BALANTA / ASCENDENTUL IN BALANTA-ANUL 2019

“Eu sunt Cel care cercetez rarunchii si inimile si voi da voua, fiecaruia, dupa faptele voastre” (Apocalipsa 2, 23)..

La Multi Ani!

Si in anul 2019, cele mai reprezentative evenimente vizeaza familia si tot ce tine de familie si asta prin Pluto si Saturn in Capricorn. Din martie, Uranus predicatorul lucrurilor viitoare, paraseste domeniul relatiilor voastre(  lucruri socante au fost aici!) si incepe sa va dea un aer de libertate in privinta banilor. Neptun continua sa fie regizorul muncii voastre. Noutatea  anului vine prin Jupiter in Sagetator ce va ajuta sa comunicati mai usor in orice domeniu, sa refaceti legaturile de rudenie, sa calatoriti mai mult.

CARIERA, MUNCA SI FINANTE

Tot anul 2019, Nodul Nord in Rac –destinul, calea de evolutie, va tranziteaza casa carierei, o casa unghiulara, o casa de destin, in consecinta, va trebui sa gasiti  un echilibru intre emotiile, sensibilitatea, familia voastra si asumarea unei cariere care sa va puna in lumina puterea, forta, coroana sufletului. Oportunitatile tin de cariera, statut social, va puteti schimba cariera intr-un mod care sa exprime mai deplin misiunea sufletului vostru. Se poate ca in ultimul timp, cariera si tot ce tine de ambitiile voastre profesionale, sa fi fost activate, ca un semn ca “ aici “ trebuie sa munciti mai mult, sa aduceti ceva nou.

 2 iulie 2019 ( ora 20:16) vine cu o Eclipsa totala de Soare in Rac asociata cu Nodul Nord Lunar in Rac ce aduce oportunitati imense pentru viitor. Energia acestei eclipse pune un accent deosebit pe cariera, viata sociala, functii inalte, o cale noua in cariera voastra, cu influenta deosebita asupra celor nascuti in jurul datei de 2 octombrie. Poate fi un bonus special in cariera voastra.

Din 16 mai si pana pe 2 iulie, Marte in Rac va tine de mana in domeniul carierei. Acuma, aveti suficienta energie pentru indeplinirea ambitiilor profesionale, pentru fel de fel de intalniri sociale, va vede lumea mult mai bine acuma. Incercati sa nu-i provocati pe ceilalti, incercati sa va aveti “bine” cu autoritatile.

In perioada 3 -28 iulie, Venus tranziteaza casa carierei, asta inseamna ca aveti de partea voastra o energie benefica ce se poate materializa prin fel de fel de bonusuri, prime, recompense, puteti gasi iubirea la locul de munca.

Si in anul 2019, munca voastra continua sa aiba un iz Neptunian. Puteti adopta o filozofie personala in legatura cu tot ce inseamna loc de munca, activitate zilnica, relatia cu colegii, cu sefii, acest lucru poate crea de multe ori confuzie, haos dar si un sentiment de vinovatie, deci mare atentie. In legatura cu sanatatea, este posibil sa apara fel de fel de boli misterioase greu de diagnosticat, puteti fi mai sensibili la medicamente. Din acest motiv, poate aparea un interes puternic fata de metodele alternative de sanatate  iar unii dintre voi puteti deveni extrem de sensibili fata de animalele de companie.

Cea mai buna perioada in finantele voastre este sfarsitul lunii octombrie  si aproape toata luna noiembrie, aveti de partea voastra energia solara in Scorpion ce va lumineaza si mai bine valoarea voastra. Acesta este momentul in care finantele si posesiunile personale primesc atentia maxima. Fiti atenti totusi la cheltuielile si achizitiile inutile.Ascultati-va intuitia, este ca un detectiv ce descopera totul.

Pluto, planeta voastra financiara continua si in anul 2019 sa tranziteze casa familiei. Aceasta arata castiguri financiare prin afaceri de familie, afaceri imobiliare, prin conexiunile de familie, o munca la domiciliu. Puteti investi mai multi bani pe casa si pe familie.

Marte activeaza sectorul banilor  incepand cu 19 noiembrie si puteti  face mai multi bani. Ati putea cauta un al doilea loc de munca sau puteti sa va folositi mai eficient energiile in castigarea banilor.

Din 6 martie, Uranus intra in semnul Taur  iar pana in anul 2026, afacerile voastre, banii care vin prin fel de fel de acorduri semnate, resursele partajate, jocurile puterii, viata intima, dormitorul unei relatii, pot cunoaste inversari spectaculoase. Se poate sa gasiti in sfarsit acea relatie care sa reziste testului timpului, puteti sa va conectati mai profund cu partenerul vostru. Puteti incepe o afacere sau puteti inchide o afacere. Apare un interes mai profund pentru subiectele oculte, de cercetare, astrologie si psihologie. Exista o nevoie urgenta de a descoperi adevarul cu privire la tot ce este ascuns, mistere, secrete. Puteti obtine o intelegere mai clara a emotiilor, cum ar fi razbunarea, gelozia si ura pe care le-ati reprimat de mult timp. Puteti primi o mostenire. Din moment ce Uranus este planeta iubirii voastre, acest tranzit semnalizeaza schimbari si in modul in care priviti iubirea, creativitatea personala, speculatiile, relatia cu copiii vostri.

FAMILIE, RELATII  SI IUBIRE

Anul 2019 incepe in forta pentru voi cu schimbari sortite generate de Eclipsa de Soare in Capricorn incadrata de cei doi titani astrali, Saturn si Pluto in Capricorn. Aceasta Eclipsa solara din 6 ianuarie vorbeste pentru voi in zona familiei. O Eclipsa de Soare asociata cu Nodul Sud lunar, poate aduce un fel de criza in domeniul de viata energizat in  scopul de a elimina lucrurile, oamenii care nu  mai sunt de folos pentru viitor, restabilind astfel un echilibru sanatos necesar evolutiei. Aceasta Eclipsa combinata cu Nodul Sud in Capricorn poate arata o rasplata a eforturilor din trecut in domeniul familiei, camin, parinti, tara, sau daca v-ati urmarit doar obiectivele voatre in detrimentul celuilalt, puteti simti o limitare a sanselor in urmatoarea perioada. Este ca o spovedanie astrala in care sunteti rasplatiti pentru faptele bune si restrictionati pentru faptele rele. Toti veti simti intr-un fel indemnul astral al acestei eclipse dar cei nascuti intre 2-10 octombrie vor fi in centrul atentiei si vor fi condusi prin fel de fel de provocari la scena de care au nevoie pentru a-si indeplini misiunea.

Saturn in Capricorn in preajma acestei Eclipse de Soare poate accentua si mai mult platile karmice. Si in anul 2019,  Saturn in Capricorn arata o rearanjare a vietii de familie. Casa si familia voastra sunt zone importante si in acest an. Cel mai probabil veti avea responsabilitati suplimentare in families au va puteti asuma responsabilitatea intemeierii unei familii. Saturn nu favorizeaza extinderea casei voastre ci necesitatea de a utiliza mai bine spatiul pe care il aveti. Daca va simtiti inghesuiti in casa voastra actuala, solutia saturniana este de a rearanja lucrurile intr-un mod diferit. Asa veti descoperi ca aveti tot spatiul de care aveti nevoie. Pentru Balantele nascute in decanul doi al semnului, Saturn in Capricorn face un aspect provocator cu Soarele natal.Este o perioada insotita de probleme in familie, sacrificii deosebite dar si probleme de sanatate. Indignarea va insoteste in aceasta perioada iar din aceasta cauza puteti lua hotarari inoportune  iar aerul de nemultumire va face sa interveniti in desfasurarea evenimentelor uitand ca trebuie sa aveti rabdare. Este important sa intelegeti ca nu este cel mai  bun moment sa actionati in pripa si sa adoptati o atitudine de calm in fata vietii. Obstacolele pot fi trecute mai usor cu zambetul pe buze, incercati asta. Fiti atenti si in perioada 30 aprilie-18 septembrie cand Saturn este in mers aparent retrograd, nu fortati lucrurile, nu luati hotarari decisive legate de familie, casa, afaceri de familie.

31 ianuarie, 18 iunie si 9 noiembrie 2019 sunt zile in care Saturn in Capricorn este sustinut de Neptun in Pesti. Acesta este un moment in care deveniti constienti de faptul ca existenta voastra materiala este sustinuta de lumea spirituala, nu se poate altfel. Sunteti mult mai realisti in legatura cu visele, idealurile voastre.

Cu Saturn si Pluto in Capricorn, cu Eclipsele de Soare  si Luna pe axa Capricorn-Rac, familia dar si cariera sunt zonele active ale acestui an. Atat Saturn cat si Pluto in Capricorn se vor opune Nodului Nord in Rac-calea de evolutie si multe relatii dificile vor fi date deoparte ca parte a unui proces necesar de crestere personala. Invatati sa va bazati pe voi insiva, pe puterea imensa din voi, cultivati iertarea si o abordare mai umila fara de ceilalti.

Pana in decembrie 2019, Jupiter va tranzita semnul Sagetator, un semn benefic lui. Jupiter este asociat cu norocul, sansa , bunavointa , generozitatea, toleranta iar Jupiter in Sagetator , in propriul domiciliu, favorizeaza toate trasaturile acestei energii in mod pozitiv. Aceasta energie va sustine sa gasiti cuvintele potrivite, sa comunicati mai bine atat cu rudele voastre cat si in orice zona de interes.Anturajul din imediata apropiere va ofera sprijin si reusita . Este o energie benefica studiilor, afacerilor in comunitatea in care traiti, calatoriilor. Castigurile mari pot veni prin  comunicarea si abilitatile voastre intelectuale.

Perioada 10 aprilie -11 august 2019 cand Jupiter este in miscare aparent retrograda in Sagetator poate fi mai grea pentru Balantele nascute intre  2-14 octombrie. Jupiter retrograd va pune un accent deosebit pe “re-evaluarea unor probleme legate de rudele voastre, pot aparea probleme in comunicarea voastra, in calatorii, cu masina. Conduceti cu atentie in aceasta perioada.

13 ianuarie, 16 iunie sau 21 septembrie 2019 sunt date cheie pentru tranzitul lui Jupiter in Sagetator deoarece este provocat de Neptun in Pesti. Nu luati decizii importante in aceste zile, nu credeti orice, verificati documentele pe care le semnati.Sunt zile cetoase si nu vedeti prea clar, rugaciunea este singura care va tine pe mal.

Venus va tranziteaza casa familiei in perioada 25  noiembrie-20 decembrie si pot aparea oportunitati pentru familie, puteti cumpara casa mult visata, puteti descoperi ca veti deveni parinti, va puteti asuma intemeierea unei familie.

Perioada voastra de putere

28 septembrie 2019 vine cu o Luna Noua in Balanta favorabila unor noi inceputuri, in special pentru cei nascuti in jurul acestei date.  Odata pe an sunteti binecuvantati de o Luna Noua in semnul vostru iar roadele semintelor noi plantate acuma se vor vedea in aprilie 2020 cand va fi Luna Plina in Balanta .

19 aprilie 2019( ora 14:12) vine cu o Luna Plina in Balanta si puteti vedea mai bine ce proiecte personale trebuiesc dezvoltate sau anulate.

Cele mai bune perioade pentru iubire apar atunci cand Venus este in semnul vostru, intre 14 septembrie-8 octombrie.Toata  atentia se indreapta catre voi, este amplificata bucuria de a trai, veselia, farmecul, spontaneitatea, viata amoroasa. Aveti de partea voastra o energie ce va induce magnetism , puteti straluci, puteti obtine mai usor anumite beneficii personale. In perioada 1-26 martie, Venus va tranziteaza casa iubirii. Este una dintre cele mai creative si romantice perioade pentru voi. Ati putea intalni pe cineva care va aprinde inima, poate fi dragoste la prima vedere. In perioada 20 aprilie-15 mai, Venus tranziteaza casa partenerului si ofera oportunitati pentru iubire, bat clopotele pentru o casnicie, o nunta, o intalnire importanta pentru cresterea voastra.

In perioada 4 octombrie-19 noiembrie, Marte tranziteaza semnul Balantei  si poate fi cel mai bun moment pentru a incepe ceva nou, pentru a da viata unor proiecte personale  care sa va consume abundenta de energie. Deveniti mult mai impulsivi, competitivi si ar trebui sa nu treceti in viteza peste tot si toate ca va puteti rasturna. Este cea mai buna perioada pentru a va revizui aspectul, modul cum priviti viata, cum actionati, cum rezolvati probleme majore ale vietii.

In perioada 14 septembrie-3 octombrie, Mercur in Balanta  va tine de mana si comunicati mai usor.

Din 2 decembrie 2019, credinta populara “ schimbi locul, schimbi norocul” se materializeaza prin trecerea lui Jupiter in semnul Capricorn. Oportunitatile tin de familie, camin, afaceri imobiliare, afaceri de familie.

15 decembrie 2019 este o zi in care Jupiter abia intrat in Capricorn se amesteca in mod favorabil cu Uranus in Taur iar cei nascuti la inceputul zodiei vor avea o sansa aparent de nicaieri care le poate schimba viata in mod semnificati.Puteti primi bani neasteptati sau chiar o promovare la locul de munca. Rasucirile surprinzatoare si transformarile de soarta sunt comune cu acest aspect si, in general, au un rezultat benefic.

Anul 2019 incepe cu o Eclipsa de Soare in Capricorn si se termina cu o Eclipsa de Soare in Capricorn pe 26 decembrie. Aceasta Eclipsa solara vorbeste pentru voi tot in sectorul familiei, afaceri imobiliare, casa, proprietati. Jupiter este un asistent important al acestei Eclipse si ofera un sprijin important in schimbarile pe care trebuie sa le faceti.

Sa fiti binecuvantati!

Adriana Tudosa

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.