HOROSCOPUL ANULUI 2015:BALANTA, SCORPION, SAGETATOR, CAPRICORN, VARSATOR, PESTI

HOROSCOPUL ANULUI 2015

“Toate isi au vremea lor, si fiecare lucru de sub ceruri isi are ceasul lui.
Nasterea isi are vremea ei, si moartea isi are vremea ei; saditul isi are vremea lui, si smulgerea celor sadite isi are vremea ei.
Uciderea isi are vremea ei, si tamaduirea isi are vremea ei; daramarea isi are vremea ei, si zidirea isi are vremea ei;
Plansul isi are vremea lui, si rasul isi are vremea lui; bocitul isi are vremea lui, si jucatul isi are vremea lui;
Iubitul isi are vremea lui, si uratul isi are vremea lui; razboiul isi are vremea lui, si pacea is are vremea ei.
Atunci am zis in inima mea: “Dumnezeu va judeca si pe cel bun si pe cel rau; caci El a sorocit o vreme pentru orice lucru si pentru orice fapta.”
Eclesiastul 3.1,2,3,4,8,17

BALANTA/ASCENDENTUL IN BALANTA-ANUL 2015
TRANZITE MAJORE

Anul 2015 incepe cu Jupiter retrograd in Leu iar voi, sunteti chemati sa  “re-evaluati “ unele probleme ce tin de prietenii vostri, de sperantele voastre care se cer a fi redefinite.Tot ce datorati unui prieten sau tot ceea ce un prieten va datoreaza sunt re-activate in aceasta perioada. Aceasta energie va analiza rolul vostru intr-un grup, cat de umanitari sunteti, cata incredere aveti in ghizii spirituali, in astrologie.  Acest tranzit va poate implica in fel de fel de cauze umanitare, in servicii de voluntariat. Puteti avea o sansa deosebita printr-un prieten sau puteti constientiza ca un prieten nu este asa de maret pe cat credeati. Acestea sunt teme importante pana pe 8 aprilie 2015 cand Jupiter devine direct si cu lectiile bine facute, aveti de partea voastra o energie prietenoasa ce aduce beneficii importante prin activitati de grup, printr-un prieten. Cercul vostru de prieteni poate creste, obiectivele pe termen lung si dorintele voastre tind sa fie neobisnuite. Conditiile economice devine puternice, veti gasi noi surse de venit, puteti obtine o promovare la locul de munca.
Pe 11 august 2015, Jupiter intra in semnul Fecioarei, vorbim de o energie ce inlocuieste sansa cu efortul sustinut, expansiunea cu prudenta, critica excesiva. Pana la sfarsitul anului 2015, aveti de partea voastra o energie prietenoasa ce va poate proteja, tine departe de orice fel de necaz. Puteti intra in legatura cu o persoana inteleapta, un ghid care va deschide o usa uriasa catre un potential neexploatat din voi care va asteapta sa-l folositi asa cum trebuie. Cum casa XII vorbeste despre sprijin, sacrificiu, compasiune, puteti fi pusi sa faceti o munca grea care cere din partea voastra sacrificii de toate felurile.
Pe tot parcursul anului 2015 (de fapt, acest tranzit a inceput in decembrie 2014 si tine pana in decembrie 2017) Saturn in Sagetator   devine arcasul a carui sageata aduce realitatea in relatia voastra cu fratii, surori, rude, educatie. Saturn in Sagetator va pune un accent deosebit pe studii, comunicare , calatorii scurte, rude. Este un an in care accentul cade pe  studii in scopul aprofundarii cunostintelor profesionale si a ideilor personale. Este cea mai buna perioada pentru orice fel de studiu, cercetare, invatamant, se pune un accent deosebit pe gandirea practica, pe exprimarea clara si concisa a ideilor practice. Calatoria lui Saturn prin  viata voastra va indeamna sa va concentrati  pe sarcinile dificile mental sau pe subiectele complexe. Puteti fi implicate intr-un proiect major sau in curs de desfasurare ce cere de la voi persistenta, organizare si multa munca. Situatiile de zi cu zi pot fi mai dificile iar lucrurile mici va deranjeaza si par mai suparatoare in acest an. Ceea ce obisnuia sa fie simplu, este acuma mai complex iar zi de zi, lucrurile parca trebuie facute in mai multe ore. In acest an, puteti deveni mai realisti si practici  in modul de a gandi, puteti deveni mai gravi si secretosi in ceea ce priveste modul in care va impartasiti ideile sau cum comunicati cu rudele. Puteti avea destule perioade pesimiste in acest an si asta datorita lui Saturn. Ar fi bine sa cultivati gandirea pozitiva in acest an, fiti rabdatori in comunicare,  faceti din cuvintele voastre o magie alba.
Pluto continua si in anul 2015( a inceput in 2008 si continua pana in 2014) sa fie judecatorul, transformatorul vostru in domeniul familiei, camin, parinti, afaceri imobiliare. Rolul lui Pluto in acest domeniu este imens, este o energie ce va poate ajuta sa va dezvoltati propria bunastare, autoritatea, individualitatea, sa gasiti o cariera sau o slujba corespunzatoare, sa deveniti maturi din punct de vedere emotional. Pluto in Capricorn continua sa faca un aspect de careu cu semnul vostru solar iar efectele acestui aspect astrologic  vor fi  mai evidente in familie, relatia cu parintii, dar si in cariera. Aceasta energie poate aduce pierderea puterii, a unei functii  importante , a unei persoane importante din viata voastra, crize de identitate, probleme de sanatate.
Relatiile vostre sunt cap de afis si in anul 2015, petitorul vostru este Uranus in Berbec iar cand vorbim de Uranus, nimic nu este pana la adanci batranete. Aceasta energie continua sa va socheze, elibereze  in sectorul relatiilor, casnicie, partener de viata. Exista in viata voastra relationala un indemn catre  relatii ce pot soca, imprevizibilul este in viata voastra, puteti realiza brusc si rapid un mariaj cu un partener original, pot aparea complicatii in asociatii, puteti divorta. Cum Uranus face un aspect de opozitie cu Soarele vostru, astazi va casatoriti ca maine sa va despartiti. Poate fi o schimbare neasteptata de existenta, personalitate, destin, poate fi vorba de un viraj de 180 grade legat de decizia unei alte persoane sau la fel de bine, de o alegere a voastra cu consecinte greu de asumat.
Venus, seful vostru astral are in anul 2015 o perioada de retrogradare, asta inseamna ca trecutul este reinviat, analizat, reparat. Pe 25 iulie 2015 , Venus incepe miscarea aparent retrograda pe gradul 0:46 Fecioara si termina aceasta miscare pe gradul 14 Leu in data de 6 septembrie 2015. Venus guverneaza  iubirea, frumusetea, valoarea proprie, valorile materiale, relatiile, aceste domenii din viata noastra vor cunoaste un ritm incetinit. Urmeaza un timp in care relatii din trecut se pot reinnoda, afacerile sentimentale neterminate din trecut se pot reaprinde, o relatie noua poate fi simtita ca ceva predestinat. Relatiile existente pot cunoaste inhibitii de tot felul, sentimentele, emotiile se pot manifesta ciudat, ascuns, misterios, secretos. Venus retrograd va poate ajuta sa reparati anumiti pasi gresiti din trecutul vostru. O relatie inceputa in urma cu 8 ani  in perioada lui Venus retrograd in Fecioara –Leu –o relatie predestinata, poate cunoaste incercari, acuma este momentul in care relatia este “chemata “ sa-si  defineasca adevarata valoare. Tot ce tine de iubire, copii, meretie, putere,  vor cunoaste destule re-evaluari. O relatie trecuta poate fi reinviata .
LA MULTI ANI!

SCORPION/ASCENDENTUL IN SCORPION-ANUL2015   TRANZITE MAJORE

Anul 2015 incepe cu Jupiter retrograd in Leu iar voi, sunteti chemati sa  “re-evaluati “ unele probleme ce tin de cariera voastra. Nu incercati sa va schimbati, modernizati cariera actuala, nu este cel mai bun timp pentru a incepe o noua cariera. Acuma sunteti ajutati sa  intelegeti mai bine greselile din trecut ce tin de cariera voastra si sa pregatiti modificarile pe care doriti sa le faceti dar dupa 8 aprilie cand Jupiter intra in miscare directa. Odata cu intrarea lui Jupiter in mers direct si cu lectiile bine facute, aveti de partea voastra o energie prietenoasa ce va aduce multe oportunitati in cariera, in viata sociala. Realizarile pot proveni prin oportunitati favorabile, prin entuziasm si ambitie. Este posibil sa apara o recunoastere sporita a meritelor voastre, succes profesional. Va puteti astepta la promovori sau chiar la o pozitie de lider important. Trebuie sa fiti atenti totusi la ceea ce va doriti in cariera voastra deoarece Jupiter in Leu se cam lupta cu Soarele vostru iar erorile, neglijentele, pot fi taxate.  Pe 11 august 2015, Jupiter intra in semnul Fecioarei, vorbim de o energie ce inlocuieste sansa cu efortul sustinut, expansiunea cu prudenta, critica excesiva. Pana la sfarsitul anului 2015, aveti de partea voastra o energie prietenoasa ce va aduce multe oportunitati prin prieteni, activitati de grup. Jupiter  in Fecioara va fi în aspect pozitiv cu Soarele vostru si va aduce noi oportunitati  de crestere si expansiune prin prieteni, grupuri inedite.
Anul 2015 poate fi ca o respiratie usoara dupa perioada grea 2012-decembrie 2014 cat a stat Saturn in semnul vostru. Daca Saturn in Scorpion a fost sinonim cu “ ceea ce nu te omoara te face mai puternic”, acuma, incepeti anul cu Saturn in Sagetator, un arcas serios, responsabil a carui sageata va pune un accent deosebit pe bani, valori, posesiuni, ceea ce faceti pentru bani, cum ii castigati, cum ii cheltuiti, sunteti generosi, sunteti avari? Pana in decembrie 2017, Saturn va verifica portofelul si ceea ce tineti in el, va vorbeste intr-un limbaj clar despre banii pe care ii obtineti din munca voastra , din folosirea talentelor voastre, tot timpul parca aveti in gand “ am obosit sa ma gandesc la problemele mele , mi se pare ca pierd timpul , tot ceea ce imi doresc acuma este sa fac ceva in lumea reala, sa fac ceva concret , sa obtin mai multi bani”.  Cu Saturn in tranzit prin aceasta casa ar fi ideal sa incepeti  o noua afacere, sa invatati  o noua meserie, sa obtineti  o cunoastere practica care mai tarziu va permite sa obtineti mai multi bani, este o perioada buna de a incerca sa puneti bazele unei mai bune securitati si stabilitati in lumea materiala. Masurile concrete si rabdatoare luate in aceasta perioada pentru a va  pune la punct afacerile materiale  vor da cu siguranta mai devreme sau mai tarziu  rezultatele scontate si vor aduce beneficii considerabile, este important sa stiti ca “ graba strica treaba” , energia lui Saturn in aceasta casa actioneaza lent dar sigur. Este o perioada  in care Saturn va cere sa invatati “valoarea “ banilor , trebuie sa stiti ca aceasta energie poate aduce destule restrictii si pierderi cand veti tinde sa credeti ca banii ii puteti obtine usor si fara eforturi . Saturn este in esenta o planeta a justitiei, a dreptatii,va spune ca a venit timpul sa invatati ca fiecare valoare ( fie ea materiala, nativa) trebuie respectata si obtinuta prin munca, rabdare, efort, prudenta . Daca va veti ridica la asteptarile lui Saturn, veti fi recompensati mai mult decat ganditi . Un stil de viata imoral,  neglijarea obligatiilor, a responsabilitatilor invita mania lui Saturn in viata voastra, in finantele voastre.
Uranus in Berbec continua si in anul 2015( acest lucru a inceput in 2008 si tine pana in 2019) sa  aduca noul in rutinele, munca voastra zilnica. Aceasta energie va indeamna catre independenta in munca si in modul de abordare a unui loc de munca, va puteti revolta destul de usor la orice piedica pusa in calea independentei voastre, puteti usor ajunge la certuri cu sefii, colegii, deci mare atentie. In domeniul sanatatii, nervii va pot cauza mari probleme , incercati sa fiti mai linistiti, asa va puteti proteja cel mai bine sanatatea. Aceasta energie cosmica aduce noutati, neasteptat, imprevizibil in domeniul muncii, va puteti schimba peste noapte locul de munca, in special, cei care se simt incatusati la locul actual de munca. Este o energie ce permite mai multa independenta in munca pe care o faceti, puteti gasi un loc de munca original si in afara normelor, puteti pierde un loc de munca.
In anul 2015, Pluto in Capricorn, ghidul vostru planetar, continua sa va sustina in special in domeniul mintii practice, rude, frati, calatorii scurte, studii, examene, comert. Cuvintele voastre pot deveni adevarate lasere putand influenta oamenii, deci, daca lucrati in domeniul comunicarii, aveti de partea voatra un aliat puternic. Este o perioada in care relatiile cu fratii, surorile, vecinii, sunt supuse unor mari transformari, de fapt se cere o noua abordare a modului de comunicare cu cei apropiati voua, cu cei din mediul apropiat in care traiti. Cum Pluto este intr-un sextil favorabil cu Soarele vostru, va puteti bucura in continuare de succes mai ales daca scopul vostru nu trage presul de sub picioare celorlalti. Daca va folositi puterea cu intelepciune, aveti din Pluto un puternic aliat, daca incercati manipularea, Pluto va poate lasa ponositi pe marginea drumului.
In domeniul iubirii, Neptun in Pesti continua si in anul  2015 sa va faca sa credeti orice, sa fiti intr-o ceata deasa nestiind prea clar ce va doriti. Viata romantica, iubirile pot implica multa fantezie  iar din cauza nevoii voastre de ” teatru “ puteti adesea sa vedeti lucrurile, iubirea, iubitul,  doar asa cum vreti voi sa le vedeti ( cam in ceata de multe ori, intr-un mod destul de ireal ). Perceptiile voastre romantice nu pot fi prea clare, puteti atrage  persoane neobisnuite, secretoase, misterioase in viata voastra de iubire, puteti fi atrasi de iubiti, iubite pe care cumva vreti sa-i salvati, deci mare atentie in ce intrati si cum vedeti iubirea . Relatiile intime pe care le puteti forma in urmatoarea perioada pot fi in mod frecvent idealiste. Atentie totusi la speculatii, puteti sa va pacaliti intr-un mod destul de amar.
LA MULTI ANI!

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR-ANUL 2015   TRANZITE MAJORE

Anul 2015 incepe cu Jupiter retrograd in Leu iar voi, sunteti chemati sa  “re-evaluati “ unele probleme ce tin de studiile voastre, relatia cu strainii, respectarea legilor, calatorii indepartate. Casa IX implica conceptul de libertate iar Jupiter retrograd arata greseli legate de un abuz al libertatii in gandire  dar numai in  termenii binelui propriu. Lectia lui Jupiter retrograd in acest domeniu de viata este dezvoltarea unei filosofii de viata care sa-i includa si pe ceilalti, un copac cu o singura frunza este pierdut, un copac cu multe frunze este un semn ca Dumnezeu este prietenul lui. Incercati sa re-deveniti prieteni cu Dumnezeu, incercati sa intelegeti rolul vostru mic in acest univers mare. Calatoriile pot cunoaste fel de fel de intarzieri, puteti merge din nou la scoala, puteti vizita o tara straina, puteti reface o relatie cu un strain sau pur si simplu, puteti deveni constienti de maretia universului. Acestea sunt teme importante pana pe 8 aprilie 2015 cand Jupiter devine direct si cu lectiile bine facute, aveti de partea voastra o energie prietenoasa ce va poate proteja in studiile voastre, in afacerile cu strainii, examene, aplicarea unei legi, credinta. Pe 11 august 2015, Jupiter intra in semnul Fecioarei, vorbim de o energie ce inlocuieste sansa cu efortul sustinut, expansiunea cu prudenta, critica excesiva. Pana la sfarsitul anului 2015, aveti de partea voastra o energie prietenoasa ce va aduce multe oportunitati in domeniul carierei. Realizarile pot proveni prin oportunitati favorabile, prin entuziasm si ambitie. Este posibil sa apara o recunoastere sporita a meritelor voastre, succes profesional. Va puteti astepta la promovari sau chiar la o pozitie de lider important. Trebuie sa fiti atenti totusi la ceea ce va doriti in cariera voastra deoarece Jupiter in Fecioara se cam lupta cu Soarele vostru iar erorile, neglijentele, pot fi taxate. Va puteti simti norocosii pamantului ceea ce poate face sa va asumati riscuri prostesti. Ar  trebui  sa va controlati mai bine pornirile si entuziasmul, este imperativ sa stiti cand sa va opriti.
Anul 2015 este fara indoiala “ un an mare, important” in viata voastra deoarece Saturn este oaspetele vostru pana in decembrie 2017. Saturn in Sagetator devine arcasul realist a carui sageata va arata realitatea din viata voastra chiar daca vreti, chiar daca nu vreti. Timp de aproximativ trei ani, aceasta energie va avea o puternica influenta asupra  personalitatii voastre , aspectului fizic, modului in care vedeti lumea dar si a modului in care lumea va vede. Saturn este planeta karmei  si are un mod unic de a va invata umilinta, rabdarea, va pune sa va  analizati  rezultatele si comportamentul din trecut si sa va  asumati  responsabilitatea pentru acestea chiar daca au fost bune sau rele. Este cea mai buna perioada in care puteti deveni realisti in legatura cu voi, cu propria voastra persoana, sa incercati sa definiti  ce vreti sa dezvoltati  la voi. Aceasta cunoastere a voastra, a realitatii vietii voastre poate incepe de multe ori prin diverse crize, toata perioada va fi  caracterizata de dorinta voastra de a va  cunoaste mai bine,  de a incerca sa aflati cat mai multe despre capacitatile voastre pe care sa le folositi in a  face ceva in urmatorii ani, de a realiza ceva. Foarte important in aceasta perioada este sa intelegeti imensa putere a lui Saturn in viata voastra , aceasta putere va da posibilitatea de a va modela singuri. Acesta perioada poate fi una plina de probleme, tensiuni, cu Saturn in semnul vostru, starile emotionale si mentale pot fi destul de tensionate, vitalitatea voastra poate fi destul de scazuta. Pana in decembrie 2017 sunteti chemati sa faceti schimbari aproape in fiecare domeniu din viata voastra care are nevoie de “ reparatii “ , pot aparea obstacole la locul de munca, in relatia cu partenerul. Saturn in Sagetator este o energie ce va pune un accent deosebit pe asumarea unor responsabilitati, maturizare, gestionarea rezonabila a realitatii. Acest lucru nu va fi usor, puteti trece prin perioade de asteptare, de constructie lenta ,  amanari, intarzieri, constrangeri care nu vor decat sa structureze mai bine situatia, sa va faca mai lucizi. Puteti simti ca” viata voastra merge cu frana de mana trasa” , deci nu incercati sa accelerati lucrurile din viata voastra ca nu sunteti sprijiniti sa participati la raliuri. Saturn este in esenta o planeta a justitiei , a dreptatii, va spune ca a venit timpul sa fiti maturi, realisti in legatura cu voi insiva.  Daca va veti ridica la asteptarile lui Saturn, veti fi recompensati mai mult decat ganditi . Un stil de viata imoral,  neglijarea obligatiilor, responsabilitatilor, invita mania lui Saturn in viata voastra .
Uranus in Berbec continua si in anul 2015  sa va trezeasca  “gusturile bizare, neobisnuite “ din voi, viata devine mai interesanta, puteti  experimenta lucruri noi in iubire, puteti  atrage parteneri neobisnuiti ( diferenta de varsta, de cultura, de pozitie sociala ), relatiile  pot capata un aer nonconformist, neobisnuit  care sa va ofere un alt fel de libertate. Daca sunteti implicati  intr-o relatie, aceasta se poate modifica sau se poate rupe daca nu vi se respecta nevoia de libertate, nu aveti nevoie de lanturi iar orice lant va sperie si fugiti. Uranus va provoaca si in relatia voastra cu copiii, deci incercati sa fieti prietenii lor, este cea mai buna cale. Cum Uranus in Berbec face un trigon benefic cu Soarele vostru, acest aspect cosmic  va aduce o multime de oportunitati noi, neasteptate, va permite sa faceti modificari importante in viata voastra.
Neptun in Pesti continua si in anul 2015 sa aduca incertitudini in familia voastra , in relatia cu parintii, cu tara, neamul vostru.Puteti idealiza viata de familie sau aceasta poate oferi nesiguranta, confuzie sau haos. Pot aparea mutari frecvent, puteti fi  mai secretosi in raport cu familia, parintii, sentimentul vostru de siguranta emotionala in raport cu familia se poate schimba. Nebuloasa ceata indusa de Neptun in casa familiei , caminului nu poate oferi o baza prea solida. Este bine ca in urmatoarea perioada sa fiti mai atenti la “apa din casa “ deoarece pot aparea unele probleme cu  aceasta. Este posibil sa apara o dizolvare a familiei, pierderea unui membru al familiei, posibil sa trebuiasca sa sacrificati timpul si energia voastra pentru ingrijirea unui membru al familiei. Cu toate acestea, Neptun va invata si in acest an lectia non-atasamentului in legatura cu casa, familia voastra.Neptun in Pesti face un aspect de careu provocator cu Soarele vostru, pot aparea dezamagiri minore, va puteti insela in privinta unui barbat sau  un barbat va poate insela, trada, deci atentie.
Si in anul 2015, Pluto in Capricorn continua sa va  ajute sa va eliberati de obiceiurile proaste legate de bani  iar Uranus din casa speculatiilor va poate face sa va asumati anumite riscuri pe care nu prea le puteti controla. Si in acest an, banii constituie pentru voi o chestiune de viata si de moarte iar Pluto va va oferi tot ce poate el in domeniul banilor. Pluto inseamna bogatie asta nu inseamna neaparat ca va face bogati fara a oferi nimic in schimb.Toate darurile oferite de aceasta energie cer o taxa de la voi, o valorificare a unui talent de-al vostru si fara sa faceti acest lucru, frica de saracie va inunda viata voastra. Drumul de la zdrente la bogatie si invers face parte din definitia acestei energii in viata voastra si are rolul de a re-evalua atitudinea fata de finante, posesiunei. Orice metoda “ discutabila” de a face bani poate aduce riscuri de pierdere a norocului si dificultati financiare severe.
LA MULTI ANI!

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN-ANUL 2015    TRANZITE MAJORE

Anul 2015 incepe cu Jupiter retrograd in Leu iar voi, sunteti chemati sa  “re-evaluati “ unele probleme ce tin de bani, partener, credite, cheltuieli, intimitate. Acestea sunt zonele pe care le puteti revizui in urmatoarele patru luni. Pot aparea fel de fel de piederi sau blocaje in tot ce tine de bunuri, bani castigati nemeritat , pot aparea unele probleme cu creditetele, banii unei afaceri. Indulgenta prost inteleasa va aduce necazuri in urmatoarele patru luni. Trebuie sa intelegeti ca Jupiter retrograd va aduce o sansa unica doar daca in trecut ati lucrat in acest sens, altfel, sunteti pusi sa reflectati asupra detaliilor unor resurse financiare ce tin de partenerul de viata, bani care vin de la ceilalti. Acestea sunt teme importante pana pe 8 aprilie 2015 cand Jupiter devine direct si cu lectiile bine facute, aveti de partea voastra o energie prietenoasa ce va poate ajuta sa obtineti anumite credite fianciare, partenerul de viata poate castiga mai mult bani, poate aparea o mostenire. Este un timp favorabil planificarii si strategiei financiare. Jupiter va poate ajuta sa iesiti din tiparele negative bazate pe frica si neincredere. Pe 11 august 2015, Jupiter intra in semnul Fecioarei, vorbim de o energie ce inlocuieste sansa cu efortul sustinut, expansiunea cu prudenta, critica excesiva. Pana la sfarsitul anului 2015, aveti de partea voastra o energie prietenoasa ce va aduce multe oportunitati  in strainatate,  munca in strainatate, afaceri cu strainii, examene, credinta, aplicarea unei legi. Jupiter in Fecioara  face un aspect benefic cu semnul vostru, asta inseamna avantaje financiare, rezovarea problemelor personale, avantale prin casatorie, prin asociat, partener de viata,amplifica viata sentimetala.
In anul 2015, ghidul vostru astral Saturn, este in Sagetator si devine arcasul realist  a carui sageata activeaza casa karmei, secrete, compasiune, trecut. Ochiul critic al lui Saturn vede tot ce se afla dincolo de suprafata si veti fi nevoiti sa faceti o adevarata curatenie de primavara in psihicul vostru, in trecutul vostru, in platile sufletului vostru.Veti fi nevoiti sa sortati, sa aruncati si sa pastrati doar acele lucruri de care veti avea nevoie cu adevarat in viitor. Pot aparea probleme de sanatate care intr-un fel va forteaza sa va izolati sau pur si simplu sa stati mai retrasi. Daca aveati nevoie de o pauza, de o perioada mai linistita, Saturn in Sagetator va ajuta in aceasta directie pana in decembrie 2017.
Pluto in Capricorn continua si in anul 2015 ( a inceput in 2008 si termina in 2024) sa va transforme viata intr-un mod profund, va indeamna sa renuntati la sistemele si relatiile de care va agatati din obisnuinta chiar daca simtiti ca nu va fac prea mult bine. Este o perioada de mari transformari pentru Capricorni,  transformari necesare consolidarii puterii personale care sa va permita sa va traiti destinul cat mai complet. Pluto in semnul vostru aduce  senzatia ca ceva din interiorul vostru este in curs de schimbare iar voi nu aveti  nici o putere sa faceti nimic. Sunt posibile probleme de sanatate, pierderea puterii, crize de identitate, bulversari in relatiile cu barbatii, este posibil ca tatal vostru sa aiba mari probleme de sanatate. Pluto va transforma , regenereaza, reconstruieste identitatea, iar imaginea pe care o prezentati lumii exterioare se va schimba radical. Acuma invatati ca nu puteti controla nimic, cu cat veti incerca mai mult sa faceti acest lucru, cu atat veti simti mai tare influenta lui Pluto in viata voastra  iar cand veti simti ca totul este pierdut, deveniti Pasarea Phoenix care renaste din propria cenusa. Cu Pluto in Capricorn si Uranus in Berbec , viata voastra continua sa fie transformata profund si imprevizibil . Pluto aduce transformari irevocabile, finaluri si inceputuri cu  un sentiment ca lucrurile nu mai pot fi niciodata asa cum au fost inainte .
Uranus in Berbec continua si in anul 2015 sa revolutionieze domeniul ce tine de familie, camin, parinti. Aceasta energie aduce schimbari, socuri  legate de caminul vostru . Uranus va invata ca “ acasa “ este locul unde este inima voastra .Poate fi un timp de ratacire in care va veti  cauta locul care sa va multumeasca  sufletul, puteti sa va mutati  dintr-o locuinta in alta si asta datorita unor circumstante neprevazute. Tot ce cauzeaza stres emotional se poate destrama, puteti  in mod brusc sa va schimbati  cariera, sa achizitionati  o casa, este bine sa va resemnati cu dictonul “ acasa este locul in care atarna palaria mea  “.
Nodul Nord in Balanta ( destinul, soarta) continua si in anul 2015 sa va tranziteze casa  carierei si poate aduce stari de nesiguranta, crize, emotii profunde pentru a invata sa va asumati responsabilitatea pentru faptele voastre , sa invatati sa traiti  pe picioarele voastre,  sa creati  o cariera puternica bazata pe meritele voastre personale. Nodul Nord este un indicator puternic al lucrurilor sortite, destinate in viata voastra si sugereaza ca schimbarile in cariera, viata profesionala si oportunitatile care vin in calea voastra in anul 2015 nu sunt catusi de putin intamplatoare. Cariera voastra este un domeniu caruia trebuie sa-i  acordati o mare prioritate  daca vreti sa obtineti succes in acest an.
LA MULTI ANI!

VARSATOR/ASCENDENTUL IN VARSATOR-ANUL 2015     TRANZITE MAJORE

Anul 2015 incepe cu Jupiter retrograd in Leu iar voi, sunteti chemati sa  “re-evaluati “ unele probleme ce tin de relatiile voastre, partener, asociat, puteti reface o casnicie, un partener pierdut pe drum se poate intoarce la voi. Pot fi amplificate problemele cu partenerul de viata, cu asociatul vostru, dificultatile materiale, sociale se  pot “strecura  “ in viata voastra. Erorile, neglijentele din trecut in domeniul parteneriatelor pot fi intelese acuma, cei  blocati in casatorii proaste pot avea sansa constientizarii acestei legaturi negative. O flacara veche se poate reaprinde in aceasta perioada. De asemenea, puteti  lucra la rezolvarea unor fisuri vechi si reinnoirea unor conexiuni din trecut. Deoarece aceast tranzit este despre “refacerea” a ceea ce ati facut gresit in relatiile voastre, urmatoarea perioada poate fi totusi extrem de benefica, vedeti ceea ce trebuie reparat. Acestea sunt teme importante pana pe 8 aprilie 2015 cand Jupiter devine direct si cu lectiile bine facute, aveti de partea voastra o energie prietenoasa ce va poate proteja in relatiile voastre.  Este foarte probabil ca veti gasi o resursa importanta, un ajutor neasteptat, un fel de sprijin miraculous, ceva sau pe cineva care sa va  tina departe de necazuri. Cea mai buna expresie a lui Jupiter in tranzit prin casa parteneriatelor  este “ cere si ti se va da “ , altii vor veni in mod natural in ajutorul vostru, puteti  primi sprijin mai mult decat asteptati. In cele mai bune conditii posibile, veti beneficia in mod direct sau indirect de ajutor de la ceilalti, daca veti fi capabili sa cultivati armonia, succesul vostru este garantat in orice efort facut pana in august 2015. Un serviciu in strainatate poate sa va aduca succes.
Pe 11 august 2015, Jupiter intra in semnul Fecioarei, vorbim de o energie ce inlocuieste sansa cu efortul sustinut, expansiunea cu prudenta, critica excesiva. Pana la sfarsitul anului 2015, aveti de partea voastra o energie prietenoasa ce va aduce multe oportunitati prin banii celorlati. Este un timp favorabil planificarii si strategiei financiare. Jupiter va poate ajuta sa iesiti din tiparele negative bazate pe frica si neincredere. Puteti obtine mai usor un credit, puteti da viata unei afaceri, apar oameni care va pot sprijini financiar.
Dupa aproximativ trei ani de stres indus de tranzitul lui Saturn in Scorpion, anul 2015 poate fi simtit ca o eliberare . Intrarea lui Saturn in Sagetator este salutara pentru voi si pana in decembrie 2017, aveti de partea voastra un aliat puternic. Saturn in Scorpion tranziteaza casa prietenilor, sperantelor, dorintelor , este o o perioada in care accentul cade pe dezvoltarea voastra viitoare, pe functionarea voastra in societate. Saturn in tranzit prin acest domeniu de viata va poate pune fata in fata cu ceea ce ati facut sau nu ati facut dar mai ales cu ceea ce trebuie sa faceti pentru viitorul vostru  in relatia cu alti oameni dar si cu locul in care traiti.  Este o perioada in care va veti  gandi mai mult la obiectivele voastre personale , ce anume va doriti, ce rol vreti sa jucati in comunitate, va  puteti  defini intr-un mod destul de realist sperantele  si dorintele cele mai intime, va puteti asuma responsabilitati mai mari fata de cei din jurul tau iar acest lucru va va ajuta sa deveniti mai lucizi fata de prietenile voastre si relatiile individuale, puteti  renunta la anumite prietenii, la anumite grupuri sociale, puteti  cladi noi prietenii care sa va fie de folos pentru viitorul vostru. Saturn prin acest domeniu din viata voastra face un aspect benefic cu Soarele natal, asta inseamna un fel de protectie care va ajuta sa judecati inteligent si sa nu depasiti limitele rezonabile, luciditatea voastra va ajuta sa aveti realizari durabile, angajamente intelepte, va puteti debarasa de orice situatie care poate dauna lucrurilor pe care le puteti construi cu multa rabdare . Acest tranzit va da multa vointa, perseverenta , evenimentele vor permite reconsiderarea din punct de vedere intelectual a  anturajului , este necesar sa aveti un scop spre care sa va indreptati, cariera poate cunoaste o evolutie pozitiva  anuntand promovari pe scare sociala sau aprecieri onorifice care ofera stabilitate existentei voastre. Sanatatea se poate imbunatati, orice afectiune anterioara poate disparea, puteti simti o adevarata primavara in sanatatea voastra . Progresul poate fi lent dar cu rabdare puteti sa va vedeti visele implinite, in special acele vise practice , echitabile si realizabile .
In anul 2015, Uranus, ghidul vostru planetar ramane tot in Berbec, aducand pentru voi un comportament rebel in relatia cu rudele, fratii, vecinii. Poate fi o perioada excelenta pentru studii , mintea  voastra  este mai deschisa iar norocul vine prin cunostintele acumulate, viata de zi cu zi se grabeste, intalnirile, planurile , apelurile telefonice sunt activate intr-un mod neobisnuit . Puteti fi atrasi de  astrologie , intalnirile de zi cu zi cu vecinii, rude, prieteni dar si activitatile de rutina pot fi destul de imprevizibile.
Neptun in Pesti continua si in anul 2015 sa va ofere iluzia imbogatirii prin fel de fel de mijloace care adesea nu au nici o baza solida. In timpul acestui an puteti invata sa va bazati pe intuitia voastra legata de chestiunile financiare, de modul cum va puteti valorifica mai bine potentialul nativ. Problemele pot aparea atunci cand veti ignora toate detaliile unei probleme, aceasta energie poate conduce destul de bine la neatentie fata de aspectele practice, bani, valori in general. Neptun stimuleaza imaginatia si intuitia voastra, puteti descoperi alt fel de mijloace creative prin care sa faceti bani. Atitudinea pasiva si neglijenta in problemele financiare pot conduce la haos , inselaciuni, deci, mare atentie, schimbati-va ochelarii fumurii cu ochelari care vad reallitatea.
Perioada de umbra a lui Mercur retrograd in Varsator incepe chiar pe 5 ianuarie 2015 iar voi sunteti pe valul intors, rasucit, rasturnat de aceasta energie cosmica. Pana pe 11 februarie, Mercur retrograd va pune in lumina anumite comportamente gresite in relatiile voastre, secretele ies in lume si vorbesc. Atentie la modul de comunicare cu partenerul, cu asociatul, aici pot aparea destule neclaritati, se pot intelege gresit anumite vorbe, atentie la ce semnati intr-un parteneriat, atentie la ce semnale primiti de la corpul vostru, atentie la sanatate.Un pas inainte , trei pasi inapoi este sloganul acestei perioade, lucrurile se pot incalci imprevizibil, deci nu va grabiti, ca va rasturnati.
LA MULTI  ANI!

PESTI/ASCENDENTUL IN PESTI-ANUL 2015
TRANZITE MAJORE

Anul 2015 incepe cu Jupiter retrograd in Leu iar voi, sunteti chemati sa  “re-evaluati “ unele probleme ce tin de locul de munca, colegi, sanatate. Este un timp de reflectare asupra muncii voastre, a relatiei cu cei de la locul de munca, ce va nemultumeste in obiceiurile voastre zilnice, cum puteti echilibra viata voastra, cum definiti bunastarea voastra. Nu incercati sa va schimbati locul de munca in urmatoarea perioada, fiti atenti la mesajele corpului fizic. Lectia lui Jupiter retrograd va cere sa fiti atenti la sanatatea voastra, sa stabiliti relatii bune cu cei de la locul de munca, sa-i ajutati pe ceilalti ori de cate ori este posibil fara a astepta ceva in schimb.“ Eu sunt in slujba ta” spune Jupiter in casa VI iar perioada de retrogradare poate aduce destule crize existentiale daca ati folosit gresit acest lucru. Acestea sunt teme importante pana pe 8 aprilie 2015 cand Jupiter devine direct si cu lectiile bine facute, aveti de partea voastra o energie prietenoasa ce va poate proteja sanatatea, locul de munca. Va puteti bucura de extinderea si diversitatea activitatilor legate de locul de munca, imbunatatirea relatiilor cu colegii,  locul de munca poate solicita mai multe calatorii, poate aparea ocazia unui curs de perfectionare in strainatate, fiti convinsi ca toate eforturile facute in directia locului de munca, a rutinelor  zilnice vor fi raspatite din plin.
Pe 11 august 2015, Jupiter intra in semnul Fecioarei, vorbim de o energie ce inlocuieste sansa cu efortul sustinut, expansiunea cu prudenta, critica excesiva. Pana la sfarsitul anului 2015, aveti de partea voastra o energie prietenoasa ce va aduce multe oportunitatie?ti: aveti de partea voastra o energie ce aduce oportunitati dar si provocari in relatiile voastre, in casnicie. Optimismul excesiv, exagerat in diverse asocieri poate conduce la o multime de relatii, colaborari inutile sau dispersie in afaceri, creste gustul relatiilor extraconjugale, puteti face cheltuieli nebunesti pentru impresionarea si atragerea unui partener. Casatoria poate fi privita in aceasta perioada ca o asociere care sa aduca profit, pot aparea tulburari in relatiile de dragoste, pot aparea tendinte catre fel de fel de excese. Jupiter in Fecioara face un aspect de opozitie cu Soarele vostru si poate amplifica problemele cu partenerul de viata, dificultatile materiale, sociale se  pot “strecura  “ in viata voastra,  puteti fi tradati, inselati sau puteti trada, erorile, neglijentele sunt destul de repede taxate in aceasta perioada, poate sa fie rupta o alianta, o casnicie. Cei  blocati in casatorii proaste pot avea sansa ruperii acestei legaturi. Cei care si-au gasit persoana cu care sa petreaca restul vietii, aceasta perioada este ideala pentru a face un plan pentru casatorie .
Anul 2015 il aduce pe Satun in Sagetator, un arcas realist care nu greseste tinta iar in cazul vostru, tinta este cariera. Poate fi o perioada in care sunteti fortati sa va asumati mai multe responsabilitati, frustrarea poate aparea in legatura cu necesitatea de a face fata unor indatoriri neplacute, este cel mai bun moment de a lucra alaturi de Saturn la redefinirea ambitiilor in cariera voastra, poate fi un apogeu in cariera voastra, puteti obtine recunoasterea celor din jur.  In acest domeniu de viata, energia saturniana va poate ajuta sa deveniti realisti cu alegerile si scopurile carierei voastre. Saturn se simte bine in aceasta casa ceea ce arata ca puteti deveni mai structurati, disciplinati , responsabili cu cariera voastra ,va da un grad de rezistenta foarte mare in drumul de a va  cladi o cariera dar si o capacitate mare de a face fata responsabilitatilor. Exigenta de la locul de munca poate sa va sensibilizeze foarte mult, puteti avea discutii contradictorii cu sefii vostri, puteti avea conflicte in familie sau cu unul din parinti, toate aceste cer de la voi sa evitati discutiile inutile,sa incercati sa dati prioritate carierei dar fara a-i neglija pe cei dragi. Este cel mai bun timp sa deveniti realisti cu scopul vostru , sa va cunoasteti limitele.Totul se invarte in jurul carierei, puteti deveni constienti de ceea ce ati realizat, construit sau nu pana in prezent . Cariera, locul in societate, reputatia sunt recompensate sau amendate de energia saturniana, asta in functie de faptele cu care dovediti realizarile voastre in acest domeniu. Disconfortul acestei perioade apare doar ca urmare a fugii de realitate sau a unei imagini false a carierei voastre pe care continuati s-o imbratisati. Saturn are metodele lui de a va face realisti in legatura cu cariera voastra , fiti convinsi  ca le va aplica si la voi fiind pusi in situatia de a recunoaste exact ceea ce ati realizat, nici mai  mult,nici mai putin. Saturn in Sagetator face un aspect de careu provocator cu semnul vostru solar, parca totul merge mai greu,dintr-o data nu mai sunteti siguri de nimic , nici chiar de voi. Tot ce tine de autoritati, parinti, sefi se poate dovedi dificil de abordat si gestionat gasind ca acestia nu sunt receptivi la planurile si sugestiile voastre, aveti nevoie de rabdare in urmatoarea perioada. Puteti fi pusi fata in fata cu conditii de munca si viata neplacute, in situatii iritante sau pline de pericole constatand ca nu aveti deplina libertate de actiune . Este un an ce poate aduce probleme in cariera,viata sociala, familie, sacrificii deosebite dar si probleme de sanatate. Indignarea va insoteste in aceasta perioada iar din aceasta cauza puteti lua hotarari inoportune iar aerul de nemultumire va face sa interveniti in desfasurarea evenimentelor uitand ca trebuie sa aveti rabdare . Este important sa intelegeti ca nu este cel mai  bun moment sa actionati si sa adoptati o atitudine de calm in fata vietii.
De-a lungul anului 2015, Uranus in Berbec continua sa va revolutioneze portofelul si ceea ce aveti in portofel, pot aparea castiguri de neinteles sau norocoase . Este un an in care trebuie sa va asteptati la “ neasteptat “ in problemele financiare , tot ce tine de bani, valori, securitate financiara pot cunoaste modificari. Nesiguranta financiara este cuvantul cheie in acest an, nu va faceti planuri prea mari legate de resursele financiare deoarece ele  pot cunoaste schimbari care nu pot fi controlate de voi. Un om prevenit face cat doi intr-o oarecare masura, prin urmare, ar trebui sa fiti atenti in legatura cu banii vostri, valorile voastre. Cum Uranus nu iubeste rutina, este important sa fiti inovatori, deschisi acestei energii care de fapt va cere sa va folositi abilitatile naturale intr-un mod nou, unic.
Nodul Nord in Balanta ( destinul, soarta) continua si in anul 2015 sa va invete ca banii sunt de fapt tot energii care trebuie sa circule prin voi catre ceilalti sau invers. Pentru aceasta, puteti trece prin diferite dificultati financiare, trebuie sa renuntati  la teama ca veti pierde averea si sa invatati  sa daruiti din tot sufletul. In cazul in care nu veti invata sa va detasati de  valorile materiale, puteti  pierde anumite lucruri, bani prin diverse intamplari ciudate. Daca veti invata sa daruiti, pot aparea castiguri insemnate prin jocul intamplarii, ceea ce dati se intoarce la voi altfel. Puteti  aborda cu succes  studiul ocultismului, al fenomenelor inexplicabile si al tuturor activitatilor care au tangenta cu misterul. Oportunitatile si beneficiile pot veni la voi  atata timp cat veti fi capabili sa respectati anumite reguli cu strictete. Puteti obtine beneficii importante prin ceilalti, prin “banii altora “.
Si in anul 2015, identitatea voastra continua sa fie colorata de Neptun , ghidul vostru planetar care se gaseste chiar in semnul vostru. Aceasta  energie are influente puternice asupra personalitatii voastre, aspectului fizic, modului in care vedeti lumea dar si a modului in care lumea va vede. Cu Neptun in semnul vostru, deveniti extrem de sensibili, intuitivi dar si idealistii anului. Neptun poate aduce si unele  probleme asupra carora domneste o oarecare confuzie,  iluzie, chiar mister. Acestea pot  aparea prin cineva cunoscu  sau chiar voi va puteti  insela cu privire la fel de fel de probleme si ar trebui ca deciziile importante sa nu le luati fara a analiza foarte bine “ ansamblul deciziei “.
Anul 2015 aduce si o perioada de retrogradare a lui Venus in semnul Fecioare  cu o influenta deosebita asupra Pestilor nascuti la inceputul semnului . Intre 25 iulie si 3 august venus este retrograde in Fecioara iar pan ape 6 septembrie, continua mersul retrograde in semnul Leu. Urmeaza un timp in care relatii din trecut se pot reinnoda, afacerile sentimentale neterminate din trecut se pot reaprinde, o relatie noua poate fi simtita ca ceva predestinat. Relatiile existente pot cunoaste inhibitii de tot felul, sentimentele, emotiile se pot manifesta ciudat, ascuns, misterios, secretos. Venus retrograd va poate ajuta sa reparati anumiti pasi gresiti din trecutul vostru. O relatie inceputa in urma cu 8 ani  in perioada lui Venus retrograd in Fecioara –Leu –o relatie predestinata, poate cunoaste incercari, acuma este momentul in care relatia este “chemata “ sa-si  defineasca adevarata valoare. Tot ce tine de iubire, copii, meretie, putere,  vor cunoaste destule re-evaluari. O relatie trecuta poate fi reinviata .
Pe 20 martie 2015 are loc o Eclipsa totala  de Soare in Pesti pe gradul 29:27 cu influente deosebite asupra nativilor Pesti nascuti in ultimile cinci zile din semn. Aceasta energie cosmica puternica accelereaza schimbarea, are o influenta eliberatoare, maturizeaza prin bine sau rau, prin inceputuri sau sfarsituri, stie atat de bine sa corecteze traiectoria destinului vostru, puteti pierde un partener de viata, puteti intra intr-o relatie noua, totul depinde de ceea ce este scris, destinat in viata voastra.
LA MULTI ANI!

Adriana Tudosa

You may also like

9 Comments

 1. La multi,multi ani frumosi ,plini de Iubire si Lumina!Multumesc pentru efortul si bunatatea de a impartasi cu noi aceste analize.Fii binecuvantata!

 2. Multumim Adriana, in spatele acestor randuri sta multa munca pe care multi o apreciaza. Este o incantare continua sa citesc ceea ce publici, parca ne faci sa vedem o lume dincolo de nori, in care sperante se impletesc cu viata noastra cea de toate zilele, cu bune si rele. Sarbatori fericite si un An Nou asa cum ti-l doresti, caci stelele ne indruma, dar noi suntem cei care ne cladim viitorul!

 3. Multumim Adriana,este o incantare sa citesc fiecare articol,sa mai presar sufetului un pic de speranta.Sarbatori fericite si un An nou asa cum ti-l doresti!!!!

 4. Sarbatori Fericite!
  Aceste previziuni sunt legate mai mult de Jupiter, Saturn, Uranus,Neptun Pluto. Anul 2015 este insa bogat in evenimente astrale pe care le voi scrie la momentul respectiv.Incepem anul cu o Luna Plina in Rac(5 ianuarie), avem trei perioade ale lui Mercur retrograd, Venus retrograd, patru eclipse de soare din care una este pe grad anaretic in Pesti(gradul 29).De-a lungul anului 2015, Jupiter face de doua ori un aspect pozitiv cu Uranus. Aceste evenimente astrologice au loc intre 20 februarie -14 martie si 10 iunie -5 iulie 2015. Sunt perioade de noroc din cer, oportunitatile apar parca de nicaieri, surprizele placute aduc o schimbare de bun venit pentru tot ceea ce este plictisitor si lipsit de viata. Ocazional, aceaste perioade aduc o oportunitate de care trebuie profitat rapid, este ca un balon, il prinzi sau nu.Uneori aduce o intalnire intamplatoare, aparent de nicaieri dar care schimba traseul vietii intr-un mod semnificativ.Fara risc, aceste perioade nu aduc mare lucru.
  Cerul vorbeste cu noi intr-un mod destul de sugestiv si voi incerca atat cat pot sa transform aceste hieroglife ceresti intr-un limbaj pamantesc.
  Va multumesc ca sunteti aici.
  Multa LUMINA si PACE in suflet.
  Cu drag, Adriana astro.

 5. Nu stiu cum va fi anul acesta, cert este faptul ca tot ce-ai spus in 2014, 2013, 2012, despre zodia mea(varsator) s-a adeverit. Au fost niste ani cumpliti. Anul acesta sper sa vina soarele si pe strada noastra(a varsatorilor).
  Multumim!

 6. buna Adriana daca se poate as vrea si eu astrograma mea 12 .04 .1974 nascuta vinerea la 8 seara multumesc !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.