NOROCUL SAU PUNCTUL NOROCULUI PREDESTINAT IN SEMNELE ZODIACALE

PUNCTUL NOROCULUI –FORTUNA (PN )  este “ un grad in care fericirea ne zambeste, norocul ne tine de mana , bogatia vine la noi” , deoarece acest punct depinde de ascendent (corpul fizic), soare ( spirit ) si luna ( suflet ), beneficiile acestui punt de aur personal depind de modul in care vom folosi energiile soarelui , lunii, ascendentului , daca vom utiliza negativ aceste energii atunci PN poate fi un loc destul de negativ pentru noi, aurul norocului personal il pierdem tocmai datorita utilizarii negative a energiilor noastre. Intr-o forma simplista,   PN reprezinta un “ loc norocos” in harta natala in care ne intalnim cu oportunitati prin care ne putem realiza dorintele noastre dar trebuie sa stim ca fara efort in  directia obiectivelor noastre, acest punct ramane ceva abstract. PN are aici sensul de soarta sau cum” ti-e scris in frunte iti este pus “,denumirea acestui punct arabic vine de la latinescul fortuna :destin fortuit dar si din fors =soarta .

Este important sa se inteleaga ca accesul la acest Punct al Norocului nu este prea usor , aici vorbim de norocul destinat , daca destinul fiecaruia dintre noi are multe plati karmice , atunci vom putea beneficia de accesul  la acest “ vas de aur astral” doar dupa arderea karmei . Numai dupa ce efectuam platile karmice , acest punct are un efect puternic in viata noastra , avem acces la un “ magazin astral “ de unde ne alimentam  cu fericirea si bucuria realizarilor noastre , acestea devin vizibile si rasplatite intr-un mod unic .

PN in Berbec ofera un drum ascendent atunci cand energia este folosita in activitati si experiente individuale , obstacolele sunt usor depasite prin curaj, prin eliminarea indoielilor si increderea in fortele proprii. Succesul vine atunci cand intreaga energie individuala este folosita pentru a castiga independenta , prin curaj, inspiratie . Aici trebuie ca intuitia de moment sa fie  luata in considerare, e ca si cum iti spune instantaneu: este bine ce faci. Succesul vine prin activitati care trezesc interesul  si cer implicare totala  dar care sa permita si libertatea de exprimare , tot ce este nou , de pionerat  ,ofera accesul la “ vasul de aur “ promis la nastere .

PN in  Taur ofera bucurii prin experiente si realizari durabile , prin cultivarea valorilor personale , prin rabdare , prin cultivarea pacii indiferent de ce se intampla in jurul acestei persoane .Succesul poate veni prin talentele voastre creatoare ,prin domenii care promoveaza frumusetea ( doar vorbim de semnul guvernat de Venus ) ,prin arta,decoratiuni interioare ,in domeniul bancar ,in domeniul imobiliar .

PN in Gemeni ofera bucurie prin mintea proprie , prin comunicare , prin legatura care se stabileste cu oamenii din jurul vostru . Flexibilitatea ,versatilitatea si libertatea de miscare trebuiesc cultivate si fructificate ,curiozitatea voastra este in alerta tot timpul si poate fi hranita prin oamenii pe care ii intalniti dar si prin ceea ce invatati singuri. Aici , fercirea voastra se gaseste in mintea voastra, in modul cum va folositi mintea , umorul unic ,cuvintele devin aur pentru voi . Succesul poate veni doar prin mintea voastra ,prin educatie, scris, comunicare , prin calatorii mici .

PN in Rac ofera bogatii prin simplitate, emotii, prin nasterea unui copil, a unei afaceri, a unei creatii, a unei  idei , toate acestea au nevoie de bucurie , devotament , simplitate , emotii, caldura sufleteasca . Este o cale de implinire prin cultivarea sensibilitatii, este un semn guvernat de Luna , in consecinta tot ceea ce tine de “ hranirea altora “ este benefic .Puteti avea succes in afaceri imobiliare , prin sprijinul parintilor, prin mosteniri de la parinti , totul se inverte in jurul originii voastre .

 

PN in Leu ofera bogatii prin asumarea rolului de conducator , auto-promovare , folosirea inspiratiei in folosul celorlalti , prin entuziasm, generozitate , optimism., prin bucuria pura de a da fara a astepta ceva in schimb. Marile realizari pot veni prin concentrarea energiei creatoare abundente intr-o directie sigura, in posturi de conducere . Puteti avea succes in vanzari, afaceri legate de bursa, investitii, arta educatiei  sau orice domeniu care are legatura cu copiii, in actorie , in arta .

PN in Fecioara aduce fericire prin analiza logica , toleranta, puritatea si curatenia gandurilor . Cea mai mare fericire deriva din eficienta vietii, din controlul sensibilitatii fata de ceea ce vine din exterior .Stiti sa rezolvati problemele , deci tot ce tine de sanatate, de o cariera in domeniul sanatatii  ,consiliere , stiinta, inginerie , procesarea alimentelor sau nutritie va pot conduce spre “ vasul de aur “ promis la nastere .

PN in Balanta ofera bogatii prin cultivarea relatiilor, printr-o relatie, un partener , aici norocul vine prin amestecarea dorintelor proprii cu dorintele unui partener si gasirea unui echilibru . Abilitatea voastra  de a mentine echilibrul in aceasta lume dualista trebuie sa fie cultivata si folosita de-a lungul vietii. Puteti avea succes in vanzari ,in psihologie , in orice arta interpretativa  ,in relatiile cu publicul, printr-un partener , prin orice munca care cere colaborare cu ceilalti .

PN in Scorpion ofera bogatii prin cultivarea eficientei, ambitiei, prin ajungerea la esenta problemelor , prin regenerare si transformare, sexualitatea, esenta vietii, forta creatoare devin factori importanti de-a lungul viatii . Cadourile oferite sunt perceptia adanca , intelegerea penetranta , lipsa fricii de necunoscut . Odata ce intelegeti ca nu puteti controla convingerile si actiunile altor oameni ci le puteti doar lumina cu ceea ce vedeti voi in profunzime ,veti avea accessul la acest “ vas de aur “ promis la nastere . Sunteti talentati in crearea si regenerarea celor mai profunde realitati , pot aparea castiguri financiare prin mosteniri, casatorii , prin capacitatea de a administra banii unei afaceri, in domeniul asigurarilor ,in psihologie .

PN in Sagetator ofera abundenta prin libertate , aventuri, onestitate, intelegerea si respectarea legilor . Trebuie evitate situatiile care limiteaza posibilitatile voastre , aici trebuie sa fiti asemeni unei sageti ( se poate duce peste tot ) , prin cunoastere inalta, prin cultivarea relatiilor cu strainatatea, cu alte culturi. Este un loc natural de fericire si bogatie ( suntem in casa lui jupiter ), este posibil ca cea mai mare bogatie sa o gasiti in locuri indepartate de casa voastra,in alte culturi decat cea in care v-ati nascut . Puteti avea succes in sistemul juridic , in calatorii,in medicina ,publicatii  sau religie ,educatia promite mari recompense aici .

PN in Capricorn ofera bogatii prin asumarea responsabilitatilor , rabdare, perseverenta , sa intelegeti ca sunteti regizorul  propriului destin. Aici averea, fericirea nu sunt lucruri care se obtin prea usor , suntem in semnul guvernat de Saturn si accesul la aceasta bogatie astrala poate fi restrictiv fara munca intensa, eforturi indelungi , este ca si cum toata viata norocul vostru este in mana lui Saturn iar acesta vi-l da un pic cate un pic.  Aceasta “picatura de aur “ oferita de stapanul acestui punct de noroc se poate transforma intr-un “ vas de aur “ doar prin ceea ce este castigat prin eforturi proprii , prin responsabilitate si maturitate ,prin conducerea responsbila a unei afaceri.

PN in Varsator ofera bogatii prin acceptarea faptului ca puteti “ trai in viitor “  si prin experimentarea a tot ceea ce este in afara limitelor stabilite de societate .Trebuiesc cultivate obiectivitatea , originalitatea, unicitatea , aici  “ vasul de aur “  plin de idei noi, aduce beneficii nu numai pentru voi ci si pentru oamenii din jurul voastru . Tot ce este modern si de avangarda, cunoasterea, prietenia  , intuitia, ingeniozitatea  va conduc spre acest aur astral promis la nastere .  Puteti avea succes in afaceri ,prin activitatile de grup ce sunt legate de stiinta, inginerie , prin proiecte foarte mari care pot implica eforturi umanitare ,  religioase ,educationale sau de caritate.

PN in Pesti ofera bogatii si fericire prin intuitie ,imaginatie si compasiune . Aici se  permite bucuria de a  experimenta transcederea timpului ,spatiului . Intuitia puternica ofera un aer misterios si magnetic acestor oameni . Exista sentimentul ca acesti oameni cunosc “ necunoscutul”, fericirea acestor oameni nu sta in cunoasterea realitatii apropiate ci in tot ce ascuns ,misterios ,dincolo de spatiu si timp ,” vasul de aur “ se gaseste chiar in voi , in simturile si imaginatia voastra ,in credinta ,  in compasiune. Puteti avea succes in arta vindecarii, in medicina , prin urmarea unei vieti spirituale , in arta .

Adriana Tudosa

You may also like

15 Comments

 1. da-mi datele tale,in calculul PN este foarte importanta ora de nastere,
  Adriana
  intri pe astro.com ,mergi sus si apesi pe ” free horoscope” si se deschide o pagina de unde iti alegi din stanga jos :Extended Chart selection ” ,apesi pe acest domeniu si se deschide o noua pagina unde iti introduci datele apoi pe aceeasi pagina dar jos ai o lista cu asteroizi apare :asteroid name si cauti aici asteroizii pe care ii vrei si ii introduci in rubrica additional asteroids in felul acesta :”16,2101, 55, 113″
  pentru punctul norocului mergi pe aceeasi pagina in dreptul “additional objects ” si bifezi : pars fortunae,vertx,lilith , ce vrei sa-ti apara pe harta , dupa ce ai facut toate aceste lucruri apesi pe ” click to show the chart ” si-ti arata harta ,”joaca-te ” cu informatiile de acolo ,

 2. buna Adriana,

  foarte interesant articolul…de altfel ca tot ceea publici…am mers pe site-ul recomandat de tine si mi-am calculat PN ca fiind in pesti…sunt foarte curioasa ce imi rezerva restul anului 2011 pentru ca de ceva vreme sunt in continue cautari si schimbari si tare as vrea o astrograma pentru lunile ramase sa vad directiile si influentele…daca ai avea timp si ai putea sa ma ajuti ar fi excelent, multumesc tare mult. Sunt nascuta pe 4 august 1982 la 10:30 dimineata in Bucuresti

 3. Buna Adriana,

  ti-as multumi mult daca ai putea posta un articol cu influenta PN in case.eu am PN in Pesti, in casa 2.sunt o novice in ale astrologiei, dar ma gandesc ca e putin contradictoriu in situatia mea…casa banilor si tenta de idealism data de PN in pesti?multumesc si numai bine

 4. l-am gasit. Am PN in pesti ai Amalthea in gemeni.
  Ma voi concentra mai mult pe intuitie, credinta si spiritualitate. In ultimul timp simt ca a crescut nivelul intuitiei si ii voi acorda atentia cuvenita.
  Multumesc.
  Te binecuvantez.
  Corina

 5. Buna ziua, stimata si minunata Adria!Pentru ca bazandu ma pe PF,as avea o rugaminte,sa mi raspunzi,la intrebarea mea ,adresata la topicul Simbolul Sabian pentru gr.2 al Lunii Noi din Berbec.Astept cu drag !Ingerii sa ti binecuvanteze Calea!cu drag

 6. buna ziua!
  PN pe harta mea este la grad anaretic (zero si cateva minute) in leu.
  mai am si alte planete pe harta la zero grade sau la 29 si peste 30 de minute (in alte zodii).
  ce inseamna acest lucru?
  Multumesc frumos, Adriana!

 7. Buna adriana.Acum o luna si ceva mi-ai raspuns la o intrebare legata de planul sentilmental (casatorie);atunci iti spumneam ca de mai bine de 3 4 ani nu reusesc sa am o relatie serioansa desi imi doresc.Mi-ai spus sa iti scriu in apropierea zilei de nastere pentru a te uita pe revolutia solara.Sunt nascuta in cluj-napoca la ora 00:18 la data de 9 aprilie 1984, iar in data de 9 aprilie 2011 o sa fiu in cluj-napoca.Daca poti si ai timp te rog sa te uiti putin si la planul profesional pentru ca nici aici lucrurile nu stau bine.Iti multumesc inca de pe acum pentru raspuns.Cu mult drag maria

 8. Cum oare s-ar putea explica un calcul DUBLU-DIFERIT al PN?
  Exemplu:16 June 1963, in Constanta, ROM, 28e39, 44n11
  Time 12:20 am, Univ.Time 22:20 (15 June), Sid. Time 17:48:30
  DE CE?!
  1. Punctul Norocului Capricorn – CASA 10 – 8°30’11”
  2. Punctul Norocului Gemeni –CASA 3 – 10°40’28”

  UNDE ESTE CORECT? Harmony

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.