SATURN IN BALANTA -29 OCTOMBRIE 2009 ORA 19:10- 5 OCTOMBRIE 2012 ORA 23:35 ORA ROMANIEI – O REALITATE IN RELATII… ….

saturn 2

Pe 29 octombrie 2009 ora 19:10, Saturn “ Parintele timpului “ intra in semnul cardinal al Balantei, un semn al relatiilor , dreptatii, justitiei , al lucrurilor facute impreuna cu altcineva , al diplomatiei , arbitrajului ,  reunirii oamenilor, reuniriii ideilor . In Balanta , Saturn este in exaltare ceea ce inseamna ca putem vorbi de o energie puternica  ce va da  posibilitatea de a valorifica in bine aceasta energie saturniana . chiar si in aspecte foarte grele, Saturn in Balanta va aduce teste grele dar care pot fi mai usor trecute, mai usor asimilate.
In astrologie , Saturn ne ajuta sa experimentam limitarea , ne arata in modul cel mai clar posibil care este pretul dorintelor  si atasamentelor noastre , ne ajuta sa invatam ca o constiinta puternic concentrata si o profunda putere de intelegere sunt principalele lucruri cu care plecam din aceasta lume . Reputatia lui Saturn in astrologie nu este cea mai buna , este de multe ori privit cu teama , frica , este o energie mai brutala decat energia lui Marte , mai putin ascunsa decat energia lui Pluto, mai putin imprevizibila decat Uranus , ceea ce trebuie sa stim este aceea ca influenta lui Saturn nu trece niciodata neobservata , influenta lui Saturn ne atinge in profunzime , ne modifica scara de valori , forma , identitate , zdrobeste fara mila tot ce-i artificiu in personalitatea noastra , cu Saturn nu se poate negocia , nu , chiar daca uneori ai impresia ca esti lasat sa treci peste anumite valori mai tarziu ti le va prezenta pe toate dar intr-un mod mult mai dur si cu dobanzi ridicate . Locul lui Saturn atat in harta natala cat si in tranzit ne vorbeste despre o zona cu multe retineri, inhibitii , simtim un fel de obligativitate  de a face fata provocarilor care apar , o parte din energia noastra va fi dirijata in aceste directii pentru a invata cum sa facem fata cu succes acestor provocari . Confruntarea cu problemele indicate de Saturn poate conduce la castigarea de partea noastra a unui aliat puternic , in acest sens , Saturn ne va ajuta sa ne structuram personalitatea noastra , sa transformam experientele bune sau rele in surse de bogatie .
Saturn este inteleptul zodiacului, un intelept care ne ajuta prin diverse piedici, limitari, teste ca viata cu tot ce inseamna ea aici pe pamant trebuie traita cu rabdare , peseverenta , este esential sa invatam ca regula acestei energii saturniene este “ da-i timp timpului , acorda ceea ce e necesar , nici mai mult nici mai putin “ . Experientele saturniene limiteaza , totul se misca atat de lent , trebuie sa muncim foarte mult , nimic nu se da gratuit sub infuenta acestei energii ci dimpotriva , in fiecare moment trebuie sa facem fata testelor  care necesita eforturi intense , rabdare , perseverenta , dar toate lucrurile construite sub influenta acestei energii sunt durabile.

Saturn este asociat cu ordinea sociala , figura tatalui care adesea nu este cea mai binevoitoare , restrictiile , limitarile , frica , este o energie practica , neemotionala, este   asociata cu realitatea concreta , lucrurile materiale , regulile si legile , autoritatea , este o influenta care ne aduce aminte de datoriile noastre , de a actiona responsabil  pentru mentinerea ordinii , stabilitatii , controlului . Saturn guverneaza Capricornul –domiciliul nocturn  si Varsatorul –domiciliul diurn, casa X  -cariera, imaginea publica, folosirea puterii personale  , casa XI –prieteni, viziuni, sperante .

In semnul Balantei, energia saturniana ne va ajuta sa redefinim “ regulile unei relatii, unei casnicii” prin dezvoltare echilibrului , integritatii , corectitudinii , va pune un accent deosebit pe orice fel de relatie  fie ca vorbim de casatorie , afaceri, relatii internationale , relatii diplomatice , va scoate in evidenta problemele , nemultumirile , nefericirile  iar toate acestea trebuiesc luate in serios   deoarece doar asa le putem depasi  . Nu trebuie uitat faptul ca Saturn iubeste siguranta , stabilitatea, corectitudinea , durabilitatea , acolo unde parteneriatele  restrictioneaza  sau nu ofera aceste conditii esentiale  pot aparea numeroase teste in scopul de a ajunge la un parteneriat echitabil sau daca acest lucru nu se poate realiza atunci se poate vorbi de despartiri .

Saturn in Balanta vrea sa ne invete despre echilibru , integritate , diplomatie , corectitudine , va pune un accent deosebit pe orice fel de defect din orice fel de aranjament relational , ne va invata sa definim corect o relatie , o casatorie , o alianta , o afacere ,  urmeaza un timp al alegerilor clare si responsabile .

Saturn in Balanta este de multe ori un profesor destul de dur doar daca nu vrei sa inveti  ca sa iti treci testele , toate aceste teste ne vor invata despre limitarile  si solicitarile partenerilor, despre asumarea responsabilitatii unei relatii , cursul lui Saturn dureaza destul de mult si vom avea timp sa invatam cum sa rezolvam problemele mai eficient , cum sa cream relatii armonioase renuntand la cele care nu ne sunt utile sau la cele care ne fac nefericiti , sau care ne nedreptatesc, ne pun in situatii de inferioritate, ne macina sufletul,  nu ne  ofera echilibrul de care avem nevoie pentru a trai  in pace cu noi dar si cu partenerul respectiv.
Saturn in Balanta ne cere sa acceptam limitarile  care le percepem intr-o relatie , sa devenim constienti de rolul nostru unic dar si al partenerului intr-o relatie , ne ajuta sa vedem partenerul asa cum este el in realitate si nu asa cum am vrea noi sa fie ,  ne ajuta sa privim realist relatiile noastre cu bune cu rele , sa percepem mai profund oamenii , situatiile , experientele asociate cu partenerii nostri. Aceasta capacitate pe care Saturn incearca sa ne ajute sa o dezvoltam poate fi etichetata ca “o  intelepciune in relatii, asociatii, parteneriate, aliante  “ dar nu putem vorbi de o “ intelepciune” pe care o putem cumpara de undeva  sau ne trezim peste noapte “ intelepti”, nu , aceasta intelepciune a lui Saturn  pe care trebuie sa o dezvoltam in aceasta perioada trebuie dobandita prin munca  cu noi, cu partenerii nostri, prin experientele de viata pe care trebuie sa le traim in urmatoarea perioada . Intelepciunea lui Saturn nu este un “ har”  ci  este o intelepciune castigata pas cu pas  prin multa munca, ceea ce este bine sa stim este ca aceasta intelepciune dobandita in urma lectiilor de multe ori dure ale lui Saturn ne ofera o imensa forta si incredere in noi .
In Balanta  , energia saturniana lucreaza in favoarea noastra , ne ajuta sa ne dezvoltam increderea in acele relatii realiste mai ales atunci cand suntem dispusi sa facem toate eforturile necesare in aceste domenii ale vietii noastre , cu cat vom munci mai mult in aceste directii cu atat ne vom asuma mai usor responsabilitatile  fata de o relatie, un partener  iar lectiile lui Saturn vor fi asimilate mai usor. Urmeaza un timp incredibil de trezire a noastra  dar si a parteneriilor nostri la mesajele lui Saturn in balanta  privind o relatie , putem in aceasta perioada sa ne asumam responsabilitatea unei relatii, putem primi partenerul care sa ne ofere stabilitate , putem avea curajul sa intram intr-o relatie , pot reveni in viata noastra relatii mai vechi care cer reconstructie .
Sa nu uitam ca Balanta este un semn cardinal masculin de aer  iar cand vorbim de energii cardinale atunci vorbim de actiune, motivare, ambitie, initiere, determinare,schimbare. Energia  semnului Balantei  aduce echilibrul intre lumina si intuneric ( echinoctiul de toamna ), rezoneaza la restabilirea echilibrului  , evalueaza evenimentele actuale , estimeaza nevoile viitoare , guverneaza justitia , dreptatea , stabileste situatiile karmice necesare pentru a restabili echitatea si egalitatea de sanse .
In acelasi timp  Balanta este un semn al analizei , da un talent deosebit pentru comparare , diferentiere , impartialitate , rationament filosofic , da abilitati excelente bazate pe o interactiune excelenta intre emisfera stanga si dreapta a creierului , poate demonstra o hotarare corecta si lipsita de prejudecati  dar guverneaza si  frumusetea  ( aici Venus planeta guvernatoare a semnului balantei  are foarte multe de spus). Cu Saturn in Balanta crearea unui echilibru  in relatiile noastre va fi de o importanta majora  , vom invata despre ce inseamna sa stii sa faci compromisuri , sa provim ambele fete ale monedei si dupa aia sa luam decizii, vom invata ca daca vrem respect trebuie sa-i respectam pe ceilalti, vom invata ca daca vrem  sa fim tratati corect trebuie sa facem acelasi lucru cu cei din jurul nostru.  Provocarile lui Saturn in Balanta au o legatura directa cu modul in care ne angajam intr-o relatie , in care acceptam responsabilitatile actiunilor noastre  eliminand ceea ce nu este confortabil  si nu ofera evolutie vietii noastre.

Cu Saturn in Balanta nu putem vorbi de vesti rele doar trebuie sa acceptam ca acolo unde apare Saturn apar si limitarile , intarzierile , blocajele , obstacolele  care trebuiesc depasite pentru a progresa .Controlul, munca grea si efortul, responsabilitatea , rabdarea , perseverenta , maturitatea sunt armele noastre importante in a intra intr-un acord deplin cu energia saturniana , problemele vor aparea pentru cei nerabdatori care doresc rezultate imediate iar  proverbul “ graba strica treaba” ii va caracteriza destul de mult.
Din momentul intrarii in semnul Balantei -29 octombrie 2009 si pana in 4 ianuarie 2010 cand Saturn intra in mers aparent retrograd de pe gradul 4 Balanta  , energia saturniana va sti atat de bine sa ofere indicii clare a ceea ce reprezinta tranzitul lui prin acest semn  in special pentru cei nascuti in primele zile din fiecare zodie . Semnele cardinale ( Berbec, Balanta , Rac, Capricorn ) sau cei care au planete in aceste semne intre 0- 5 grade vor fi pusi la treaba de Saturn imediat , vor simti din plin influenta energiei saturniene  trebuind sa raspunda acestui limbaj al energiei lui Saturn cu multa maturitate, responsabilitate , acceptarea realitatii este  fundamentala in aceasta perioada .Tranzitul lui Saturn printr-o casa natala reprezinta cea mai buna perioada de definire clara  si responsabila a experientelor de viata descrise de domeniul respectiv , de multe ori schimbarile facute sub influenta energii saturniene intr-o casa natala sunt mai usor de observat public , presiunea exercitata de Saturn atunci cand tranziteaza o casa natala  este suficient de puternica pentru a invata cum sa devenim mai realisti  in domeniul respectiv, energia saturniana poate fi privita ca un impuls mai intens in a face ceva in domeniul respectiv de viata .

Gasirea armoniei , echilibrului , maturitatii intr-o lume plina de fluxuri si refluxuri este esentiala pentru tranzitul lui Saturn prin Balanta .

Adriana Tudosa

You may also like

37 Comments

 1. are importanta ca saturn si in lunile urmatoare pe harta mea natala este tot in casa a VII-a? chiar daca intra in balanta si in mod normal ar trebui sa ma simt usurata? ptr ca eu am senzatia ca tot nu scap de el.

 2. saturn iti tranziteaza in continuare casa VII , inclin sa cred ca sub influenta lui Saturn in balanta vei fi mai hotarata ( doar vorbim de un semn cardinal ) sa fii mai realista fata de relatiile tale fiind posibil sa gasesti un partener mai matur, responsabil putand cladi cu acesta o relatie durabila .

 3. Sunt nascuta in Rm Valcea in data de 28.09.1981, ora 18:30. Cum ma va influenta Saturn in aceasta perioada indelungata?

 4. Buna ziua,

  Citesc cu interes site-ul dumneavoastra si as dori sa stiu cum ma va influenta Saturn in perioada 29 octombrie -octombrie 2012; sunt nascuta in 26.09.1973, in BALANTA deci, in orasul Galati la ora 13.30.

  Multumesc.

 5. In harta mea natala casa4 e la 1’11” balanta .
  Ce influenta va avea retrogradarea lui Saturn care se va tot plimba peste FC .
  Daca e necesar : 3 martie 1976 faurei BR 13.30

 6. draga adriana, te rog frumos sa ma ajuti putin, sa inteleg ce rol va avea intrarea lui saturn in balanta , din cate stiu el se afla in astrograma mea tot acolo.12 071981 cta
  Poate mai aud si ceva de bine 🙂 pt ca imi ajunge….

  multumesc mult, si succes pe mai departe in tot ceea ce scrii.

 7. carsim :
  Saturn in tranzit prin casa VIII va pune un accent deosebit asupra problemelor financiare , sexual-emotionale , psihologice si spirituale, este o perioada extrem de importanta in viata ta deoarece se cere eliminarea vechilor structuri si sabloane punandu-te sa renunti la anumite dorinte, atasamente . Este un timp in care energia saturniana lucreaza pentru tine in directia disciplinarii dorintelor , atasamentelor emotionale, banilor in comun iar acest lucru poate fi impus de anumite circumstante exterioare care te vor forta intr-un anumit fel sa privesti in fata anumite realitati fie prin frustrarile pe care le va genera fie prin dorinta de a constientiza ramificatiile dorintelor personale si a modului in care ti-ai folosit pana in prezent puterea financiara , emotionala , oculta si spirituala. Poate fi o perioada mai grea pentru tine daca nu vei incerca sa fii realista si disciplinata in folosirea banilor in comun, dorintele personale , emotionale . Vei deveni mai preocupata de realitatile fundamentale ale vietii, ale sufletului, de viata in lumea de dincolo, te poti confrunta cu principiile supreme ale vietii , cu experiente spirituale esentiale pe care le-ai ignorat sau neglijat. Este posibil sa dai viata unor afaceri financiare sau te poti intalni cu probleme financiare pe care trebuie sa le rezolvi tu ( este posibil ca sotul sa ramana fara servici , sau sa aiba diverse probleme la locul de munca si ca atare rezolvarea problemele financiare depind de tine ) , pot aparea probleme mari cu creditele , cu orice bani imprumutati , de aceea iti recomand prudenta , disciplina si un simt realist in abordarea oricaror chestiuni financiare ,Tot cu Saturn in casa VIII se poate vorbi de anumite frustrari in canalizarea energiei sexuale, este o fortare in directia disciplinarii si realizarii importantei vietii sexuale precum si a modului in care ti-ai canalizat pana acuma energiile amoroase . Tot in aceasta perioada poti fi atrasa de activitatile oculte , studii, practici si cercetari spirituale .

 8. Cristina -25.12.1969
  O perioada de un an de zile Saturn iti va tranzita casa VIII :
  Saturn in tranzit prin casa VIII va pune un accent deosebit asupra problemelor financiare , sexual-emotionale , psihologice si spirituale, este o perioada extrem de importanta in viata ta deoarece se cere eliminarea vechilor structuri si sabloane punandu-te sa renunti la anumite dorinte, atasamente . Este un timp in care energia saturniana lucreaza pentru tine in directia disciplinarii dorintelor , atasamentelor emotionale, banilor in comun iar acest lucru poate fi impus de anumite circumstante exterioare care te vor forta intr-un anumit fel sa privesti in fata anumite realitati fie prin frustrarile pe care le va genera fie prin dorinta de a constientiza ramificatiile dorintelor personale si a modului in care ti-ai folosit pana in prezent puterea financiara , emotionala , oculta si spirituala. Poate fi o perioada mai grea pentru tine daca nu vei incerca sa fii realista si disciplinata in folosirea banilor in comun, dorintele personale , emotionale . Vei deveni mai preocupata de realitatile fundamentale ale vietii, ale sufletului, de viata in lumea de dincolo, te poti confrunta cu principiile supreme ale vietii , cu experiente spirituale esentiale pe care le-ai ignorat sau neglijat. Este posibil sa dai viata unor afaceri financiare sau te poti intalni cu grave probleme financiare pe care trebuie sa le rezolvi tu ( este posibil ca sotul sa ramana fara servici , sau sa aiba diverse probleme la locul de munca si ca atare rezolvarea problemele financiare depind de tine ) , pot aparea probleme mari cu creditele , cu orice bani imprumutati , de aceea iti recomand prudenta , disciplina si un simt realist in abordarea oricaror chestiuni financiare ,Tot cu Saturn in casa VIII se poate vorbi de anumite frustrari in canalizarea energiei sexuale, este o fortare in directia disciplinarii si realizarii importantei vietii sexuale precum si a modului in care ti-ai canalizat pana acuma energiile amoroase . Tot in aceasta perioada poti fi atrasa de activitatile oculte , studii, practici si cercetari spirituale .

  Foarte important este ca Saturn in tranzit prin Balanta face un aspect de careu cu Soarele natal iar acest tranzit va dura destul de mult tinand seama si de mersul retrograd al lui Saturn ( noiembrie 2009-septembrie 2010); Acest aspect te va pune fata in fata problemele legate de sot sau un barbat din viata ta pe care refuzi sa le vezi asa cum sunt ele in realitate , deasemenea tot ce tine de autoritati , parinti, sefi se poate dovedi dificil de abordat si gestionat gasind ca acestia nu sunt receptivi la planurile tale , sugestiile tale, eforturile tale iar pentru a-ti impune punctele de vedere ai nevoie de o mare rabdare in urmatoarea perioada .Acest tranzit este legat de ceea ce ai inceput in urma cu 7 ani in viata ta , un timp al noilor inceputuri pentru tine iar acuma esti testata pentru a vedea daca ai ales bine , este o perioada de proba care va demonstra valabilitatea a ceea ce ai inceput in trecut, dificultatile actuale par a fi cu totul nesteptate in viata ta important este sa fii atenta si realista . Dintr-o data parca nu mai esti sigura pe nimic nici chiar pe tine , obligatiile tale devin constrangatoare , evenimentele au o greutate enorma , poate fi un timp al renuntarii la o peroana , o dorinta, o achizitie , senzatia de singuratate si de izolare poate sa ingreuneze aceasta perioada din viata ta de aceea cel mai bine ar fi sa accepti de bunavoie aceasta perioada de retragere , singuratate ce poate lucra in folosul tau, Saturn vine si testeaza capacitatea ta de a suporta o realitate suparatoare fara a fugi din calea ei , doar prin infruntarea problemelor si incercarea de a face fata acestor teste iti vei regasi echilibru , iincercarea de a scapa probleme va conduce la confruntarea din nou cu ele .

 9. Andrea Rm.Valcea
  Saturn in balanta iti tranziteaza casa VI ceea ce reprezinta o perioada a ajustarilor interioare si a chimbarii modului de gandire a muncii , a obiceiurilor legate de sanatate , circumstantele exterioare te pot forta sa devii mai organizata , mai disciplinata in multe domenii practice din viata ta dar mai ales in domeniul muncii si sanatatii, Schimbarea locului de munca sau in structura muncii sunt destul de frecvente in urmatoarea perioada , Saturn va pune un accent deosebiT pe invatarea responsabilitatii fata de obligatiile ce tin de munca ta dar si de sanatatea corpului tau fizic, este o energie ce va face o puternica presiune asupra ta pentru a stabili ce anume vrei sa faci si sa alegi doar ce este cu adevarat important Aceasta perioada stimuleaza si autocitica excesiva, in aceasta etapa din viata ta devii constIenta de importanta colegilor dar si de ce gandesc acestia in realitate in legatura cu tine , incepi sa-ti dai seama cat esti de utila celor din jur , la locul de munca . Pot aparea diverse probleme de sanatate care sunt legate de dieta , de toxinele din organism, de aceea , tranzitul lui saturn prin aceasta casa reprezinta o perioada ideala pentru modificarea dietei , pentru inceperea unui program de exercitii fizice , adoptarea unei diete purificatoare.

  Ceea ce este iarasi important in urmatoarea perioada pentru tine este aceea ca Saturn va face un aspect de conjunctie cu soarele natal , este un tranzit ce tine pana in septembrie 2010 punand un accent deosebit pe asumarea unor responsabilitati , maturizare, gestionare rezonabila a realitatii . Tot ceea ce tine de imaginea barbatului din viata ta este accentuat , iti vei pune multe intrebari legate de imaginea barbatului pe care il doresti alaturi de tine distantandu-te de imagina masculina romantata , prefabricata ; poti incepe o relatie cu un barbat mai matur dar fara un romantism prea exagerat, poti face anumite angajamente chibzuite . Acest lucru nu va fi usor, poti trece prin perioade de asteptare , de constructie lenta , de asumare a unor amanari , intarzieri , constrangeri care nu vor decat sa structureze mai bine situatia , sa te faca mai lucida .

 10. steluta
  Saturn iti tranziteaza casa XI ceea ce inseamna ca te va pune fata in fata cu ceea ce ai facut sau nu ai facut dar mai ales cu ceea ce trebuie sa faci pentru viitorul tau in relatia cu alti oameni dar si cu locul in care traiesti , Este o perioada in care te vei gandi mai mult la obiectivele tale personale , ce anume iti doresti, ce rol vrei sa joci in comunitate , iti poti defini intr-un mod destul de realist specrantele si dorintele cele mai intime , iti poti asuma responsabilitati mai mari fata de cei din jurul tau iar acest lucru te va ajuta sa devii mai lucida fata de prietenile tale si relatiile individuale , poti renunta la anumite prietenii , la anumite grupuri sociale, poti cladi noi prietenii care iti pot fi de folos pentru viitorul tau . Pot aparea probleme, dificultati sau responsabilitati suplimentare , ai posibilitatea de a obtine o promovare la locul de munca dar care inseamna mai multa munca si mai multe responsabilitati .

 11. scuze ,tocmai am aflat ca ora mea de nastere nu este 13:30 . ci 13:10 . ( asadar 3 martie 1976 faurei BR 13:10)
  m-a bulversat un pic si pe mine .
  pt ca tot studiez la harta mea de ceva vreme.

  Asadar saturn a trecut deja peste FC in fecioara .
  Si atunci a decedat bunica din partea tatalui .
  bunica a decedat pe 3 septembrie atunci saturn era la 23grade fecioare iar FC 28 grade fecioara . ( este un orb prea mare ? )

 12. Multumesc Adria pentru raspuns. ..nu cred ca va fi usor..dar sper sa trec cu bine peste toate problemele..caci..sunt..destule!

 13. Adriana, in mod special nu mi-ai raspuns doar mie? sau e omisiune, pur si simplu? Eu tot mai astept pt. cand ai timp. iti multmesc.

 14. libelula 22
  Saturn iti tranziteaza casa XI ceea ce inseamna ca te va pune fata in fata cu ceea ce ai facut sau nu ai facut dar mai ales cu ceea ce trebuie sa faci pentru viitorul tau in relatia cu alti oameni dar si cu locul in care traiesti . Este o perioada in care te vei gandi mai mult la obiectivele tale personale , ce anume iti doresti, ce rol vrei sa joci in comunitate , iti poti defini intr-un mod destul de realist sperantele si dorintele cele mai intime , iti poti asuma responsabilitati mai mari fata de cei din jurul tau iar acest lucru te va ajuta sa devii mai lucida fata de prietenile tale si relatiile individuale , poti renunta la anumite prietenii , la anumite grupuri sociale, poti cladi noi prietenii care iti pot fi de folos pentru viitorul tau . Pot aparea probleme, dificultati sau responsabilitati suplimentare , ai posibilitatea de a obtine o promovare la locul de munca dar care inseamna mai multa munca si mai multe responsabilitati .

  Uitandu-ma pe tranzitele tale, in aceasta perioada Saturn in Balanta va face o conjunctie cu Saturn natal in Balanta , de fapt este prima revenire a lui Saturn. Este o perioada foarte importanta pentru tine in sensul ca iti va permite sa te intelegi pe tine si lumea in care traiesti. Te va provoca sa te gandesti mai mult la tine, la ce ai realizat, vei fi premiata pentru consistenta realizarilor sau la polul opus vor aparea piedicile , blocajele, de fapt prima revenire a lui Saturn este perioada care determina o revizuire completa a ideilor si planurilor de viata. Este o perioada de autoanaliza pe care o parcurgi de buna voie sau vei fi silita de imprejurari sa o faci. Viata te obliga la revizuirea trecutului, la abandonarea multor idei , la revederea deciziilor, telurilor. Este o perioada insotita de un stres puternic ce poate proveni de la modificarea temperamentului. la readaptarea psihica sau nervoasa. Tranzitul indica o perioada in care Saturn iti deschide usa pentru o noua viata in care vei fi capabila sa traiesti mult mai eficient daca accepti revizuirea ideilor tale. Saturn obliga intr-un fel sau altul sa-ti corectezi pozitia sociala, profesia , emotiile, cerandu-ti sa-ti stabilesti limitele mult mai precis. Este un timp in care se poate sfarsi ceva dar si pentru noi inceputuri , daca viata ta este construita din activitati ce nu sunt adecvate pentru tine , atunci aceasta perioada poate fi una de criza , daca ai facut ceea ce iti trebuia pentru evolutia ta , atunci aceasta perioada iti va permite soldificarea acestor lucruri si inceputul unor noi etape in dezvoltarea ta .
  In aceasta perioada de revenire a lui Saturn , poti pierde sau castiga, dar ceea ce pare un esec se poate dovedi in viitor esential pentru succesul nostru.
  Efectul lui Saturn se manifesta ca si cand ai lovi o perna, urmele loviturii raman vizibile mult timp sau pana cand aranjezi perna la loc, asta depinde de fiecare , de cat timp are nevoie pana cand reuseste sa invete , sa consolideze ceea ce trebuie consolidat. Este o perioada foarte importanta in viata ta , influenta acestui tranzit dureaza din decembrie 2009 pana in septembrie 2010, cat de mari vor fi schimbarile in viata ta depinde de ceea ce ai facut cu viata ta in ultimii ani , poti simti aceasta perioada ca o perioada de urgenta mai ales in domeniile din viata ta in care ai fost toleranta si nu-ti ofera prea mari satisfactii.

 15. amy
  Saturn in Balanta strabate casa natala II( casa natala III are cuspida pe gradul 4 balanta exact de pe gradul pe care Saturn intra in miscare aparent retrograde in ianuarie 2010); in timpul acestui tranzit prin casa II vei simti nevoia sa-ti structurezi situatia financiara , depui eforturi consistente pentru a-ti construi un camin , sa faci economii , sa faci investitii , sa strangi bani . Este cea mai buna perioada in care poti pune bazele unei afaceri , sa inveti o meserie noua , sa te specializezi intr-un anumit domeniu care mai tarziu iti poate aduce recompense imense ( bani mai multi ), asadar , saturn in tanzit prin aceasta casa te ajuta sa devii realista cu propriile posibilitati, cu talentele tale native pe care le poti folosi in a castiga o anumita stabilitate materiala . Toate eforturile pe care le faci in timpul acestui tranzit au o legatura doirecta cu banii, cu securitatea ta individuala , simti o imensa presiune din partea energiei lui Saturn pentru a fi mai responsabila fata de veniturile tale , de cum folosesti banii. Dar , nu trebuie uitat , ca, toate aceste experiente depind de cat de obisnuita esti tu sa iti satisfaci nevoile materiale , nu trebuie niciodata uitat ca Saturn actioneaza lent dar sigur . Este foarte bine sa stii ca ceea ce construiesti in aceasta perioada iti va aduce beneficii multi ani la rand de acum inainte . Este o perioada in care poti pune bazele unei increderi solide in tine prin perfectionarea unor talente pe care le detii, , iti poti analiza in aceasta perioada felul in care ti-ai folosit talentele si ideile in trecut ,daca acestea ti-au folosit si ti-au permis sa produci ceva sau daca ele s-au dovedit inutile si nepractice . Daca se dovedesc valoroase si ai facut eforturi pentru consolidarea lor atunci cu siguranta , stabilitatea ta materiala , situatia financiara se vor imbunatati, daca nu , vei fi pusa in situatii mai grele pentru a incerca sa-ti descoperi acea calitate, acel talent pe care sa-l folosesti in dobandirea stabilitatii si sigurantei financiare . Nimic nu ni se da prea usor sub influenta lui Saturn , dar odata ce primim ceva prin munca noastra si prin mari efortuiri putem pune baze solide oricarui domeniu din viata noastra .Cel mai bun sfat al meu “ imprieteneste-te cu Saturn”, fii atenta la mesajele lui si totul va fi bine .

 16. Am ascendentul la 0 grade si 22 min. in Balanta.Sunt nascuta pe data de 07.07.1960. Cum ma va afecta acest tranzit saturnian ? Voi putea sa intalnesc omul potrivit ca sa-mi refac viata ? Multumesc foarte mult !

 17. Felicitari Adria pentru acest site.Numai lururi interesante aici,bine de retinu si mai ales de aplicat. Mi-ai dat o explicatie extraordinara asupra tranzitului saturnian in balanta pe casa 8 si iti multumesc din suflet. Este prea mult daca iti mai cer sprijinul si pentru o explicatie a tranzitului pe casa V?

 18. adriana am o problema legata de bani. ar trebui sa iau o suma de bani si nu stiu daca intru in posesia ei pana vin sarbatorile. iti multumesc mult.

 19. multumesc tare mult Adriana, inteleg ca incepe criza nu gluma in viata mea, parca nu-mi ajungea ! vom vedea, ce-mi aduce Saturnul, cat si ce merit.
  cu drag,
  libelula

 20. Am Saturn in tranzit pe casa a X a, in Balanta; am trecut deja prin ceva transformari legate de viata profesionala, casa a X a incepand de la 13 gr Fecioara, pana la 13 gr balanta; daca acum e in exaltare, vor mai di efecte negative in acest domeniu? Multumesc.

 21. Draga Adriana, iertare pt. indrazneala, simt importanta lui Saturn pt. mine, se apropie de conj. Soare-5 gr. 39 min cu Sat. 5gr. 30 min. natale, C a 7-a; nu ne putem desprinde dintr-o relatie terminata de multi ani, divortati, mai locuim impreuna, ca 2 prieteni; ce ar fi trebuit sa invat pana acum,ca nu mai sunt o tinerica si nu mai vreau sa o iau si mai tare pe cocoasa( 29.09.1951-Beius-Bh., !6:47); multumesc mult

 22. sunt intr-o perioada mai deosebita a vietii in care am inteles ca Nodul Nord trece peste Nodul Sud in aceasta perioada si mai sunt si alte influente ale lui Saturn legate de acest aspect. Ma straduiesc sa inteleg care sunt lectiile pe care Saturn ma constrange efectiv sa le invat acum. Un raspuns de la tine mi-ar fi de mare ajutor in acest sens (casa in care e Saturn sau alte aspecte esentiale). Multumesc din sufletel. (31. 05. 1973, 8.30, Cehu-Silvaniei, Sj)

 23. sunt nascuta pe 25 sept 1969, sotul meu e nascut pe 14 oct 1966.
  suntem impreuna de 20 de ani, trecem printr-un moment difdificil.

  va continua relatia noastra?
  multumesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.