14/5-VIBRATIA UNIVERSALA NUMEROLOGICA A LUNII SEPTEMBRIE 2021 – DUMNEZEU NE CHEAMA LA POCAINTA…..

“El le-a smerit inima prin suferinta: au cazut, si nimeni nu i-a ajutat.
Atunci, in stramtorarea lor, au strigat catre Domnul, si El i-a izbavit din necazurile lor.
I-a scos din intuneric si de umbra mortii si le-a rupt legaturile.
O, de ar lauda oamenii pe Domnul pentru bunatatea Lui si pentru minunile Lui fata de fiii oamenilor!” Psalmul 107

Luna: septembrie este luna a 9-a
Anul : 2021 ( numerologie =2+0+2+1=5 )
Vibratia energetica universala pentru luna septembrie 2021=9+5=14=1+4=5

         O luna universala 5 aduce schimbari dinamice, surprize, noi oportunitati, calatorii. Este timpul sa uitam de greselile trecutului si sa incercam sa facem lucrurile intr-un mod diferit si mai eficient. Este momentul sa privim viata cu o minte noua, sa exploram noi directii, sa fim deschisi schimbarii. Cinci reprezinta viata si miscare si aceasta luna universala aduce cele mai bune momente pentru a reaprinde energia si creativitatea personala si pentru a lupta pentru libertate. Una dintre cele mai importante lectii aduse de aceasta vibratie este aceea ca in libertate, nimeni nu datoreaza nimanui nimic. Numai asumandu-ne responsabilitatea pentru noi insine putem slabi stransorile celorlalti. Aceasta vibratie energetica 5 poate aduce schimbari neprevazute, chiar si cele mai bune planuri se pot schimba fara nici un avertisment. Este nevoie de atentie, de o gandire treaza si deschisa pentru a stapani vibratia nelinistita a acestei luni. Schimbarea este singura constanta din univers – un adevar pe care tindem sa il ignoram, agatandu-ne de rutinele duse la extrem. Iar o luna 5 poate aduce aduce surprize, rasturnari neasteptate, transformari, netezeste intr-un fel drumul inainte. Atentie la sensibilitatea si starea irascibila, la reactiile bruste si agresive, care pot sa apara. Este o luna in care Dumnezeu ne incearca prin fel de fel de tentatii, cei care rezista, sunt binecuvantati. Indiferent de ce vine la noi acuma, trebuie sa cautam o intelegere mai profunda, sa constientizam ca realitatea este ancora de siguranta in aceasta luna imprevizibila.

Aceasta vibratie 5 este un punct de cotitura, un punct de mijloc, un timp pentru a cauta indrumari interioare prin intuitie. Pentru a nu gresi in alegerile noastre, trebuie sa ne dezvoltam puterea interioara prin tacere. In galagie, intuitia devine un fel de amintire.
Egoul si mandria par a fi cauza tuturor problemelor noastre in aceasta luna. Vointa noastra trebuie sa o aliniem cu vointa divina, sa recunoastem dreptatea divina in toate situatiile din viata noastra. Acuma, este timpul pentru reconciliere, sa recunoastem aspectele personale care ne-au adus probleme. Este cel mai bun moment pentru a scapa de obiceiurile si modelele rostogolite de personalitatea noastra si care blocheaza viata noastra.

Repetati continuu:” Ma incredintez armoniei divine si o chem sa vina in sufleul meu. Vocea divina a subconstientului meu ma ghideaza mereu si toate actiunile mele sunt pline de success”.

14/5 este cunoscut si ca un numar de proba, un numar karmic ce aduce plati pentru tot ceea ce a fost exagerat prin cele cinci simturi (vedere, miros, gust, auz, pipait). Tot 14/5 vorbeste despre abuzul libertatii in detrimentul altora, evitarea oricarui sentiment de responsabilitate, comportamente excesive.

In Tarot, cea de-a 14-a carte este numita Cumpatare sau Ingerul cumpatarii. Un Inger inaripat cu un simbol solar pe frunte toarna apa dintr-un pocal de aur in altul semnificand un proces de trasformare interioara, un proces de mediere, moderatie, armonie, acord.  Fara atentie, contradictiile, materialismul pronuntat, lipsa masurii, risipa, excesele, incompatibilitatile, pot conduce la probleme.

Domnul ne cheama la pocainta in aceasta luna universala 5. Numarul 5 simbolizeaza ideea de a salva, de a fi salvat. Dumnezeu este cel care ne salveaza pe masura ce ne caim, urmam si tinem poruncile Sale. Vibratia numarului 5 vorbeste despre harul lui Dumnezeu si ne spune ca Dumnezeu ne cuprinde pe toti in harul Sau, fara prejudecati, cand ne caim si urmam poruncile Sale. Prin urmare, numarul 5 este un puternic memento ca Dumnezeu ne va salva daca ne intoarcem cu fata la EL.
In ciuda faptului ca suntem inconjurati de rau si prinsi in vietile noastre pacatoase, daca ne vom intoarce la El, daca ne vom pocai de pacatele noastre si vom asculta, El ne va mantui.

.“El le-a smerit inima prin suferinta: au cazut, si nimeni nu i-a ajutat.
Atunci, in stramtorarea lor, au strigat catre Domnul, si El i-a izbavit din necazurile lor.
I-a scos din intuneric si de umbra mortii si le-a rupt legaturile.
O, de ar lauda oamenii pe Domnul pentru bunatatea Lui si pentru minunile Lui fata de fiii oamenilor!” Psalmul 107

Este o luna universala benefica celor cu vibratia nasterii 5 ( destinul numerologic, se aduna toate cifrele din data de nastere- zi, luna, an)  dar si pentru cei nascuti pe 5, 10, 14, 23.  Vibratia numarului 5 este prietenoasa cu un 9, aceste numere se admira reciproc, deci poate fi o luna benefica si pentru cei cu vibratia nasterii 9 sau care sunt nascuti pe 9, 18, 27.

Culorile norocoase ale numarului 5 sunt : gri deschis, alb, argintiu, turcoaz. Diamantul este bijuteria norocoasa a acestei luni universale 5.

Anul universal, luna universala si ziua universala nu trebuiesc neglijate in cazul acelor probleme, proiecte, puncte de interes sau eveniment care ne privesc si pentru rezolvarea carora vom avea nevoie de sprijinul celor din jur, in cazul acelor lucruri pe care nu le putem pune in practica fara un ajutor din afara. Este intelept sa tinem cont de luna, ziua ale caror vibratii universale ne sunt favorabile, iar luna, ziua universala care corespund cifrei destinului ( se aduna toate cifrele din data de nastere) sunt considerate a fi norocoase .

Iar zilele universale ale acestei luni universale 14/5 sunt:

Vibratia 1( 5, 14, 23 septembrie 2021 ) –noi inceputuri, sanse, independenta, idei noi, schimbari favorabile, multa energie.

Vibratia 2 ( 6, 15, 24 septembrie 2021): lucru in echipa, cooperare, relatii, sensibilitate, neliniste, erori datorate neglijentei. Fiti diplomati si stapaniti-va  nervii, atentie la sanatate, la femei, apropiati, colegi.

Vibratia 3( 7, 16, 25 septembrie 2021): distractii, calatorii, comunicare, schimbari pozitive pe plan familial si profesional, noroc. O zi creativa si inspirata.

Vibratia 4( 8, 17, 26 septembrie 2021): vreamea planurilor, spirit practic, rabdare, organizare, munca intense. Fiti prevazatori, atenti.O zi de munca grea, diciplina si oportunitati.

Vibratia 5( 9, 18, 27 septembrie 2021): schimbari neprevazute, prudenta maxima in toate domeniile  deoarece pot surveni pierderi, esecuri si obstacole fara nici un  avertisment. Fiti atenti la masini, condus masina.

Vibratia 6( 1, 10, 19, 28 septembrie 2021): activitati casnice, familie, parinti, creativitate, casatorie. Este o vibratie buna pentru relatii, sudarea unei relatii sau pot fi luate hotarari intr-o relatie problematica.

Vibratia 7(2, 11, 20, 29 septembrie 2021): explorare interioara, studiu, odihna, surprize sortite, rugaciune. Intuitia este deosebita si poate fi un ghid foarte bun. O zi de ispasire spirituala.

Vibratia 8 (3, 12, 21, 30 septembrie 2021): succes sau esec material, plati karmice. Ambitia si planurile de succes material pot cunoaste noi dimensiuni.O zi de recompense, respect si recunoastere.

Vibratia 9 (4, 13, 22 septembrie 2021 ):sfarsitul unei situatii conflictuale, idealism, dramatism puternic. O zi de completare, eliberare si de transformare.

Psalmii 90-12: “Invata-ne sa ne numaram bine zilele, ca sa capatam o inima inteleapta!”

Binecuvantari divine!

Adriana Tudosa

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.