SAGETATOR / ASCENDENTUL IN SAGETATOR-ANUL 2019

“Noaptea aproape a trecut, se apropie ziua.
Sa ne dezbracam, dar, de faptele intunericului si sa ne imbracam cu armele luminii.” Romani 13:12

La Multi Ani!

Anul 2019 este anul vostru, nouatea cosmica vine prin prezenta lui Jupiter in Sagetator, un zeu al cresterii, protectiei si evolutiei voastre.
Pluto continua sa fie judecatorul si transformatorul profund al modului in care faceti bani, valori, Saturn vrea sa invatati sa fiti mai responsabili cu banii, cu ceea ce puteti crea prin voi insiva. Neptun aduce lectii de viata si magie prin familie, camin, radacini. Uranus in Taur, predicatorul lucrurilor viitoare, aduce schimbari imprevizibile la locul de munca, proiecte de munca si sanatate.

Una din temele principale ale anului 2019 este cantata de Jupiter in Sagetator. In fiecare an, magnificul Jupiter viziteaza un semn iar din noiembrie 2018 si pana pe 2 decembrie 2019, sunteti in rolul principal din “ Invincibilii” regizat de Jupiter in Sagetator. Nu uitati ca Jupiter in Sagetator are toata puterea, energia si increderea de care are nevoie pentru a va sustine. Toate lumea va beneficia de aceasta influenta astrala dar voi, cu Jupiter de mana, puteti sa auziti mai bine intuitia voasrta, vocea divina din voi.
Veti simti adesea de-a lungul acestei perioade ca Ingerii lupta in tabara voastra, aveti o protectie deosebita de care ar trebui sa profitati. Jupiter extinde tot ce atinge asa ca fiecare zona a vietii voastre de la cariera, familie la relatii, atitudine, cunoastere, credinta, pot fi imbunatatite. Asigurati-va ca faceti ceva pentru a atrage atentia lui Jupiter, asumati-va anumite riscuri, initiati proiecte, cereti ceea ce va doriti dar fiti atenti sa nu cereti prea putin. Si va trebuie si multa credinta. Jupiter guverneaza calatoriile si invatamantul superior asa ca nu trebuie sa va mirati daca calatoroti mai mult in strainatate, daca mergeti la scoala din nou, daca va extindeti viziunea asupra lumii sau va apucati de scris. Jupiter aduce mari oportunitati in viata voastra care pot fi foarte importante in urmatorii 12 ani. Puteti primi mai multa atentie, lumina lui Jupiter va conduce catre lucrurile noi si benefice evolutie voastre. Cum Jupiter vorbeste si despre credinta ar trebui sa aveti mai multa credinta in voi,in divinitate, in spiritualitate, in ceea ce vreti cu adevarat sa se intample in viata voastra, visele trebuie sa fie marete. Rugaciunea, increderea in divinitate, voia buna, sunt arme puternice pentru voi in acest an.
Perioada 10 aprilie -11 august 2019 cand Jupiter este in miscare aparent retrograda in Sagetator poate fi mai grea pentru Sagetatorii nascuti intre  2-14 decembrie.

Mare atentie in jurul datelor de 13 ianuarie, 16 iunie sau 21 septembrie cand Jupiter in Sagetator face un aspect provocator cu Neptun in Pesti, nu credeti orice promisiune, mergeti mai bine pe promisiunile divine, acestea sunt cele sigure, celelalte sunt doar amagiri acuma.

CARIERA, MUNCA SI FINANTE

Anul 2019 incepe in forta pentru voi cu schimbari sortite generate de Eclipsa de Soare in Capricorn incadrata de cei doi titani astrali, Saturn si Pluto in Capricorn.  Aceasta Eclipsa solara din 6 ianuarie vorbeste pentru voi in zona legata de bani, valoare personala, bunuri materiale. Aceasta eclipsa poate aduce cheltuieli sau pierderi neplanificate, modificarile pe care trebuie sa le faceti vor fi bune pe termen lung dar acest proces poate fi neplacut, va sensibilizeaza extrem de mult. Toti veti simti intr-un fel indemnul astral al acestei eclipse dar cei nascuti intre 2-10 decembrie vor fi in centrul atentiei si vor fi condusi prin fel de fel de provocari la scena de care au nevoie pentru a-si indeplini misiunea. Dar aceasta Eclipsa este asociata cu Nodul Sud lunar in Capricorn si poate arata o recompesa a eforturilor trecutului sau o eliberare fortata de oameni, lucruri, experiente care va tin pe loc.
Saturn in Capricorn in preajma acestei Eclipse de Soare poate accentua si mai mult platile karmice. Si in anul 2019, Saturn in continua sa se ocupe de banii vostri si de eforturile facute pentru a obtine bani, bunuri materiale.
Saturn va cere sa invatati “valoarea “ banilor, trebuie sa stiti ca aceasta energie poate aduce destule restrictii si pierderi cand veti tinde sa credeti ca banii ii puteti obtine usor si fara eforturi. Saturn este un bun planificator si organizator, calitati care, aplicate in finante, pot aduce o crestere a veniturilor si o consolidare a averii personale. Aveti nevoie de mai multa rabdare, de eforturi considerabile, de sacrificii, pentru a fi pe placul acestei energii.

Pluto in Capricorn continua  si in anul 2019 sa va verifice banii, valoarea.  Energia plutoniana in casa valorilor personale, posesiuni, venituri castigate prin forte proprii, va ajuta sa invatati despre valoarea banilor, valoarea proprie, valori in general. Este cel mai bun timp pentru a avea grija de valorile voastre interioare, propriile valori vor trece printr-o transformare acuma si veti descoperi ce este cu adevarat valoros in viata voastra.
Pot aparea noi posibilitati, noi mijloace cu surse de venit care pot depasi asteptarile voastre dar care in acelasi timp pot presupune schimbari radicale in modul vostru de viata.

Atat Saturn cat si Pluto in Capricorn se vor opune Nodului Nord in Rac-calea de evolutie si multe relatii dificile vor fi date deoparte ca parte a unui proces necesar de crestere personala. Invatati sa va bazati pe voi insiva, pe puterea imensa din voi, cultivate iertarea si o abordare mai umila fara de ceilalti.

2 iulie 2019 ( ora 20:16) vine cu o Eclipsa totala de Soare in Rac asociata cu Nodul Nord Lunar in Rac ce aduce oportunitati imense pentru viitor. Toate activitatile legate de resursele impartite cu altii, afaceri, elaborarea bugetelor, imprumuturi, impozite, asigurari, investitii, testamente sunt puternic energizate. Toti veti simti intr-un fel indemnul astral al acestei eclipse dar cei nascuti in jurul datei de 2 decembrie, vor fi in centrul atentiei, vor fi sustinuti, ghidati catre acele afaceri benefice evolutiei lor.

Mercur este planeta carierei voastre, are o miscare rapida si destul de neregulata si descrie foarte bine oportunitatile in cariera.Uneori se misca rapid si faceti progrese mari. Uneori, se misca incet si parca va duceti inapoi.
Mercur va fi in miscare aparent retrograda, deci va incetini, se va misca incet, ca si cum ar adormi, in trei perioade in anul 2019. Aceste momente pot fi  pentru voi destul de  nefavorabile in cariera voastra, in dezvoltarea unor proiecte personale  si ar trebui sa fiti mai atenti, sa evitati schimbarile sau fortarile in cariera voastra. In toate deciziile legate de cariera, proiecte profesionale, ar trebui sa fiti mai atenti in perioadele in care Mercur este retrograd. Acestea sunt: 5 -28 martie; 7 iulie-1 august; 31 octombrie -20 noiembrie. Nu luati hotarari decisive, nu va schimbati cariera, fiti mai atenti la oameni, ii puteti vedea asa cum sunt ei in realitate si nu cum se prezinta ei.

Din 6 martie 2019, Uranus, planeta surprizelor, rasturnarilor de situatie,se instaleaza pentru sapte ani in semnul Taur si in zona muncii voastre. Cei nascuti la inceputul semnului vor simti mai puternic influenta uraniana.
Aceasta energie va indeamna catre independenta in munca, va puteti revolta destul de usor la orice piedica pusa in calea independentei voastre, puteti usor ajunge la certuri cu sefii, colegii, deci mare atentie. In domeniul sanatatii, nervii va pot cauza mari probleme , incercati sa fiti mai linistiti, asa va puteti proteja cel mai bine sanatatea. Uranus in tranzit prin acest domeniu din viata voastra aduce noutati, neasteptat, imprevizibil in domeniul muncii, aceasta energie poate sa aduca schimbarea locului de munca sau un loc de munca in care sa va puneti in evidenta valoarea voastra. Rolul acestei planete este de a va elibera de tot ce este invechit in munca, stil de munca si trebuie sa va asteptati la schimbari aici.
Aveti posibilitatea sa va schimbati locul de munca, sa obtineti o promovare, sa lucrati independent, sa faceti ceva radical diferit in munca voastra. Cum aceasta zona are legatura si cu sanatatea, puteti deveni pasionati de vindecari netraditionale, puteti decide sa mergeti la fel de fel de cursuri care sa va asigure un loc de munca ce se ocupa de vindecare, psihologie, acupunctura, nutritie.

In perioada 14 februarie-31 martie, Marte va tranziteaza domeniul muncii. Este o perioada destul de energica, aveti mai multa forta de a va gasi un loc de munca. Este un moment bun pentru a incepe ceva nou, pentru fel de fel de proiecte care sa va consume abundenta de energie.

Din 18 august si pana pe 4 octombrie, Marte va tine de mana in domeniul carierei. Acuma, aveti suficienta energie pentru indeplinirea ambitiilor profesionale, pentru fel de fel de intalniri sociale, va vede lumea mult mai bine acuma. Incercati sa nu-i provocati pe ceilalti, incercati sa va aveti “bine” cu autoritatile.

In perioada 21 august-14 septembrie, Venus tranziteaza casa carierei, asta inseamna ca aveti de partea voastra o energie benefica ce se poate materializa prin fel de fel de bonusuri, prime, recompense, puteti gasi iubirea la locul de munca.

Cea mai buna perioada pentru finantele voastre este luna ianuarie 2019, Soarele lumineaza posibilitatile inanciare.Fiti atenti totusi la cheltuielile si achizitiile inutile.

FAMILIE, RELATII  SI IUBIRE

Familia, caminul vostru, relatia cu parintii, continua sa fie si in anul 2019 sub influenta lui Neptun in Pesti. Este posibil sa apara o dizolvare a familiei, posibil sa trebuiasca sa sacrificati timpul si energia voastra pentru sustinerea, ingrijirea unui membru al familiei, se poate ca familia voastra sa se mareasca. Cu toate acestea, Neptun va invata si in acest an lectia non-atasamentului in legatura cu casa, familia voastra.
In perioada 26 martie-20 aprilie, Venus calatoreste prin zona familiei voastre si poate aduce mici beneficii legate de casa, parinti, puteti cumpara o casa, puteti cumpara ceva deosebit pentru casa voastra.

Luna Noua in Pesti din 6 martie 2019 aduce momente benefice in  familia voastra, va permite sa creati planuri mai bune pentru viata voastra de familie sau sa gasiti acel sprijin emotional de care aveti nevoie. Aceasta Luna Noua poate aduce ceva nou in familia voastra iar roadele acestor actiuni noi le puteti culege in jurul datei de 14 septembrie  cand este Luna Plina in Pesti.

Perioada voastra de putere

17 iunie 2019 vine cu o Luna Plina in Sagetator, este o perioada buna in care puteti culege roadele muncii voastre. Prezenta Lunii Pline in semnul vostru poate lucra ca o nota de plata a eforturilor depuse in trecut, o nota de plata  ce poate aduce castiguri sau pierderi, este timpul culesului , este o manifestare in forta a ceea ce ati inceput in urma cu sase luni. Aceasta luna plina are o influenta deosebita asupra sagetatorilor nascuti in jurul datei de 17 decembrie.

26 noiembrie 2019 vine cu o Luna Noua in Sagetator favorabila unor noi inceputuri, in special pentru cei nascuti in jurul acestei date. Odata pe an sunteti binecuvantati cu o Luna Noua in semnul vostru, urmata de o perioada  benefica initierii de actiuni noi, proiecte noi ce vor aduce rezultate maxime. Atentie la ceea ce va doriti dar si la manifestarea imensei energii.

Cele mai bune perioade pentru iubire apar atunci cand Venus este in semnul vostru, intre 1-25 noiembrie.Toata atentia se indreapta catre voi, este amplificata bucuria de a trai, veselia, farmecul, spontaneitatea, viata amoroasa. Aveti de partea voastra o energie ce va induce magnetism, puteti straluci, puteti obtine mai usor anumite beneficii personale, puteti calatori, iubirea va prinde de mana in strainatate. In perioada 20 aprilie-15 mai, Venus va tranziteaza casa iubirii. Este una dintre cele mai creative si romantice perioade pentru voi. Ati putea intalni pe cineva care va aprinde inima, poate fi dragoste la prima vedere. In perioada 8 iunie-3 iulie, Venus tranziteaza casa partenerului si ofera oportunitati pentru iubire, bat clopotele pentru o casnicie, o nunta, o intalnire importanta pentru cresterea voastra.

Din 2 decembrie 2019, credinta populara “ schimbi locul, schimbi norocul” se materializeaza prin trecerea lui Jupiter in semnul Capricorn. Oportunitatile tin de bani, mai multi bani, valori materiale si spirituale.

15 decembrie 2019 este o zi in care Jupiter abia intrat in Capricorn se amesteca in mod favorabil cu Uranus in Taur iar cei nascuti la inceputul zodiei vor avea o sansa aparent de nicaieri care le poate schimba viata in mod semnificativ.Puteti primi bani neasteptati sau chiar o promovare la locul de munca. Rasucirile surprinzatoare si transformarile de soarta sunt comune cu acest aspect si, in general, au un rezultat benefic.

Anul 2019 incepe cu o Eclipsa de Soare in Capricorn si se termina cu o Eclipsa de Soare in Capricorn pe 26 decembrie. Aceasta Eclipsa solara vorbeste pentru voi tot in zona banilor, bunuri materiale, strainatate, credinta, studii superioare. Jupiter este un asistent important al acestei Eclipse si ofera un sprijin important in schimbarile pe care trebuie sa le faceti.

Sa fiti binecuvantati!

Adriana Tudosa

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.