo sau la ce trebuie sa fiu atenta, caci eu nu mai stiu ce sa mai fac, exercit asupra mea un control de neimaginat sa fac ca lucrurile sa fie bine… dar suferinta e la cote maxime.Nu ma plang si nici nu ma revolt doar ca nu stiu ce sa mai fac sau ce nu fac bine. Multumesc!24.11.1975 / 14.30 / Rupea, Brasov

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.