HOROSCOP 2017-RAC

RAC / ASCENDENTUL IN RAC – ANUL  2017   
TRANZITE MAJORE

In anul 2017, Pluto continua sa fie judecatorul relatiilor voastre, casnicie, partener de viata, asociat, Jupiter in Balanta va ajuta in tot ce tine de familie, camin, Uranus aduce schimbari imprevizibile in cariera, statut social, Saturn va arata care sunt limitele voastre in munca, loc de munca, Neptun va poate crea destule iluzii in viata intima, banii obtinuti prin fel de fel de acorduri, relatii.

Dar anul 2017 incepe cu un pas inainte, doi pasi inapoi iar acest mers incetinit cu probleme, neintelegeri, ciudatenii, este datorat lui Mercur retrograd in semnul Capricorn. Se poate vorbi de un timp al confuziilor in parteneriate, neintelegerile si frustrarile legate de partenerul de viata se pot intensifica, diverse parteneriate pot fi energizate de vorbe ce pot capata alte sensuri, de anumite  mesaje prost intelese. Este o perioada buna pentru regandirea unui angajament partenerial dar nu si pentru hotarari legate de ruperea unui parteneriat sau intrarea intr-o noua relatie parteneriala. Fiti atenti cum comunicati cu partenerul de viata, cu asociatul, cu seful, o autoritate, reexaminati problemele cuplului vostru. Aceasta perioada da viata povestii mitologice a Penelopei in asteptarea lui Ulise,”tot ceea ce lucra in timpul zilei , era despacut in timpul noptii”. Deci, nu fortati nota pana pe 8 ianuarie.

FAMILIE, RELATII  SI IUBIRE

Pana in octombrie 2017, Jupiter in Balanta activeaza sectorul familiei, camin, parinti, afaceri imobiliare, tara. Puteti decide sa va extindeti casa intr-un fel prin redecorare, renovare, puteti sa va mutati intr-o casa noua. Puteti deasemenea sa consolidati legaturile cu familia voastra, parintii pot fi adevarate surse de noroc pentru voi, afacerile imobiliare va pot creste veniturile financiare. Puteti decide sa va mutati in alta casa, in alta tara. Totusi, Jupiter face un aspect provocator cu Soarele vostru si  puteti da crezare unor propuneri sau promisiuni neintemeiate. Dificultatile materiale , sociale se  pot “strecura  “ in viata voastra,  erorile, neglijentele sunt destul de repede taxate in aceasta perioada. Folosita conctructiv, aceasta energie poate sa va ajute sa va implicati in construirea unei case, sa va schimbati domiciliul, sa cumparati o proprietate, sa renovati casa in care locuiti.
In perioada 6 februarie-9 iunie 2017, Jupiter va avea o miscare aparent retrograda in Balanta, aceasta energie va pune un accent deosebit pe “re-evaluarea “ unor probleme de familie, cu parinti sau alte rude mai in varsta. Pot aparea in lumina unele secrete legate de  actele, documentele unei proprietati, a unui imobil, a unei mosteniri de familie.

Pluto in Capricorn continua si in anul 2017 sa ramana in domeniul relatiilor, aceasta energie continua sa fie judecatorul, transformatorul acestui domeniu din viata voastra. Pot aparea schimbari profunde ce au legatura cu casnicia, relatiile de cuplu, asociatiile voastre. Pluto in acest domeniu de viata va sta destul  de mult, aceasta energie puternic transformatoare poate sa va aduca probleme emotionale dureroase, despartiri sau o remodelare a vietii voastre de cuplu. Puteti intalni o persoana care va transforma total modul de abordare a unei relatii de lunga durata.

In perioada  4 martie -15 aprilie 2017, Venus va avea o miscare aparent retrograda in semnele Berbec/Pesti cu o influenta deosebita asupra relatiilor voastre, asupra carierei, viata sociala, ambitii profesionale. Relatiile existente pot cunoaste inhibitii de tot felul, sentimentele, emotiile se pot manifesta ciudat, ascuns, misterios, secretos. Venus retrograd va poate ajuta sa reparati anumiti pasi gresiti din trecutul vostru. O relatie inceputa in urma cu 8 ani  in perioada lui Venus retrograd in Berbec –o relatie predestinata, poate cunoaste incercari, acuma este momentul in care relatia este “chemata “ sa-si  defineasca adevarata valoare.

In perioada 31 iulie -26 august, Venus va tranzita semnul vostru si toata  atentia se indreapta catre voi, este amplificata bucuria de a trai, veselia, farmecul, spontaneitatea, viata amoroasa, gasirea unor solutii avantajoase pe cale amiabila, este posibila o noua iubire, o amplificare a unei iubiri mai vechi. Aveti de partea voastra o energie ce va induce magnetism, puteti straluci, puteti obtine mai usor anumite beneficii personale .

Din 4 iunie pana in data de 20 iulie 2017, Marte tranziteaza semnul vostru si sunteti ajutati sa dati viata dorintelor voastre, deveniti mai energici si dornici sa va puneti planurile in practica. Evitati totusi sa fiti asemeni unui buldozer care trece peste tot si toate. Viata romantica se poate intensifica.

CARIERA SI BANI

In cariera, Uranus in Berbec continua pe tot parcursul anului 2017 sa aduca schimbari neprevazute, modul in care va prezentati in societate ar putea fi contestat sau puteti fi pusi in situatii iesite  din comun, va vede lumea in aceasta perioada. Vreti libertate, va displac restrictiile, ordinele fie ele de la un sef, de la o autoritate, de la un parinte nu pot fi ascultate de voi in aceasta perioada, puteti reactiona fara a gandi regretand mai tarziu actiunile, deciziile voastre. Prin urmare, fiti mai atenti la modificarile pe care le faceti. Aveti de partea voastra o energie ce va ajuta sa va eliberati de tot ce este vechi si va tine pe loc in cariera, familie, asocieri, bani care vin din alta parte, viata intima. Pentru Racii  nascuti dupa 12 iulie,Uranus in tranzit prin Berbec face un aspect de careu cu Soarele natal, asta inseamna ca veti fi curprinsi de un exces de nerabdare, de intoleranta, de iritare fata de tot ce va constrange sau este resimtit ca o  piedica in calea libertatii. Sunteti gata sa va asumati orice risc, perturbarile, schimbarile neasteptate de existenta, personalitate, destin, fac parte din limbajul acestei energii. Acest tranzit reprezinta o perioada in care veti culege fructele muncii creative din trecut, daca ideile au fost bune acuma culegeti realizari, daca ideile au fost nereusite, atunci situatiile din viata voastra devin de necontrolat. Este important sa deveniti constienti de dificultati, sa renuntati la orgoliu si lacomie pentru a depasi aceasta perioada .

Pana pe 20 decembrie 2017, Saturn in Sagetator continua sa va invete despre rabdare, limite, efort sutinut in domeniul muncii. Poate fi un tranzit destul de dificil, schimbarile la locul munca sau chiar a locului de munca nu trebuie sa va mire, la fel nici unele probleme cronice de sanatate. Sub influenta acestei energii saturniene, dezordinea trebuie transformata in ordine iar pentru a face acest lucru, Saturn va  indeamna sa fiti disciplinati cu timpul vostru, cu munca noastra, cu sanatatea corpului vostru. Lucrurile neglijate sau ignorate in domeniul muncii si sanatatii sunt in plina inspectie saturniana, daca serviciul pe care il faceti va nemultumeste profund, acest tranzit va poate ajuta sa va schimbati locul de munca. Pot aparea exigente de toate felurile la locul de munca, pot aparea responsabilitati in plus, puteti pierde un loc de munca. Atentie la sanatate deoarece poate fi o prioritate in acest an. Saturn va avea o influenta deosebita asupra racilor nascuti intre 12 si 20 iulie, fiti prudenti, nu fortati mana saturniana in munca voastra, cultivati rabdarea, fiti prudenti atat cu munca cat si cu sanatatea voastra.

Eclipsele sunt procese dinamice care de multe ori coincid cu schimbari importante  in viata voastra. Eclipsele stiu atat de bine sa corecteze traiectoria destinului vostru, pot face sa intelegeti anumite lucruri, va pot rasplati dar si pedepsi.

Prima Eclipsa de Soare din anul 2017 este pe data de 26 februarie. Este o Eclipsa inelara de Soare in Pesti asociata cu Nodul Sud Lunar in Pesti, cu puternice influente asupra celor nascuti in jurul datei de 26 iunie. O Eclipsa de Soare asociata cu Nodul Sud lunar, poate aduce un fel de criza in domeniul de viata energizat in  scopul de a elimina lucrurile, oamenii care nu  mai sunt de folos pentru viitor, restabilind astfel un echilibru sanatos necesar evolutiei. Pot aparea unele probleme legate de strainatate, afaceri cu strainii, studii superioare, sanatate, mama.

Urmatoarea Eclipsa de Soare de Soare din 2017 este pe data de 21 august. Este  o Eclipsa totala de Soare in Leu gradul 28:53 asociata cu Nodul Nord Lunar in Leu. Este o eclipsa ce aduce oportunitati imense pentru viitor. Aceasta Eclipsa totala face parte dintr-o piramida de foc, o  configuratie extrem de benefica ce confera ambitie, forta interioara, vitalitate, este o sursa de inspiratie.
Pentru Raci, aceasta Eclipsa  de Soare va aduce oportunitati legate de bani, valoarea voastra, o munca mai bine platita, un proiect care va aduce in atentia oamenilor.

24 iunie 2017 vine cu o Luna Noua in Rac pe gradul 2:47 ( ora 5:30, ora Romaniei) favorabila unor noi inceputuri,  in special pentru cei nascuti in jurul acestei date.

Cele mai bune perioade pentru iubire apar atunci cand Venus este in semnul vostru, intre 31 iulie-26 august, cand va tranziteaza casa iubirii intre 7  noiembrie-1 decembrie, cand Venus tranziteaza casa partenerului incepand cu 25 decembrie 2017.

Adriana Tudosa

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.