MARTE IN TAUR -1 IUNIE 2009 ORA 0:19-ORA ROMANIEI-O AMBITIE CALCULATA …..

astro_2gw_156_marte_in_taurMarte este o planeta ce degaja o imensa energie sub semnul careia oamenii actioneaza in directia realizarii multor lucruri, este o energie ce stie atat de bine sa te puna “ in prima linie “ a vietii sau acolo unde trebuiesc intampinate si indepartate greutatile , acolo unde este nevoie de actiune acolo vom simti din plin energia martiana .

Marte reprezinta pana la urma impulsul de actiona si de a obtine ceea ce dorim , este energia bruta , dorinta , hotararea , afirmarea de sine .In relatii, Marte dicteaza daca vom avea parte de conflicte sau de satisfactii , nu ca marte ar crea aceste situatii , ci, pur si simplu modul nostru de a actiona si folosi energia martiana poate conduce la miscari gresite , suparari, neintelegeri .Marte este prima miscare care antreneaza apoi un intreg lant al realizarilor sau al slabiciunilor.  Motto-ul lui Marte in Taur este destul de sugestiv “ incet si constant castigi cursa “.

Marte in Taur este o energie ce pierde din impulsivitate si spontaneitate dar castiga in regularitate , stabilitate , perseverenta , putere si capacitate de actiune. Nu este o energie ce accelereaza ( nu-i plac cursele de formula 1) dar in schimb este o energie ce stie sa aseze lucrurile si sa si le termine , da rezistenta , stabilitate , securitate si atasament deosebit pentru bunuri materiale.

Energia lui Marte in Taur aduce multa uneori chiar prea multa rabdare , senzualitate , incapatanare , orice incercare de a grabi lucrurile in urmatoarea perioada poate provoca destule frustrari . Marte in Taur este o energie ce stie sa spuna : acest lucru se poate realiza si cu multa rabdare , hotarare va merge constant ( chiar daca la mijloc sunt ani de munca ) in directia finalizarii unor obiective .O planeta de foc –Marte intr-un semn de pamant –Taur induce o energie ce stie sa disciplineze , sa dea rezistenta la munca grea , este o energie mai putin grabita dar mult mai atenta la detalii, la realizarea lucrurilor de durata , este o energie ce induce o ambitie calculata.  Rabdare extraordinara , precizie in utilizarea cuvintelor , pasiune , senzualitate si iubire posesiva iata ce ne pune la dispozitie marte in taur pentru urmatoarele saptamani.Un Marte – o planeta masculina in domiciliul lui Venus produce dorinte puternice , da putere fizica si un magnetism sexual adesea inconstient .

Cu Marte in Taur vom dori sa descoperim, sa actualizam si sa stabilim propriul sistem de valori si o viata in deplin acord cu aceste valori.Avem la dispozitie o energie ce ne da forta , putere, rabdare dar ne poate da si izbucniri nejustificate ce pot provoca destul de mult rau, efectul lui marte in taur in asemenea cazuri poate fi ca o explozie in “ subteran” , totul in cale devine “ rosu” .

Sub influenta energiei martiene in semnul Taurului au fost inregistrate mari realizari in lumea sunetului , comunicarii, internetului , transportului, obiective declarate anterior nerealizabile au fost infaptuite sub vibratia acestei energi , o energie ce aduce fermitate , tenacitate , vitalitate , practicism.

Sunt avantajate semnele de pamant : Taur, Fecioara, Capricorn –vitalitate , dinamism si putere de a realiza multe lucruri intr-un mod ordonat .

Scorpionul va simti din plin influenta acestei energii -prin nerabdare si enervare din orice, conflicte cu semenii, lupte ale carei consecinte pot scapa de sub control si ar putea provoca o prabusire a intereselor personale .

Pestii si Racii – momente de afirmare in sectorul social sau politic , optimism

Leii si Varsatori – ambalare din orice , neliniste , nefericire ,din dorinta de a-si apara prestigiul sau printr-o manifestare violenta fata de mediul in care traiesc pot intra in dezacord cu adversari puternici , pierderi de bunuri materiale care au fost castigate fara prea mult merit personal.

Berbec –posibilitate de a consuma multa energie si eficienta pentru a castiga bani ,talent de organizare , idei abundente .

Gemeni –incercari in toate realizarile existentei, impulsivitate , secretomanie, dusmanii ascunse

Balanta –activeaza legaturile cu banii altora , certuri in jurul unei mosteniri, delapidare intr-o asociere , partener imprudent ; atentie la pierderi de bani prin diverse actiuni necugetate

Sagetator –rezistenta fizica considerabila , ameliorari materiale ,

Adriana Tudosa

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.