RAC / ASCENDENTUL IN RAC – ANUL 2012

RAC  / ASCENDENTUL IN RAC – ANUL  2012

TRANZITE MAJORE

Jupiter petrece de obicei cam 12 luni intr-un semn zodiacal,  rolul acestei energii este de a aduce sansa, noroc, entuziasm, extinde tot ce atinge , este o energie expansiva inducand prosperitate si belsug in legatura cu toate conceptele lui . Poate extinde binele iar daca aspectele sunt provocatoare, poate extinde raul.
Incepem anul 2012 cu Jupiter in semnul de pamant al Taurului pe gradul 0 Taur (  abia iesit din retrogradare ,  pe 25 decembrie 2011) iar pana la mijlocul lui iunie 2012 termina de parcurs toate gradele acestui semn intrand apoi in semnul Gemenilor . Jupiter intra in miscare aparent retrograda pe gradul 16 Gemeni in data de 4 octombrie iar anul 2012 se termina cu Jupiter tot in miscare retrograda pe gradul 7 Gemeni.
Jupiter in Taur pune un accent deosebit pe securitate financiara , valori materiale , confort , avere , salarii , bunuri , este o energie ce stie atat de bine sa ne invete sa conjugam din nou verbul “eu am” . Asa cum am spus , Jupiter extinde tot ceea ce atinge , in semnul Taurului, anunta o crestere a incapatanarii, prudentei, conservatorismului dar si a nevoii de a avea bani castigati prin cultivarea valorii personale . Asa cum Taurul iubeste lucrurile fine , mancarea buna , relaxarea , Jupiter poate stimula din plin si aceste nevoi.

Pentru Raci , Jupiter parcurge casa XI , o casa a prietenilor, sperantelor , dorintelor voastre. In acest domeniu din viata voastra , Jupiter favorizeaza norocul si reusita prin intermediul prietenilor , prietenia este speranta ce genereaza protectie. Bunastarea, prosperitatea pot fi obtinute din plin prin intermediul unui grup de prieteni sau prin profesii ca manager, profesor, politician, astrolog, orice profesie ce da sansa de a conduce un grup de oameni. Indiferent de grup, Jupiter in aceasta casa va cere sa promovati cresterea si expansiunea pentru tot grupul , pentru toti cei implicati. Energia lui Jupiter in Taur  in  aspect benefic cu Soarele vostru natal poate sa va deschida cai de valorificare a propriului potential, amplifica confortul organic , reduce toxinele din corp , faciliteaza recuperarea dupa o boala , cu alte cuvinte , conditiile oferite de mediu cresc simtitor , starea de tensiune sociala scade , sunteti ajutati in rezolvarea problemelor personale , in avantaje financiare , in eliminarea unor probleme vechi care nu va dadeau pace . Este o perioada favorabila  planurilor cu bataie lunga  in domeniul afacerilor , al vietii mondene , al casatoriei , este amplificata viata sentimentala . Sperantele ,dorintele si visele voastre pot deveni realitate pana in iunie 2012.

Incepand de la mijocul lui iunie 2012, Jupiter intra in semnul Gemenilor , daca in Sagetator , Jupiter este in domiciliu, in Gemeni , aceasta energie este in exil, asta inseamna ca nu poate oferi prea multe din “ bunavointa ei “ punand accent mai mult pe calitatile jupiteriene negative chiar extinzandu-le . Este o energie ce indeamna la risc, extravaganta , superficialitate. Tot  ce tine de comunicare , naveta zilnica , nivel de cunostinte elementare , frati, veri , libertate in dragoste, flirt , minciuna , aventura sunt evidentiate de aceasta energie care va oferi sanse doar daca ne folosim inteligenta , de fapt , Jupiter in Gemeni ne va ajuta sa invatam sa conjugam foarte atent verbul “ eu gandesc” .

Pentru Raci  , Jupiter in Gemeni activeaza casa XII , o casa a incercarilor , secretelor , recompenselor trecutului . Este o energie ce poate lucra pentru voi  ca un prieten ce va scoate din necazuri , atenuand consecintele unor  dificultati si oferind in acelasi timp o implinire de prestigiu. Jupiter in aceasta casa va face puternici asupra dusmanilor. Veti fi inclinati de a da prea mult prietenilor, cunoscutilor, strainilor si apoi sa fiti raniti de ingratitudinea si egoismul  ce-l veti primi in schimb, acest lucru poate provoca o balansare in cealalta extrema refuzand sa ajutati pe altii, acceptand un anumit fel de izolare. Cu Jupiter in tranzit prin aceasta casa veti simti nevoia sa va retrageti, sa fiti tacuti, sa meditati, sa fiti atrasi de rugaciune, de Dumnezeu, veti descoperi ca sensul vietii, adevarul “ vietii”  nu este de gasit in evenimente externe sau realitati ci mai degraba in voi insiva. Energia lui Jupiter in casa XII lucreaza pentru voi ca o protectie puternica impotriva oricaror dificultati, este ca un talisman magic ce-l veti purta din iunie pana in decembrie 2012 . Atentie totusi ,  Jupiter in Gemeni este destul de slabit , pot aparea dificultati materiale dar si sperante nefondate de a fi ajutati .

Saturn este profesorul ,  petrece de obicei cam doi ani si jumatatre intr-un semn zodiacal, rolul acestei energii este de a crea experiente care sa ne ajute sa ne maturizam, adesea acestea sunt incomode dar cu siguranta semnificative . Saturn este stapanul timpului, karmei , ne invata despre datorie, rabdare , efort indelung, onoare . Odata lectiile invatata , Saturn stie sa dea si premii , stie sa lase un cadou semnificativ inainte de a parasi  un semn zodiacal, odata lectiile invatate , suntem recompensati. Daca nu trecem testele lui Saturn , atunci , aceasta energie poate capata un ton destul de dur , devine restrictiva , incomoda si dura . Nu este o energie prea distractiva dar cu siguranta aceasta energie ne invata sa crestem , sa actionam cu responsabilitate si maturitate , iar coronita o primeste doar cei care merita.
In anul 2012 , Saturn este in Balanta , in acest semn , energia saturniana este un pic imblanzita , chiar si in cele mai nefavorabile situatii, efectul nu este atat de dur ca in alte semne zodiacale. Saturn in acest semn este in exaltare , se simte foarte bine , lectiile lui privesc relatiile, diplomatia , colaborarea , corectitudinea, dreptatea , responsabilitatea unui parteneriat .
Saturn incepe anul 2012 pe gradul 28 Balanta , pe 7 februarie 2012 intra in miscare aparent retrograda pana pe gradul 22 Balanta in data de 26 iunie cand isi reia mersul direct , intra pe 7 octombrie in Scorpion si termina anul 2012 pe gradul 9 Scorpion.


Pentru Raci , Saturn parcurge casa IV –un domeniu al familiei , radacinilor familiei , aceasta energie este pe capul vostru inca de la inceputul anului 2010 si mai sta pana in octombrie 2012 . Saturn in tranzit prin aceasta casa astrologica , o casa guvernata  in mod natural de Luna si in opozitie  cu casa naturala a Capricornului — casa X guvernata de Saturn , poate fi considerat un tranzit critic  in care veti fi nevoiti sa “incepeti o adevarata curatenie de primavara “ in interiorul vostru “,  in atasamentele  fata de trecut care va  pot tine pe loc, este un timp in care veti fi pusi la treaba pentru a va  defini si solidifica identitatea voastra , siguranta voastra emotionala . Pozitia lui Saturn in tranzit intr-o casa astrologica –un domeniu de viata arata unde va intalniti cu cele mai mari provocari dar si cu limitari de tot felul, in cazul vostru vorbim de familie, siguranta emotionala, cariera , parinti, sanatate . Saturn aduce putere prin auto-limitare ,disciplina ,planificare . Deseori , Saturn este descris ca o planeta ale carei energii limiteaza, restrictioneaza , va duce  acolo unde va este  locul si asta nu prin alegerile voastre  ci mai degraba prin rezultatele karmice proprii . Este un adevarat profesor care stie sa va  invete rabdarea , necesitatea efortului, rezistenta , disciplina , umilinta ,concentrarea , harnicia , toate acestea invatate pot conduce la succes.
In casa familiei , Saturn va  testeaza increderea in propria persoana , rabdarea , poate crea destule probleme interne astfel incat fericirea devine o marfa rara. Este un timp al conflictelor la domiciuliu dar si la locul de munca , rudele pot deveni adevarati dusmani sau poveri , ceea ce ar putea crea destule tensiuni interioare . Circumstantele se pot dezvolta in asa fel incat pot sa va  perturbe interesele voastre  provocand o schimbare in comportamentul vostru , pedepsele si amenzile lui Saturn au o legatura directa cu lucrurile pe care le-ati  neglijat in trecut . Un aspect important al acestui tranzit se refera la faptul ca puteti experimenta  in acest an  efectele directe ale karmei generate de eforturile voastre  creatoare , de relatiile de cuplu pe care le-ai avut in trecut . Saturn in casa IV este in opozitie cu casa X-casa carierei,in acest timp, cariera voastra , imaginea publica , relatia cu sefii, cu figurile autoritate pot fi afectate sau pot fi solidificate.
Este cea mai buna perioada in care puteti pune fundamente pentru ambitiile pe termen lung  si puteti  stabili toate operatiile necesare progresului vostru in cariera personala.
Saturn in tranzit prin acest domeniu de viata , marcheaza un moment considerabil de “ imbogatire interioara”, este un tranzit ce va pune un accent deosebit pe cresterea puterii voastre personale. Toate limitarile impuse de familia voastra  le veti simti mai acut in aceasta perioada , puteti deveni  constienti de cat de bune sau rele sunt aceste limitari impuse,  reorganizarea sufletului vostru intruchipeaza adevarata natura a acestui tranzit. In acest an ,Saturn  pune un accent deosebit pe restructurarea tuturor elementelor din viata voastra care va pot oferi securitate, stabilitate, putere personala , caminul , imbunatatirea conditiilor din camin sunt in prim plan . Saturn este in esenta o planeta a justitiei , a dreptatii , va spune ca a venit timpul sa fiti corecti si sinceri , sa lucrati cu sarguinta si rabdare , sa respectati persoanele in varsta , sa fiti  prudenti . Daca va veti ridica la asteptarile lui Saturn, veti fi recompensat mai mult decat ganditi . Un stil de viata imoral,  neglijarea obligatiilor, responsabilitatilor invita mania lui Saturn in viata voastra . Pentru Racii nascuti in ultimele zece zile ale semnului ( 13-23 iulie ) , Saturn in tranzit prin Balanta face un aspect provocator cu Soarele natal , aceasta energie face ca totul sa devina mult prea greu , viata devine grea , dintr-o data nu mai sunteti siguri de nimic , nici chiar de voi . Tot ce tine de autoritati , parinti, sefi se poate dovedi dificil de abordat si gestionat gasind ca acestia nu sunt receptivi la planurile si sugestiile voastre ,  aveti nevoie de  nevoie de o mare rabdare in urmatoarea perioada . Puteti fi pusi fata in fata cu conditii de munca si viata neplacute ,in situatii iritante sau pline de pericole constatand ca nu aveti deplina libertate de actiune . Este o perioada insotita de probleme in familie , sacrificii deosebite dar si probleme de sanatate . Indignarea va insoteste in aceasta perioada iar din aceasta cauza puteti lua hotarari inopportune  iar aerul de nemultumire va face sa interveniti in desfasurarea evenimentelor uitand ca trebuie sa aveti rabdare . Este important sa intelegeti ca nu este cel mai  bun moment sa actionati sis a adoptati o atitudine de calm in fata vietii.

In octombrie 2012, Saturn intra in Semnul Scorpionului , testandu-ne , invatandu-ne, provocandu-ne in domeniile intimitatii, increderii , fidelitatii , bunurilor comune , comisioane, credite , mosteniri , impozite,  afaceri, motivatii secrete. Egoismul, lacomia, iresponsabilitatea in investitii,  profitul dintr-o asa zisa afacere de iubire , secretele amoroase vor fi taxate de aceasta energie.
Pentru Raci , Saturn in Scorpion parcurge casa V –  un domeniu ce vorbeste de iubire , creativitate , copii , risc, aventura, initiative artistice sau financiare . Saturn in tranzit prin aceasta casa are un impact deosebit asupra activitatii creatoare, relatiei cu copii, povestilor romantice si sentimentale. Este un timp in care vi se da sansa sa intelegeti cum sa va folositi vitalitatea, energia emotionala si a iubirii, forta creatoare. Pot aparea diverse blocaje si temeri fata de tot ce va frustreaza din punct de vedere creator, al iubirii  sau cum daruiti iubirea. Lectia lui Saturn aici are legatura si cu consolidarea increderii in propria persoana , orice act de creatie are nevoie de un efort personal  pe masura. In aceasta perioada este posibil sa va intelegeti mai greu cu copii ,  Saturn vrea sa intelegi nevoile  reale ale acestora si  datoria personala fata de ei. Orice relatie de iubire care produce frustrare va fi rupta sau va cere o reanalizare a ei, este un timp destul de greu in relatiile de iubire. Semnificatia esentiala a energiei saturniene in viata voastra este aceea de a va ajuta sa intelegi cum sa va folositi vitalitatea voastra in fiecare domeniu de viata : de energia voastra fizica si sexuala ,de cea emotionala si a iubirii precum si alte forme ale puterii creatoare . In aceasta perioada puteti constientiza mult mai usor blocajele si temerile care intr-un anumit fel va devitalizeaza ,de aceea ar fi mult mai bine va confruntati cu acestea , sa le eliminati din viata voastra ,sa  descoperiti un sens mai profund in modul de exprimare al vostru ,sa deveniti responsabili si disciplinati . Saturn vine sa va aminteasca ca nu exista iubire fara un sentiment real al responsabilitatii ,nu exista creatii personale fara eforturi si fara programe de studiu si de lucru. Poate fi cel mai bun timp in care un hobby poate fi transformat intr-o afacere productiva.

Uranus este excentricul, noul, revolutionarul, socul, geniul. Sta intr-un semn zodiacal cam 7 ani guvernand lucrul in echipa , prietenia, electricitatea , internetul, tot ce este in afara normelor, conventionalului, traditionalului. Aduce in acelasi timp incapatanare , revolta , surprize placute sau haos neasteptat .Uranus incepe anul 2012 pe gradul 0 Berbec, intra in miscare aparent retrograda pe 14 iulie pe gradul 8 Berbec si termina anul 2012 pe gradul 4 Berbec .

Pentru Raci , Uranus in Berbec tranziteaza casa X, un domeniu ce vorbeste despre cariera , viata sociala . Aceasta energie poate aduce  schimbari neprevazute , modul in care va prezentati in societate ar putea fi contestat sau puteti fi pusi in situatii iesite  din comun , va vede lumea  in aceasta perioada .Vreti libertate , va displac restrictiile , ordinele fie ele de la un sef, de la o autoritate, de la un parinte nu pot fi ascultate de voi in aceasta perioada , puteti reactiona fara a gandi regretand mai tarziu actiunile , deciziile voastre . Prin urmare , fiti mai atenti la modificarile pe care le faceti . Pentru Racii nascuti in prima decata a semnului (21-30 iunie) , Uranus in tranzit prin Berbec face un aspect de careu cu Soarele natal, asta inseamna ca veti fi curprinsi de un exces de nerabdare , de intoleranta , de iritare fata de tot ce va constrange  sau este resimtit ca o  piedica in calea libertatii . Sunteti gata sa va asumati orice risc , perturbarile , schimbarile neasteptate de existenta , personalitate , destin , fac parte din limbajul acestei energii. Acest tranzit reprezinta o perioada in care veti culege fructele muncii creative din trecut , daca ideile au fost bune acuma culegeti realizari , daca ideile au fost nereusite , atunci situatiile din viata voastra devin de necontrolat . Este important sa deveniti constienti de dificultati , sa renuntati la orgoliu si lacomie pentru a depasi aceasta perioada.

Neptun  sta aproximativ 14 ani in fiecare semn zodiacal ( lectiile aduse de aceasta energie necesita mai mult timp pentru a fi invatate ) , iar la inceputul anului 2012, il gasim pe Neptun pe gradul 28 Varsator ca pe 4 februarie sa intre in semnul Pestilor unde va sta destul de mult . Pe 4 iunie , intra in miscare aparent retrograda pe gradul 3 Pesti  iar pe 10 noiembrie revine in mers direct si termina anul 2012 pe gradul 1 Pesti . Neptun este emotia, iubirea, spiritualitatea si magia in tot ceea ce atinge , aduce in acelasi timp iluzia, ceata , pacaleala , auto-amagirea , auto-distrugerea. Neptun ne vorbeste despre intuitie, secrete, mistere spirituale , paranormal , caritate , fortele ascunse din spatele scenei , in sens pozitiv, aceasta energie aduce compasiune, intelegere , intuitie , iubire , in sens negativ , Neptun stie atat de bine sa te ajute  sa  faci dintr-o “ cocioaba , un palat sau dintr-un broscoi un fat-frumos “ , are aceasta putere , iluziile, ceata , fac parte din aceasta energie .
Neptun in Pesti este la el acasa si oare unde este mai bine decat acasa , din acest punct de vedere , se pare ca in urmatoarea perioada vom fi aproape toti iubiti de aceasta energie care va face tot posibilul sa scoata in evidenta iubirea, compasiunea, credinta , magia din noi . Totusi , vor exista si destule momente de inselaciune, iluzie , pacaleala .

Pentru Raci , Neptun in Pesti energizeaza casa IX , o casa  a calatoriilor lungi, a studiilor inalte , colegiului , religiei , mass-media , limbi straine , strainatate , alte culturi , iubirea de departe. Neptun este foarte “ subtil”, de multe ori va puteti da seama de  ce “ coace “ aceasta energie neptuniana daca veti tine cont de intuitia voastra , de presentimentele voastre . Casa IX este in mod traditional cunoscuta sub numele de casa convingerilor religioase si filosofice , casa mintii mai  mari , a legaturii cu universul . Cu Neptun in tranzit prin acest domeniu din viata voastra este posibil sa aveti mari  realizari cand veti incerca sa acceptati  importanta rugaciunii in viata voastra , poate fi un timp de iluminare , de intalnire cu Dumnezeu si puterea lui . Experientele mistice care acompaniaza acest tranzit pot sa va schimbe in  mod semnificativ intelegerea voastra despre ceea ce sunteti , despre univers si despre scopul vostru aici  pe pamant . Pericolul poate aparea prin iluzii , prin incercarea ta de a sta ascunsi sub o ceata deasa fara a da voie credintei sa va ajute. Este o energie favorabila marilor calatorii , intelegerii spirituale si intuitive dar si instalarii in strainatate . Pentru Racii nascuti in primele cinci zile din semn , Neptun in Pesti face un aspect favorabil cu Soarele natal,  aveti de partea voastra o energie ce va ajuta  sa uitati de obiectivele egoiste , sa va angajati in activitati umanitariste , ideile devin clare si pline de intelepciune , poate aparea sansa unor castiguri financiare neasteptate , relatiile familiale se pot imbunatati , puteti indeparta obstacolele care va impiedicau sa fiti fericiti , situatiile critice se pot rezolva aproape de la sine , exista cu siguranta ceva magic in aceasta energie iar aceasta magie lucreaza pentru voi prin Neptun .

Pluto transforma si vindeca tot ceea ce atinge , are un mod inegal de a strabate semnele zodiacale , poate sta 13 ani intr-un semn zodiacal iar in alt semn poate sta si 32 de ani . Pluto este o energie indispensabila si utila, ea distruge aspectele  problematice o data pentru totdeauna, asta nu pentru ca este o energie negativa. Aceasta energie  permite reconstructia, regenerarea unor parti ale personalitatii noastre sau a unui domeniu din viata noastra cu conditia sa reusim sa canalizam aceasta energie salbatica , profunda . Incepem anul 2012 cu Pluto pe gradul 7 Capricorn , intra pe 10 aprilie in miscare aparent retrograda pe gradul 9 capricorn  , revine in miscare directa pe 19 septembrie pe gradul 6 si termina anul 2012 pe gradul 9 Capricorn . Energia lui Pluto in Capricorn se va concentra pe obiectivele si aspiratiile ce pot fi facute cu profesionalism , cu simtul datoriei, cu rabdare .

Pentru Raci  , Pluto energizeaza casa VII , un domeniu al parteneriatelor ,casniciei , partenerului . Energia plutoniana aduce de obicei o transformare majora in domeniul de viata pe care il energizeaza , in cazul vostru , Pluto in casa VII devine judecatorul relatiilor voastre . Este o energie puternic transformatoare care va pune la treaba in acest domeniul , schimbarile profunde au legatura cu casnicia , relatiile de cuplu, asociatiile . Pluto in acest domeniu de viata va sta destul  de mult , aceasta energie puternic transformatoare poate sa va aduca probleme emotionale dureroase , despartiri sau o remodelare a vietii voastre de cuplu . Pentru Racii nascuti in prima decada a semnului , Pluto in tranzit prin Capricorn face un aspect de opozitie cu Soarele natal , perioada cea mai grea a acestui an incepe in iunie cand incepe sa se formeze pe cer un aspect provocator intre Pluto si Uranus dar si cu Soarele vostru  aducand destule provocari legate de casnicie , cariera.

19 iulie 2012 vine cu o Luna Noua in Rac pe gradul 26:55 ( ora 07:25, ora Romaniei) favorabila unor noi inceputuri , in special pentru cei nascuti in jurul acestei date . Luna noua in semnul vostru  favorizeaza realizarile personale si individuale, este o perioada benefica initierii de actiuni noi,  realiste , demararea de proiecte noi ce vor aduce rezultate maxime. Atentie la ceea ce va doriti dar si la manifestarea imensei energii creatoare . Este o perioada buna, aducatoare de prietenii utile si durabile , relatii noi aducatoare de beneficii. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 19iulie, conjunctia dintre Luna Noua si Soarele natal poate amplifica neintelegerile, nefericirea conjugala, despartirile, probleme cu sanatatea, pericole in calatorii , stare generala febrila.

28 decembrie  2012  vine cu o Luna Plina in Rac  gradul 7:05 ( ora 12:20, ora Romaniei ) , este o perioada buna in care puteti culege roadele muncii voastre cu puternice accente asupra celor nascuti in jurul datei de 28 iunie  .  Aceasta Luna Plina activeaza axa relationala eu-tu , poate fi o perioada de  puternice conflicte interioare , zbucium sufletesc , dezechilibru comportamental  fata de celalalt sex , inconstanta , lipsa de claritate , este necesar sa incercati sa gasiti un echilibru in raport cu celalalt, cu ceilalti , cel ce va sti sa faca acest lucru prin exprimarea clara si concisa a gandurilor, prin respectarea partenerului, prin intelegerea ca un partener nu este un simplu “ obiect “ ce poate fi manipulat cum doreste celalalt nu va simti prea mult influenta acestei luni pline , cine va continua sa creada ca un parteneriat este format doar dintr-un singur partener in timp ce celalat este doar o simpla prezenta ce poate fi modelata cum vrea celalalt va fi pus in situatia unei alegeri , ori isi modifica comportamentul ori pleaca , este un timp al intrebarilor, raspunsurilor  si deciziilor in orice fel de parteneriat fie ca vorbim de casnicie, de afaceri.

Eclipsele sunt procese dinamice care de multe ori coincid cu  schimbari importante  in viata voastra . Eclipsele maturizeaza prin bine sau rau, prin inceputuri sau sfarsituri,   stiu  atat de bine sa corecteze traiectoria destinului vostru , pot face sa intelegeti anumite lucruri, va  pot rasplati dar si pedepsi.
La nivel personal,  o Eclipsa de Soare poate avea un impact imens asupra vietii voastre cand face un aspect strans cu una din planetele voastre natale , sugereaza ca destinul lucreaza in favoarea voastra , creaza o noua directie , este timpul pentru ceva nou , cu cat va opuneti  mai mult acestei noi directii cu atat puteti sa va faceti viata mai grea , pot aparea inclusiv probleme de sanatate .

Prima Eclipsa de Soare din anul 2012 este pe data de 21 mai, ora 2:45 , este o Eclipsa partiala de Soare  in Gemeni asociata cu Nodul Sud Lunar in Gemeni , cu puternice influente asupra celor nascuti in jurul datei de 21 iunie . O Eclipsa de Soare asociata cu Nodul Sud lunar , poate aduce un fel de criza in domeniul de viata energizat in  scopul de a elimina lucrurile , oamenii care nu  mai sunt de folos pentru viitor , restabilind astfel un echilibru sanatos necesar evolutiei . Eclipsa  de Soare in casa XII  poate energiza restrictii de tot felul, urmeaza un timp in care puteti decide sa traiti mai izolat, atentia voastra se poate concentra pe desfasurarea unui proiect deosebit , pentru finalizarea acestuia avand nevoie de singuratate. Aceasta eclipsa poate reprezenta o oportunitate de a descoperi in voi toate raspunsurile de care aveti nevoie , veti simti o nevoie imensa de a-i ajuta pe altii, sa deveniti parte dintr-o cauza sau un scop mai inalt. Aceasta eclipsa pune un accent deosebit pe dezvoltarea spirituala.
Urmatoarea Eclipsa de Soare din 2012 este pe 14 noiembrie , este o Eclipsa totala de Soare in Scorpion gradul  21:56 asociata cu Nodul  Nord Lunar in Scorpion , este o eclipsa ce poate aduce oportunitati imense pentru viitor deoarece ni se pune la dispozitie un imens rezervor de energii. Nodul Nord este viitorul, are  un “ ton pozitiv”  fiind asemanator lui Jupiter , reprezinta o cale in care lectiile de viata intalnite dar si metodele puse la dispozitie ne pot ajuta sa crestem, sa evoluam, sa traim in armonie . Pentru Raci ,  aceasta Eclipsa  de Soare energizeaza activitatile legate de felul cum sunt folosite talentele creative, putem vorbi de un test al exprimarii de sine, al exprimarii emotionale si al exprimarii creative. Poate fi un timp care va poate aduce o iubire, un copil, putem vorbi de experiente ce activeaza emotiile , actiunile riscante, dorinta de aventura , dorinta de a risca in promovarea initiativelor creative sau financiare. Este un timp in care flerul si imaginatia va pot conduce la rezultate foarte bune. Pentru cei nascuti in jurul datei de 14 iulie , aspectul de trigon dintre Eclipsa de Soare si Soarele natal anunta posibilitati imense, popularitate in anturaj, consideratie din partea superiorilor, favoruri si avansari, sansa la jocurile de noroc, speculatii fructuoase.

In mare , cam asa este organizata orchestra astrala in anul 2012  pentru voi dragi Raci , pe parcursul anului voi continua sa scriu despre evenimentele astrale  majore  si despre influenta acestora in viata voastra .

Adriana Tudosa

You may also like

1 Comment

  1. moartea poate fi o usurare dupa tot ceea ce ni s-a intimplat sau urmeaza sa se intimple.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.