NUMEROLOGIA ANULUI UNIVERSAL 2015 –“BANII VORBESC”

imagine

Anul 2015 are din punct de vedere numerologic o vibratie 8 (2+1+5=8), este o energie  extrovertita, feminina, karmica, puternica, aflata sub influenta lui Saturn.
Aceasta vibratie aduce ambitie, spirit de initiativa extraordinar, lupte pentru putere, curaj si incredere in calitatile personale, putere de judecata. Alaturi de vibratia acestui an, vointa, puterea, cinstea ii va conduce pe multi in functii inalte depasindu-si originea, conditia initiala. Extremist si radical, acest an de vibratie 8 nu accepta jumatati de masura, totul trebuie sa fie ‘da sau nu, alb sau negru, totul sau nimic, acum ori niciodata”.

Numarul 8 simbolizeaza banii, infinitul, principiul de dominatie, control, realizari si detesta minciuna, inselaciunea si lucrurile facute pe sub mana. Acest an sustine liderii innascuti care stiu sa-si foloseasca puterea intr-un mod benefic oamenilor, cei care vor incerca sa-si foloseasca puterea intr-un mod abuziv, tiranic, vor fi secerati. Este o perioada de expansiune si recompense pentru eforturile depuse, putem sa ne folosim talentele in obtinerea recompenselor financiare. Este un an de recoltare, culegem intr-un fel ce am semanat in anii trecuti. Vibratia 8 este una a fortei, curajului si judecatii sanatoase, confera un excelent simt al afacerilor si vom dori sa devenim mai buni pentru a ajunge intr-o functie mai inalta, sa fim vazuti. Apar ocazii ample de a obtine succesul in decursul acestui an doar daca nu ne risipim energiile fie printr-o lipsa de concentrare, fie prin incapacitatea de a ne stapani emotiile.
Anul 2015 este anul banilor, este un an de munca grea dar recompensata financiar, daca vom cumpara ceva vom cumpara la cel mai bun pret. Daca vom vinde ceva, vom  vinde la cel mai bun pret. Progresul, puterea, banii, succesul, incoronarea intr-un post important sau detronarea dintr-un post important sunt activate in acest an.

In plan moral, daca a fost respectata regula de aur a comportamentului uman, contiinta va fi linistita, in caz contrar, prin legea compensarii, pot surveni mari probleme si mari rupturi. Este un an al banilor munciti, dar destul de usor, multi oameni in acest an ajung din varful piramidei destul de jos, viata ii da deoparte intr-un mod adesea neinteles.

Intr-un an de vibratie 8 este necesar sa invatam nu numai sa primim ci si sa dam, sa nu devenim sclavii banilor. Anul 2015 prin vibratia 8 este un an cand sunt cantarite eforturile, banii dar si sufletul, calitatile morale, aceasta vibratie ofera inapoi ceea ce am dat, semanat in ultimii ani. Egoismul, lacomia sau nevoia de putere pot transforma viata  multor oameni, astfel, aceasta vibratie poate fi ca un condiment al dezamagirii si pierderii. Acesta este un cod nescris al naturii si nu trebuie incalcat. Este cu siguranta anul cand cosmosul ne furnizeaza combustibil, forta pentru emancipare, pentru reparari sau plati karmice.
Aceasta vibratie 8 este puternica dar fara un echilibru intre partea materiala si cea spirituala, se poate manifesta negativ, aducand piedici de tot felul. Daca vom face din bani un adevarat altar care sa puna in umbra celelalte lucruri din viata noastra, acest lucru poate aduce pierderi, obstacole.
Aspectele negative ale numarului opt sunt un complex de superioritate, lacomie, dominatie, preocupari materiale excesive, afaceri ilegale, intoleranta, lipsa compasiunii, tradare. Daca suntem echilibrati in abordarea banilor, daca eforturile noastre financiare nu lezeaza pe nimeni, atunci, acest an poate fi unul plin de satisfactii materiale si spirituale. Aceasta este promisiunea reala a lui 8  ce simbolizeaza echilibrul intre finit si infinit, intre materie si spirit, este o mare oportunitate de crestere in toate domeniile daca respectam legea lui 8, o lege universala a adevarului.

In relatii, aceasta vibratie 8 a anului 2015 aduce o teama in exprimarea emotiilor, posesivitate, exigenta, loialitate, dusmanii de temut, razbunari de toate felurile. Teama de respingere, frica unui angajament romantic sunt alte teme ale acestui an.

Anul 2015 aduce succes in proiecte ample, banci, comert, cariere militare, politice sau diplomatice, avocatura, finante, ingineri, chirurgi, economisti, experti in informatica, administratia hotelurilor si restaurantelor, administratia publica. In sport, aceasta vibratie ofera succes sporturilor care aduc un grad de risc si pericol: curse de motociclete si automobile, piloti de incercare, exploratori,  antrenori sportivi. “Banii vorbesc “ este o tema importanta a anului 2015 atat in bine cat si in rau. Cea mai mare frica adusa de acest an este saracia.

Daca vibratia nasterii este 1 ( adunati fiecare cifra din data de nastere) sau ziua de nastere este 1, 19, 28, acest an poate aduce succes material, prestigiu. Atentie totusi la excesul de materialitate, lipsa de scrupule, neglijarea vietii interioare.

Daca vibratia nasterii este  2 sau ziua de nastere este 2, 11, 20, acest an este in contradictie cu energiile voastre. In multe situatii conflictuale sunteti prea toleranti sau va atingeti scopurile intr-un mod ascuns ceea ce nu este pe placul  vibratiei 8.

Daca vibratia nasterii este 3 sau sunteti nascuti intr-o zi de 3, 12, 30, acest an de vibratie 8 va ajuta sa va atingeti scopurile. Ideile stralucite, dinamismul, entuziamul vostru unite cu vibratia categorica a lui 8 alcatuiesc o combinatie imbatabila.

Daca vibratia nasterii este 4 sau sunteti nascuti intr-o zi de 4, 13, 22, 31, acest an de vibratie 8 aduce vitalitate, preocupari materiale excesive, indrazneala distrugatoare pe care nimeni nu o poate opri. Sunteti dispusi la orice sacrificiu pentru a va atinge telurile. Pericol de prea multa duritate, lipsa de scrupule dar si forta si magnetism.

Daca vibratia nasterii este 5 sau sunteti nascuti intr-o zi de 5, 14, 23,acest an de vibratie 8 aduce o energie debordanta, stimulatoare ce poate catapulta succesul, norocul si renumele. Riscul si pericolele va indeamna sa luptati si sa castigati. Atentie la aroganta si brutalitatea voastra in acest an.

Daca vibratia nasterii este 6 sau sunteti nascuti intr-o zi de 6, 15, 24, acest an de vibratie 8 aduce o combinatie nu prea benefica succesului. Apare uneori o zgarcenie in manevrarea banilor ceea ce este in contradictie cu vibratia 8.

Daca vibratia nasterii este 7 sau sunteti nascuti intr-o zi de 7, 16, 25, acest an de vibratie 8 aduce contradictii in comportament, posesivitate, importanta unor lucruri neinsemnate, mahnire, neliniste. Acest an aduce o lupta intre material si spiritual, intre ceea ce puteti face pentru voi si ceea ce puteti face pentru ceilalti.

Daca vibratia nasterii este 8 sau sunteti nascuti intr-o zi de 8, 17, 26, acest an de vibratie 8 amplifica calitatile si defectele voastre. Vointa de fier va poate oferi succese spectaculoase. Pericolul este legat de materialismul excesiv, ambitii nemasurate, dorinte peste puterile voastre.

Daca vibratia nasterii este 9 sau sunteti nascuti intr-o zi de 9, 18, 27, acest an de vibratie 8 amplifica motivatiile contradictorii care au nevoie pe de o parte de castiguri materiale  iar pe de alta parte, de intrajutorarea semenilor. Franchetea voastra poate dauna in acest an.

Lunile personale ale anului 2015

IANUARIE 2015 este o luna universala  9 ( 8-vibratia anului 2015+ 1-ianuarie –prima luna). Este o luna care simbolizeaza incheierea unui ciclu, asta poate indica o schimbare in constiinta maselor, poate fi punctul care pregateste un nou inceput, o adevarata revolutie in oameni, tari, lume. .
FEBRURIE  2015 este o luna universala 1 ( 8-vibratia anului 2015+ 2-februarie ). Este o luna care aduce energia necesara unui nou inceput, progres , eliberare de temeri si vechi sarcini. Este un timp pentru actiune si nu pentru intrebari, prieteniile vechi sunt reinoite, romatismul este favorizat, puteti intalni pe cineva care devine un accesoriu permanent in viata voastra. Nu lasati pe cei din jur sa va blocheze, aveti grija cu banii, iesiti in intampinarea noilor sanse.

MARTIE  2015 este o luna universala 2 ( 8-vibratia anului 2015+ 3-martie  ). Este o luna care cere multa prudenta in tot ceea ce facem deoarece rezultatele pot fi imprevizibile. Poate aparea o stare irascibila, nelinistita, ceea ce conduce la erori, rupturi, pericole datorate neglijentei. Trebuie cultivata diplomatia, stapanirea nervilor, atentie la sanatate
APRILIE  2015 este o luna universala 3 ( 8-vibratia anului 2015+ 4-aprilie  ). Este o luna care poate aduce anumite oportunitati, poate fi o luna norocoasa. Pot aparea schimbari pozitive in viata familiala, profesionala. Tot ce tine de planul financiar, calatorii, planuri de viitor, contacte personale si profesionale ofera ocazii favorabile . Combinatia dintre vibratia 8 a anului 2015  si vibratia 3 a lunii universale este una favorabila.
MAI 2015 este o luna universala 4 ( 8-vibratia anului 2015+ 5-mai ). Este o luna mai “sobra “  care cere multa munca, rabdare, este o “ luna a insamantarilor “. Neglijarea obligatiilor poate conduce la deceptii , incurcaturi, pesimism, frustrare. Trebuie cultivat calmul.
IUNIE 2015 este o luna universala 5 ( 8-vibratia anului 2015+ 6-iunie ).Este o luna plina de adrenalina, schimbari imprevizibile, aliante rupte.
IULIE  2015 este o luna universala 6 ( 8 -vibratia anului 2015+ 7-iunie).Este o luna pasnica, linistita  ce aduce concentrarea pe familie, parinti, prieteni apropiati. Datorita  vibratiei 8 a anului, pot exista unele incercari in familie, casatorii .
AUGUST  2015 este o luna universala 7 ( 8-vibratia anului 2015+ 8-august). Este o luna in care “povestile de viata bune sau rele “ sunt destinate, ursite, poate aparea o stare de deprimare, izolare.
SEPTEMBRIE  2015 este o luna universala 8 ( 8-vibratia anului 2015+ 9-septembrie ). Este o luna in care sunt accentuate problemele financiare, tot ce tine de bani este in lumina, pot fi demascate anumite incurcaturi, furturi financiare, cei care merita, pot primi anumite bonusuri financiare, urcari in cariera, in lumea sociala.
OCTOMBRIE 2015 este o luna universala 9, NOIEMBRIE 2015 este o luna universala 1, DECEMBRIE 2015 este o luna universala 2.
UN AN NOU FERICIT !

Adriana Tudosa

You may also like

12 Comments

  1. Ai muncit mult chiar foarte mult pentru noi tot anul si ne-ai fost de mare ajutor prin tot ce ai scris ,iti multumim din suflet Adriana ! Dumnezeu sa-ti implineasca toate dorintele,sa te ajute in toate nevoile,sa te ocroteasca si sa te calauzeasca!Iti doresc un an nou fericit si plin de realizari!Cu respect,recunostinta si mult drag

  2. Multumesc ca sunteti aici. Incepem un an in care stelele ne vor zambi, cateodata ne vor palmui,important este sa avem incredere ca viata noastra va primi acele experiente, necesare cresterii, evolutiei. La Multi Ani!
    Adriana astro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.