7- VIBRATIA NUMEROLOGICA A LUNII IUNIE 2017-ISPASIRE SPIRITUALA

Luna: iunie este luna a 6-a

Anul : 2017 ( numerologie =2+0+1+7=10=1+0=1)

Vibratia energetica universala pentru luna iunie 2017 =6+1=7

6+2+0+1+7=16=1+6=7

Numarul 7 este un numar profund spiritual, un numar de transformare si crestere prin ceea ce ofera soarta, credinta, singuratatea, odihna, cunoasterea inalta.

Dumnezeu s-a odihnit in a 7-a zi iar sufletul nostru instinctiv are nevoie de odihna, relaxare, vacanta, meditatie asupra vietii si asupra legilor universale. Este bine sa incercam sa incetinim ritmul, asa ne putem acorda la aceasta frecventa universala care devine benefica pentru noi, altfel, indisciplina poate crea schimbari dramatice ale starilor sufletului nostru. Cel mai adesea, o luna de vibratie 7 este o luna in care putem reflecta mai mult la “ povestea noastra”, sa ne cunoastem mai bine, vom simti o dorinta interioara de a cauta raspunsuri mai profunde la semnificatiile vietii, vrem acces la cunoasterea inalta, sa intelegem conceptiile spirituale, sa-l intelegem pe Dumnezeu si adevarul Lui si nu al nostru. “Faca-se VOIA TA si nu a mea” este indemnul acestei luni profund spirituale.

Intr-un fel, ni se preda despre suflet ci ceea ce putem face pentru cunoasterea si vindecarea unor rani mai vechi, avem acces la o intelepciune autentica ce permite ca lumina noastra sa straluceasca mai puternic decat niciodata.

O luna universala 7 ofera o mare intuitie care ne ajuta sa luam decizii sau sa lamurim lucrurile necunoscute. Pot aparea momente de neliniste si poate aparea sentimentul ca asteptam ceva. Timiditatea pare a fi instrumentul acestei vibratii iar din acest motiv, aceasta luna poate amplifica aceste emotii in preajma oamenilor necunoscuti. Acuma, putem fi mai atenti si selectivi in alegerea oamenilor pe care vrem sa-i avem in preajma noastra. Din punct de vedere relational, aceasta luna universala poate aduce un sentiment de raceala, distanta, indiferenta. Aspectul financiar este important numai in masura in care asigura suma necesara pentru un trai confortabil, pentru satisfacerea gusturilor alese. De multe ori, vibratia 7 poate aduce o mare suferinta morala cauzata de pierderea unei fiinte dragi.

Caderea adusa de vibratia 7 apare pentru oamenii secretosi , angajati in fel de fel de conspiratii pentru a-si imbunatati pozitia sociala indiferent de prejudiciile aduse celorlalti. Mandria exagerata, vanitatea, razbunarea pot crea dificultati majore acuma. Vibratia 7 este adesea destul de stranie deoarece ea poate demasca activitatile secrete si poate conduce la deceptii.Ar fi bine sa intelegem ca sinceritatea, iertarea, rugaciunea ne ajuta indiferent de cat de grele sunt provocarile sortite ale acestei luni.

Numarul 7 iubeste schimbarea , calatoriile, calculatoarele, stiinta, cercetarea , arta, ocultismul. Contracarand temerile si problemele de singuratate, vibratia 7 a lunii iunie aduce lucruri bune prin familie, prin gesturile afectuoase ale celor dragi.Trebuie sa ne ferim de minciuna si fals, sa fim sinceri cu noi si cu cei din jur, sa fim atenti la documentele pe care le semnam.

Aceasta luna de vibratie universala 7 poate fi benefica pentru cei nascuti pe 7, 16, 25, cei care au vibratia numerologicala 7 la destin( se aduna toate cifrele din data de  nastere), care au vibratia numelui 7 ( expresia numelui, vibratia sufletului-vocalele din nume, vibratia personalitatii-consoanele din nume).

1 iunie 2017 este o zi universala 8( 1+7=8) guvernata de Saturn, deci o zi mai posomorata, plina de indoieli, nelinisti. Banii sunt importanti in aceasta zi.

Anul universal, luna universala si ziua universala nu trebuiesc neglijate in cazul acelor probleme, proiecte, puncte de interes sau evenimente care ne privesc si pentru rezolvarea carora vom avea nevoie de sprijinul celor din jur, in cazul acelor lucruri pe care nu le putem pune in practica fara un ajutor din afara. Este intelept sa tinem cont de luna, ziua ale caror vibratii universale ne sunt favorabile, iar luna, ziua universala care corespund cifrei destinului ( se aduna toate cifrele din data de nastere) sunt considerate a fi norocoase.

Efectele pe care le au vibratiile universale ( ale anilor, lunilor si zilelor universale) :

Vibratia 1 (3, 12, 21, 30 iunie 2017) –noi inceputuri, sanse, independenta, idei noi, schimbari favorabile, multa energie.

Vibratia 2 ( 4, 13, 22 iunie 2017): lucru in echipa, cooperare, relatii, sensibilitate, neliniste, erori datorate neglijentei. Fiti diplomati si stapaniti-va  nervii, atentie la sanatate, la femei, apropiati, colegi.

Vibratia 3 ( 5, 14, 23 iunie 2017): distractii, calatorii, comunicare, schimbari pozitive pe plan familial si profesional, noroc. O zi creativa si inspirata. O zi norocoasa.Fiti optimisti. Atentie la ceea ce ganditi in aceasta zi.

Vibratia 4 ( 6, 15, 24 iunie 2017): vreamea planurilor, spirit practic, rabdare, organizare, munca intense. Fiti prevazatori, atenti. O zi de munca grea, diciplina si oportunitati.

Vibratia 5 ( 7, 16, 25 iunie 2017): schimbari neprevazute, prudenta maxima in toate domeniile deoarece pot surveni pierderi, esecuri si obstacole fara nici un  avertisment. Fiti atenti la masini, cum conduceti masina.

Vibratia 6( 8, 17, 26 iunie 2017): activitati casnice, familie, parinti, creativitate, casatorie. Este o vibratie buna pentru relatii, sudarea unei relatii sau pot fi luate hotarari intr-o relatie problematica.

Vibratia 7 ( 9, 18, 27 iunie 2017): explorare interioara, studiu, odihna, surprize sortite, rugaciune. Intuitia este deosebita si poate fi un ghid foarte bun.O zi de ispasire spirituala.

Vibratia 8 ( 1, 10, 28 iunie 2017): succes sau esec material, plati karmice. Ambitia si planurile de succes material pot cunoaste noi dimensiuni.O zi de recompense, respect si recunoastere.O zi de plati karmice, intalniri sortite.

Vibratia 9 ( 2, 11, 29 iunie 2017):sfarsitul unei situatii conflictuale, idealism, dramatism puternic. O zi de completare, eliberare si de transformare.

Adriana Tudosa

 

 

 

You may also like

3 Comments

  1. Multumesc!

    Poti te rog sa imi spui de care data de nastere trebuie sa tin cont la calcule? Cea din buletin sau cea in care m-am nascut? Am fost nascuta inainte de 12 noaptea dar in buletin am fost trecuta in urmatoarea zi.

    Multumesc anticipat.

  2. Cand vorbim de numerologie, trebuie sa iei in calcul vibratia zilei in cate te-ai nascut chiar daca ai fost inregistrata mai tarziu, ea este cea care isi pune amprenta energetica asupra ta, asupra modului de a actiona zi de zi.
    Adriana astro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.