LUNA NOUA IN CAPRICORN SI ZODIILE-11 IANUARIE 2024, ORA 13:57, ORA ROMANIEI


”Oricine se va inalta va fi smerit; si oricine se va smeri va fi inaltat.”Matei 23:12

Si bat clopotele cerului pentru prima nunta cosmica a anului 2024. Vrem nu vrem, toti trebuie sa participam la acest moment astral important.  Acuma Lumina- Soarele pe gradul 20:44 Capricorn se uneste cu Intunericul–Luna pe gradul 20:44 Capricorn si incep sa imparta daruri pentru toti cei invitati, in special pentru cei nascuti in preajma zilei de 11, din orice semn zodiacal.
O luna noua are intotdeauna magia ei pe care o revarsa si asupra noastra in scopul initierii unor noi activitati care sa ne apropie incet, incet de divinitate, de lectia noastra de viata. Acuma, noutatea trebuie sa fie imbracata in hainele de iarna ale capricornului ce vorbeste despre traditii, ierarhii, autoritate, putere, cariera, ambitii profesionale, disciplina, atentie, guverne si institutii.

Aceasta lunatie pe gradul 20:44  Capricorn(un semn cardinal de pamant) aduce oportunitati legate de munca, cariera, ambitii profesionale,  responsabilitati de lunga durata, statut social, autoritati, parinti(tatal), guvern, afaceri, corporatii. Avem oportunitatea de a aduce o mai mare claritate si organizare in viata noastra. Este momentul cel mai bun pentru a incepe cu adevarat sa facem schimbari, sa fim ceea ce vrem sa fim, sa  implementam o mutare la care ne gandim de mult, sa acceptam o noua provocare sau sa cream o foaie parcurs noua pentru viitor.

Aspectul de trigon benefic din Luna Noua in Capricorn si Uranus in Taur ne va inspira sa fim neconventionali si indrazneti in a urma chemarea sufletului nostru, chiar si atunci cand acesta nu se conformeaza asteptarilor altora.  Indica si o intuitie puternica si un sentiment bun de progres, precum si o relatie sanatoasa cu schimbarea.

Capricornul este asociat intr-un sens material cu ambitiile lumesti si in sens spiritual cu ucenicul, ascensiunea catre divinitatea din noi.  Fie ca vorbim despre planul material, fie ca vorbim despre planul spiritual, aceasta slujba noua la inceput de an deschide o cale pentru reinnoirea credintei, pentru a urca pe munte, pentru evolutie.

”Oricine se va inalta va fi smerit; si oricine se va smeri va fi inaltat.”Matei 23:12

Cu Luna Noua in Capricorn gradul 21, cei nascuti in jurul datei de 11 din zodiile cardinale Berbec, Balanta, Rac, Capricorn, vor simti influenta acestei energii mult mai puternic decat ceilalti; acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul , casa partenerului, casa carierei (MC ) sau orice planeta personala in jurul gradului 21 din aceste semne zodiacale.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Noua este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Luna Noua in Capricorn va sustine sa va concentrati pe dezvoltarea unor noi proiecte in cariera voastra. Ambitiile profesionale vor fi in centrul atentiei dar proiectele noi cer o examinare atenta. Poate fi un timp al unor experiente cruciale in cariera. Este o energie imensa ce promite un anumit grad de publicitate cu privire la reputatie, statut social. Acest lucru nu inseamna sa fiti doar in lumina reflectoarelor ci sa fiti fericiti ca sunteti acolo.. Evitati mandria si aroganta, acestea stau in calea succesului. Uranus revolutioneaza acest moment astral. Aceasta aliniere armonioasa a lunii noi cu Uranus stimuleaza inovatia, creativitatea si originalitatea in cariera voastra, in finantele si valorile voastre, in prieteniile voastre. Nu numai ca va sustine sa fiti excentrici si ciudati, ci va sustine si eforturile de a crea ceva tangibil din ideile si inspiratia pe care le primiti.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Luna Noua in Capricorn va sustine sa va deschideti mintea si la noi concepte, idei, credinte, sa intelegeti ca sunteti o rotita mica in Univers si ca aceasta rotita se invarte cel mai bine cand este in acord cu planul divin.  Aceasta lunatie activeaza tot ce inseamna invatamant superior, expansiune culturala, calatorii fizice si mentale, necesare descoperirii si dezvoltarii intelepciunii. A venit timpul sa deveniti constienti de puterea rugaciunii, de puterea lui Dumnezeu. Sunteti ghidati sa reformati modul in care priviti cunoasterea, invatamantul, legea, moralitatea, calatoriile mari, alte culturi, strainatatea. Poate fi o oportunitate stralucitoare venita de peste mari si tari, sa mergeti iarasi la scoala, sa cunoasteti persoane din strainatate, sa plecati in strainatate, sa munciti in alta tara, sa va mutati in alt loc benefic cresterii voastre. Uranus revolutioneaza acest moment astral. Aceasta aliniere armonioasa a Lunii noi cu Uranus stimuleaza inovatia, creativitatea si originalitatea in viata voastra, in planurile personale, in cariera voastra, familia voastra. Acesta este un moment excelent pentru a va remodela mediul de acasa, deoarece schimbarile se vor desfasura destul de usor si rapid. Puteti calatori, puteti sa va mutati in alt oras, puteti pleca in strainatate. Pentru a obtine maximum de beneficii din acest timp, este important sa imbratisati imprevizibilul. Riscurile asumate acum functioneaza adesea in mod avantajos, in special cele care va implica personal.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Luna Noua in Capricorn va sustine sa va dezvoltati puterea personala, sa deveniti constienti de responsabilitatile fata de altii atat la nivel fizic cat si emotional. Este un accent deosebit pe ceea ce este cu adevarat al vostru si pe ceea ce este al partenerului, asociatului vostru. Toate activitatile legate de resursele impartite cu altii, elaborarea bugetelor, imprumuturi, impozite, asigurari, investitii, testament, sunt puternic energizate acuma. Este timpul sa renuntati la tot ceea ce este uzat in viata voastra, in relatiile voastre, in viata voastra intima. La nivel personal, puteti transforma o relatie, puteti renunta la o afacere sau la un asociat dintr-o afacere, puteti sa va reorganizati bugetul, sa evaluati mai bine castigurile si pierderile financiare si sa cautati noi modalitati de a imbunatatiti sectorul financiar. Uranus in Taur  revolutioneaza acest moment astral. Aceasta aliniere armonioasa a Lunii noi cu Uranus stimuleaza inovatia, creativitatea si originalitatea in credintele voastre, iubire, straini si strainatate, finante, rude, protectie divina. A merge intr-un loc inedit sau a vedea pe cineva iesit din comun face ca aceasta perioada sa fie speciala. Aveti capacitatea de a va promova propriile interese si puteti face progrese rapide catre obiective care va motiveaza cu adevarat.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Luna Noua in Capricorn va sustine sa va axati mai mult pe relatia cu partenerul de viata, cu asociatul vostru, sa invatati ca “ este nevoie de doi” intr-o relatie”. Este cel mai bun moment pentru noi relatii sau pentru redefinirea celor existente. Iertarea, compasiunea sunt esentiale in relatiile voastre chiar si in dusmaniile voastre. Cultivati pacea, este cel mai bun timp sa constientizati ca ura, critica excesiva, mania voastra trebuiesc purificate. Nu actionati impulsivi, invatati sa iertati, sa fiti intelegatori intai cu voi insiva, asa puteti invata si toleranta fata de ceilalti. Uranus in Taur  revolutioneaza acest moment astral. Aceasta aliniere armonioasa a Lunii noi cu Uranus aduce ineditul, neasteptatul, surpriza, rebeliunea in prieteniile voastre, in relatiile voastre, in proiectele de grup. Daca ceva din viata voastra nu este satisfacator, probabil ca veti scapa de el, fie ca este vorba de relatii, de mobilier de uz casnic, de prieteni. Aveti ocazia sa va schimbati directia vietii mai liber in conformitate cu nevoile si dorintele voastre personale. Sunteti mai deschisi si mai sociabili in jurul altor persoane si s-ar putea sa va implicati mai mult cu prietenii si activitatile de grup.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Luna Noua in Capricorn va sustine sa va axati mai mult pe munca si sanatatea voastra. Schimbarile promise pot insemna pasi inainte, crestere personala prin transformarea sau schimbarea conditiilor de la locul de munca. Acuma, sunteti impinsi sa renuntati la rutinele obisnuite, obiceiurile vechi confortabile, si sa imbratisati altele in acord cu interesele evolutiei, cresterii voastre. Daca sunteti in cautarea unui loc de munca, aceasta lunatie poate aduce o oportunitate realista. Uranus in Taur  revolutioneaza acest moment astral. Prin aceasta aliniere armonioasa a Lunii noi cu Uranus, vechile rutine si moduri de a face lucrurile pot fi inlocuite cu noi rutine doar pentru a va condimenta viata. Aveti capacitatea de a va promova propriile interese. Puteti face progrese rapide catre obiective care va motiveaza cu adevarat. Sunteti atrasi  de noi oportunitati profesionale sau puteti experimenta progrese bruste in rolurile voastre actuale.

FECIOARA/ ASCENDENTUL IN FECIOARA

Luna Noua in Capricorn va sustine sa va axati mai mult pe proiectele voastre creative, iubire, copii. Aceasta energie proaspata va poate ajuta sa gasiti un mod nou, mai sanatos, de a va raporta la evenimentele sociale, iubire, copii, placeri. Speranta de a avea un copil poate fi indeplinita acuma, o stire legata de o sarcina, o adoptie, vine la voi acuma. Un hobby poate fi transformat cu usurinta intr-o afacere. Uranus in Taur  revolutioneaza acest moment astral. Prin alinierea armonioasa a Lunii noi cu Uranus in Taur, visele si imaginatia voastra vor zburda in acest moment. Locurile exotice indepartate va atrag mai mult acum si este posibil sa aveti sansa sa le vizitati. Parerile voastre  filozofice sau religioase se pot schimba in mod neasteptat. Aveti sansa de a va extinde perspectiva asupra lumii. Daca aveti probleme juridice acum, poate exista o cale de iesire rapida din ceea ce pare a fi o situatie complicata.

BALANTA/ ASCENDENT IN BALANTA

Luna Noua in Capricorn va sustine sa va concentrati mai mult pe familie, parinti( mama), camin. Poate fi o pauza in cariera voastra ce va indeamna sa va legati mai mult de casa, sa dezvoltati ceva benefic in caminul vostru. Pot aparea schimbari in ceea ce inseamna stil de viata, casa, tara. Poate fi un timp excelent pentru a curata o rana veche in familie, pentru a repara o lupta domestica. Acesta este un moment bun pentru familia voastra, va permite sa creati planuri mai bune pentru viata voastra de familie sau sa gasiti acel sprijin emotional de care aveti nevoie. Locuinta, parintii vostri, pot fi o preocupare deosebita in urmatoarele zile. Uranus in Taur  revolutioneaza acest moment astral. Prin alinierea armonioasa a Lunii noi cu Uranus in Taur puteti avea ocazia sa va eliberati de lucrurile care va impiedica de la succes. O mutare intr-o alta resedinta este probabil binevenita. Un cadou va surprinde frumos si va incanta sufletul. Pot fi si oportunitati neasteptate in cariera voastra.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Luna Noua in Capricorn va sustine sa va concentrati pe dezvoltarea unor noi abilitati in comunicare, sa invatati sa va controlati in permanenta gandirea, sa cultivati gandirea pozitiva, sa va sustineti rudele cu un gand si un sfat bun. Este posibil sa va mutati, chestiunile legate de frati si surori necesita din partea voastra o atentie desosebita, puteti beneficia de pe urma unui talent de scriitor, sunteti ajutati sa dati valoare cuvantului si sa beneficiati de pe urma folosirii in mod pozitiv a acestui talent. Toate activitatile legate de transport, cumparaturi, schimburi de informatii cu rudele, sunt energizare de acest moment de luna noua. Uranus in Taur  revolutioneaza acest moment astral. Prin alinierea armonioasa a Lunii noi cu Uranus in Taur, oportunitatile interesante pot fi prezente in afaceri printr-un fel de parteneriat. Exista o mai mare flexibilitate in acordurile voastre cu ceilalti. O calatorie,  mutarea in alt oras sau vanzarea/cumpararea unei case, fac parte din mesajul cosmic pentru voi.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Luna Noua in Capricorn va sustine sa va concentrati pe dezvoltarea unor noi surse de venit. Acuma, puteti intelege mai bine ce va doriti cu adevarat, ce va intereseaza cel mai mult si ce trebuie sa faceti pentru a fi fericiti si multumiti. Chestiunile legate de bani, valoare personala, bunuri materiale, sunt stimulate. Puteti descoperi noi modalitati dar realiste de a creste veniturile financiare. Este un moment de noi inceputuri legate de contul vostru bancar si de echilibrare a vietii voastre relationale. Uranus in Taur  revolutioneaza acest moment astral. Prin alinierea armonioasa a Lunii noi cu Uranus in Taur, aveti acum ocazia sa va faceti rutinele zilnice mai eficiente si mai interesante. Este posibil sa aveti sansa de a va schimba munca, evitand, prin urmare, o rutina plictisitoare. Poate fi un timp iluminator si este o perioada grozava pentru activitati mentale si educatie, in special in subiectele tehnice sau oculte. Vecinii si rudele se pot comporta intr-un mod surprinzator.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Luna noua in Capricorn va sustine sa va concentrati pe dezvoltarea personala, increderea in sine, dezvoltarea orizonturilor personale. Este timpul reinnoirii voastre, este timpul detoxifierii vietii si sanatatii voastre. Puteti fi ghidati catre adevaratele voastre obiective personale. Este cel mai bun timp pentru reinventarea voastra, pentru a incepe un program de dezvoltare personala. Indrazniti, credeti in voi si in idealurile voastre, lasati trecutul in pace, viitorul este calea. Uranus in Taur  revolutioneaza acest moment astral. Prin alinierea armonioasa a Lunii noi cu Uranus in Taur, este posibil sa fiti mai putin inhibati si sa va simtiti mai liberi sa va exprimati adevaratul sine. Relatiile pe care le aveti cu ceilalti devin mai mai incitante. Viata ar trebui sa fie mai plina de sens si plina de vitalitate. Situatiile care v-au impiedicat sa va exprimati liber de teama ca ar putea sa deranjeze ordinea lucrurilor, sa tulbure linistea sau sa deranjeze asteptarile celorlalti de la voi, par sa dispara, permitandu-va sa fiti voi insiva.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR

Luna noua in Capricorn va sustine sa va concentrati pe dezvoltarea legaturii voastre cu divinitatea. Incercati sa nu deveniti cel mai mare dusman al vostru, incercati sa fiti buni cu voi dar si cu cei din jur. Este timpul sa lucrati in singuratate la anumite proiecte dar si pentru linistirea mintii voastre. Cultivati pacea interioara, refaceti legatura cu Dumnezeu. Activitatile filantropice si serviciile umanitare va vor ajuta sa depasiti vinovatiile. Este un timp in care veti cauta singuratatea, sa stati in umbra, concentrandu-va mai mult pe ceea ce conteaza cel mai mult pentru voi. Aceasta lunatie pune un accent deosebit si pe dezvoltarea spirituala.”Nu judecati ca sa nu fii judecati” reprezinta unul dintre postulatele biblice de care aveti nevoie in urmatoarea perioada. Uranus in Taur  revolutioneaza acest moment astral. Prin alinierea armonioasa a Lunii noi cu Uranus in Taur, situatia voastra domestica este mai incitanta decat de obicei. Sunteti mai intuitivi si mai  perspicace, ceea ce inseamna ca puteti descoperi lucruri grozave despre voi insiva, despre familia si relatiile voastre, despre munca voastra. Puteti gasi munca de care aveti nevoie.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

Luna Noua in Capricorn va sustine sa va concentrati pe dezvoltarea unor noi relatii sociale, proiecte de grup, prietenii. Concentrati-va pe un ideal de-al vostru, chiar sunteti ajutati sa-i dati viata. Sunt posibile cunostinte noi, posibile beneficii suplimentare, stabilirea unor relatii utile, a unor prietenii ce pot juca un rol deosebit in viata voastra. Poate fi o oportunitate stralucitoare de a colabora cu un grup nou social, puteti intra intr-un cerc nou de prieteni, puteti sa deveniti sensibili la glasul astrologiei. Uranus in Taur  revolutioneaza acest moment astral. Prin alinierea armonioasa a Lunii noi cu Uranus in Taur, orice tendinta nonconformista este mai accesibila si mai usor de aratat.  Abordand viata dintr-un unghi diferit, aveti tendinta de a o intelege mai bine. Va place sa fiti in preajma unor persoane neobisnuite care au conversatii stimulatoare sau puteti lucra la un proiect de grup care este captivant si provocator. Puteti sa va faceti un nou prieten sau sa beneficiati de actiunile unui prieten.

Adriana Tudosa

 

 

You may also like

1 Comment

  1. Mii de multumiri pentru tot ceea ce faci in meseria ta ca o faci cu multa pasiune!Dumnezeu sa te binecuvanteze!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.