22 / 4 – VIBRATIA UNIVERSALA NUMEROLOGICA A LUNII OCTOMBRIE 2019-CAUTATI CALEA LUMINII…

“Aceasta lumina in care se topesc toate formele, este adevarata imagine a lui Dumnezeu. Se spune ” Rugati-va”, adica trimiteti catre Cer curenti de lumina. Lumii invizibile nu-i place sa se ocupe de ceea ce este stins si daca vreti sa-i atrageti atentia, aprindeti-va lampile.“ Omraam Mikhael Aivanhov

Luna: octombrie este luna a 10-a
Anul : 2019 ( numerologie =2+0+1+9=12-1+2=3)
Vibratia energetica universala pentru luna octombrie 2019 =10+2+1+9=22=2+2=4

Universul functioneaza in moduri misterioase si totul poarta o vibratie energetica.
Vibratia numerologica 22 a lunii octombrie este extrem de puternica atat din punct de vedere spiritual cat si material. 22  este al doilea Numar Maestru ( 11, 33 sunt celelalte Numere Maestre importante in numerologie) si este un  simbol al puterii lui Dumnezeu directionate. Este considerat un semn foarte bun si este un simbol al succesului. Ascensiunile pot fi uimitoare dar dezavantajele vor fi  dureroase.

Cand 22 devine calea de manifestare a unei luni universale, ne reaminteste ca este esential sa construim o baza solida pentru planurile noastre. Acuma, putem avea o viziune mai mare asupra unui proiect, asupra unui vis maret, asupra unei relatii. Dar, acest lucru este posibil doar prin mentinerea unei gandiri pozitive, sa dam deoparte gandurile inspaimantatoare, indoielnice, pesimiste, negative si repetitive. Aceasta vibratie 22 ne invata ca totul este posibil cand ne lasam ghidati de intelepciunea eterna si divina a subconstientului nostru. Repetati in permanenta” Ma las ghidat de intelepciunea divina ascunsa in fiinta mea, accept orice sfat sau sugestie care vine de la subconstientul meu; multumesc. “
A venit timpul sa intelegem ca energia mentala poate crea o noua realitate, gandurile devin cuvinte si cuvintele devin actiuni, fiti atenti la ceea ce construiti in mintea voastra. Intotdeauna amintiti-va ca sunteti producator, regizor, scriitor si actor al propriului joc. Nu intamplator se spune in Evanghelia lui Ioan:

“ La inceput era Cuvantul, si Cuvantul era cu Dumnezeu, si Cuvantul era Dumnezeu.”

O luna universala de vibratie 22 poate face totul posibil cu sprijinul ghizilor divini. Asta inseamna ca orice activitate spirituala, orice activitate in folosul oamenilor, aduc mari beneficii.
Un eveniment semnificativ poate sa apara in aceasta luna. Este o vibratie ce aduce multe idei constructive dar si capacitatea de a transpune ideile in practica. 22 poate transforma cel mai ambitios vis in realitate. Eforturile trebuiesc orientate spre obiective mai mari dincolo de ambitiile personale. Fiecare numar are si o parte umbrita iar 22 aduce multa energie nervoasa, incapatanare, anxietate, haos, distrugeri incredibile, caderi spectaculoase. Tensiunea nervoasa poate sta in calea realizarii propriilor interese. Exista un mare pericol de a cadea sub influenta spiritelor negative.
Este o luna in care trebuie sa cultivam pacea, sa fim in pace cu noi insine dar si cu cei din jur.
Poate fi o luna plina de sensibilitati datorita accentuarii lui 2. Partea pozitiva a acestei vibratii se manifesta prin dinamism, putere de organizare, de executare, mari realizari, simt tactil acut.
Cei care nu se pot conecta la aceasta vibratie, pot intalni destule provocari, tensiuni, anxietati.
Daca sunteti negativisti, sensul lui 22 este de a face o schimbare. Amintiti-va ca sunteti regizorul si scriitorul jocului vostru, puteti schimba oricand scenariul povestii.

Numarul 22 este un ghid pentru armonie si echilibru si este menit sa aduca pacea. Trebuie sa ne concentram pe credinta, compasiune, bunastare fizica si emotionala .

Aceasta luna universala 22 arata capacitatea de a ne racorda la o putere mai mare dar avem, de asemenea, liberul arbitru de a alege expresia redusa a acestei vibratii 22=2+2=4

Patru reprezinta o vibratie ce are in atentie disciplina, rezistenta, concentrarea, munca fizica, rutina, conventionalismul, fiabilitatea, familia, patriotismul. Aduce lectii de invatat in privinta organizarii, planificarii lucrurilor pe termen lung. Obstacolele acestei luni 4 ne vor forta sa incetinim , sa fim mai atenti, sa fim realisti si cu picioarele pe pamant. In multe feluri, poate fi o luna in care pasul inainte este anulat de doi pasi inapoi. Atentia este esentiala acuma, un patru iubeste oamenii atenti, perseverenti si care nu fug de responsabilitati. Trebuie evitate sentimentele de limitare sau constrangere, inflexibilitatea in opinii, gandurile negative care induc de cele mai multe ori dispozitii proaste. Partea negativa a vibratiei 4  da de cele mai multe ori caractere dominatoare, autoritare, care pun pret mare pe disciplina fortata. Vibratia 4 se implica in mare masura in politica, bunastare sociala, schimbari revolutionare in societate, in eforturile de stabilire a unor noi principii in justitie. Vine cu idei noi necesare progresului societatii in care traim, pretuieste intotdeauna dorinta de a avansa in viata.

Aceasta luna universala 22 ne cere sa ne oprim si sa acordam atentie si sa ascultam ceea ce Universul incearca sa ne spuna. Putem fi obligati sa depasim o serie de obstacole si incercari inainte de a gasi adevarata rezolvare a unei probleme, a unui plan, a unei dorinte.Trebuie sa fim foarte atenti la alegerea prietenilor si sa ne bazam mereu pe noi pentru rezolvarea problemelor. Vibratiile Duble sau Maestre sunt numere de incercare, ceea ce inseamna ca, putem sa ne confruntam cu probleme de natura morala si materiala, pe care le putem solutiona facand apel la intuitia fina si puterea morala.Vibratia 22 este nelimitata dar cere disciplina. Cuvintele cheie sunt: Lumina, cooperare si armonie, posibilitatea de a coopera cu planul lui Dumnezeu pe pamant. Culorile vibratiei 22  sunt crem si corai, iar simbolul ei este Crucea.

Si asa cum spune Aivanhov:”  Cind va simtiti sufletul intunecat de o durere, de o dificultate de o indoiala, mergeti catre lumina si vorbiti-i: “O, lumina, tu care esti cea mai inteligenta, intra in mine, vino sa-mi luminezi inima si mintea”. Si ea va veni sa va lumineze.

Anul universal, luna universala si ziua universala nu trebuiesc neglijate in cazul acelor probleme, proiecte, puncte de interes sau eveniment care ne privesc si pentru rezolvarea carora vom avea nevoie de sprijinul celor din jur, in cazul acelor lucruri pe care nu le putem pune in practica fara un ajutor din afara. Este intelept sa tinem cont de luna, ziua ale caror vibratii universale ne sunt favorabile, iar luna, ziua universala care corespund cifrei destinului ( se aduna toate cifrele din data de nastere) sunt considerate a fi norocoase .

Este o luna universala benefica celor cu vibratia nasterii 4/22 ( destinul numerologic, se aduna toate cifrele din data de nastere- zi, luna, an), cu vibratia numelui 4/22  dar si pentru cei nascuti pe 4,13, 22,31.

Iar zilele universale ale acestei luni universale 22/4 sunt:

Vibratia 1( 6, 15, 24 octombrie 2019) –noi inceputuri, sanse, independenta, idei noi, schimbari favorabile, multa energie.
Vibratia 2 ( 7, 16, 25 octombrie 2019): lucru in echipa, cooperare, relatii, sensibilitate, neliniste, erori datorate neglijentei. Fiti diplomati si stapaniti-va  nervii, atentie la sanatate, la femei, apropiati, colegi.

Vibratia 3( 8, 17, 26 octombrie 2019): distractii, calatorii, comunicare, schimbari pozitive pe plan familial si profesional, noroc. O zi creativa si inspirata.

Vibratia 4( 9, 18,27 octombrie 2019): vreamea planurilor, spirit practic, rabdare, organizare, munca intense. Fiti prevazatori, atenti.O zi de munca grea, diciplina si oportunitati.

Vibratia 5( 1, 10, 19, 28 octombrie 2019 ): schimbari neprevazute, prudenta maxima in toate domeniile  deoarece pot surveni pierderi, esecuri si obstacole fara nici un  avertisment. Fiti atenti la masini, condus masina.

Vibratia 6( 2, 11, 20 octombrie 2019): activitati casnice, familie, parinti, creativitate, casatorie. Este o vibratie buna pentru relatii, sudarea unei relatii sau pot fi luate hotarari intr-o relatie problematica.

Vibratia 7(3, 12, 21 octombrie 2019): explorare interioara, studiu, odihna, surprize sortite, rugaciune. Intuitia este deosebita si poate fi un ghid foarte bun. O zi de ispasire spirituala.

Vibratia 8 (4, 13, 22, 31 octombrie 2019): succes sau esec material, plati karmice. Ambitia si planurile de succes material pot cunoaste noi dimensiuni. O zi de recompense, respect si recunoastere.

Vibratia 9 (5, 14, 23 octombrie 2019):sfarsitul unei situatii conflictuale, idealism, dramatism puternic. O zi de completare, eliberare si de transformare.

Fie ca Iubirea si Lumina sa va ghideze in permanenta!

Adriana Tudosa

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.