9- VIBRATIA NUMEROLOGICA A LUNII IULIE 2018- O LUNA DE BILANT, CELE RELE SA SE SPELE, CELE BUNE SA SE-ADUNE…

 

“Roada Duhului, dimpotriva, este: dragostea, bucuria, pacea, indelunga rabdare, bunatatea, facerea de bine, credinciosia,
blandetea, infranarea poftelor. Impotriva acestor lucruri nu este lege.”Galateni 5:22-23

Luna: iulie este luna a 7-a
Anul : 2018 ( numerologie =2+0+1+8=11)
Vibratia energetica universala pentru luna iunie 2018 =7+11=18=1+8=9

O luna de vibratie 9 este o luna de bilant, acuma, este reinviata zicala “cele rele sa se spele, cele bune sa se-adune”. Aceasta include nu numai fapte, ci si oameni! Daca nu facem aceste alegeri, universul va interveni si va face curatenie in viata noastra cu sau fara voia noastra. Este cea mai buna luna universala pentru iertare, pentru a ne bucura de rasplata dezvoltarii celor noua roade ale Duhului Sfant asa cum apare in Galateni 5:22-23:

“ Roada Duhului, dimpotriva, este: dragostea, bucuria, pacea, indelunga rabdare, bunatatea, facerea de bine, credinciosia,
blandetea, infranarea poftelor. Impotriva acestor lucruri nu este lege.”

Indoielile, povara unor intrebari, pot gasi acuma raspuns prin fel de fel de semne, intuitii, ghidari spirituale.
Este o luna de finalizare, problemele pot fi rezolvate, sursele de stres in munca, afaceri, pot fi mai bine intelese, tratate, depasite. Pot aparea si unele dificultati dar nu fortati lucrurile, nu este cea mai buna luna pentru a face acest lucru. Toleranta, acceptarea si dragostea universala sunt obiectivele acestei luni de vibratie 9. Exista un element de sacrificiu, dati drumul la atasarile negative, iertati nemultumirile din trecut. Fiti generosi si iertatori.
Este o luna de completare, eliberare si transformare. Aceasta vibratie 9 slujeste lumea, multimea si vrea sa faca un loc mai bun pentru toti, reprezinta lectia pamanteasca a omului care este “iertarea”.

Vibratia universala 9 a lunii iulie afecteaza oamenii in diferite moduri, dar un lucru este sigur, tot ce este uzat sau nu mai este de folos in viata noastra, va fi probabil eliminat. De obicei, emotiile sunt pe val pentru ca subconstientul stie ca exista o schimbare majora si in curs de desfasurare. Vom fi sensibili dar si intuitivi iar ceea ce este foarte important intr-o luna sau an 9 este forta gandirii, ar trebui sa gandim pozitiv, forta gandirii face foarte mult acuma.

Acesta este inceputul sfarsitului, dar nu numai, este timpul pentru a lega lucrurile neterminate, este timpul pentru a finaliza lucrurile incepute si sa renuntam la anumite asteptari. Exista un sentiment de goliciune, acuma este momentul sa incepem sa devenim confortabili cu necesitatea de a schimba ceea ce trebuie schimbat in viata noastra. Modificarile aduse de aceasta luna universala 9 implica atat viata personala, profesionala cat si cele ce tin de tara, mediul in care traim, credinte spirituale, angajamente, precum si alte aspecte ale vietii. Se poate ca procesul de selectare a ceea ce trebuie sa ramana in viata noastra sa fi inceput deja. Fiti receptivi la schimbare si transformare, la iluminarea subtila, la informatiile pretioase care le primiti, multumiti-i lui Dumnezeu pentru tot ceea ce aveti in viata voastra.

9 este Eremitul, batranul ce tine in mana dreapta un felinar iar in mana stanga, un toiag. Discernamantul, studiul, invataturile secrete, chibzuinta, moderatia, practicarea auto-controlului( sunt calm si perfect echilibrat, ma iubesc si ma accept asa cum sunt, ii iubesc si ii accept pe ceilalti asa cum sunt, le accept deciziile, ma las ghidat de forta subconstientului meu care stie cel mai bine sa ma ajute sa rezolv orice problema din viata mea cu calm si cu rabdare, etc) sunt ajutoarele noastre in aceata luna. Negativ, un 9 aduce ascunderea adevarului, afaceri dubioase, tradari, intrigi, abuzuri, duplicitate.

Numarul biblic 9 este numarul rabdarii, armoniei, meditatiei, rugaciunii, inspiratiei, perfectionarii ideilor. Din moment ce 9 poate fi reprezentat ca 3 x 3, acesta denota perfectiunea, puterea divina, implinirea vointei divine.

“Corneliu a raspuns: “Acum patru zile, chiar in clipa aceasta, ma rugam in casa mea la ceasul al noualea; si iata ca a stat inaintea mea un om cu o haina stralucitoare” Fapte 10:30

Relaxati-va, rugati-va sau incercati sa va reconectati la Puterea Superioara. Incetiniti ritmul, rabdarea este numele lunii universale 9.

Fii generos, iarta si mergi mai departe…..

Este o luna universala benefica celor cu vibratia nasterii 9( destinul numerologic, se aduna toate cifrele din data de nastere- zi, luna, an)  dar si pentru cei nascuti pe 9, 18, 27. Vibratia numarului 5 este prietenoasa cu un 9, aceste numere se admira reciproc, deci poate fi o luna benefica si pentru cei cu vibratia nasterii 5 sau sunt nascuti pe 5. 14, 23.

Culoarea rosie si toate nuantele de rosu, albastru, galben dar si albul cu un pic de culoare rosie, sunt favorabile in aceasta luna universala 9. Coralul rosu este cea mai norocoasa bijuterie pentru vibratia 9.

Iar zilele universale ale acestei luni universale 8 sunt:

Vibratia 1(1, 10,19, 28 iulie 2018) –noi inceputuri, sanse, independenta, idei noi, schimbari favorabile, multa energie .

Vibratia 2 ( 2, 11,20 iulie 2018): lucru in echipa, cooperare, relatii, sensibilitate, neliniste, erori datorate neglijentei. Fiti diplomati si stapaniti-va  nervii, atentie la sanatate, la femei, apropiati, colegi.

Vibratia 3( 3, 12, 21 iulie 2018): distractii, calatorii, comunicare, schimbari pozitive pe plan familial si profesional, noroc. O zi creativa si inspirata.

Vibratia 4(4,13, 22,31 iulie 2018): vreamea planurilor, spirit practic, rabdare, organizare, munca intense. Fiti prevazatori, atenti.O zi de munca grea, diciplina si oportunitati.

Vibratia 5( 5, 14,23 iulie 2018): schimbari neprevazute, prudenta maxima in toate domeniile  deoarece pot surveni pierderi, esecuri si obstacole fara nici un  avertisment. Fiti atenti la masini, condus masina.

Vibratia 6( 6, 15, 23 iulie 2018): activitati casnice, familie, parinti, creativitate, casatorie. Este o vibratie buna pentru relatii, sudarea unei relatii sau pot fi luate hotarari intr-o relatie problematica.

Vibratia 7( 7,16,25  iulie 2018): explorare interioara, studiu, odihna, surprize sortite, rugaciune. Intuitia este deosebita si poate fi un ghid foarte bun.O zi de ispasire spirituala.

Vibratia 8 ( 8,17, 26 iulie 2018): succes sau esec material, plati karmice. Ambitia si planurile de succes material pot cunoaste noi dimensiuni.O zi de recompense, respect si recunoastere.O zi de plati karmice, intalniri sortite.

Vibratia 9(9, 18, 27 iulie 2018):sfarsitul unei situatii conflictuale, idealism, dramatism puternic. O zi de completare, eliberare si de transformare.

Psalmii 90-12: “Invata-ne sa ne numaram bine zilele, ca sa capatam o inima inteleapta”.

Adriana Tudosa

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.