SCORPION / ASCENDENTUL IN SCORPION-ANUL 2019

“ Intrati pe poarta cea stramta. Caci larga este poarta, lata este calea care duce la pierzare, si multi sunt cei ce intra pe ea.
Dar stramta este poarta, ingusta este calea care duce la viata, si putini sunt cei ce o afla.” Matei 7:13-14

La Multi Ani!

Si in anul 2019, Pluto continua sa fie judecatorul si transformatorul profund al mediului apropiat, frati, surori, rude. Seriosul Saturn vine cu regulile lui rigide in comunicare, minte practica, realitati in mediul apropiat. Din martie, Uranus predicatorul lucrurilor viitoare, paraseste domeniul muncii (  lucruri imprevizibile au fost aici!) si incepe sa va dea un aer de libertate in privinta relatiilor. Neptun continua sa va puna niste ochelari care modifica realitatea in tot ce tine de iubire, creativitate personala, copii. Noutatea  anului vine prin Jupiter in Sagetator ce va ajuta sa faceti mai multi bani, aduce mai multa prosperitate.

Cariera, munca si Finante

Incepeti anul 2019 cu o Eclipsa totala de Luna in Leu care va activeaza zona carierei, ambitiile profesionale, imaginea profesionala. Aceasta Eclipsa va fi pe 21 ianuarie, ora 7:17, si inchide seria eclipselor pe axa Leu-Varsator inceputa in urma cu optasprezece luni. Testele, sfarsiturile si beneficiile momentului astral vin prin cariera, un proiect la care lucrati de mult timp poate cunoaste oportunitati deosebite. Intr-un fel, aceasta eclipsa este ca un radar astral care are inregistrat tot, daca actuala cariera nu va mai multumeste veti fi fortati sa opriti lucrul si sa cautati altceva, sunteti condusi in aceasta directie, sunteti opriti exact unde trebuie, doar trebuie sa aveti incredere. Eclipsa va aduce la suprafata orice nemultumire ascunsa profund in sufletul vostru, va forteaza mana si ar fi bine sa nu va luptati cu schimbarea. Este un ultim efort astral de a va lumina calea cea buna.

2 iulie 2019 ( ora 20:16) vine cu o Eclipsa totala de Soare in Rac asociata cu Nodul Nord Lunar in Rac ce aduce oportunitati imense pentru viitor. Aceasta eclipsa va cere ca in urmatoarele sase luni sa va deschideti mintea la noi concepte, idei, credinte, sa intelegeti ca sunteti o rotita mica in Univers si ca aceasta rotita se invarte cel mai bine cand este in acord cu planul divin.  Aceasta eclipsa activeaza tot ce inseamna invatamant superior, expansiune culturala, calatorii necesare descoperirii si dezvoltarii intelepciunii. Descoperirea rolului spiritualitatii in viata de zi cu zi poate fi un obiectiv cheie pentru unii.A venit timpul sa deveniti constienti de rugaciune, pace, meditatie, de Dumnezeu. Fiecare Eclipsa de Soare va lumina si testa si cariera voastra, ambitiile profesionale, imaginea publica. Toti veti simti intr-un fel indemnul astral al acestei eclipse dar cei nascuti in jurul datei de 2 noiembrie, vor fi in centrul atentiei, vor fi sustinuti, ghidati catre acele proiecte profesionale, cariere, benefice evolutiei lor.

In perioada 1 ianuarie -14 februarie, Marte, planeta muncii voastre, va tranziteaza chiar acest domeniu. Este o perioada destul de energica, aveti mai multa forta de a va gasi un loc de munca. Este un moment bun pentru a incepe ceva nou, pentru fel de fel de proiecte care sa va consume abundenta de energie.

Din 2 iulie si pana pe 18 august, Marte in Leu va tine de mana in domeniul carierei. Acuma, aveti suficienta energie pentru indeplinirea ambitiilor profesionale, pentru fel de fel de intalniri sociale, va vede lumea mult mai bine acuma. Incercati sa nu-i provocati pe ceilalti, incercati sa va aveti “bine” cu autoritatile.

In perioada 28 iulie-21 august, Venus tranziteaza casa carierei, asta inseamna ca aveti de partea voastra o energie benefica ce se poate materializa prin fel de fel de bonusuri, prime, recompense, puteti gasi iubirea la locul de munca.

Cea mai buna perioada in finantele voastre este sfarsitul lunii noiembrie si aproape toata luna decembrie, aveti de partea voastra energia solara in Sagetator ce va lumineaza si mai bine valoarea voastra. Acesta este momentul in care finantele si posesiunile personale primesc atentia maxima. Fiti atenti totusi la cheltuielile si achizitiile inutile. Ascultati-va intuitia, este cea mai buna valoare acuma care aduce valori de durata.

Jupiter, planeta voastra financiara, aduce un suflu nou in anul 2019 prin tranzitul lui in semnul Sagetator. Acuma, Jupiter in Sagetator ar trebui sa aduca un an profitabil si productiv. Sunteti probabil mai increzatori si mai entuziasmati in ceea ce priveste capacitatea de a va castiga existenta, de a va valorifica talentele intr-un mod cat mai productiv. Problemele monetare din trecut s-ar putea clarifica in aceasta perioada. Un cadou sau un bonus semnificativ pot veni in calea voastra. Beneficiile sunt acum tangibile, fizice. Ganditi-va la ceea ce este cu adevarat important si la ceea ce sunteti pregatiti sa faceti pentru acel scop sau ideal. Priviti dincolo de material, aveti nevoie si de valori spirituale in viata voastra, sunt principii importante ale lui Jupiter pe care trebuie sa le respectati. Banii pot proveni din proiecte media, publicatii, investitii si contracte cu strainii.Puteti transforma un hobby intr-o afacere profitabila.

Perioada 10 aprilie -11 august 2019 cand Jupiter este in miscare aparent retrograda in Sagetator poate fi mai grea pentru Scorpionii nascuti intre  2-14 noiembrie. Fiti mai atenti cu banii. Lectia care trebuie invatata cu Jupiter retrograd tine de a re-evalua ideea despre bani si utilizarea corecta a acestora, sa invatati ca banii sunt energii care apar si dispar, important este un echilibru intre aspectele materiale si spirituale, intrea a lua si a da.

13 ianuarie, 16 iunie sau 21 septembrie 2019 sunt date cheie pentru tranzitul lui Jupiter in Sagetator deoarece este provocat de Neptun in Pesti. Nu luati decizii importante in aceste zile, nu credeti orice, verificati documentele pe care le semnati.Sunt zile cetoase si nu vedeti prea clar, rugaciunea este singura care va tine pe mal. Aceste patrate cosmice vizeaza extinderea creativitatii voastre si constientizarea influentei spirituale  in tot ceea ce faceti. Extinderea unui hobby, un proiect creative, arta , muzica, pot fi modalitati excelente pentru a lucra cu aceasta influenta astrala.

FAMILIE, RELATII  SI IUBIRE

Anul 2019 incepe in forta pentru voi cu schimbari sortite generate de Eclipsa de Soare in Capricorn incadrata de cei doi titani astrali, Saturn si Pluto in Capricorn. Aceasta Eclipsa solara din 6 ianuarie vorbeste pentru voi in zona rudelor, tineri, vecini, mediul apropiat, comunicare. Este posibil sa va mutati, chestiunile legate de frati si surori necesita din partea voastra o atentie desosebita. Toti veti simti intr-un fel indemnul astral al acestei eclipse dar cei nascuti intre 2-10 noiembrie, vor fi in centrul atentiei, vor fi sustinuti sa faca schimbarile necesare corectarii traseului lor in viata. Orice eclipsa de soare va influenta si domeniul de viata ce tine de cariera, aambitii profesionale.Aceasta Eclipsa poate marca sfarsitul unui capitol important din viata voastra, acest “ capitol “ poate fi legat de cariera.Puteti calatori mai mult si aceste calatorii pot fi legate de familie, parinti, rude, locul nasterii voastre.

Saturn in Capricorn in preajma acestei Eclipse de Soare poate accentua si mai mult platile karmice. Si in anul 2019, Saturn in Capricorn va cere o adevarata curatenie de primavara in structurarea reala a mintii voastre,  a modelelor mentale, atitudini, obiceiuri, stiluri de vorbire si modalitati de ascultare a celorlalti. Saturn va cere sa dobanditi noi abilitati, noi forme de auto-exprimare, noi moduri de a percepe lumea si de a interactiona cu ea. Cea mai buna modalitate de a face acest lucru este sa iesiti rapid din orice durere, esecuri si dezordine emotionala si sa nu ramaneti innegriti de ceea ce s-a intamplat in trecut. Faceti un pas pozitiv in gandirea voastra iar viata profesionala va reveni pe drumul cel bun daca puteti pune deoparte temerile si nesiguranta. S-ar putea sa existe mai multe calatorii bine planuite si posibilitatea unor noi oportunitati de munca. Este o perioada buna pentru refacerea legaturii cu fratii, surorile voastre,

31 ianuarie, 18 iunie si 9 noiembrie 2019 sunt zile in care Saturn in Capricorn este sustinut de Neptun in Pesti. Acesta este un moment in care deveniti constienti de faptul ca existenta voastra materiala este sustinuta de lumea spirituala, nu se poate altfel. Sunteti mult mai realisti in legatura cu un hobby de al vostru.

Pluto, ghidul vostru planetar sustine domeniul mintii practice, a rudelor ,  fratilor, calatoriilor scurte, studii medii.
Este o perioada in care relatiile cu fratii, surorile, vecinii, sunt supuse unor mari transformari, de fapt se cere o noua abordare a modului de comunicare cu cei apropiati voua, cu cei din mediul apropiat in care traiti. Pluto in aceasta casa va poate ajuta in descoperirea unui anumit talent de scriitor sau castiguri financiare prin folosirea acestui talent.

Atat Saturn cat si Pluto in Capricorn se vor opune Nodului Nord in Rac-calea de evolutie si multe relatii dificile vor fi date deoparte ca parte a unui proces necesar de crestere personala. Invatati sa va bazati pe voi insiva, pe puterea imensa din voi, cultivati iertarea si o abordare mai umila fara de ceilalti.

Venus va tranziteaza casa familiei din 20 decembrie si pot aparea oportunitati pentru familie, puteti cumpara casa mult visata, puteti descoperi ca veti deveni parinti, va puteti asuma intemeierea unei familie.

Din 6 martie 2019, Uranus, planeta surprizelor, rasturnarilor de situatie,se instaleaza pentru sapte ani in semnul taur si in zona relatiilor voastre. Cei nascuti la inceputul semnului vor simti mai puternic influenta uraniana si pot descoperi ca juramantul profund “pana cand  moartea ne va desparti” nu face parte si din predicile uraniene. Uranus in zona relatiilor voastre aduce schimbari, daca sunteti intr-o relatie care nu functioneaza, inelul se poate rupe sau la polul opus, puteti sa va casatoriti brusc. Orice se poate intampla in acest an in relatiile voastre. Uranus tinde sa destabilizeze dragostea si viata sociala. Exista atitudini si poate oameni care trebuiesc schimbati. Cu cat va legati mai mult de un model vechi de relationare, cu atat nu va simtiti suficient de puternici pentru a rupe niste legaturi toxiice, iar cosmosul prin Uranus, marele eliberator, vine sa faca acest lucru pentru voi.Vestea buna este ca dragostea si oportunitatile de dragoste se pot intampla cand va asteptati mai putin, de multe ori cand lucrurile par mai intunecate. Dragoste apare ca un fulger dar poate disparea la fel de repede, asa ca, nu va obositi sa cumparati deja un inel.

Iubirea are pentru voi un iz neptunian, spun asta, deoarece semnul pestilor este asociat in harta voastra solara cu casa iubirii, romantism, creativitate personala, copii. Neptun in Pesti poate sa va faca sa fiti mai creativi, imaginativi,  inspirati.
Viata romantica , iubirile pot implica multa fantezie iar din cauza nevoii voastre de ” teatru “ puteti adesea sa vedeti lucrurile, iubirea, iubitul,  doar asa cum vreti voi sa le vedeti ( cam in ceata de multe ori, intr-un mod destul de ireal ). Perceptiile voastre romantice nu pot fi prea clare, puteti atrage  persoane neobisnuite, secretoase, misterioase in viata voastra de iubire, puteti fi atrasi de iubiti, iubite pe care cumva vreti sa-i salvati, deci mare atentie in ce intrati si cum vedeti iubirea. Relatiile intime pe care le puteti forma in urmatoarea perioada pot fi in mod frecvent idealiste . Atentie totusi la speculatii, puteti sa va pacaliti intr-un mod destul de amar.

Perioada voastra de putere

28 octombrie 2019 vine cu o Luna Noua in Scorpion favorabila unor noi inceputuri, in special pentru cei nascuti in jurul acestei date.  Odata pe an sunteti binecuvantati de o Luna Noua in semnul vostru iar roadele semintelor noi plantate acuma se vor vedea in mai 2020 cand va fi Luna Plina in Scorpion .
19 mai 2019 vine cu o Luna Plina in Scorpion si puteti vedea mai bine ce proiecte personale trebuiesc dezvoltate sau anulate.

Cele mai bune perioade pentru iubire apar atunci cand Venus este in semnul vostru, intre 8 octombrie-1 noiembrie.Toata  atentia se indreapta catre voi, este amplificata bucuria de a trai, veselia, farmecul, spontaneitatea, viata amoroasa. Aveti de partea voastra o energie ce va induce magnetism, puteti straluci, puteti obtine mai usor anumite beneficii personale.
In perioada 26 martie-20 aprilie, Venus va tranziteaza casa iubirii. Este una dintre cele mai creative si romantice perioade pentru voi. Ati putea intalni pe cineva care va aprinde inima, poate fi dragoste la prima vedere. In perioada 15 mai-8 iunie, Venus tranziteaza casa partenerului si ofera oportunitati pentru iubire, bat clopotele pentru o casnicie, o nunta, o intalnire importanta pentru cresterea voastra.

Din 19 noiembrie 2019, mergeti de mana cu Marte in Scorpion si poate fi cel mai bun moment pentru a incepe ceva nou, pentru a da viata unor proiecte personale care sa va consume abundenta de energie. Deveniti mult mai impulsivi, competitivi si ar trebui sa nu treceti in viteza peste tot si toate ca va puteti rasturna. Este cea mai buna perioada pentru a va revizui aspectul, modul cum priviti viata, cum actionati, cum rezolvati probleme majore ale vietii.

Intre 31 octombrie si 20 noiembrie, Mercur este retrograd in semnul Scorpionului,  incercati sa nu luati decizii importante acuma ca puteti gresi.

Din 2 decembrie 2019, credinta populara “ schimbi locul, schimbi norocul” se materializeaza prin trecerea lui Jupiter in semnul Capricorn. Oportunitatile tin de comunicare, comert, rude, calatorii, iubire, copiii, proiecte creative.

15 decembrie 2019 este o zi in care Jupiter abia intrat in Capricorn se amesteca in mod favorabil cu Uranus in Taur iar cei nascuti la inceputul zodiei vor avea o sansa aparent de nicaieri care le poate schimba viata in mod semnificativ. Puteti primi bani neasteptati sau chiar o promovare la locul de munca. Rasucirile surprinzatoare si transformarile de soarta sunt comune cu acest aspect si, in general, au un rezultat benefic.

Anul 2019 incepe cu o Eclipsa de Soare in Capricorn si se termina cu o Eclipsa de Soare in Capricorn pe 26 decembrie. Aceasta Eclipsa solara vorbeste pentru voi in zona comunicarii. Jupiter este un asistent important al acestei Eclipse si ofera un sprijin important in schimbarile pe care trebuie sa le faceti.

Sa fiti binecuvantati!

Adriana Tudosa

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.