PE UNDE UMBLA NOROCUL IN ANUL ASTRAL 2023? HOROSCOPUL NOROCULUI IN ANUL 2023- JUPITER IN BERBEC/TAUR

Norocul nu umbla taras, ci zboara pe aripi iuti si-ti iese, cand ii vine randul, fara de veste-n cale; degeaba il cauti cand nu-l gasesti; degeaba fugi cand el alearga dupa tine; norocul tau e numai al tau, si chiar daca nu l-ai cunoaste tu pe el, te cunoaste el pe tine si nu te paraseste. Te miri insa de unde iese, si de aceea stai mereu gata, ca sa-l apuci precum randunica prinde musca din zbor. “Ioan Slavici in Mara

In astrologie, Jupiter este Marele Benefic. Este un simbol pentru bogatie, copii buni, educatie, religie, prosperitate, faima, ajutor providential, putere politica, noroc, finante si calatorii lungi. Jupiter simbolizeaza cresterea, expansiunea, legile, credinta si etica. Reprezinta un sentiment de dezvoltare si sprijin, care poate duce la oportunitati, bogatie si credinta imensa.  Fiind cea mai benefica planeta, in mod normal, nu va face rau nimanui decat daca harta natala este foarte afectata. Norocul si abundenta sunt asociate cu Jupiter din motive întemeiate. Aceasta este o planeta buna si binevoitoare, una care doreste sa crestem si sa inflorim intr-un mod pozitiv. Jupiter poate fi judecator si juriu, dar este in mare parte un prieten astral onorabil. In timp ce succesul, realizarile si prosperitatea noastra sunt toate in taramul lui Jupiter, aceasta amploare poate, uneori, sa se deterioreze in lene si lene (Jupiter, in cel mai rau caz, este asociat cu cresterea in greutate!).Jupiter este o forta binevoitoare si generoasa in hartile noastre astrologice dar si in tranzit

Pana pe 16 mai, Jupiter in tranzit prin semnul Berbec ii tine in palma lui generoasa si binefacatoare pe Berbeci dar ii atinge cu varful degetelor cosmice si pe Lei, Sagetatori, Gemeni, Varsatori. Balantele ( Jupiter in tranzit in opozitie cu Soarele natal), Racii si capricornii ( Jupiter in tranzit in careu cu Soarele natal) vor avea parte de unele provocari.

Pe 16 mai 2023, Jupiter, datatorul de cadouri si noroc, se va muta in Taur si va sta aici pana pe 25 mai 2024. Toate lumea va beneficia de aceasta influenta astrala dar Taurii sunt tinuti de mana strans si ghidati catre tot ceea ce au nevoie in viata lor. Vor fi la locul  potrivit si in momentul potrivit. Energia binefacatoare a lui Jupiter in Taur ajunge si la Capricorni, Fecioare, Raci, Pesti. Scorpionii ( Jupiter in tranzit in opozitie cu Soarele natal), Leii si Varsatorii (Jupiter in tranzit in careu cu Soarele natal) vor avea parte de unele provocari.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Jupiter in Berbec/ Jupiter in Taur  este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC / ASCENDENTUL IN BERBEC

Pana pe 16 mai, Jupiter tranziteaza semnul vostru si  “ un dram de noroc “ va fi in permanenta cu voi ajutandu-va sa rezolvati orice problema, sa fiti la locul potrivit si in momentul potrivit, sa avansati pe scara sociala, sa beneficiati de oportunitati financiare. Jupiter aduce mari oportunitati in viata voastra care pot fi foarte importante in urmatorii 12 ani. Puteti primi mai multa atentie, lumina lui Jupiter va conduce catre lucrurile noi si benefice evolutie voastre. Uneori, s-ar putea sa simtiti ca cerul este limita! Va puteti simti mult mai bine cu voi insiva iar ceilalti tind sa va accepte mai usor. Exista, de asemenea, riscul de exagerare si alte forme de comportament extrem. Cresterea in greutate este adesea asociata cu acest tranzit.

Din 16 mai, Jupiter va intra in casa Taurului iar de aici, sunteti sustinuti sa gasiti modalitati practice de a aduce stabilitate financiara in viata voastra, sa gasiti un job mai bine platit, sa achizitionati o casa, un teren, un bun de valoare. Va puteti astepta sa fiti la locul potrivit si la momentul potrivit si sa  aveti oportunitati de profit aproape fara efort. Dar trebuie sa stiti ca Jupiter este, de asemenea, predispus sa va faca sa cheltuiti la fel de mult pe cat de mult castigati. Si poate marea lectie a acestui an pentru voi este despre cheltuirea cu intelepciune a banilor. Jupiter este planeta abundentei la fel de mult ca si planeta intelepciunii. Deoarece acest val de noroc nu apare in fiecare an (apare doar la fiecare 12 ani, de fapt), veti dori sa gasiti modalitati de a multiplica banii fie prin investitii, fie printr-un proiect care ar putea aduce mai mult profit in viitor.
Cand Jupiter in Taur da mana cu Nodul Nord in Taur si asta in jurul datei de 1 iunie,  destinul poate aduce in calea voastra  oportunitati de aur pentru a face lucrurile sa se intample. Cu aceasta conjunctie in Taur, puteti invata multe lectii despre bani, ce inseamna banii pentru voi, cum sa atrageti banii in viata voastra.

TAUR / ASCENDENTUL  IN TAUR

Pana pe 16 mai 2023,  Jupiter in Berbec continua sa tranziteze casa XII, o casa a singuratatii, izolarii si platilor karmice. Aceasta miscare astrala poate fi putin mai dura pentru cei dornici sa se plimbe, sa socializeze, sa ia viata prea usor. Acest tranzit este strans legat de perioade de singuratate, munca in culise, credinta, subconstient. De asemenea, este asociat cu karma, suferinta, socoteala si evolutia. Este posibil sa fiti fortati sa va confruntati cu probleme din trecut si sa fiti supusi unei curatenii fizice, mentale si emotionale. Astfel, in timpul acestui tranzit veti fi mai sensibili si mai emotionali. Puteti folosi aceasta perioada pentru a infrunta inamicul ascuns in interiorul vostru; acele parti care va auto-saboteaza. Credinta, rugaciunea, meditatia, studiile spirituale,  aduc mari beneficii in viata voastra. Exista oportunitati  nelimitate dar probabil ca nu toate vor veni imediat. Ghidarile spirituale, meditatia, sunt toate dornice sa va ajute sa va conectati cu puterea infinita a subconstientului vostru. “ Intelepciunea infinita si eterna a subconstientului meu ma ghideaza in tot ceea ce fac, doar legea armoniei actioneaza in corpul meu, in sufletul meu, in spiritul meu”, este cea mai buna mantra acuma, repetati-o cat mai des. Aceasta perioada este propice activitatilor de culise sau intr-un fel solitare. Nu va implicati in afaceri ilegale sau care va transmit ganduri negre. Unele probleme de sanatate sunt de natura spirituala si au rolul de a va proteja sau de a plati unele datorii karmice. O problema, o dusmanie de lunga durata, se pot termina, eliberandu-va sufletul, inima si mintea. Eliberati-va de oamenii si situatiile care nu mai sunt potrivite si care va consuma energia inutil. Este cea mai buna perioada pentru a invata ca generozitatea jupiteriana lucreaza pentru voi prin iertarea dusmanilor, rivalilor dar si a voastra. Iertati-va dusmanii, iertati-va si iubiti-va asa cum sunteti, este cea mai buna alegere pana pe 16 mai cand Jupiter va intra in semnul vostru si vrea sa va gaseasca purificati, vindecati si dornici sa primiti binecuvantarea lui.
Din 16 mai, Jupiter in Taur(Marele binefacator cosmic) va tine de mana. Jupiter extinde tot ce atinge asa ca fiecare zona a vietii voastre de la cariera, familie, finante,  la relatii, atitudine, sanatate, cunoastere, credinta, pot fi imbunatatite. Asigurati-va ca faceti ceva pentru a atrage atentia lui Jupiter, asumati-va anumite riscuri, initiati proiecte, cereti ceea ce va doriti dar fiti atenti sa nu cereti prea putin.  Jupiter aduce mari oportunitati in viata voastra care pot fi foarte importante in urmatorii 12 ani. Puteti primi mai multa atentie, lumina lui Jupiter va conduce catre lucrurile noi si benefice evolutie voastre . Cum Jupiter vorbeste si despre credinta ar trebui sa aveti mai multa credinta in voi , in ceea ce vreti cu adevarat sa se intample in viata voastra, visele trebuie sa fie marete. In aceasta perioada, pot exista mai multe surse de venit pentru voi. Cei care au afaceri ar gasi anul benefic pentru extindere, pot sa faca niste investitii pe termen lung. Tranzitul lui Jupiter in Taur functioneaza aproape ca o haina  de protectie care face problemele de sanatate preexistente mai blande si previne ca eventualele probleme care apar sa fie agravate sau chiar sa se intample in primul rand. Cand Jupiter in Taur da mana cu Nodul Nord in Taur si asta in jurul datei de 1 iunie,  destinul poate aseza in calea voastra oportunitati de aur. Cu aceasta conjunctie in Taur, aveti oportunitati minunate pentru bani. Aceasta este o experienta interesanta pentru voi  deoarece este vorba despre a invata ca sunteti cei mai valorosi pentru voi. Afirmati: Eu sunt cea mai mare resursa a mea.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Pana pe 16 mai, Jupiter tranziteaza semnul Berbec si pentru voi, aceasta energie generoasa si marinimoasa favorizeaza norocul si reusita prin intermediul prietenilor, proiecte de grup, asociatii profesionale, cluburi, scopuri elevate, politica, astrologie. Un vis poate deveni realitate acuma. Cum Jupiter inseamna expansiune, in casa XI, aceasta energie inseamna bogatie, cresterea veniturilor, castiguri uriase. Sunteti binecuvantati cu tot ceea ce da confort vietii- proprietati, mijloace de transport, lux, respect si onoare din partea societatii. Jupiter in Berbec continua sa va sustina aliantele, prietenii, visele, sperantele. Veti avea momente bune in dragoste, in fel de fel de asocieri. Unii dintre voi pot transforma o prietenie intr-o relatie romantica. Va puteti intalni sufletul pereche prin intermediul retelelor sociale. Multi pot sa se casatoreasca pe neasteptate. Veniturile carierei se pot amplifica.
Pe 16 mai 2023, Jupiter incepe sa tranziteze semnul Taur iar voi veti primi acest oaspete maret in casa XII, o casa  a singuratatii, izolarii si platilor karmice. Aceasta miscare astrala poate fi putin mai dura pentru cei dornici sa se plimbe, sa socializeze, sa ia viata prea usor. Acest tranzit este strans legat de perioade de singuratate, munca in culise, credinta, subconstient. De asemenea, este asociat cu karma, suferinta, socoteala si evolutia. Este posibil sa fiti fortati sa va confruntati cu probleme din trecut si sa fiti supusi unei curatenii fizice, mentale si emotionale Aceasta perioada este propice activitatilor de culise sau intr-un fel solitare. Nu va implicati in afaceri ilegale sau care va transmit ganduri negre. Unele probleme de sanatate sunt de natura spirituala si au rolul de a va proteja sau de a plati unele datorii karmice. O problema, o dusmanie de lunga durata se pot termina, eliberandu-va sufletul, inima si mintea. Eliberati-va de oamenii si situatiile care nu mai sunt potrivite si care va consuma energia inutil. Cu o planeta atat de importanta in casa a 12-a, norocul pare a fi intangibil, dar nu absent. Acest lucru poate simboliza faptul ca, poate, 2023 este un an in care trebuie sa invatati ca nu puteti avea chiar totul, ca trebuie sa renuntati la control si sa multumiti divinitatii pentru tot ceea ce trimite in calea voastra. Cultivati credinta, smerenia si eliberati ceea ce nu va mai serveste. Ramaneti curiosi si umili deoarece viata ar putea aduce lectii importante in pachete neasteptate.
Cand Jupiter in Taur da mana cu Nodul Nord in Taur si asta in jurul datei de 1 iunie, pot exista oportunitati de aur pentru a face lucrurile sa se intample. Cu aceasta conjunctie in Taur, puteti invata multe lectii despre spiritualitate, mentori, subconstientul vostru care este cea mai importanta carte in aceasta viata, doar trebuie sa incepeti s-o cititi.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Pana pe 16 mai, Jupiter in Berbec continua sa tranziteaza casa carierei voastre aducand posibilitati de extindere profesionala si evolutii pozitive in cariera voastra. Aceasta energie poate sa va puna in lumina reflectoarelor, sa primiti anumite bonusuri pentru recunoasterea muncii voastre, puteti face o calatorie importanta, puteti participa la evenimente care va extind viata ta intr-o directie pozitiva. Puteti primi ajutor din partea unor persoane influente, puteti primi un premiu important. Ar trebui sa evitati sa va lasati condusi de mandrie si aroganta deoarece veti invata pe propria piele ca mandria merge inaintea caderii. Puteti straluci ca o cometa, atragand atentia unor oameni de seama care vor fi bucurosi sa va stimuleze perspectivele.
Cu Jupiter in Berbec in aspect de careu provocator cu Soarele natal in Rac,  trebuie sa incercati sa fiti corecti si drepti, deoarece orice comportament gresit din partea voastra va fi taxat.
Pe 16 mai 2023, Jupiter incepe sa tranziteze semnul Taur iar voi veti primi acest oaspete maret in casa XI. Acesta energie favorizeaza norocul si reusita prin intermediul prietenilor, proiecte de grup, asociatii profesionale, cluburi, scopuri elevate, politica, astrologie. Bunastarea, prosperitatea, pot fi obtinute prin intermediul unui grup de prieteni sau prin profesii ca manager, profesor, politician, orice profesie ce da sansa de a conduce un grup de oameni. Un vis poate deveni realitate acuma. Cum Jupiter inseamna expansiune, in casa XI, aceasta energie inseamna bogatie, cresterea veniturilor, castiguri uriase. Sunteti binecuvantati cu tot ceea ce da confort vietii- proprietati, mijloace de transport, lux, respect si onoare din partea societatii. Veti avea momente bune in dragoste, in fel de fel de asocieri. Unii dintre voi pot transforma o prietenie intr-o relatie romantic. Multi pot sa se casatoreasca pe neasteptate. Veniturile carierei se pot amplifica.
Cand Jupiter in Taur da mana cu Nodul Nord in Taur si asta in jurul datei de 1 iunie, pot exista oportunitati de aur printr-un proiect de grup, prin banii carierei voastre.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Pana pe 16 mai 2023, Jupiter in Berbec continua sa tranziteaza casa a 9-a, o casa ce vorbeste despre relatia cu strainii, studiile superioare, calatorii mari, strainatate. Credinta favorizeaza norocul vostru. Expansiunea sociala poate veni prin calatorii, strainatate, straini, mentori, internet, credinta, studii superioare. Trezirea religioasa sau spirituala este, de asemenea, mai mult decat posibila. Aceasta energie va trezeste dorinta de a calatori, de a vedea lumea si de a va largi orizonturile spirituale, emotionale si fizice. Jupiter favorizeaza calatoriile in alte tari, puteti gasi un loc de munca in strainatate, va puteti spori cunostintele, va puteti casatori cu o persoana dintr-o tara straina. Veti da deoparte prejudecatile vechi si veti explora mai profund spiritualitatea, legatura cu Dumnezeu. Credinta in scopul vostru si intr-un sens mai inalt al vietii voastre va ajuta sa deschideti usi pentru dezvoltarea voastre.
Pe 16 mai 2023, Jupiter incepe sa tranziteze semnul Taur iar voi veti primi acest oaspete maret in casa X, varful hartii voastre solare, si va ajuta sa straluciti. Ambitiile, cariera, obiectivele de afaceri si reputatia voastra cresc si se dezvolta. Talentele si abilitatile voastre sunt recunoscute. O mare  parte din munca grea pe care ati depus-o incepe sa culeaga recompense, sau cel putin sa fie recunoscuta. Aceasta influenta dureaza pana pe 25 mai 2024.
Sunteti in lumina reflectoarelor intr-un fel acuma. Avansarea in atingerea unui obiectiv important poate avea loc in acest moment al vietii voastre. Pot exista imbunatatiri  semnificative ale reputatiei sau imaginii voastre profesionale. Desi aceasta perioada poate promite multe, ar trebui sa va alegeti proiectele cu grija. Cu Jupiter in Taur in aspect de careu provocator cu Soarele natal in Leu, trebuie sa incercati sa fiti corecti si drepti, deoarece orice comportament gresit din partea voastra va fi taxat.
Cand Jupiter in Taur da mana cu Nodul Nord in Taur si asta in jurul datei de 1 iunie,  pot exista oportunitati de aur in cariera voastra.

FECIOARA / ASCENDENTUL IN FECIOARA

Pana pe 16 mai, Jupiter in Berbec continua sa tranziteaza casa a VIII-a, o casa grea si puternic transformatoare. Cum Jupiter este o energie binefacatoare prin esenta ei, este posibil sa observati beneficii in domeniile finantelor comune, resurse partajate, imprumuturi, taxe, relatii de suflet,  vindecare, transformare personala, cercetare, investigatii.
Aceasta este o perioada de acumulare de bogatie daca va gestionati bine resursele. Sunteti mai capabili sa-i ajutati pe cei dragi daca acestia se confrunta cu fel de fel de crize existentiale. Pot exista beneficii si sprijin care vin prin sau de la altii, fie ca este vorba despre o rambursare, o perioada mai usoara de a obtine imprumuturi sau credite ipotecare, o crestere a venitului unui partener sau mosteniti ceva valoros. Castigurile financiare pot veni printr-un parteneriat, prin fel de fel de contracte banoase, prin cresterea venitului partenerului de viata, prin dezvoltarea unei afaceri, prin dezvoltarea unor abilitati oculte.
Pe 16 mai 2023, Jupiter incepe sa tranziteze semnul Taur iar voi veti primi acest oaspete maret in casa IX, o casa ce vorbeste despre relatia cu strainii, studiile superioare, calatorii mari, strainatate, viziune asupra lumii. Credinta favorizeaza norocul vostru pana in mai 2024. Expansiunea sociala poate veni prin calatorii, strainatate, internet, credinta, studii superioare. Trezirea religioasa sau spirituala este, de asemenea, mai mult decat posibila. Aceasta energie va trezeste dorinta de a calatori, de a vedea lumea si de a va largi orizonturile spirituale, emotionale si fizice. Jupiter favorizeaza calatoriile in alte tari, puteti gasi un loc de munca in strainatate, va puteti spori cunostintele, va puteti casatori cu o persoana dintr-o tara straina. Veti da deoparte prejudecatile vechi si veti explora mai profund spiritualitatea, legatura cu Dumnezeu. Credinta in scopul vostru si intr-un sens mai inalt al vietii voastre va ajuta sa deschideti usi pentru dezvoltarea voastra. Stati in afara tribunalelor, daca puteti.
Cand Jupiter in Taur da mana cu Nodul Nord in Taur si asta in jurul datei de 1 iunie,  pot exista oportunitati de aur printr-o calatorie, un proiect cu strainatatea, credinta, un mentor. Destinul poate aduce in calea voastra mentori, ghizi spirituali. Intelegerile voastre pot suferi transformari radicale

BALANTA / ASCENDENTUL IN BALANTA

Pana pe 16 mai 2023, Jupiter in Berbec continua sa tranziteaza casa VII, o casa a relatiilor, partener, asociat, concurent, rival, lege si aplicarea legii. Jupiter este in astrologie cel mai mare binefacator, deci poate aduce bani, noroc, fericire, ocazii de ascensiune sociala si aceste lucruri le puteti obtine prin partenerul de viata, prin anumite relatii si asocieri. Este o perioada importanta in relatiile voastre. Este foarte probabil ca veti gasi o resursa importanta, un ajutor neasteptat, un fel de sprijin miraculos, ceva sau pe cineva care sa va tina departe de necazuri. Jupiter anunta succes in afaceri legale, trebuie sa stati departe de tot ce este ilegal, imoral. Acelasi rationament poate fi atribuit si partenerului, asociatului, pe parcursul anului, acestia vor iesi in evidenta din anumite motive. In cele mai bune conditii posibile, veti beneficia in mod direct sau indirect de ajutor de la ceilalti.
Poate fi si o perioada dificila pentru negocieri deoarece puteti exagera importanta eforturilor voastre sau puteti promite mai mult decat puteti oferi. Nu veti raspunde prea bine la restrictii an dar ar trebui sa va temperati singuri, sa fiti realisti.
Pe 16 mai 2023, Jupiter incepe sa tranziteze semnul Taur iar voi veti primi acest oaspete maret in casa VIII, o casa grea si puternic transformatoare. Aici, Jupiter promoveaza o perspectiva pozitiva si o incredere in rezultatele viitoare. Cum Jupiter este o energie binefacatoare prin esenta ei, este posibil sa observati beneficii in domeniile finantelor comune, resurse partajate, imprumuturi, taxe, relatii de suflet, vindecare, transformare personala, cercetare, investigatii. Aceasta este o perioada de acumulare de bogatii daca va gestionati bine resursele. Sunteti mai capabili sa-i ajutati pe cei dragi daca acestia se confrunta cu fel de fel de crize existentiale. Pot exista beneficii si sprijin care vin prin sau de la altii, fie ca este vorba despre o rambursare, o perioada mai usoara de a obtine imprumuturi sau credite ipotecare, o crestere a venitului unui partener sau mosteniti ceva valoros. Castigurile financiare pot veni printr-un parteneriat, prin fel de fel de contracte banoase, prin cresterea venitului partenerului de viata, prin dezvoltarea unei afaceri, prin dezvoltarea unor abilitati oculte.
Cand Jupiter in Taur da mana cu Nodul Nord in Taur si asta in jurul datei de 1 iunie,  pot exista oportunitati de aur printr-o afacere, partener de viata, rude, studii.

SCORPION / ASCENDENTUL IN SCORPION

Pana pe 16 mai 2023, Jupiter in Berbec continua sa tranziteaza casa VI, o casa a muncii de zi cu zi, rutine, sanatate, colegi, productivitatea personala, eficienta, rutina. Beneficiile pot veni prin munca voastra, colegii de munca sau angajatori, sefi, deplasari profesionale. Orice tip de serviciu pe care il puteti oferi este probabil sa mearga bine acum, in principal pentru ca gasiti mai multa bucurie in a fi in serviciu, in a fi in slujba cuiva, in slujba sufletului vostru. Gasiti mai multa placere in munca pe care o faceti si este mai usor sa gasiti un alt loc de munca benefic evolutiei voastre. Sanatatea se poate imbunatati. Cu toate acestea, poate exista o inclinatie de a creste ceva in greutate daca nu sunteti atenti la alegerea alimentelor.
Un animal de companie ar putea intra in viata voastra sau poate va puteti interesa mai mult de animalele mici. Evitati excesele de orice fel.
Pe 16 mai 2023, Jupiter incepe sa tranziteze semnul Taur iar voi veti primi acest oaspete maret in casa VII, o casa a relatiilor, partener, asociat, concurent, rival, lege si aplicarea legii.
Jupiter este in astrologie cel mai mare binefacator, deci poate aduce bani, noroc, fericire, ocazii de ascensiune sociala si aceste lucruri le puteti obtine prin partenerul de viata, prin anumite relatii si asocieri. Este o perioada importanta in relatiile voastre. Este foarte probabil ca veti gasi o resursa importanta, un ajutor neasteptat, un fel de sprijin miraculos, ceva sau pe cineva care sa va tina departe de necazuri. Jupiter anunta succes in afaceri legale, trebuie sa stati departe de tot ce este ilegal, imoral. Acelasi rationament poate fi atribuit si partenerului, asociatului, pe parcursul anului, acestia vor iesi in evidenta din anumite motive. In cele mai bune conditii posibile, veti beneficia in mod direct sau indirect de ajutor de la ceilalti. Poate fi si o perioada dificila pentru negocieri deoarece puteti exagera importanta eforturilor voastre sau puteti promite mai mult decat puteti oferi. Nu veti raspunde prea bine la restrictii an dar ar trebui sa va temperati singuri, sa fiti realisti. Cand Jupiter in Taur da mana cu Nodul Nord in Taur si asta in jurul datei de 1 iunie,  pot exista oportunitati de aur printr-o relatie, o decizie judecatoreasca, avocat, bani, bunuri de valoare.

SAGETATOR / ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Pana pe 16 mai 2023, Jupiter in Berbec continua sa tranziteaza casa V, o casa ce vorbeste despre romantism, placere si creatie, distractii, oportunitati pentru investitii, speculatii diverse, fericire, copii. Puteti fi destul de originali in exprimarea voastra, este foarte posibil ca proiectele creative sa functioneze mai bine si pot aduce aprecieri sau recompense intr-o forma sau alta. Aceasta perioada poate fi buna si pentru consolidarea invataturii, puteti sta mai mult cu copiii vostri, ii puteti sustine, puteti sa va bucurati de realizarile copiilor vostri. Aceasta energie aduce oportunitati pentru romantism: daca sunteti singuri, probabil ca veti intalni pe cineva special in timpul acestui tranzit. S-ar putea sa nu fie “un inel”, dar relatia va fi foarte distractiva! A cincea casa este despre asumarea riscurilor, asa ca profitati de sansele relationale. Daca va doriti copii, este un moment bun pentru a va extinde familia. Daca aveti deja copii, relatia cu ei se va imbunatati. Copiii vostri pot primi o oarecare recunoastere in timpul acestui tranzit. Cuvantul de ordine este avansarea cu incredere in potentialul vostru dar nu uitati sa repetati continuu: Faca-se Voia ta Doamne si nu voia mea.
Pe 16 mai 2023, Jupiter incepe sa tranziteze semnul Taur iar voi veti primi acest oaspete maret in casa VI, o casa ce se leaga de munca, rutine si activotati zilnice, colegi, sanatate, animale de companie. Este posibil sa aveti oportunitati bune la locul de munca s-ar putea sa obtineti un nou loc de munca sau conditiile postului existent se vor imbunatati. Colegii sau partenerii de afaceri va pot oferi oportunitati bune. Jupiter va poate ajuta, de asemenea, sa gasiti acea slujba de care are nevoie sufletul vostru. Este un moment ideal pentru a rambursa toate datoriile. Puteti gasi satusfactie mai mare in munca voastra si va puteti  concentra asupra detaliilor care va ajuta sa va faceti bine munca. Acest tranzit va poate ajuta sa va ganditi la un stil de viata sanatos si la obiceiuri alimentare bune. Cand Jupiter in Taur da mana cu Nodul Nord in Taur si asta in jurul datei de 1 iunie,  destinul poate aduce in calea voastra un nou loc de munca, o reteta de vindecare, o calatorie importanta.

CAPRICORN / ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Pana pe 16 mai 2023, Jupiter in Berbec continua sa tranziteaza casa IV, o casa ce tine de familie, parinti, camin, mosteniri de familie. Jupiter este in astrologie cel mai mare binefacator, deci poate aduce avantaje imobiliare, renovarea casei, cumpararea unei case, puteti mosteni o casa, puteti achizitiona fel de fel de bunuri care sa va sporeasca confortul. Relatia cu parintii se poate imbunatati, pot aparea oportunitati de a vinde sau de a cumpara un imobil, puteti sa va mutati intr-o locuinta mai mare. Sanse prin afaceri imobiliare, ajutor financiar din partea parintilor. Sunt posibile si mosteniri.. Problemele de familie  de lunga durata pot fi rezolvate. Ar putea fi o reuniune de familie. Parintii va pot sustine financiar sau voi ii puteti sustine financiar pe parinti. Aceste circumstante pozitive nu vor cadea neaparat in poala voastra si este putin probabil sa vina dintr-o data. Trebuie sa tineti ochii deschisi pentru oportunitati in aceste domenii ale vietii.
Pe 16 mai 2023, Jupiter incepe sa tranziteze semnul Taur iar voi veti primi acest oaspete maret in casa V, o casa ce vorbeste despre romantism, placere si creatie, distractii, oportunitati pentru investitii, speculatii diverse, fericire, copii. Puteti fi destul de originali in exprimarea voastra, este foarte posibil ca proiectele creative sa functioneze mai bine, si pot aduce aprecieri sau recompense intr-o forma sau alta. Aceasta perioada poate fi buna si pentru consolidarea invataturii, puteti sta mai mult cu copiii vostri, ii puteti sustine, puteti sa va bucurati de realizarile copiilor vostri. Aceasta energie aduce oportunitati pentru romantism: daca sunteti singuri, probabil ca veti intalni pe cineva special in timpul acestui tranzit. S-ar putea sa nu fie “un inel”, dar relatia va fi foarte distractiva! Daca va doriti copii, este un moment bun pentru a va extinde familia. Daca aveti deja copii, relatia cu ei se va imbunatati. Copiii vostri pot primi o oarecare recunoastere in timpul acestui tranzit.
Cand Jupiter in Taur da mana cu Nodul Nord in Taur si asta in jurul datei de 1 iunie,  destinul poate aduce in calea voastra oportunitati de aur prin iubire, copii, credinta, ghizi spirituali.

VARSATOR / ASCENDENTUL IN VARSATOR

Pana pe 16 mai 2023, Jupiter in Berbec continua sa tranziteaza casa III si poate aduce beneficii prin comunicare, prin rudele voastre, prin anturaj si comunitatea in care traiti, prin studii.
Este o energie benefica studiilor, suceselor la scoala, la examene, obtinerea unor diplome.  Succesul vine prin dezvoltarea abilitatilor de comunicare, prin calatorii sau prin activitati promotionale care va imbunatatesc statutul. Este momentul potrivit pentru a achizitiona telefoane, computere sau alte dispozitive de comunicatii. Interesele educationale sunt foarte favorizate in lunile urmatoare. Jupiter in Berbec va ofera increderea de care aveti nevoie pentru a va spune ideile, pentru a deschide o afacere, pentru a influenta prin opiniile voastre pe cei din apropierea voastra, din comunitatea in care traiti. Intr-un fel, “lozul vostru norocos” vine prin abilitatile voastre de comunicare. Va puteti bucura in acest an de cresterea capacitatii de a asimila mai multe cunostinte, de a va exprima ideile cu mai mult entuziasm si ele sa fie bine primite.  Sanse de cadouri prin vizite, mici calatorii, prin intermediul fratilor, surorilor, vecinilor. Pe 16 mai 2023, Jupiter incepe sa tranziteze semnul Taur iar voi veti primi acest oaspete maret in casa IV, o casa ce tine de familie, parinti, camin, mosteniri de familie. Jupiter este in astrologie cel mai mare binefacator, deci poate aduce avantaje imobiliare, renovarea casei, cumpararea unei case, puteti mosteni o casa, puteti achizitiona fel de fel de bunuri care sa va sporeasca confortul. Relatia cu parintii se poate imbunatati, pot aparea oportunitati de a vinde sau de a cumpara un imobil, puteti sa va mutati intr-o locuinta mai mare. Sanse prin afaceri imobiliare, ajutor financiar din partea parintilor. Sunt posibile si mosteniri. Problemele de familie  de lunga durata pot fi rezolvate. Ar putea fi o reuniune de familie. Parintii va pot sustine financiar sau voi ii puteti sustine financiar pe parinti. Aceste circumstante pozitive nu vor cadea neaparat in poala voastra si este putin probabil sa vina dintr-o data. Trebuie sa tineti ochii deschisi pentru oportunitati in aceste domenii ale vietii. De asemenea, poate aparea un nou membru al familiei. Puteti merge la o serie de intalniri de familie si este posibil sa aveti un interes sporit pentru traditiile familiei. Cum Jupiter in Taur nu face un aspect prietenos cu Soarele vostru, ar trebui incercati sa fiti corecti si drepti, deoarece orice comportament gresit din partea voastra va fi taxat.
Cand Jupiter in Taur da mana cu Nodul Nord in Taur si asta in jurul datei de 1 iunie,  destinul poate aduce in calea voastra oportunitati de aur prin familie, parinti, afaceri imobiliare, prieteni, proiecte de grup.

PESTI / ASCENDENTUL IN PESTI . 

Pana pe 16 mai 2023, Jupiter in Berbec continua sa tranziteaza casa II, un domeniu ce vorbeste despre averea personala, bunuri, salariu, valori, auto-valoare. Este posibil sa va simtiti mai increzatori si mai entuziasmati de capacitatea voastra de a va castiga existenta si puteti alege sa va dezvoltati talentele pentru a va creste puterea de castig. Este posibil ca venitul vostru sa creasca si poate exista o oportunitate de a va imbunatati situatia financiara viitoare. Problemele monetare din trecut se pot clarifica in aceasta perioada. Puteti face si o achizitie sau o vanzare majora. Poate fi un noroc in buzunarele voastre, nu trebuie sa va asteptati la sume fabuloase dar cu siguranta, pentru cei cu probleme, Jupiter va poate ajuta sa va rezolvati problemele financiare. De asemenea, puteti obtine o crestere a salariului sau puteti obtine o oportunitate de a castiga bani in plus. Acum este momentul potrivit pentru a cere o crestere de salariu, un imprumut bancar sau un credit ipotecar. Acest tranzit va influenta si planurile voastre  de viitor si valorile voastre. Singurul efect negativ al acestui tranzit este ca s-ar putea sa tindeti sa cheltuiti prea multi bani. Prioritatile si valorile voastre personale sunt redefinite, dar amintiti-va ca sub aceasta influenta jupiteriana, puteti face excese financiare.
Pe 16 mai 2023, Jupiter incepe sa tranziteze semnul Taur iar voi veti primi acest oaspete maret in casa III, o casa ce imbraca comunicarea, relatia cu rudele voastre, comunitatea in care traiti, calatoriile mici. Acest tranzit aduce relatii pozitive cu rudele, vecinii si prietenii vostri. Veti fi foarte sociabili si va puteti face cu usurinta noi cunostinte. Oamenii din jurul vostru pot fi mesagerii vestilor bune si va aduc o oportunitate unica. Este, de asemenea, momentul perfect pentru a dobandi noi abilitati pe care le puteti aplica in viata de zi cu zi. Puteti decide sa cumparati o masina noua. Puteti decide sa mergeti la scoala din nou.
Cand Jupiter in Taur da mana cu Nodul Nord in Taur si asta in jurul datei de 1 iunie,  pot exista oportunitati de aur prin rudele voastre, prin comunitatea in care traiti, cariera, sefi, studii, calatorii.

Adriana Tudosa

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.