LEU / ASCENDENTUL IN LEU-ASTROLOGIE ANUL 2024

La Multi Ani!

Anul 2024 aduce noutati prin Jupiter in Gemeni ce lucreaza pentru voi prin prieteni, grupuri si activitati de grup, idei inedite.Pana in mai 2024, Jupiter in Taur este generos cu voi in domeniul carierei. Saturn in Pesti vine cu regulile lui rigide in domeniul afacerilor, finante comune cu partenerul de viata, contracte semnate. Uranus iin Taur aduce schimbari imprevizibile si un aer de libertate in cariera voastra. Neptun in Pesti continua cu iluziile dar si cu magia lui in afaceri, bani prin fel de fel de parteneriate. Pluto in Varsator aduce o energie de transformare incredibila in domeniul relatiilor voastre, casnicie, partener de viata, asociat, rival, concurent. Acest proces de transformare a voastra prin partenerii vostri are un parcurs pe termen lung de 20 de ani, pana in anul 2044.

Anul 2024 incepe cu un pas inainte, doi pasi inapoi iar acest mers incetinit cu probleme, neintelegeri, ciudatenii, este datorat lui Mercur retrograd in semnul Capricorn/Sagetator si care a inceput in decembrie 2023. Tot ce tine de munca, proiecte de munca, colegi, rutine zilnice, iubire, copii, creativitate personala, placeri, pot cunoaste intarzieri, blocaje dar si re-evaluari. Pot aparea unele probleme din trecut ce trebuiesc reexaminate, catalogate, etichetate. Mercur retrograd va cere sa invatati sa fiti mai flexibili, sa renuntati la critica si mandria excesiva care va scade imunitatea dar aduce si probleme cu cei din jur. Perioadele de retrogradare nu sunt  menite sa fie infricosatoare sau intimidante, ci mai degraba, sunt aici pentru a va redirectiona catre o cale mai buna. Noroc! Vestea buna este ca lucrurile incep sa se aseze in bine incepand cu 2 ianuarie 2024 cand Mercur iese din aceasta adormire cosmica si va fi si mai bine dupa ce Mercur iese din perioada umbrei sale post retrograde in jurul datei de 20 ianuarie 2024. 

CARIERA SI MUNCA 2024

Venus, o planeta in miscare rapida, este planeta carierei voastre. Ea este micul benefic oriunde apare. In fiecare an, Venus va trece prin toate semnele si casele din horoscopul vostru solar. Astfel, oportunitatile in cariera se pot intampla in multe feluri si prin multi oameni – depinde totul de locul unde este Venus si de aspectele pe care le primeste.

In perioada 29 aprilie-23 mai, Venus in Taur tranziteaza casa carierei, asta inseamna ca aveti de partea voastra o energie benefica ce se poate materializa prin fel de fel de oportunitati in cariera voastra, bonusuri, recompense. Sunt posibilesi  oportunitati romantice sau pur si simplu mai multe sanse de a socializa si de a crea relatii.

Din 9 iunie si pana pe 20 iulie,  Marte in Taur va tine de mana in domeniul carierei. Acuma, aveti suficienta energie pentru indeplinirea ambitiilor profesionale, pentru fel de fel de intalniri sociale, va vede lumea mult mai bine acuma. Incercati sa nu-i provocati pe ceilalti, incercati sa va aveti “bine” cu autoritatile.

Uranus continua si in anul 2024 sa tranziteze si revolutioneze semnul de pamant al Taurului iar voi ar trebui sa va asteptati la neasteptat si inedit in  tot ce tine de cariera. Viata profesionala si cariera pot cunoaste schimbari neprevazute sau puteti fi pusi in situatii iesite din comun. Asteptati-va la schimbari nu numai in cariera ci si in comunitate, reputatie, prestigiu. Sefii, unul din parinti, autoritatile, vor actiona imprevizibil; fiti prudenti, nu credeti ca puteti controla reactiile lor. Puteti invata noi metode pentru a va atinge obiectivele profesionale si puteti experimenta schimbari bruste in statutul vostru profesional. De asemenea, este posibil sa simtiti o dorinta puternica de a va elibera de restrictii si chiar va puteti schimba domeniul de activitate. Actiunea inovatoare a lui Uranus va stimuleaza creativitatea, va stimuleaza inventivitatea si va schimba directia in mod considerabil. Aceste evolutii neasteptate va pot duce in directii  pe care nu le-ati visat niciodata ca le veti urmari sau pe care le-ati visat, dar nu credeati ca le veti atinge. Tranzitul uranian in cariera poate fi nelinistitor pentru cei care nu se adapteaza cu usurinta la schimbare. Situatiile pot implica conditii de munca neobisnuite, sefi si colegi de munca neobisnuiti sau chiar excentrici, concedieri sau inchideri de companii sau chiar mutari in alte zone geografice din cauza unui loc de munca.

Pana pe 26 mai 2024, Jupiter in Taur ramane un oaspete maret in casa carierei voastre si va ajuta sa straluciti. Ambitiile, cariera, obiectivele de afaceri si reputatia voastra cresc si se dezvolta. Talentele si abilitatile voastre sunt recunoscute. O mare parte din munca grea pe care ati depus-o incepe sa culeaga recompense, sau cel putin sa fie recunoscuta. Sunteti in lumina reflectoarelor intr-un fel acuma. Avansarea in atingerea unui obiectiv important poate avea loc in acest moment al vietii voastre. Pot exista imbunatatiri semnificative ale reputatiei sau imaginii voastre profesionale.
Desi aceasta perioada poate promite multe, ar trebui sa va alegeti proiectele cu grija.
Conjunctia lui Jupiter in Taur cu Uranus in Taur din 20 aprilie 2024 este remarcabila pentru toata lumea. La fiecare paisprezece ani, Jupiter il ajunge din urma pe Uranus si formeaza o conjunctie..
Taurul este asociat cu posesiunile materiale si stabilitatea financiara. Ca rezultat, conjunctia Jupiter-Uranus în Taur va aduce evolutii in finante, investitii, bogatie materiala. Asteptati-va la surprize. Este o perioada in care ideile si  stilurile de viata neconventionale vor castiga avant, iar voi puteti  cauta mai multa libertate si independenta in cariera voatra

Luna noua in semnul Taur se intampla pe 8 mai 2024; urmariti oportunitati profesionale in acest moment. Este posibil sa apara ceva care sa va ia prin surprindere.

Pe 23 mai 2024, Venus, sefa carierei voastre isi uneste fortele cu Jupiter în Taur, sporind oportunitatile si abundenta in cariera, comunicare, afaceri, iubire. Marcati aceasta data in calendarele voastre, deoarece aceasta va fi una din datele de bun augur ale anului 2024.

FINANTE 2024

Mercur este planeta voastra financiara si este o planeta care se misca rapid si, adesea, miscarea este neregulata. Uneori se misca foarte repede, uneori merge incet, uneori merge inapoi. Calitatile de flexibilitate si variabilitate sunt atribuite lui Mercur iar veniturile voastre financiare ar trebui sa incorporeze acest tip de flexibilitate. Mercur va mai merge retrograd de trei ori in anul 2024, deci va incetini, se va misca incet, ca si cum ar adormi.
Aceste momente pot fi  pentru voi destul de nefavorabile finaciar daca fortati lucrurile, daca nu sunteti atenti la cumparaturi, daca nu incetiniti ritmul. Acestea sunt perioade mari pentru cercetare si studiu, dar nu atat de bune pentru a face achizitii importante sau miscari financiare. Evitati cheltuielile impulsive in perioadele: 1-25 aprilie, Mercur retrograd in Berbec; 5–28 august, Mercur retrograd in Fecioara si Leu ; 25 noiembrie–15 decembrie, Mercur retrograd in Sagetator.

Saturn este planeta muncii si sanatatii voastre dar si planeta relatiilor voastre si  tot anul 2024 ramane in semnul Pesti si va tranziteaza zona afacerilor, resurse comune, banii partenerului si asociatului.
S-ar putea sa existe un fel de teste in intimitatea voastra, finantele partajate sau banii si proprietatile care provin dintr-o alta sursa decat cea personala. Ca si cum universul ar verifica daca bazele acestora sunt solide. Lucrurile construite pe fundatii slabe pot crapa foarte bine sub presiunea acestor teste. Cele care sunt potrivite si bune vor rezista si se vor dezvolta in continuare.
Gestionarea corecta a resurselor comune si a finantelor si cum sa va feriti de problemele financiare, se pare ca va fi principalul vostru obiectiv cu Saturn in Pesti. Este un moment puternic pentru gestionarea atenta a chestiunilor financiare. Asigurati-va ca faceti totul in spiritul si litera legii.

In anul 2024, banii au si o nuanta neptuniana pentru voi. Casa banilor care vin prin acorduri semnate este in Pesti iar cu Neptun aici, trebuie sa fiti destul de atenti in ce contracte va bagati, sa nu va bazati prea mult pe ceilalti. Aceasta energie va poate da o perceptie extrasenzoriala puternica dar si o dorinta idealista de a-i ajuta pe altii. Partenerul de viata poate cunoaste anumite probleme cu locul de munca iar din aceasta cauza puteti vedea ca el este cel care va creaza probleme financiare.

In perioada 5-29 august, Venus in Fecioara va tranziteaza domeniul financiar. Cum Venus este denumita si micul benefic financiar, lucrurile bune va pot veni in cale sub forma de bonusuri si alte binecuvantari. S-ar putea sa descoperiti ca oamenii sunt mai generosi, mai caritabili si mai dispusi sa faca sacrificii in numele vostru sau sa va faca favoruri .

RELATII, FAMILIE, PRIETENI 2024

Pe masura ce transformatorul cosmic Pluto se instaleaza in a 7-a casa a relatiilor voastre din 21 ianuarie pana la 2 septembrie, transformarea si regenerarea modelului vostru relational devine o cerinta de care nu mai puteti fugi. Conexiunile relationale sunt complexe si uneori complicate, dar detin si potentialul pentru experiente bogate de transformare profunda a voastra. Pot avea loc revolutii majore in modul in care abordati relatiile! Puteti forma parteneriate profunde si intense. Pluto este planeta familiei si caminului vostru iar pozitia sa in casa a 7-a arata ca pentru voi armonia in casa este direct legata de armonia in relatiile voastre. Cum Pluto in Varsator va face un aspect provocator cu Soarele vostru natal, va aduce in lumina problemele si secretele vietii de familie, copilarie, siguranta domestica. Pot exista dificultati in relatii, familie si  lupte pentru putere. Aveti grija sa nu va impuneti vointa altora si evitati sa va amestecati in treburile lor. O abordare agresiva acum nu este cea mai buna cale. Tratati-i pe ceilalti asa cum ati vrea voi sa fiti tratati, cu manusi de catifea. Starea de spirit trebuie pastrata pozitiva si constructiva. Poate ca orice tipare nesanatoase ar trebui ajustate in ultimele momente ale lui Pluto in sectorulul muncii si sanatatii voastre  de la 2 septembrie pana la 19 noiembrie. Dupa aceea, Pluto, care face schimbari, se intoarce in a 7-a casa a voastra a relatiilor pentru o perioada de 20 de ani, pana in 2044.
Date cheie: 21 ianuarie, 2 septembrie, 19 noiembrie

Din 26 mai 2024, Jupiter, marele jucator galactic, incepe sa tranziteze semnul Gemeni  si casa a unsprezecea a voastra, impingandu-va pe un teren mai inovator cand vine vorba de prieteni, grupuri sociale, binefacatori, echipe, cluburi, asociatii profesionale, activitati de grup, venituri suplimentare, sperantele voastre. Favorizeaza norocul si reusita prin intermediul prietenilor, proiecte de grup, asociatii profesionale, cluburi, scopuri elevate, politica, astrologie,
Pe masura ce planeta norocului Jupiter se aliniaza cu profundul Pluto pe 3 iunie 2024, exista posibilitatea sa schimbati ceva fundamental in proiectele de grup, in sperantele voastre, in relatiile voastre, in familia voastra. Problemele pot fi rezolvate si imbunatatite, chiar si cele care par sa nu mai aiba nici o solutie. Atunci cand Jupiter intra in conflict cu Saturn in Pesti pe 20 august si 24 decembrie, pot fi unele blocaje in afaceri, resurse comune, munca, sanatate, prieteni. Totusi, acesta este si un moment in care puteti invata  lectii valoroase despre responsabilitate, perseverenta si credinta.
Date cheie: 26 mai, 3 iunie, 20 august, 24 decembrie

Perioada voastra de putere si auto-imbunatatire

Luna Plina in Leu din 25 ianuarie 2024 va indeamna sa va uitati profund si sincer la voi si sa faceti niste schimbari necesare.

8 aprilie 2024(ora 21:21) vine cu o Eclipsa totala de Soare pe gradul 19:24 Berbec cu o influenta deosebita asupra Leilor nascuti in intervalul 5-11 august. Aduce oportunitati imense pentru viitor. Aceasta eclipsa activeaza tot ce inseamna invatamant superior, expansiune culturala, calatorii necesare descoperirii si dezvoltarii intelepciunii. Descoperirea rolului spiritualitatii in viata de zi cu zi poate fi un obiectiv cheie pentru unii. A venit timpul sa deveniti constienti de rugaciune, pace, meditatie, de Dumnezeu.

Cand Soarele se afla in Leu ( 22 iulie- 22 august), este perioada din an care deschide un nou ciclu personal, sunteti in pozitia de a-i impresiona pe ceilalti si de a va afirma influenta personala dincolo de limitele normale, punand in prim plan problemele legate de identitatea personala, aspectul vostru, auto-exprimarea.

4 august 2024 vine cu o Luna Noua in Leu, este noul vostru an astrologic, este timpul vostru de putere care stabileste oportunitati de dezvoltare. Este o Luna Noua foarte pozitiva( sustinuta de Jupiter in Gemeni si Marte tot in Gemeni), multi dintre voi veti avea o perspectiva spirituala profunda asupra schimbarilor pe care trebuie sa le initiati. Odata pe an sunteti binecuvantati de o Luna Noua in semnul vostru iar roadele semintelor noi plantate acuma se vor vedea in februarie 2025 cand va fi Luna Plina in Leu.

In perioada 2-25 iulie 2024, Mercur in Leu va tine de mana si este un moment deosebit de fructuos pentru orice demers care necesita abordarea cuvintelor, ideilor, faptelor si cifrelor.

In perioada 11 iulie-5 august, Venus va tranzita semnul vostru si toata  atentia se indreapta catre voi. Este posibila o noua iubire, o amplificare a unei iubiri mai vechi. Aveti de partea voastra o energie ce va induce magnetism, puteti straluci, puteti obtine mai usor anumite beneficii personale.

In perioada 7 decembrie 2024- 23 februarie 2025, Marte va fi in miscare aparent retrograda in semnele Leu / Rac. Cu Marte retrograd care incepe chiar in semnul vostru,  pot aparea necazuri legate de modul in care va folositi energia, deveniti irascibili, nerabdatori ceea ce poate sa va puna in fel de fel de situatii dificile. . Eforturile voastre trebuie sa fie indreptate catre stapanirea agresivitatii, a excesului de energie, a  mandriei. Sunteti cei care pot incepe din senin un “razboi” deci mare atentie la agresivitatea si furia voastra. Puteti descoperi  anumite secrete legate de cei din jur,  sunteti ajutati sa renuntati la anumite vicii.

Sa aveti un an 2024 binecuvantat!

Adriana Tudosa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.