LUNA NOUA IN RAC SI ZODIILE -22 IUNIE 2009 ORA 22:34

rac

Luna Noua este asociata cu noi inceputuri, este cel mai bun moment pentru a reflecta la ceea ce vreti sa schimbati sau la ceea ce vreti sa aduceti nou in viata voastra. O Luna Noua in RAC da forta emotiilor, sensibilitatii, familiei, radacinilor familiei, dar , datorita aspectului de opozitie pe care aceasta luna noua il face cu Pluto retrograd in Capricorn (evenimente si fapte din trecut ) se poate vorbi de provocari care au rolul de a reda increderea in propriile forte dar si in cei din jur , aceste provocari au nevoie de un compromis pentru a putea fi trecute, acolo unde acest compromis nu poate fi imbratisat acolo va aparea ruptura dar si o noua directie. Este o Luna Noua cardinala ce are loc pe gradul 1 :30 cardinal , un grad special ce degaja o cantitate spactaculoasa de energie , este un grad asociat cu faima, cu noi proiecte, noi relatii, noi parteneriate . Acest grad activat de Luna Noua in Rac in opozitie destul de stransa cu Pluto retrograd in Capricorn va stimula si activa necesitatea transformarii problemelor in familie, in relatii, in asocieri, a modului cum interactionam cu ceilalti, a modului cum ne prezentam in lume , cum ne construim o cariera, cum ne folosim puterea personala , cariera, dar si a modului cum avem grija de noi si cum stim sa ne rezolvam probleme personale Aceasta Luna Noua in Rac in opozitie cu Pluto retrograd in Capricorn ofera oportunitatea de a ne elibera de restrictiile trecutului si de a ne crea prezentul si viitorul , ne poate forta sa actionam pentru a schimba ceea ce nu ne satisface atat emotional cat si in exterior, este o opozitie intre planete aflate in semne cardinate ceea ce arata o actiune imediata in rezolvarea problemelor , in eliminarea nemultumirilor din viata noastra ..

Influenta majora a acestei energii lunare va fi asupra semnelor cardinale Rac, Capricorn, Berbec, Balanta mai ales pentru cei nascuti in apropierea datei de 22 (plus, minus patru zile ) pentru fiecare luna in parte .

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC ( 21 martie -19 aprilie )

Luna Noua in Rac in casa IV -este o perioada de amplificare a relatiilor cu familia , se pot rezolva multe probleme pe care le aveti cu ceilalti membri ai familiei. Pot aparea schimbari legate de resedinta , de relatia cu locul natal, lucrari de renovare, redecorare casa. Este posibila instalarea unei stari meditative , de interiorizare care poate sa ajute la o transformare spirituala intensa; o sensibilitate psihica marita. Opozitia dintre Luna Noua in Rac si Pluto retrograd in Capricorn activeaza axa familie- cariera putand aparea schimbari radicale in aceste domenii din viata voastra , pentru cei nascuti in apropierea zilei de 22 martie ( plus patru zile ) , aspectul de careu dintre Luna Noua si Soarele natal accentueaza situatiile instabile si incordate, castiguri si pierderi alternative, tulburari ale sistemului nervos, nevroze,. Toate aspectele legate de familie, casa, radacini ale familiei, afaceri imobiliare , relatia cu parintii devin destul de importante pentru urmatoarele luni putand sa apara schimbari nedorite.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR ( 20 aprilie -20 mai)

Luna Noua in Rac in casa III aduce o perioada de maxima activitate mentala , mari disponibilitati in comunicare ; sunt favorizate activitatile de studiu, abilitatea de a intelege foarte usor cele mai dificile notiuni. Este timpul spontaneitatii si constientizarii ca puteti invata de la oricine. Sunt stimulate planurile noi, relatiile noi, schimburile de idei si o detasare asupra lucrurilor. Opozitia dintre Luna Noua in Rac si Pluto retrograd in Capricorn activeaza axa gandirii, cunoasterii superioare si a calatoriilor putand perturba gandirea, relatia cu cei apropiati, orice fel de comunicare poate necesita o transformare, atentie la calatorii, pot aparea certuri cu cei apropiati, cu fratii , cu surorile , pot aparea probleme cu vecinii , probleme in excursii . Pentru cei nascuti nascuti in apropierea zilei de 20 aprilie ( plus patru zile ) , aspectul de sextil dintre Luna Noua si Soarele natal prevesteste o perioada fericita propice demararii unor activitati noi, aprecieri si favoruri din partea superiorilor, initiative de succes. Comunicarea cu ceilalti , folosirea propriei inteligente si a cunostintelor accumulate , calatoriile , relatia cu rudele devin destul de importante pentru urmatoarele luni.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI ( 21 mai -20 iunie )

Luna Noua in Rac in casa II indica o perioada ce favorizeaza recompensarea eforturilor facute in special in domeniul in care castigurile provin din utilizarea unor talente, este un timp bun pentru cautarea unor noi locuri de munca mai bine platite, gasirea unor noi mijloace materiale. Poate arata si o perioada de indeplinire a unor sarcini dificile , apasatoare sau de achitare a unei anumite karme prin intermediul unor eforturi intense. Opozitia dintre Luna Noua in Rac si Pluto retrograd in Capricorn activeaza axa recompenselor financiare , a castigurilor otinute prin efort propriu si a castigurilor provenite din exterior sau impartite cu altii putand genera destule probleme in aceste domenii din viata voastra, pot aparea pierderi de bani , blocaje in afaceri, pierdrea unui partener de afaceri, pierderi de bani prin divort, probleme cu creditele ,pentru cei nascuti in apropierea zilei de 21 mai ( plus patru zile ) , aspectul de semisextil dintre Luna Noua si Soarele natal poate arata influente benefice dar de o amploare mai restransa. Pentru cei nascuti in ultimile zile ale acestui semn , aspectul de conjunctie dintre Soarele natal si Luna Noua poate amplifica neintelegerile cu cei din jur, nefericirea conjugala , despartirile , pericole in calatorii. Finantele, veniturile personale , un nou loc de munca mai bine platit , modul cum va folositi talentele personale devin destul de importante pentru urmatoarele luni.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC( 21 iunie -22 iulie )

Luna noua in Rac in semnul vostru in casa I favorizeaza realizarile personale si individuale, este o perioada benefica initierii de actiuni noi , demarare de proiecte noi ce vor aduce rezultate maxime. Atentie la ceea ce va doriti dar si la manifestarea imensei energii creatoare . Este o perioada buna, aducatoare de prietenii utile si durabile , relatii noi aducatoare de beneficii. Opozitia dintre Luna Noua in Rac si Pluto retrograd in Capricorn activeaza axa eu-tu putand aduce rupturi in diverse parteneriate, afaceri, asocieri, o noua relatie, un nou partener, pentru cei nascuti in apropierea zilei de 21 iunie ( plus patru zile ) , conjunctia dintre Luna Noua si Soarele natal poate amplifica neintelegerile, nefericirea conjugala, despartirile, probleme cu sanatatea, pericole in calatorii , stare generala febrila. Este o Luna Noua ce va ofera din plin energie pentru a incepe ceva nou, puteti incerca o noua strategie de folosire a bugetului personal,sunteti ajutati sa faceti progrese in viata voastra personala , puteti renunta la o relatie care nu merge, puteti incepe o noua relatie , energia noului va sprijina in tot ceea ce faceti, important este sa aveti curajul sa va folositi de aceasta energie cu care Universul va binecuvanteaza .

LEU / ASCENDENTUL IN LEU( 23 iulie -22 august)

Luna noua in Rac in casa XII o casa ce are legatura cu misterele, secretele, tot ce este dificil aduce o perioada de criza ce se va manifesta pe mai multe planuri; este un moment in care consecintele actiunilor din trecut vin in forta, aici ma refer bineinteles atat la realizari cat si la esecuri, consecintele greselilor karmice din trecut sunt sunetele duioase si nostalgice al acestui moment de Luna Noua, cantec ce va va insingura de buna voie sau fortat , cu rolul de a invata ceva din greselile trecutului . Este bine de stiut ca acest aspect de luna noua este atat de puternic incat poate marca o perioada de meditatie asupra trecutului si confruntarea cu rezultatele gandurilor si dorintelor din trecut. Este o perioada de transformare spirituala si sensibilitate psihica mult marita. Opozitia dintre Luna Noua in Rac si Pluto retrograd in Capricorn activeaza axa responsabilitatilor prin excelenta dar si a incercarilor si dificultatilor in viata putand genera dezamagire, incapacitate de a actiona sau da a oferi consolare sau ajutor cuiva, problemele puse in evidenta de acest aspect provocator au o radacina puternica in fuga de obligatii sau in dezamagirea adusa cuiva , in acceptarea propriei singuratati , toate acestea necesita transformare dar adesea aceasta transformare este insotita si de suferinta , pentru cei nascuti in apropierea zilei de 23 iulie ( plus patru zile ) aspectul de semisextil poate arata influente benefice dar de o amploare mai restransa. Proiectele care necesita izolare si concentrare , rutinele zilnice, sanatatea , spiritualitatea devin foarte importante pentru urmatoarele luni.

FECIOARA/ ASCENDENT IN FECIOARA ( 23august – 22 septembrie )

Luna Noua in Rac in casa XI favorizeaza relatiile interumane, colaborarea cu alte persoane care au idealuri identice; este un moment ideal de a transpune in practica proiecte cu caracter umanitar , caritabil si in acelasi timp exista posibilitatea intalnirii unei persoane importante si influente care sa devina pentru voi un protector dar si un sfatuitor. Opozitia dintre Luna Noua in Rac si Pluto retrograd in Capricorn activeaza axa dragostei si a prieteniei, a creativitatii, a placerii si a idealului putand genera destule probleme in aceste domenii de viata , pot aparea necazuri de la prieteni, pierderea unui prieten drag, un nou prieten, un nou grup de prieteni, pentru persoanele nascute in apropierea zilei de 23 august ( plus patru zile ), aspectul de sextil dintre Luna Noua si Soarele natal favorizeaza demararea unor activitati noi, aprecieri si favoruri din partea superiorilor, succese sociale, ameliorarea conditiilor de orice fel. Noi oportunitati si sprijin deosebit prin prieteni importanti.  Tot ce tine de prieteni, sperante , recompensele si recunoasterea eforturilor in cariera devin foarte importante pentru urmatoarele luni.

BALANTA/ ASCENDENT IN BALANTA( 23 septembrie -22 octombrie)

Luna Noua in Rac in casa X aduce evenimente majore la nivel social si profesional, este posibila o crestere a popularitatii fie de natura pozitiva , fie negativa, dorinta de asumare a responsabilitatilor si obligatiilor sociale creste foarte mult in aceasta perioada. Este perioada in care predomina o nevoie acuta de a realiza ceva sau de a va gasi locul in viata, cel mai adesea se intampla ca o luna noua in aceasta casa sa fie o culme a stradaniei catre realizare dar nu neaparat si atingerea acesteia. Opozitia dintre Luna Noua in Rac si Pluto retrograd in Capricorn activeaza axa cariera –familie putand aparea schimbari in cariera, schimbari in familie, mutarea intr-o alta casa, probleme cu oameni cu functie , probleme in afacerile de la domiciliu, pentru cei nascuti intre in apropierea zilei de 23 septembrie ( plus patru zile ), aspectul de careu dintre Luna Noua si Soarele natal accentueaza situatiile instabile, incordate, castigurile si pierderile alternative, tulburarile sistemului nervos, nevrozele.   Cariera , reputatia, locul in societate devin foarte importante pentru urmatoarele luni putand aparea schimbari uneori nedorite.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION ( 23 octombrie-21 noiembrie)

Luna Noua in Rac in casa IX faciliteaza redefinirea conceptului despre lume si viata dar si readucerea dimensiunii spirituale in viata voastra. Dezvoltarea identitatii de sine si cautarea unui sistem de convingeri idealiste poate fi o adevarata binecuvantare pentru cei care vor dori sa impartaseasca cunoasterea respectiva si celorlalti. Este o perioada ce favorizeaza relatiile cu strainii, invatarea unei limbi straine, inscrierea la unele cursuri , afacerile cu strainii. Opozitia dintre Luna Noua in Rac si Pluto retrograd in Capricorn activeaza axa comunicarii si studiilor , axa evolutiei personale si cresterii spirituale putand genera probleme in comunicarea cu cei din jur, in calatorii, in folosirea propriei inteligente si a cunostintelor acumulate , dificultati in studiu, necesitatea transformarii modelelor de gandire ce ofera limitare , pentru cei nascuti in apropierea zilei de 23 octombrie ( plus patru zile ) aspectul de trigon dintre Luna Noua si Soarele natal favorizeaza intelegerile cu partenerul, cu rudele, cu cei apropiati, popularitate in anturaj, consideratie din partea superiorilor, favoruri si avansari, sansa la jocurile de noroc, speculatii fructuoase.

Calatoriile , relatile cu strainatatea , intelegerea sistemul juridic, educatia , credinta , spiritualitatea, ajutorul divin devin foarte importante pentru urmatoarele luni.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR ( 22 noiembrie—21 decembrie )

Luna Noua in Rac in casa VIII indica o perioada de amplificare a dorintei de a cunoaste cat mai multe din misterele universului, domeniul spiritual poate aduce momente de intelegere a celor mai importante aspecte ale vietii. Se poate manifesta si dorinta carnala, egoismul, zgarcenia , jocul puterii si al banilor dar acestea vor cauza puternice conflicte interioare si suferinta. Cei atrasi mai mult de partea materiala a vietii vor primi atentionari din partea Marilor Ierarhii Spirituale asupra lipsei elementelor spirituale din viata lor. Este cel mai bun timp pentru castiguri financiare prin diverse parteneriate. Opozitia dintre Luna Noua in Rac si Pluto retrograd in Capricorn activeaza axa recompenselor financiare , a castigurilor otinute prin efort propriu si a castigurilor provenite din exterior sau impartite cu altii putand genera destule probleme in aceste domenii din viata voastra, pot aparea pierderi de bani , blocaje in afaceri, pierdrea unui partener de afaceri, pierderi de bani prin divort, probleme cu creditele , pentru cei nascuti in apropierea zilei de 22 noiembrie ( plus patru zile ) , aspectul de 150 de grade dintre Luna Noua si Soarele natal poate aduce castiguri si pierderi alternative, noroc si ghinion, succes in functiile subalterne, necazuri cauzate de femei dar si favoruri din partea sefilor. Tot ce tine de bani, datorii, planificarea banilor devin foarte importante pentru urmatoarele luni putand cunoaste unele transformari.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN ( 22 decembrie -19 ianuarie )

Luna Noua in Rac in casa VII indica o perioada de testare a egoismului dar si a capacitatii de colaborare , este timpul reanalizarii relatiilor de asociere , de colaborare, posibile crize in cupluri cu rolul de verificare si constientizarii a ceea ce inseamna o viata de cuplu. Opozitia dintre Luna Noua in Rac si Pluto retrograd in Capricorn activeaza axa parteneriatelor , axa eu-tu , putand aduce rupturi in diverse parteneriate, afaceri, asocieri, o noua relatie, un nou partener, pentru cei nascuti in apropierea zilei de 22 decembrie ( plus patru zile ) , opozitia dintre Luna Noua si Soarele natal pe axa I –VII , axa eu-tu , poate aduce o schimbare legata de parteneriate, afaceri,avere, bunuri, activarea dusmanilor, exista un risc de a pierde controlul, tendinte spre revolta, discutii contradictorii, furie, certuri, gesturi hazardate, calatorii periculoase. Parteneriatele, relatiile de afaceri cat si de casatorie devin foarte importante pentru urmatoarele luni putand cunoaste unele transformari .

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR ( 20 ianuarie-18 februarie )

Luna Noua in Rac in casa VI -in aceasta perioada toate activitatile neterminate sau rezolvate superficial vor reveni exercitand o presiune accentuata ducand asfel la slabirea sanatatii. Este un moment in care este energizat si luminat tot ce tine de locul de munca, rutina, colegi, sanatate .Opozitia dintre Luna Noua in Rac si Pluto retrograd in Capricorn activeaza axa responsabilitatilor prin excelenta dar si a incercarilor si dificultatilor in viata putand genera dezamagire, incapacitate de a actiona sau da a oferi consolare sau ajutor cuiva, problemele puse in evidenta de acest aspect provocator au o radacina puternica in fuga de obligatii sau in dezamagirea adusa cuiva , in acceptarea propriei singuratati , toate acestea necesita transformare dar adesea aceasta transformare este insotita si de suferinta Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 20 ianuarie ( plus patru zile ) , aspectul de 150 de grade dintre Luna Noua si Soarele natal poate aduce castiguri si pierderi alternative, noroc si ghinion, succes in functiile subalterne, necazuri cauzate de femei dar si favoruri din partea sefilor. Locul de munca , modul de alimentatie , asistenta medicala , rutinele zilnice , asumarea responsabilitatilor pot cunoate unele transformari in urmatoarele luni.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI ( 19 februarie -20 martie)

Luna Noua in Rac in casa V-este o perioada de crestere a potentialului creator, favorizeaza arta dar si o amplificare a vietii sentimentale ; posibila o noua relatie sentimentala , o iubire noua va bate la “usa’ important este sa iesiti in intampinarea ei. Opozitia dintre Luna Noua in Rac si Pluto retrograd in Capricorn activeaza axa dragostei si a prieteniei, a creativitatii, a placerii si a idealului putand genera destule probleme in aceste domenii de viata , pot aparea probleme in folosirea creativitatii personale, in relatia cu un iubit cu o iubita, in relatia cu copii, probleme generate de copii, de o noua sarcina , pentru cei nascuti in apropierea zilei de 19 februarie ( plus patru zile ) aspectul de trigon dintre Luna Noua si Soarele natal poate prevesti o buna intelegere cu partenerul de viata,cu rudele sau cei apropiati, rezultate fericite, popularitate in anturaj, consideratie din partea superiorilor, favoruri si avansari. Sansa la jocurile de noroc , speculatii fructuoase. Proiectele de creatie care necesita mai multa implicare si mai multa munca,domeniul iubirii, experientele asociate cu copii pot cunoaste unele transformari in urmatoarele luni.

Adriana Tudosa

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.