BALANTA /ASCENDENTUL IN BALANTA-ASTROLOGIE ANUL 2024

La Multi Ani!

Anul 2024 aduce noutati prin Jupiter in Gemeni ce va sustine in domeniul studiilor mari, strainatate, munca in strainatate, calatorii, credinta. Pana in mai 2024, Jupiter in Taur este generos cu voi in domeniul afacerilor, finantele partenerului de viata, mosteniri. Saturn in Pesti vine cu regulile lui rigide in domeniul muncii si sanatatii. Uranus aduce schimbari imprevizibile si un aer de libertate in contractele voastre, finante. Neptun continua sa fie regizorul muncii voastre. Pluto in Varsator aduce o energie de transformare incredibila in domeniul iubirii, creativitate, copii, hobby-uri. Acest proces de transformare a voastra are un parcurs pe termen lung de 20 de ani, pana in anul 2044.

Anul 2024 incepe cu un pas inainte, doi pasi inapoi iar acest mers incetinit cu probleme, neintelegeri, ciudatenii, este datorat lui Mercur retrograd in semnul Capricorn/Sagetator si care a inceput in decembrie 2023. Tot ce tine de familie, casa, parinti, afaceri in familie, frati, rude, calatorii scurte, comert, comunicare, acorduri, pot cunoaste intarzieri, blocaje dar si re-evaluari. Perioadele de retrogradare nu sunt  menite sa fie infricosatoare sau intimidante, ci mai degraba, sunt aici pentru a va redirectiona catre o cale mai buna. Noroc! Chiar daca Mercur iese din aceasta adormire cosmica pe 2 ianuarie 2024, lucrurile incep sa se aseze in bine pe masura ce Mercur iese din perioada umbrei sale retrograde in jurul datei de 20 ianuarie 2024.

CARIERA SI MUNCA 2024

Planeta carierei voastre este Luna–cu  cea mai rapida miscare. In timp ce celelalte planete in miscare (Soarele, Mercur si Venus) au nevoie de un an pentru a se deplasa prin toate semnele si casele voatre astrologice, Luna o va face in fiecare luna. Astfel, exista multe tendinte de cariera pe termen scurt, in functie de locul unde este Luna si de aspectele pe care le primeste.

6 iulie 2024 ( ora 1:57) vine cu o Luna Noua in Rac cu un accent deosebit pe cariera, viata sociala, functii inalte, o cale noua in cariera voastra, cu influenta deosebita asupra celor nascuti in jurul datei de 6 octombrie. Poate fi un bonus special in cariera voastra. Este o luna noua sustinuta de Saturn ceea ce arata oportunitati de lunga durata in cariera voastra.

In perioada 17 iunie -11 iulie, Venus tranziteaza casa carierei, asta inseamna ca aveti de partea voastra o energie benefica ce se poate materializa prin fel de fel de bonusuri, prime, recompense, puteti gasi iubirea la locul de munca. S-ar putea sa intalniti  pe cineva care sa va ajute profesional – recomandandu-va intr-o noua pozitie, prezentandu-va oameni importanti sau care va da o noua directie carierei voastre. In acest timp, Venus se aliniaza armonios cu Uranus inovator pe 8 iulie si cu Neptun idealist pe 11 iulie, asa ca, neobisnuitul, surprizele si magia vin fara mare efort in viata voastra. Puteti da peste oportunitati neasteptate in cariera, viata sociala si financiara.

Planeta actiunii Marte in Rac va viziteaza domeniul carierei din 4 septembrie si pna pe 3 noiembrie 2024. Cu Marte in Rac inspirational si inuitiv (in zona voastra publica), aveti abilitatea de a va indeplini ambitiile profesionale. S-ar putea sa incepeti sa va ganditi sa va schimbati  profesia; ati putea chiar sa doriti sa incepeti  propria afacere. Este perioada din an in care veti depune o cantitate exceptionala de energie pentru a incerca sa avansati si rezultatele acestor eforturi vor fi importante pentru cursul viitor al vietii voastre.

Si in anul 2024, munca voastra continua sa aiba un iz Neptunian. Puteti adopta o filozofie personala in legatura cu tot ce inseamna loc de munca, activitate zilnica, relatia cu colegii si cu sefii, acest lucru poate crea de multe ori confuzie, haos dar si un sentiment de vinovatie, deci mare atentie. In legatura cu sanatatea, este posibil sa apara fel de fel de stari ciudate greu de diagnosticat. Cum Neptun guverneaza picioarele si este planeta voastra pentru sanatate si munca zilnica, masajul  picioarelor ar trebui sa faca parte din regimul vostru de sanatate. Neptun este cea mai spirituala din toate planetele. Aceste zile este chiar mai mult decat de obicei. Astfel, raspundeti bine la terapiile de tip spiritual – meditatie, rugaciune, manipularea energiilor subtile. Neptun guverneaza oceanele si tranziteaza un semn de apa. Astfel, aveti o legatura speciala cu puterea de vindecare a elementului de apa. Veti descoperi ca este foarte benefic – din punct de vedere al sanatatii – sa petreceti mai mult timp in jurul apei: oceane, rauri si lacuri. Vindecarea spirituala a fost si este puternica in graficul vostru de multi ani. Acest lucru nu inseamna ca un medic sau terapeut nu poate fi de ajutor; inseamna sa intelegeti proverbul “ doctorul panseaza, Dumnezeu vindeca”.

Tot anul 2024, Saturn in Pesti( planeta disciplinarii fortate) va tranziteaza casa muncii si sanatatii si poate aduce teste si lectii importante in munca voastra zilnica. Asteptati-va ca sub aceasta influemta saturniana sa munciti mai mult decat in mod normal, necesitand sa fiti mai organizati si sa gasiti metode mai eficiente pentru a va indeplini obiectivele. Pot exista restrictii la locul de munca. De asemenea, puteti constata ca munca voastra este restrictiva si neimplinita, ceea ce poate duce la dorinta voastra de a va gasi  un loc de munca mai satisfacator. Schimbarile la locul munca sau chiar a locului de munca nu trebuie sa va mire, la fel nici unele probleme cronice de sanatate. Sub influenta acestei energii saturniene, dezordinea trebuie transformata in ordine iar pentru a face acest lucru, Saturn va  indeamna sa fiti disciplinati cu timpul vostru, cu munca noastra, cu sanatatea corpului vostru. Incercati sa eliminati stresul organizandu-va mai bine munca. Acest lucru va creste eficienta muncii, ceea ce, la randul sau, va reduce stresul. Daca gestionati corect lectiile acestui tranzit, veti fi mai vitali, mai productivi, mai sanatosi si mai concentrati la locul de munca. Nu incercati sa evitati aceste lectii renuntand la un loc de munca provocator si luand altul, pentru ca s-ar putea sa va confruntati cu aceleasi limitari si restrictii in noul loc de munca.

FINANTE 2024

Pluto, planeta voastra financiara aduce inovatii si imbunatatiri incredibile in finantele voastre odata cu intrarea lui in semnul Varsator. In ultimii ani, Pluto a fortat transformarea voastra majora prin afaceri de familie, afaceri imobiliare, mosteniri de familie, prin conexiunile de familie, o munca la domiciliu.

Tot anul 2024, Uranus in Taur poate aduce inversari spectaculoase in afacerile voastre, banii care vin prin fel de fel de acorduri semnate, resursele partajate, viata intima, dormitorul unei relatii. Puteti incepe o afacere sau puteti inchide o afacere. Apare un interes mai profund pentru subiectele oculte, de cercetare, astrologie si psihologie. Exista o nevoie urgenta de a descoperi adevarul cu privire la tot ce este ascuns, mistere, secrete. Puteti obtine o intelegere mai clara a emotiilor, cum ar fi razbunarea, gelozia si ura pe care le-ati reprimat de mult timp. Puteti primi o mostenire. Din moment ce Uranus este planeta iubirii voastre, acest tranzit semnalizeaza schimbari si in modul in care priviti iubirea, creativitatea personala, speculatiile, relatia cu copiii vostri.

Pana pe 26 mai, Jupiter in Taur continua sa va sustina sa prosperati in domeniul finantarii partajate, in special in cele cu partenerul vostru. Va puteti astepta la evenimente favorabile in domeniul financiar. Puteti pleca intr-o calatorie de afaceri in strainatate. Va puteti descurca bine in cercetare si psihologie. De asemenea, favorizeaza proiectele care implica transformarea personala, trezirea spirituala si un nou mod de a gandi despre viata voastra prezenta si trecuta. Adevarurile care v-au fost ascunse anterior vor iesi acum la suprafata. Conjunctia lui Jupiter in Taur cu Uranus in Taur din 20 aprilie 2024 este remarcabila pentru toata lumea. Pentru voi poate aduce un contract de munca inedit, castiguri extraordinare ale partenerului de viata.

In perioada 22 septembrie-17 octombrie, Venus in Scorpion tranziteaza domeniul financiar. Cum Venus este denumita si micul benefic financiar, lucrurile bune va pot veni in cale sub forma de bonusuri si alte binecuvantari. S-ar putea sa descoperiti ca oamenii sunt mai generosi, mai caritabili si mai dispusi sa faca sacrificii in numele vostru sau sa va faca  favoruri

RELATII, FAMILIE, PRIETENI 2024

Pe masura ce transformatorul cosmic Pluto se instaleaza in a 5-a casa a iubirii si creativitatii voastre din  21 ianuarie pana la 2 septembrie,  transformarea si regenerarea modului vostru de a relationa, de a intelege iubirea, de a va iubi pe voi, devine o cerinta de care nu mai puteti fugi. Se poate sa treceti prin multe schimbari sau transformari legate de identitatea voastra  personala, de maretia voastra. Iubirea poate fi foarte intensa, dar este si ceea ce va obliga sa va transformati. Alternativ, va puteti transforma prin copiii vostri. Nu numai ca viata voastra se va schimba complet cu un copil dar si copiii vostri va vor forta sa va reevaluati convingerile. Cu pluto, veti invata ca dragostea poate fi distructiva sau vindecatoare din punct de vedere emotional. Aceasta inseamna ca veti invata sa va iubiti pe voi,  partenerul vostru, prietenii apropiati si copiii vostri intr-un mod diferit si mai autentic, fara manipulare sau control. Veti invata cum sa iubiti  pe cineva asa cum este si nu cum ati dori voi sa fie.Pluto este planeta transformarii, iar Varsatorul este totul despre inventie: inovatii si imbunatatiri incredibile pot avea loc in relatiile voastre romantice. Poate ca orice tipare nesanatoase ar trebui ajustate in ultimele momente ale lui Pluto in sectorulul familiei de la 2 septembrie pana la 19 noiembrie. Dupa aceea, Pluto, care face schimbari, se intoarce in a 5-a casa a voastra pentru o perioada de 20 de ani, pana in 2044.
Date cheie: 21 ianuarie, 2 septembrie, 19 noiembrie

Tot anul 2024, Nodul Nord al Lunii in Berbec-destinul va tine de mana in casa VII-relatii, partener, asociat, dusman, concurent. O multime de energie va sustine sa va descoperiti sinele vostru autentic, identitatea voastra si ceea ce sunteti meniti sa fiti. Aceasta descoperire de sine aduce o sansa de a va imbunatati relatiile si modul in care colaborati cu ceilalti. Toate crizele, evenimentele dure prin care puteti trece in aceasta perioada va vor face sa va schimbati comportamentul si manifestarile in legatura cu un partener, o casnicie, o relatie de lunga durata, un contract de munca. Beneficiile vin doar prin  asociere cu altii, prin descoperirea valorii colaborarii, printr-un schimb cu ceilalti.

8 aprilie 2024(ora 21:21)  vine cu o Eclipsa totala de Soare pe gradul 19:24 Berbec cu o influenta deosebita asupra Balantelor nascute in intervalul 5-11 octombrie. Eclipsele aduc schimbari importante, maturizeaza, invata, finalizeaza in bine sau rau situatiile care treneaza. Energia acestei eclipse pune un accent deosebit pe relatiile voastre. Eclipsa de Soare din casa a saptea intareste relatiile care sunt solide si satisfacatoare, in timp ce desfiinteaza relatiile care sunt dezechilibrate sau toxice. Armonia si echilibrul sunt importante pentru cresterea emotionala. Deoarece aceasta este o eclipsa totala de soare, cosmosul vine cu surprize pentru voi. Cu Mercur retrograd in Berbec in preajma acestei eclipse, fiti foarte atenti cum comunicati deoarece un cuvant poate destabiliza un imperiu acuma.

Perioada voastra de putere si auto-imbunatatire

25 martie 2024 (ora 9 am) vine cu o Eclipsa de Luna in Balanta sustinuta de Pluto in Varsator si acesta poate fi un inceput cu totul nou, o renastere si care poate insemna un nou loc de munca, o schimbare destinata in cariera si viata sociala, o noua sursa de venit sau un nou proiect creativ.

Cand Soarele se afla in Balanta( 22 septembrie-23 octombrie ), este perioada din an care deschide un nou ciclu personal, sunteti in pozitia de a-i impresiona pe ceilalti si de a va afirma influenta personala dincolo de limitele normale, punand in prim plan problemele legate de identitatea personala, aspectul vostru, auto-exprimarea voastra.

Eclipsa de Soare in Balanta din 2 octombrie 2024 poate provoca schimbari sortite in planurile si relatiile voastre. Aceasta lunatie puternica se  reinnoieste pe teritoriul vostru, inconjurandu-va cu noi energii si oportunitati care va pot ajuta sa treceti la alt nivel in viata voastra personala. Fie ca este mental, emotional, fizic sau spiritual, schimbarea voastra lunara incepe acum. Semnul vostru gazduieste doua eclipse magice: o eclipsa de Luna la sfarsitul lunii martie -25 martie si o eclipsa de Soare la inceputul lunii octombrie-2 octombrie. Ambele energizeaza casa sinelui vostru si vorbesc despre noi inceputuri. Universul se angajeaza sa amestece lucrurile in timpul acestor lunatii  si care sa functioneze in favoarea voastra.

In perioada 29 august-22 septembrie, Venus va tranzita semnul vostru si toata atentia se indreapta catre voi. Este posibila o noua iubire, o amplificare a unei iubiri mai vechi. Aveti de partea voastra o energie ce va induce magnetism, puteti straluci, puteti obtine mai usor anumite beneficii personale.

In perioada 26 septembrie-13 octombriee, Mercur in Balanta devine prietenul vostru si veti fi  mai increzatori in abilitatile  voastre mentale. Capacitatea de a va  comunica ideile se va imbunatati.

Dezvoltarea voastra ia avant odata cu intrarea lui Jupiter in Gemeni pe 26 mai 2024( si dureaza pana in mai 2025). Veti da deoparte prejudecatile si veti explora mai profund spiritualitatea, legatura cu Dumnezeu. Mintea voastra este mai expansiva si mai toleranta si sunteti mai putin stresati decat de obicei. Din aceasta cauza, puteti fi in masura sa obtineti o perspectiva clara asupra vietii voastre, a locului vostru in aceasta lume mare. Jupiter in Gemeni intr-un semn de aer prieten cu semnul Soarelui vostru, va ofera o abundenta de experiente pozitive. Veti simti o mai mare protectie si indrumare divina, veti fi la locul potrivit si in momentul potrivit. Calatoriile sunt foarte benefice, va pot ajuta sa va extindeti bucuria dar si cunostintele intr-un mod important.

Pe masura ce planeta norocului Jupiter se aliniaza cu transformatorul si bancherul  Pluto pe 3 iunie 2024, exista posibilitatea sa schimbati ceva fundamental in cunoasterea voastra, relatia cu strainii, familie, casa. Problemele pot fi rezolvate si imbunatatite, chiar si cele care par sa nu mai aiba nici o solutie. Jupiter este extrem de util aici deoarece lumineaza bogatiile asunse (pluto). Atunci cand Jupiter intra in conflict cu Saturn in Pesti pe 20 august si 24 decembrie, pot fi unele blocaje in studii, calatorii, familie, munca.
Date cheie: 26 mai, 3 iunie, 20 august, 24 decembrie

Sa aveti un an 2024 binecuvantat!

Adriana Tudosa

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.