HOROSCOP 2017-SCORPION

SCORPION / ASCENDENTUL IN SCORPION – ANUL  2017
TRANZITE MAJORE

In anul 2017, Saturn in tranzit prin Sagetator va testeaza in domeniul banilor, Uranus aduce schimbari imprevizibile, revolutionare, socante la locul de munca si sanatate, Neptun va poate crea destule iluzii in iubire si relatia cu copii, Pluto continua sa fie judecatorul si transformatorul profund al mediului apropiat, frati, surori, rude, Jupiter poate fi ingerul vostru pazitor.

Dar anul 2017 incepe cu un pas inainte, doi pasi inapoi iar acest mers incetinit cu probleme, neintelegeri, ciudatenii, este datorat lui Mercur retrograd in semnul Capricorn. Tot ce tine de frati, rude, calatorii scurte, comert, comunicare, acorduri, bani, valori in general, pot cunoaste intarzieri, blocaje dar si re-evaluari. Puteti reanaliza vechile dispute cu un frate, cu o sora, cu un vecin, este posibil sa pierdeti anumite scrisori, documente, puteti fi destul de neclari in modul de folosire a unor cuvinte, puteti da unele mesaje confuze celor apropiati, puteti primi mesaje neclare, puteti sa intelegi gresit anumite cuvinte, deci mare atentie. Este un timp in care atentia la documente, cuvinte, drumuri, cumparaturi, acorduri, trebuie sa fie destul de mare deoarece puteti pierde lucruri, documente, puteti sa va pacaliti la cumparaturi, puteti sa aveti unele greutati cu masina. Modul de gandire, sistemul nervos sunt sub influenta acestei energii puternice ,”cuvintele “ va pot deveni prieteni sau dusmani. Aceasta perioada da viata povestii mitologice a Penelopei in asteptarea lui Ulise,” tot ceea ce lucra in timpul zilei, era desfacut in timpul noptii”. Deci, nu fortati nota pana pe 8 ianuarie.

Pana in octombrie 2017, Jupiter in Balanta activeaza o casa karmica ce vorbeste  despre incercari, secrete, dusmani ascunsi,  recompenselor trecutului, ghizi spirituali, ajutor divin. Este o energie ce poate lucra pentru voi ca un prieten ce va scoate din necazuri, atenuand consecintele unor  dificultati si oferind in acelasi timp o implinire de prestigiu. Jupiter in aceasta casa va face puternici asupra dusmanilor. Veti fi inclinati de a da prea mult prietenilor, cunoscutilor, strainilor si apoi sa fiti raniti de ingratitudinea si egoismul ce-l veti primi in schimb, acest lucru poate provoca o balansare in cealalta extrema refuzand sa ajutati pe altii, acceptand un anumit fel de izolare. Sunt amplificate activitatile de natura intelectuala, prin acestea puteti  dobandi o anumita realizare in viata voastra. Aceasta energie va ofera protectie spirituala, va poate ajuta sa dati deoparte tendintele autodistructive, temerile profunde, vinovatiile. Puteti fi atrasi de  studiul metafizicii, spiritualitatii, interpretarea viselor, astrologie. Puteti intra intr-o poveste de dragoste secreta in timpul acestui an. In general, Jupiter se va comporta ca un prieten secret, ghid spiritual, care va ajuta atunci cand aveti nevoie.  Mare atentie totusi, Jupiter este un “  as in maneca “ pentru voi in acest an solar dar poate demasca si situatile abuzive. Corectitudinea este cerinta lui Jupiter iar rasplata va fi pe masura.
In perioada 6 februarie-9 iunie 2017, Jupiter va avea o miscare aparent retrograda in Balanta, aceasta energie va pune un accent deosebit pe “re-evaluarea “ unor probleme ce tin de trecut, munca in folosul celor multi, secrete, dusmanii.

FAMILIE, RELATII  SI IUBIRE

Si in anul 2017, iubirea are pentru voi un iz neptunian, spun asta, deoarece semnul pestilor este asociat in harta voastra solara cu casa iubirii, romantism, creativitate personala, copii.
Neptun in Pesti poate sa va faca sa fiti mai creativi, imaginativi,  inspirati, simtandu-va parca obligati sa va exprimati mai dramatic. Viata romantica, iubirile pot implica multa fantezie iar din cauza nevoii voastre de ” teatru “ puteti adesea sa vedeti lucrurile, iubirea, iubitul, iubita, doar asa cum vreti voi sa le vedeti ( cam in ceata de multe ori, intr-un mod destul de ireal ). Perceptiile voastre romantice nu pot fi prea clare, puteti atrage persoane neobisnuite, secretoase, misterioase in viata voastra de iubire, puteti fi atrasi de iubiti, iubite pe care cumva vreti sa-i salvati, deci mare atentie in ce intrati si cum vedeti iubirea. Incercati sa intelegeti ca nu sunteti pe o scena ci in lumea reala. Relatiile intime pe care le puteti forma in urmatoarea perioada pot fi in mod frecvent idealiste. Atentie totusi la speculatii, puteti sa va pacaliti intr-un mod destul de amar.

Pluto, ghidul vostru planetar sustine domeniul mintii practice, rude, frati, surori, comunicare, calatorii scurte, cuvinte magice.
Este o perioada in care relatia cu fratii, surorile, vecinii, sunt supuse unor mari transformari, de fapt se cere o noua abordare a modului de comunicare cu cei apropiati voua, cu cei din mediul apropiat in care traiti. Pluto in aceasta casa va poate ajuta in descoperirea unui anumit talent de scriitor sau castiguri financiare prin folosirea acestui talent, prin comunicare.

In perioada  4 martie -15 aprilie 2017, Venus va avea o miscare aparent retrograda in semnele Berbec/Pesti cu o influenta deosebita asupra relatiilor voastre, iubit/iubita, copii, speculatii, loc de munca, sanatate.
Relatiile existente pot cunoaste inhibitii de tot felul, sentimentele, emotiile se pot manifesta ciudat, agresiv, misterios, secretos. Venus retrograd va poate ajuta sa reparati anumiti pasi gresiti din trecutul vostru. O relatie inceputa in urma cu 8 ani  in perioada lui Venus retrograd in Berbec/Pesti –o relatie predestinata, poate cunoaste incercari, acuma este momentul in care relatia este “chemata “ sa-si  defineasca adevarata valoare.

In perioada 7 noiembrie-1 decembrie, Venus va tranzita semnul vostru si toata atentia se indreapta catre voi, este amplificata bucuria de a trai, veselia, farmecul, spontaneitatea, viata amoroasa, gasirea unor solutii avantajoase pe cale amiabila, este posibila o noua iubire, o amplificare a unei iubiri mai vechi. Aveti de partea voastra o energie ce va induce magnetism , puteti straluci, puteti obtine mai usor anumite beneficii personale.

Din 9 decembrie 2017, Marte tranziteaza semnul vostru si sunteti ajutati sa dati viata dorintelor voastre, deveniti mai energici si dornici sa va puneti planurile in practica. Evitati totusi sa fiti asemeni unui buldozer care trece peste tot si toate. Viata romantica se poate intensifica. Dar trebuie sa fiti extrem de atenti in perioada 10 martie -21 aprilie  2017 cand Marte va tranziteaza casa relatiilor. “ Care pe care” poate aduce destule necazuri, deci nu actionati agresiv. Puteti simti din plin influenta acestei energii -prin nerabdare si enervare din orice, conflicte cu semenii, lupte ale carei consecinte pot scapa de sub control si ar putea provoca o prabusire a intereselor personale.

CARIERA SI BANI  

In domeniul muncii, proiecte profesionale, relatia cu sefii, sanatate, Uranus in Berbec va face revolutionari, inovatori, nerabdatori, excentrici. Aceasta energie va indeamna catre independenta in munca si in modul de abordare a unui loc de munca, va puteti revolta destul de usor la orice piedica pusa in calea independentei voastre, puteti usor ajunge la certuri cu sefii, colegii, deci mare atentie. In domeniul sanatatii, nervii va pot cauza mari probleme, incercati sa fiti mai linistiti, asa va puteti proteja cel mai bine sanatatea. Uranus in tranzit prin acest domeniu din viata voastra aduce noutati, neasteptat, imprevizibil in domeniul muncii, aceasta energie proaspata poate sa va aduca schimbarea locului de munca sau un loc de munca in care sa va puneti in evidenta individualitatea voastra. Este o energie ce permite mai multa independenta in munca pe care o faceti, puteti gasi un loc de munca original si in afara normelor, puteti pierde peste noapte un loc de munca, in special, pentru scorpionii nascuti dupa 12 noiembrie.

Pana pe 20 decembrie 2017, Saturn ramane in Sagetator iar pentru voi, aceasta energie va vorbeste intr-un limbaj clar despre banii pe care ii obtineti din munca voastra, din folosirea talentelor voastre.
Este o perioada in care Saturn va cere sa invatati “valoarea “ banilor si ce este intr-adevar valoros pentru voi, trebuie sa stiti ca aceasta energie poate aduce destule restrictii si pierderi cand veti tinde sa credeti ca banii ii puteti obtine usor si fara eforturi.
Saturn este in esenta o planeta a justitiei, a dreptatii, va spune ca a venit timpul sa invatati ca fiecare valoare ( fie ea materiala, nativa) trebuie respectata si obtinuta prin munca, rabdare, efort, prudenta. Daca va veti ridica la asteptarile lui Saturn, veti fi recompensati mai mult decat ganditi. Un stil de viata imoral, neglijarea obligatiilor, responsabilitatilor, invita mania lui Saturn in viata voastra, in finantele voastre. Saturn este un bun planificator si organizator, calitati care, aplicate in finante, pot aduce o crestere a veniturilor si o consolidare a averii personale.

Eclipsele sunt procese dinamice care de multe ori coincid cu schimbari importante  in viata voastra. Eclipsele stiu atat de bine sa corecteze traiectoria destinului vostru, pot face sa intelegeti anumite lucruri, va pot rasplati dar si pedepsi.

Prima Eclipsa de Soare din anul 2017 este pe data de 26 februarie. Este o Eclipsa inelara de Soare in Pesti asociata cu Nodul Sud Lunar in Pesti, cu puternice influente asupra celor nascuti in jurul datei de 26 octombrie. O Eclipsa de Soare asociata cu Nodul Sud lunar, poate aduce un fel de criza in domeniul de viata energizat in  scopul de a elimina lucrurile, oamenii care nu  mai sunt de folos pentru viitor, restabilind astfel un echilibru sanatos necesar evolutiei. Aceasta Eclipsa combinata cu Nodul Sud in Pesti poate arata o rasplata a eforturilor din trecut in domeniul iubirii, copii, creativitate personala, speculatii, faima,  sau daca v-ati urmarit doar obiectivele voatre in detrimentul celuilalt, puteti simti o limitare a sanselor in urmatoarea perioada. Este ca o spovedanie astrala in care sunteti rasplatiti pentru faptele bune si restrictionati pentru faptele rele.

Urmatoarea Eclipsa de Soare de Soare din 2017 este pe data de 21 august. Este o Eclipsa totala de Soare in Leu gradul  28:53 asociata cu Nodul Nord Lunar in Leu, ce aduce oportunitati imense pentru viitor. Aceasta Eclipsa totala face parte dintr-o piramida de foc, o configuratie extrem de benefica ce confera ambitie, forta interioara, vitalitate, este o sursa de inspiratie. Energia acestei eclipse pune un accent deosebit pe cariera, viata sociala, functii inalte, o cale noua in cariera voastra, cu influenta deosebita asupra celor nascuti in jurul datei de 21 noiembrie.

18 noiembrie  2017 vine cu o Luna Noua in Scorpion pe gradul 26:19 ( ora 13:42, ora Romaniei) favorabila unor noi inceputuri, in special pentru cei nascuti in jurul acestei date. Luna noua in semnul vostru  favorizeaza realizarile personale si individuale, este o perioada benefica initierii de actiuni noi, realiste.

Cele mai bune perioade pentru iubire apar atunci cand Venus este in semnul vostru, intre 7 noiembrie-1 decembrie,  cand Venus tranziteaza casa partenerului intre 6 iunie-5 iulie.  In perioada 26 august-20 septembrie, Venus  va tranzita casa carierei, puteti primi diverse recompense, puteti gasi iubirea la locul de munca.

Adriana Tudosa

You may also like

2 Comments

  1. Multumesc,La multi ani,noul an sa iti aduca sanatate,bucurii,iubire si multe impliniri,.Sa ai intuitia necesara de a descifra mesajele pe intelesul nostru.o calda imbratisare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.