NOROCUL SE INTOARCE CU FATA LA NOI LA SFARSITUL ANULUI -JUPITER IN MERS DIRECT IN TAUR- 31 DECEMBRIE 2023, ORA 4:41, ORA ROMANIEI

Anul 2023 se incheie intr-o nota astrala inalta odata cu trezirea lui Jupiter in Taur din somnul cosmic inceput in septembrie 2023.

Cu Jupiter retrograd in Taur, am fost sustinuti sa evaluam cu adevarat valoarea tuturor lucrurilor. Ne-a inspirat sa ne intrebam ce inseamna abundenta pentru noi. Pe masura ce planeta generozitatii si norocului merge inainte, lucrurile se pot indrepta in bine.

In astrologie, Jupiter este planeta „generozitatii, protectiei, abundentei si cunostintelor superioare”. Fiind antiteza lui Saturn, care se contracta si aduce lectii grele, influenta lui Jupiter este joviala, deoarece treaba lui este de a extinde tot ceea ce atinge.  Dintre toate semnele zodiacale, Taurul este cel mai legat de bani, frumusete, muzica, bunuri materiale, proprietati. Acuma, trezirea lui Jupiter in Taur se poate traduce prin intorsaturi pozitive in piata financiara. Dintre toate planetele, doar Jupiter are cea mai mare putere de a ne indeplini dorintele si de a ne indeplini ambitiile

Stationarea lui Jupiter direct in Taur inseamna ca fiecare semn al zodiacului va simti potentialul de crestere si expansiune in moduri practice, fizice. Acest lucru poate insemna bani, o munca mai bine platita, achizitionarea unei proprietati, etc. Aceasta schimbare este mai degraba pozitiva decat  destabilizatoare, deoarece Jupiter este sustinut de Soarele in Capricorn si Saturn in Pesti.

Iar Simbolul Sabian al gradului 6 Taur, gradul lui Jupiter in mers direct este:    “Un pod in sonsola in constructie peste o prapastie adanca”. Reintoarcerea lui Jupiter in mers direct in Taur construieste un “pod, o cale “ de trecere peste anumite obstacole, dificultati.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Jupiter  in Taur este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului , cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC / ASCENDENTUL IN BERBEC

Pe 31 decembrie, Jupiter, planeta norocului, isi termina retrogradarea in semnul Taur si puteti constata in urmatoarea perioada o crestere majora a sectorului vostru financiar. Veti simti cum o greutate semnificativa se va ridica de pe umerii vostri cand vine vorba de presiunile financiare cu care ati avut de-a face. Deveniti mai increzatori si mai optimisti in ceea ce priveste viata. Asa, recunoasteti noi oportunitati financiare.La Multi Ani, dragi Berbeci!

TAUR / ASCENDENTUL  IN TAUR

Jupiter, planeta norocului, isi termina retrogradarea in semnul vostru pe 31 decembrie si puteti fi binecuvantati cu recompense extraordinare. Acordati o atentie deosebita saptamanii care inconjoara acest moment magic, deoarece puteti avea parte de o oportunitate norocoasa pe care ati urmarit-o in ultimele luni. Cu jucatorul galactic varsand miracole asupra vietii voastre pana pe 26 mai 2024, profitati de orice oportunitate de a calatori, de a invata si de a experimenta noi modele de crestere financiara si spirituala. La Multi Ani, dragi Tauri!!

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Jupiter, planeta norocului, isi incheie retrogradarea in Taur pe 31 decembrie si stimuleaza sectorul vostru de vindecare si spiritualitate. O descoperire spirituala are puterea de a va schimba nu numai viata, ci si familia, comunitatea, tara si chiar lumea, in cele din urma. . Aceasta este o perioada de pregatire. Pentru ce? Un nou capitol al vietii voastre incepe la sfarsitul lunii mai 2024 cand Jupiter intra in Gemeni si trebuie sa fiti pregatiti si odihniti. La Multi Ani, dragi Gemeni!

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Jupiter, planeta norocului, isi incheie retrogradarea in Taur pe 31 decembrie si declanseaza schimbari benefice in prieteniile voastre, proiecte de grup, veniturile carierei, munca, Ati putea descoperi ca un obiectiv la care v-ati gandit in ultima perioada, se poate manifesta acuma. Va fi mai usor sa va conectati la lucrurile si oamenii din jurul vostru. Daca ii abordati pe ceilalti cu generozitate, veti fi rasplatiti de multe ori. La Multi Ani, dragi Raci!

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Pe 31 decembrie, Jupiter, planeta norocului, isi incheie retrogradarea in Taur si puteti simti imbunatatiri substantiale in traiectoria carierei  voastre. Usile care au fost inchise in timpul retrogradarii se pot redeschide brusc si depinde de voi daca mai vreti sa treceti prin ele sau daca vreti sa mergeti intr-o calatorie cu totul noua. Acordati o atentie deosebita oricaror stiri, revelatii sau informatii in saptamana care inconjoara aceasta data, deoarece acestea pot fi baze importante pentru dezvoltarea carierei voastre si a obiectivelor pe termen lung. La Multi Ani, dragi Lei!

FECIOARA / ASCENDENTUL IN FECIOARA

Pe 31 decembrie, Jupiter, planeta norocului, isi incheie retrogradarea in Taur si puteti simti imbunatatiri substantiale in tot ce tine de afaceri de familie, mediul academic, calatorii, evolutie spirituala. Daca aveti o afacere, contactul cu strainii, activitatile de publicitate si promovare, va vor aduce succes.Veti fi mai optimisti si deschisi sa invatati lucruri noi. Creste interesul pentru dezvoltarea voastra spirituala. La Multi Ani, dragi Fecioare!

BALANTA / ASCENDENTUL IN BALANTA

Pe 31 decembrie, Jupiter, planeta norocului, isi incheie retrogradarea in Taur, ceea ce poate aduce imbunatatiri in afaceri, contracte semnate, resurse comune cu partenerul de viata. Va puteti astepta la evenimente favorabile in domeniul fiscal, al asigurarilor sau al afacerilor. Poate fi chiar si o noua oferta de munca cu beneficii, putere si oportunitati mai mari. De asemenea, mintea voastra va fi foarte stralucitoare. Fiti foarte atenti la ce va doriti, ca veti primi exact ceea ce ganditi. La Multi Ani, dragi Balante!

SCORPION / ASCENDENTUL IN SCORPION

Pe 31 decembrie, Jupiter, planeta norocului, isi incheie retrogradarea in Taur, ceea ce poate aduce imbunatatiri semnificative in relatiile voastre, in finantele voastre. In viata profesionala, veti beneficia in primul rand de relatiile cu partenerii vostri de afaceri si de negocierile si contractele voastre. Acest tranzit este conectat si cu tari straine si persoane din alte tari. Acordati atentie oricaror stiri sau revelatii pe care le puteti avea despre parteneriatele importante in urmatoarea perioada. La Multi Ani, dragi Scorpioni!

SAGETATOR / ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Jupiter, conducatorul vostru planetar, isi incheie retrogradarea in Taur pe 31 decembrie. Dupa o perioada de intarzirei si probleme percepute in domeniul muncii, rutinelor zilnice si sanatatii, veti simti o imbunatatire a chestiunilor legate de munca si sanatate fizica in lunile urmatoare. Este posibil sa aveti oportunitati bune la locul de munca, s-ar putea sa obtineti un nou loc de munca.La Multi Ani, dragi Sagetatori!

CAPRICORN / ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Pe data de 31 decembrie, Jupiter, cea mai mare planeta din sistemul nostru solar, isi incheie retrogradarea in semnul de pamant al taurului si care este prieten cu semnul vostru de pamant. Odata cu trezirea lui Jupiter, veti avea mai mult succes in proiectele voastre creative, in dezvoltarea unui hobby, in extinderea unor afaceri. Pana la sfarsitul lunii mai 2024,  dragostea, copii, creativitatea, credinta, vindecarea spirituala, vor fi din nou domenii majore de noroc. La Multi Ani, dragi Capricorni!

VARSATOR / ASCENDENTUL IN VARSATOR

Odata cu trezirea lui Jupiter in Taur pe 31 decembrie, relatiile cu cei din familia voastre, in special cu parintii vostru, vor fi mai bune. Tot ce tine de casa, familie, viata domestica sau imobiliare, ar trebui sa cunoasca schimbari fericite. De asemenea, puteti obtine mai multa siguranta financiara prin familie, o mostenire de familie, un imprumut. La multi ani, dragi Varsatori!

PESTI / ASCENDENTUL IN PESTI   

Odata ce cel de-al doilea conducatorul al vostru planetar Jupiter isi incheie retrogradarea pe data de 31 decembrie, oamenii din jurul vostru pot fi mesagerii vestilor bune si va aduc o oportunitate unica. Relatiile cu rudele, vecinii si prietenii vostri, pot fi imbunatatite. Veti fi mai sociabili. Intentiile voastre se pot manifesra cu mai multa usurinta. La Multi Ani, dragi Pesti!

 

Adriana Tudosa

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.