LUNA PLINA IN RAC – 25 DECEMBRIE 2015, ORA 13:10 , ORA ROMANIEI –“O SANIE ASTRALA PENTRU MOS CRACIUN ”

“In natura, Cristos se naste in fiecare an pe 25 decembrie, la miezul noptii. Noaptea de 25 decembrie este noaptea cea mai lunga. Plecand de aici, noptile se micsoreaza si zilele se maresc. Este mai multa lumina, mai multa caldura, mai multa viata. Si aceasta se reflecta asupra tuturor creaturilor. Voi lasa la o parte problema daca Iisus s-a nascut cu adevarat la aceasta data sau nu, dar, la 25 decembrie are loc în natura nasterea principiului Cristic, adica al acestei vieti, acestei lumini, acestei calduri care va transforma totul. In acel moment, in Cer, de asemenea, se sarbatoreste aceasta: ingerii canta si toti Marii Maestrii si Initiati se reunesc in rugaciune, pentru a omagia Eternul si a sarbatori nasterea lui Cristos, care se naste cu adevarat in Univers.”Omraam Aivanhov

astro_2gw_416_luna_plina_in_rac_2015.55231.41281

Am inceput anul 2015 cu o Luna Plina in Rac pe gradul 14:31 si terminam acest an cu o Luna Plina in Rac pe gradul 3:19. Ultima Luna Plina in ziua de Craciun a fost in anul 1977, primim acuma un frumos dar astral iar acest eveniment rar se va repeta in anul 2034.

Vorbim de un moment astral important ce pune in miscare energii imense declansate de opozitia dintre Luna in Rac gradul 3:31 si Soarele in Capricorn  gradul 3: 31.

Luna Plina este o faza lunara importanta, acuma entitatile solare ( Soarele este o fiinta vie ) sunt intr-un dialog astral cu entitatile lunare care traduc mesajele astrale pentru noi, pamantenii. Luna Plina este un moment al “culesului “, culegem ce am semanat in bine sau in rau, trecutul este analizat, rasplatit sau pedepsit.

O Luna Plina pe axa Rac –Capricorn, este un aspect de opozitie, un aspect dinamic intre doua energii complementare ce cere de la noi efort, atentie marita pentru a gasi un  echilibru dar acesta poate fi gasit doar daca cautam un numitor comun intre cele doua energii Rac si Capricorn. Ambele semne vor sa construiasca ceva durabil dar in timp ce Racul vrea sa construiasca o casa, o familie, Capricornul vrea sa construiasca un stat, un imperiu, o afacere, o cariera puternica. Daca Racul are nevoie de constructii adevarate pentru familia lui, Capricornul are nevoie de aceste constructii pentru o societate, pentru siguranta unei colectivitati, tari.
Luna in Rac este in domiciliu accentuand astfel trasaturile pozitive lunare, genereaza atentie pentru conditiile materiale si spirituale, compasiune, sentimente materne, rabdare, tandrete. Atat Racul cat si Luna au in definitia lor energetica “traditiile, familia, acasa, radacinile familiei, confort, sensibilitate, intuitie”. Ce bine este acasa spune Racul!
Soarele in Capricorn este o energie destul de slabita, este in exil, inducandu-ne destula prudenta, ambitie si o nevoie acuta de a calcula fiecare pas, totul se masoara, se calculeaza( exact ca mersul pe gheata!), orice schimbare se face in liniste din dorinta de a fi totul in siguranta. Capricornul este si el asociat cu traditiile dar nu cele emotionale ci cele care structureaza si modeleaza lumea noastra. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni din trecut, acuma, tot ce tine de familie, camin, casa, parinti, autoritate personala, nevoi emotionale, sunt analizate profund si primesc un raspuns. O Luna Plina pe axa Rac -Capricorn va pune un accent deosebit pe femei, pe tot ce tine de “acasa”, familie, radacinile noastre , trecutul nostru, mama, instinct matern, probleme in familie, tara, patriotism, stabilitate emotionala si financiara. In general, pentru cei fara probleme in familie, aceasta lunatie poate fi blanda dar pentru cei care se confrunta deja cu situatii familiale grele, exista un potential de durere, sensibilitate extrema, fracturi in relatiile de familie, probleme de sanatate ale parintilor, mamei.

Acuma, prezentul pune intrebari trecutului iar Luna Plina stie sa raspunde atat de bine deoarece a fost un martor astral permanent la tot ceea ce am sadit in ultimele sase luni.
Luna Plina, opozitia dintre Luna in Rac si Soarele in Capricorn  activeaza  axa III-IX, o axa ce deschide batalia intre mintea practica, experientele pamantesti si mintea mare, experientele care lasa materialul si imbratiseaza cunoasterea spirituala, credinta, casa lui Dumnezeu.
In casa III, Luna Plina in Rac aduce roade prin tot ce tine de comunicare, scris, studii, rude, frati, surori, calatorii, mass-media, invatamant, persoane cu o anumita autoritate. Cu Luna Plina in Rac intr-o casa naturala a Gemenilor putem avea realizari importante prin lucruri care isi demonstreaza eficienta, prin cuvant, scrieri, mesaje, informatii, calatorii, comert, invatamant. Cum casa III este o casa a comunicarii imediate, o Luna Plina in Rac accentueaza emotiile si sensibilitatea in comunicare, pot aparea blocaje, auto-limitari. In casa III, totul se reduce la “cine si ce influenteaza mintea ta” iar aceasta Luna Plina va evidentia acest lucru prin informatiile primite de la Soarele in Capricorn din casa IX, o casa ce vorbeste despre  viziunea asupra lumii, adevar divin dar si excese, grandomanie.

Luna Plina in Rac in casa III ne ajuta sa facem diferenta dintre ceea ce credem si ceea ce conteaza cu adevarat in viata noastra, acuma primim anumite raspunsuri, acuma, cuvantul construieste sau distruge o familie.

Luna Plina in Rac este sprijinita de Neptun in Pesti din casa XI dar si de asteroidul Juno in Scorpion din casa VII, se formeaza pe cer o Piramida de apa ce poate aduce o sansa, oportunitati dar si o anumita comoditate, inertie, posibilitatea de “a ne invarti pe loc”.

Neptun in trigon cu Luna este subtil, acest aspect este sania astrala a lui Mos Craciun ce coboara la noi cu un sac plin de magie, vise, imaginatie, inselatorii, minciuni, dragoste spirituala. Intalnirea benefica dintre actorul astral Neptun ce poate juca “1000 de roluri” si Luna cea care este cea mai intima parte din noi-viata emotionala, nu face decat sa ne sensibilizeze si mai mult, creste compasiunea, intuitia este ca un laser iar in relatii devenim mai iertatori si intelegatori. Unii pot cauta pentru prima data in viata lor o indrumare spirituala si chiar pot gasi un ghid spiritual, altii loviti de soarta pot gasi acuma un sprijin important, totul este sa credeti in magia “binelui”.Spiritualitatea deschide multe cai pentru noi in aceasta perioada, energia divina curge lin spre noi si ar fi pacat sa nu profitam de aceasta sansa.
Cum Neptun este in casa XI, prietenii, astrologia, ghizii spirituali ne pot fi de folos in realizarea dorintelor noastre.
Juno in Scorpiom si in casa VII,  o casa unghiulara, este puternica. Juno poate fi acerba si in limbajul ei energetic tot timpul gasim un sentiment de obligatie, de relatie karmica, de suflet pereche. Ea este femeia care vrea sa-si tina sotul aproape indiferent de metode, gelozia ei este o flacara de curaj de nestins, razbunarea ei arde totul in cale, ea lupta cu disperare pentru a pastra ceea ce ii apartine de drept. Partea ei intunecata conduce la divort, infidelitate, conflict deschis intre parteneri, tradari, posesivitate extrema.

In Scorpion, Juno vrea totul, vrea o fuziune profunda cu mintea, corpul si sufletul partenerului, considera ca are dreptul sa stie tot ce este posibil depre partener sau partenerul de viata influenteaza bunastarea emotionala si financiara in profunzime, nimic nu mai poate fi la fel ca inainte.
Alegerea partenerului potrivit este cruciala iar aceasta Luna Plina chiar si in trigon cu Juno in Scorpion poate aduce in lumina luptele pentru bani intre parteneri, gelozie extrema, afacerile extraconjugale. Pozitiv, acest aspect poate aduce informatia necesara intelegerii karmei grele dintre parteneri, de ce aceste relatii sunt profund emotionale.
Aceasta energie face lumina in relatiile si situatiile de viata care sperie, infurie dar fascineaza si obliga. Juno, zeita casatoriei ne aminteste ca relatiile karmice nu sunt usoare dar ele pot functiona in liniste si pace prin incredere reciproca, respect si loialitate.

Casa III , locuinta pamanteasca a Lunii Pline in Rac este casa Gemenilor, un semn condus de Mercur in Capricorn care este in faza lui de umbra deoarece pe 5 ianuarie 2016 intra in mers aparent retrograd. Acuma, Mercur in Capricorn face un aspect benefic cu Jupiter in Fecioara ceea ce face ca mintea noastra sa fie practica, putem atrage oamenii potriviti sau informatiile necesare, putem obtine raspunsuri fara prea mult efort. Calatoriile sunt favorabile si aduc experiente pozitive. Unde apare Jupiter, apare insa si exagerarea, ar trebui sa nu promitem mai mult decat putem face chiar daca intentiile noastre sunt onorabile.

Aspecul de careu dintre Saturn in Sagetator si Neptun in Pesti(dizolvarea limitelor) continua sa functioneze si asa cum am mai scris, poate scoate in evidenta intrigile ascunse. Se pare ca raporturile dubioase incheiate anterior cu oameni compromisi isi dau roadele lor amare, de multe ori acest aspect da o  influenta funesta asupra carierei, predispune la o prabusire finala dupa o ridicare ametitoare. Realitatea, arcasul serios ( Saturn in Sagetator) trimite sageata lui acolo unde trebuie , acolo unde este o iluzie, ceva ascuns, situatii greu de inteles. Acuma, iluzia, increderea in oricine, credinta, visul ( Neptun) se transforma in deziluzie, dezamagire. Informatiile noi pot dezvalui scopul nerealist sau imposibil al unui grup, al unei aliante politice, al unui loc de munca, al tinerilor. Aspectul de careu indica tensiuni interioare, frustrari iar Neptun, cel care te poate face sa crezi orice, devine inhibat de barierele lui Saturn. Un aspect de careu misca lucrurile, provocarile, daca Saturn  este  realitatea rece, obiectivele reale, limitele unei structuri, a unei autoritati, Neptun este realitatea nevazuta, fortele spirituale nevazute, starea de vis, filmul, eu vreau sa joc acest rol.
Cum aspectul de careu face ca lucrurile sa se intample , aceasta energie conflictuala  merge pana la confuzie cu privire la obiectivele noastre, renuntare, abandon, probleme de santaj, acte disperate, tapi ispasitori. Ambele planete cauta adevarul in felul lor, una prin ratiune, cealalta prin credinta iar tamaia faptelor noastre bune poate imprastia negativitatea acestei energii conflictuale.

Influenta majora a acestei lunatii este asupra celor nascuti in jurul datei de 25 din semnele cardinale Rac, Capricorn, Berbec, Balanta  dar si pentru cei care au planete pe gradele 0-5 Rac, Capricorn, Berbec, Balanta.

Este un timp pentru iertare, comunicare pozitiva, veselie, uitati de rau si imbratisati binele,  cineva acolo sus ne iubeste iar noi trebuie sa raspundem tot prin iubire.

Fiti binecuvantati!
Craciun Fericit!

Adriana Tudosa

You may also like

9 Comments

  1. Extraordinar.Eu vreau s? divor?ez de un capricorn care s-a îndr?gostit de alt? femeie cu care m? în?al?.Nu sunt sup?rat? pe el sau pe ea,asta-i via??.Dar vrreau s? divor?ez.El m? ?ine pe loc.Am ?ans? s? svap de el?Pentru mine el nu mai exist?.Am fost f.f.naiva,dar sun un om cu mult? credin?? ?i deci puternic?.Doamne ajuta pe toat? lumea.

  2. Sa fiti binecuvantata cu ocazia acestor sarbatori, Lumina Sfanta sa fie de-acum si pana-n viitor cu Dumneavoastra si cei dragi, sa va rasplateasca asa cum numai EL stie, pentru aceste minunate daruri pe care ni le faceti noua tuturor celor care citim cu tot interesul si placerea ceea ce ne impartasiti, chiar daca nu toti suntem cunoscatori in acest domeniu, desi am vrea! La multi ani, sanatate, impliniri, bucurii si multi pupici in scris.

  3. Sarbatori Fericite!
    Dumnezeu ne iubeste iar acest lucru ne da putere sa trecem peste situatiile grele.
    Adriana astro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.