1- VIBRATIA UNIVERSALA NUMEROLOGICA A LUNII SEPTEMBRIE 2017- MERGI CU DUMNEZEU

 

“Mergi, dorul lui Dumnezeu sa te lumineze in toate caile tale. Nu uita insa niciodata ca nimic nu se face fara Dumnezeu, si ca unde primejdia este mai mare, acolo e si Dumnezeu mai aproape”- Legenda  Stefan cel Mare si Ingerii.

Luna: septembrie este luna a 9-a
Anul : 2017 ( numerologie =2+0+1+7=10=1+0=1)
Vibratia energetica universala pentru luna august 2017 =9+1=10=1+0=1
sau 9+2+0+1+7=19=1+9=10=1+0=1

Luna septembrie 2017 este o luna favorabila realizarii oricarui proiect important care presupune indrazneala, hotarare, autosuficienta. A venit timpul sa ne bizuim mai mult pe noi, pe fortele noastre. O luna universala de vibratie 1 aduce noi experiente, idei noi, relatii noi. Este o luna luminoasa, deschisa care amplifica ambitia, inspiratia, independenta, optimismul, “pot face orice prin gigantica forta a subconstientului meu “ deschide orice usa. Este o luna prietenoasa cu oamenii activi, energici si care vor sa faca ceva prin ei insisi. Focalizarea este unul dintre darurile splendide ale vibratiei 1, credeti in voi si in forta voastra, uitati-va la cifra 1 cat de drept sta in fata tuturor. Este o luna cu noi oportunitati care trebuiesc salutate si acceptate.

Negativitatea acestei vibratii vine prin agresivitate, ingamfare, dominare, egou puternic. Aceasta luna de vibratie 1 (19) vrea sa ne invete ca exista loc pentru fiecare aici pe pamant chiar daca nevoile, dorintele si nivelurile de constiinta sunt diferite. Toata lumea evolueaza cu viteze diferite, in moduri diferite si in circumstante diferite. In consecinta, indrazniti sa fiti voi insiva, respectati-i pe ceilalti pentru ceea ce sunt si fac, asa atrageti beneficiile acestei vibratii 1. Amintiti-va ca talentele si abilitatile personale sunt un dar de la o sursa mai mare si trebuie sa cultivam recunostinta si smerenia. Sa fii tu insuti inseamna sa fii tu insuti si nimic mai mult.

Unde apare 1 apare si ceva pentru prima data.
In Tarot, 1 este Magicianul care are in mana dreapta o bagheta ridicata in sus, aratand ca legile lui Dumnezeu, scopul nobil, increderea in fortele proprii, maiestria, inalta sufletul.

Iar 19 (1+9=10=1+0=1) este adesea descris in numerologie ca un numar de proba, un numar karmic care poate amplifica pierderile, greutatile pentru toti cei care isi folosesc puterea in scopuri egoiste, in detrimentul celorlalti. Adesea, datoriile karmice ating un punct critic pentru cei care si-au folosit puterea personala in scopuri malefice.

Septembrie 2017 este o luna buna pentri noi proiecte, relatii, schimbari benefice care sa lumineze viata noastra. Dar, unu, un numar indivizibil, este sursa celorlalte numere amintindu-ne de sursa noastra divina, de Dumnezeu. “Iar Eu si Tatal Meu una suntem”ne spune Evanghelia lui Ioan 10-30.

Astfel, numarul unu este numarul lui Dumnezu iar prima porunca din cele zece spune:” Eu sunt Domnul Dumnezeul tau; sa nu ai alti dumnezei afara de Mine”. Acest numar reprezinta inceputul, cauza principala a tuturor lucrurilor si ar trebui sa incepem intotdeauna cu Dumnezeu, tot ce nu incepe cu Dumnezeu, nu poate da rezultate bune. Cand eram copil, bunicul meu imi spunea tot timpul “ Mergi cu Dumnezeu copila” , o intelepciune dincolo de spatiu si timp.

Si asa cum ne spune si Aivanhov, “Iubirea de Dumnezeu rezolva toate problemele”.

Galbenul, auriul, portocaliul, violetul, albastru deschis, sunt culori norocoase pentru o vibratie 1.

Anul universal, luna universala si ziua universala nu trebuiesc neglijate in cazul acelor probleme, proiecte, puncte de interes sau eveniment care ne privesc si pentru rezolvarea carora vom avea nevoie de sprijinul celor din jur, in cazul acelor lucruri pe care nu le putem pune in practica fara un ajutor din afara. Este intelept sa tinem cont de luna, ziua ale caror vibratii universale ne sunt favorabile, iar luna, ziua universala care corespund cifrei destinului ( se aduna toate cifrele din data de nastere) sunt considerate a fi norocoase .

Este bine sa stiti ca cea mai importanta vibratie care va afecteaza existenta este cea data de vibratia nasterii( se aduna ziua, luna si anul). Aceasta energie v-a inconjurat pentru prima data atunci cand ati aparut pe lume, este cea cu care va simtit cel mai bine si care ofera cea mai sigura cale, sanse, valorificarea talentelor voastre. De accea, vibratia nasterii( destinul numerologic) este si numarul vostru norocos. Nici un alt numar nu este la fel de important pentru voi si, ori de cate ori apare in viata voastra ca zi universala, luna universala, an universal, an personal, ea indica acele oportunitati de care puteti sa profitati mult mai usor decat cei cu o alta cifra a destinului.

Este o luna universala benefica celor cu vibratia nasterii 1( destinul numerologic, se aduna toate cifrele din data de nastere- zi, luna, an)  dar si pentru cei nascuti pe 1, 10,19, 28.

Iar zilele universale ale acestei luni universale 1 sunt:

Vibratia 1(9, 18, 27 septembrie 2017) –noi inceputuri, sanse, independenta, idei noi, schimbari favorabile, multa energie.

Vibratia 2 (1, 10, 28 septembrie 2017): lucru in echipa, cooperare, relatii, sensibilitate, neliniste, erori datorate neglijentei. Fiti diplomati si stapaniti-va  nervii, atentie la sanatate, la femei, apropiati, colegi.

Vibratia 3( 2, 11, 20 septembrie 2017): distractii, calatorii, comunicare, schimbari pozitive pe plan familial si profesional, noroc. O zi creativa si inspirata.

Vibratia 4(3, 12,21,30 septembrie 2017): vreamea planurilor, spirit practic, rabdare, organizare, munca intense. Fiti prevazatori, atenti. O zi de munca grea, diciplina si oportunitati.

Vibratia 5( 4, 13, 22 septembrie 2017): schimbari neprevazute, prudenta maxima in toate domeniile deoarece pot surveni pierderi, esecuri si obstacole fara nici un avertisment. Fiti atenti la masini.

Vibratia 6( 5, 14, 23 septembrie 2017): activitati casnice, familie, parinti, creativitate, casatorie. Este o vibratie buna pentru relatii, sudarea unei relatii sau pot fi luate hotarari intr-o relatie problematica.

Vibratia 7(6, 15, 24 septembrie 2017): explorare interioara, studiu, odihna, surprize sortite, rugaciune. Intuitia este deosebita si poate fi un ghid foarte bun. O zi de ispasire spirituala.

Vibratia 8 (7, 16, 25 septembrie 2017): succes sau esec material, plati karmice. Ambitia si planurile de succes material pot cunoaste noi dimensiuni. O zi de recompense, respect si recunoastere.

Vibratia 9 (8,17,26 septembrie 2017): sfarsitul unei situatii conflictuale, idealism, dramatism puternic. O zi de completare, eliberare si de transformare.

Adriana Tudosa

You may also like

2 Comments

  1. Buna ziua ! Am an de vibratie 1, intram in luna septembrie care are numar de vibratie 1 si pasesc cu incredere cu noul drum ce mi se deschide in fata ! Dumnezeu sa te binecuvanteze Adriana !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.