ECLIPSA INELARA DE SOARE IN RAC SI ZODIILE-21 IUNIE 2020, ORA 9:41–ORA ROMANIEI

Eclipsele aduc in general schimari importante in vietile noastre, nimic din ce se intampla in timpul unei eclipse, in zilele premergatoare si, mai ales, dupa eclipsa, nu poate fi prea usor. O eclipsa se va ocupa intotdeauna de lucrurile restante, de problemele neglijate, de relatiile care ne tin pe loc iar prezenta Nodului Nord lunar in aceasta ecuatie astrala nu face decat sa deschida usi catre noi oportunitati de schimbare a noastra. Eclipsele fac ca lucrurile sa nu mai functioneze in modul in care ne asteptam. Nu exist? nici o garantie ca schimbarile vor fi permanente sau pozitive doar ca ele trebuie sa se intample. Uneori, cosmosul foloseste mijloace dramatice pentru a-si pune in aplicare planurile progresiste.

Simbolul Sabian al gradului 1 Rac, gradul Eclipsei inelare de Soare:”Pe un vapor, marinarii coboara un steag vechi si inalta unul nou.” Este fabulos acest simbol si in acord cu vocea eclipsei solare. Aceasta eclipsa vorbeste despre o perioad? de abandonare a vechiului, despre credinta in divinitatea din noi care ne poate ajuta sa scapam de un mod vechi de a percepe viata. “Coboara un steag vechi si inalta unul nou” poate marca adevarate puncte de cotitur? in viata celor atinsi de aceasta eclipsa. Ceva se schimba iar transformarea ar trebui luata in serios. Aceste schimbari importante pot fi legate de familie, cariera, rude, profesie, relatii, obligatii si indatoriri, credinta, si asta in functie de locul in care apare semnul Rac in harta fiecaruia.

Aceasta Eclipsa de Soare in Rac are  o influenta deosebita asupra semnelor cardinale Rac, Capricorn, Berbec, Balanta(cei nascuti la inceputul zodiei) dar si asupra celor nascuti in ultimile trei zile in semnele Gemeni, Sagetator, Fecioara, Pesti.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Eclipsa de Soare este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

O Eclipsa de Soare pune tot timpul accentul pe un domeniu de viata ce necesita schimbare, transformare, un suflu nou. Pentru voi, experintele aduse de aceasta eclipsa pot provoca schimbari in modul in care vedeti familia, parintii( mama), caminul, stabilitatea emotionala. Poate fi finalul unei cariere ce va indeamna sa va legati mai mult de casa, sa dezvoltati ceva benefic in caminul vostru. Pot aparea schimbari in ceea ce inseamna stil de viata, casa, tara. Se poate ca aceasta Eclipsa sa va aduca casa mult visata, partenerul mult visat, puteti intemeia o familie, puteti emigra prinzand radacini in alta tara, va puteti pensiona. Aceasta Eclipsa poate aduce in lumina si unele probleme sensibile legate de familie, trecutul vostru, mosteniri de familie. O problema de sanatate a mamei, a unei bunici, va poate afecta si sensibiliza foarte mult. Este un timp extrem de important pentru a va onora parintii, bunicii, stramosii vostri, pentru a reface legatura emotionala cu locul vostru de nastere, pentru a primi o mostenire importanta care sa devina o baza pentru voi. Dar Eclipsa de Soare in Rac este in aspect de inconjunctie (150 grade ) cu Saturn retrograd in Varsator, un aspect ce creeaza un dezechilibru intre ceea ce vreti sa faceti si ceea ce trebuie sa faceti in domeniul familiei, grupuri, munca in echipa. Cu Saturn retrograd, problemele gresite tin de aliante, functii inalte, prieteni, protectii, sperante nefondate. Este o sansa de a re-face sau de a re-considera tot ce tine de prieteni, relatii sociale, un grup mai mare de oameni, interese umanitare, cariera, functii inalte, familie.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

O Eclipsa de Soare pune tot timpul accentul pe un domeniu de viata ce necesita schimbare, transformare, un suflu nou. Pentru voi, mesajul eclipsei va cere sa dati deoparte tot ceea ce este invechit, obisnuit, in modul de comunicare, in relatia cu rudele, fratii si surorile voastre, in ideile si cuvintele propagate de voi. Gata cu vorbaria goala, cu pierderea energiei mentale pe lucruri inutile, a venit timpul sa va imbunatatiti stilul de comunicare, sa intelegeti ca un cuvant este de fapt o energie ce poate face bine sau rau si care se intoarce inapoi la cel care ii da viata. Opiniile voastre trebuie sa detina date reale, sa fiti bine informati. Universul va sustine pe masura ce intelegeti ca abilitatile voastre de comunicare trebuiesc schimbate, imbunatatite. In urmatoarele sase luni, eforturile voastre facute pentru o comunicare mai sanatoasa vor fi recomepensate indiferent daca lucrati in domeniul relatiilor sociale, mass-media, comert, agentii guvernamentale, invatamant. Aceasta Eclipsa deschide perspective neasteptate prin vestile pe care le puteti primi, o conversatie buna poate duce la o idee mare care schimba cursul evenimentelor in urmatoarea perioada. Sunteti ghidati sa va reformati modul in care priviti comunicarea, evolutia personala si cresterea spirituala. Orice eclipsa de soare va influenta si domeniul de viata ce tine de familie, camin, radacinile voastre, parinti, neam. Puteti calatori mai mult si aceste calatorii pot fi legate de familie, parinti, rude, locul nasterii voastre. Un frate, o sora, se pot confrunta cu drame personale, financiare, de incredere in abilitatile lor native. Masinile si toate echipamentele de comunicatie pot avea nevoie de reparatii sau pot fi inlocuite. Incercati sa fiti mediatori acuma, evitati conversatiile dure, evitati manipularea celorlalti prin ideile si cuvintele voastre. Dar Eclipsa de Soare in Rac este in aspect de inconjunctie (150 grade ) cu Saturn retrograd in Varsator, un aspect ce creeaza un dezechilibru intre ceea ce vreti sa faceti si ceea ce trebuie sa faceti in comunitatea in care traiti, in relatia cu rudele voastre, documente importante, cariera, imagine profesionala. Libertatea sau exprimarea voastra, pot fi impiedicate de anumite restrictii si obligatii. Acest aspect spune ca nu puteti sa le aveti pe toate, ca sa castigi ceva trebuie sa pierzi altceva. Cu Saturn retrograd, problemele gresite tin de cariera, functii inalte, viata sociala, unul din parinti, autoritati, familie, studii inalte, credinta. Este o sansa de a re-face sau de a re-considera tot ce tine de cariera, ambitii profesionale, ce va doriti cu adevarat in cariera voastra, in viata voastra.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

O Eclipsa de Soare pune tot timpul accentul pe un domeniu de viata ce necesita schimbare, transformare, un suflu nou. Intr-un fel, eclipsa tulbura ordinea existenta a lucrurilor aducand oportunitati de crestere si evolutie personala. Pentru voi, experientele aduse de aceasta eclipsa pot provoca schimbari in modul in care vedeti banii, castigurile personale, valorile materiale dar si cele personale. Fie ca este vorba de banii unei afaceri personale, de banii care vin prin munca, valorificarea unui talent personal, fie prin fel de fel de speculatii, trebuie sa faceti schimbari indraznete, sa credeti in simturile voastre care va pot conduce catre oferte de munca mai bine platite. Acuma, puteti intelege mai bine ce va doriti cu adevarat, ce va intereseaza cel mai mult si ce trebuie sa faceti pentru a fi fericiti si multumiti. Orice eclipsa de soare va influenta si domeniul de viata ce tine de rude, frati, vecini, comunitatea in care traiti, secrete in acte si documente. Aceasta eclipsa poate veni la voi cu o veste care va destabilizeaza emotional. Dar Eclipsa de Soare in Rac este in aspect de inconjunctie (150 grade ) cu Saturn retrograd in Varsator, un aspect ce creeaza un dezechilibru intre ceea ce vreti sa faceti si ceea ce trebuie sa faceti in relatia cu banii, afaceri personale, planuri secrete, manipulari, credinta, strainatate, ordinea fireasca a lucrurilor, lege si respectarea legii. Saturn retrograd va spune ca problemele gresite tin de credinta, studii superioare, diplome universitare, straini, afaceri cu strainii, justitie inalta, afaceri si jocuri de putere secrete. Este o sansa de a re-face sau de a re-considera tot ce tine de credinta, straini, respectarea legii, finante, valori materiale si spirituale.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Cu Eclipsa de Soare in semnul vostru, sunteti in centrul atentiei. Aceasta Eclipsa stinge lumina in casa I, o casa ce va defineste ca persoana, vorbeste despre aspectul si natura voastra instinctiva, despre puterea voastra fizica, despre sanatate, forma, corp si energie, despre modul cum relationati si cum va vad ceilalti. In umbrele voastre trebuie sa revitalizari acele parti din voi care au nevoie de trezire, sa le folositi in viitor.” Acesta sunt eu”  dar eclipsa vine cu posibile schimbari in aspectul personal, schimbari temporare sau permanente de personalitate, in relatiile voastre. Puteti fi ghidati catre adevaratele voastre obiective personale.
Energia acestei eclipse pune un accent deosebit pe dezvoltarea personala, increderea in sine, dezvoltarea orizonturilor personale. Convingerile de baza, modelele relationale, rostogolite in timp, invechite, ar putea fi modificate radical, orice este posibil, important este sa salutati ajutorul primit. Aceasta este una dintre cele mai bune luni pentru voi, acordati o importanta egala atat intereselor proprii cat si intereselor celorlalti. Orice eclipsa de soare va influenta si domeniul de viata ce tine de bani, valoare personala, bunuri, lacomie iar evenimentele aduse de eclipsa va vor arata ce este necesar sa faceti, ce  corectii trebuie sa faceti in domeniul finantelor. O Eclipsa este o carte cosmica importanta care acuma este deschisa exact la pagina dedicata voua, destinului vostru, trebuie sa aveti curajul pentru a face schimbarile cerute. Dar Eclipsa de Soare in Rac este in aspect de inconjunctie (150 grade ) cu Saturn retrograd in Varsator, un aspect ce creeaza un dezechilibru intre ceea ce vreti sa faceti si ceea ce trebuie sa faceti in afacerile si planurile personale, in relatiile voastre importante. Saturn retrograd va spune ca problemele gresite tin de modul de a intelege puterea, afacerile, jocurile secrete, viata intima, mostenirile, resursele comune. Finantele necesita o atentie deosebita si totul va merge bine daca sunteti organizati si atenti. Pot aparea probleme cu creditele, cu o afacere, cu un asociat. Este cel mai bun timp pentru a redefini asteptarile voastre de la un partener, asociat, concurent. Este timpul sa invatati ca nimic nu este gratis aici pe pamant in afara de milostenia lui Dumnezeu.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Eclipsa  de Soare in Rac va cere ca in urmatoarele sase luni sa va concentrati pe dezvoltarea legaturii voastre cu divinitatea, sa intelegeti ca faceti parte dintr-un plan divin iar de multe ori planurile voastre sunt deranjate din cauza ca sunt in dezacord cu planul universului. Incercati sa nu deveniti cel mai mare dusman al vostru, incercati sa fiti buni cu voi dar si cu cei din jur. Este timpul sa lucrati in singurate la anumite proiecte dar si pentru linistirea mintii voastre. Cultivati pacea interioara, refaceti legatura cu Dumnezeu.. Acrivitatile filantropice si serviciile umanitare va vor ajuta sa depasiti vinovatiile. Orice Eclipsa de soare va cere, forteaza o reevaluare personala, o redefinire a conceptului de sine si a imaginii personale, a proiectelor personale. In urmatoarele sase luni, imaginea voastra, aspectul personal, proiectele personale vor fi schimbate. Aceasta este o tranformare a voastra in acord cu legea spirituala. Dar Eclipsa de Soare in Rac este in aspect de inconjunctie (150 grade ) cu Saturn retrograd in Varsator, un aspect ce creeaza un dezechilibru intre ceea ce vreti sa faceti si ceea ce trebuie sa faceti in relatiile voastre importante, munca, obiective profesionale, sanatate. Saturn retrograd va spune ca problemele gresite tin de modul de a intelege o relatie, o casnicie, partenerul de viata, un asociat, munca, “ sa fiti in slujba” celuilalt.  Este o sansa de a re-face sau de a re-considera tot ce tine de relatiile voastre, de munca voastra, de asteptarile voastre profesionale, de  blocajele de la locul de munca, de obiceiurile legate de sanatate.

FECIOARA/ ASCENDENTUL IN FECIOARA

Pentru voi, Eclipsa partiala de Soare face lumina in “partile intunecate “ din prietenii, organizatii non-profit, diferite grupuri, cluburi, activitati umanitare si alegerile facute pentru bunastarea unei echipe. Aceasta forta cosmica va forteaza sa va gasiti locul potrivit intr-un grup, sa schimbati radical modul de colaborare cu cei din echipa voastra, cu prietenii vostri, sa utilizati darurile voastre pentru a-i ajuta pe ceilalti, sa luptati pentru o cauza mai mare si in folosul celor multi. Aceasta Eclipsa este aici pentru voi si va poate recompensa toate eforturile trecute din cariera si tot ccea ce ati facut in scopul de a evolua si a deveni o persoana mai buna. Vantul schimbarii va da deoparte toate dorintele care nu sunt in acord cu dezvoltarea voastra viitoare. Energia Eclipsei in rac  va cere sa vedeti relatiile sociale, prieteniile voastre, colaborarea intr-un grup, intr-un mod complet nou. Sau poate ca a venit timpul sa primiti in dar acea idee, acel mentor, acel ghid spiritual care sa va ajute sa gasiti legatura voastra cu gandul universal. Orice Eclipsa de Soare va lumina si trecutul vostru aratandu-va intr-un mod adesea fortat unde gresiti, fata de cine ati gresit, cum ati ales sa fiti cel mai mare dusman al vostru, cum v-ati abatut de la legea spirituala care va cere sa iubiti neconditionat oamenii. Dar Eclipsa de Soare in Rac este in aspect de inconjunctie (150 grade ) cu Saturn retrograd in Varsator, un aspect ce creeaza un dezechilibru intre ceea ce vreti sa faceti si ceea ce trebuie sa faceti in munca voastra, relatiile de la locul de munca, sanatate, prieteni. Saturn retrograd va spune ca problemele gresite sunt legate de locul de munca, sanatate,  colegi, sefi, proiecte profesionale, iubire, copii, mandrie exagerata. Este o sansa de a re-face sau de a re-considera tot ce tine de de munca voastra, de asteptarile voastre profesionale, de relatiile de la locul de munca, iubire, copii, proiecte creative, obiceiuri zilnice, sanatate.

BALANTA/ ASCENDENTUL IN BALANTA

Eclipsa de Soare in Rac va cere ca in urmatoarele sase luni sa va concentrati pe dezvoltarea unor noi proiecte in cariera voastra. Ambitiile profesionale vor fi in centrul atentiei dar proiectele noi cer o examinare atenta. Se poate sa primiti o promovare, poate fi un timp al unor experiente cruciale in cariera, este o energie imensa ce promite un anumit grad de publicitate cu privire la reputatie, statut social. Pot aparea unele socuri in compania in care lucrati, pot fi legate de sefi, autoritati, poate fi si ceva legat de un parinte. Regulile jocului se schimba si veti fi nevoiti sa faceti unele corectii in cariera voastra. Fiecare Eclipsa de Soare va lumina si testa si prieteniile voastre, relatiile ciudate, echipamentele de ultima generatie pe care le folositi. Uneori, nu relatia cu un prieten este testata ci chiar viata prietenului vostru poate cunoaste unele provocari. Parintii, familia, legaturile de familie sunt in atentia voastra acuma prin fel de fel de crize personale, financiare, de sanatate. Dar Eclipsa de Soare in Rac este in aspect de inconjunctie (150 grade ) cu Saturn retrograd in Varsator, un aspect ce creeaza un dezechilibru intre ceea ce vreti sa faceti si ceea ce trebuie sa faceti in relatia cu copiii vostri, caminul vostru, parintii vostri, o mostenire de familie, conditii de locuit, schimbari de resedinta, obligatii de familie, cheltuieli legate de casa. Problemele actuale au radacini in trecut, problemele ce trebuiesc re-gandite tin de modul de a vedea o iubire, de copii, de mandrie exagerata( mandria merge tot timpul in fata caderii), de speculatii diverse, de creativitatea personala, familie, mosteniri de familie.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Eclipsa de Soare in Rac va cere ca in urmatoarele sase luni sa va deschideti mintea si la noi concepte, idei, credinte, sa intelegeti ca sunteti o rotita mica in Univers si ca aceasta rotita se invarte cel mai bine cand este in acord cu planul divin.  Educatia, calatoriile, perspectivele voastre, relatia cu strainii, chestiunile legii si eticii, tot ceea ce va ajuta sa cresteti, sa evoluati, sunt verificate si etichetate intr-un mod imprevizibil de aceasta eclipsa. Cum Eclipsa inseamna de fapt blocarea stralucirii soarelui, in umbrele voastre ( unde exista umbra, pe aproape este si lumina) trebuie sa gasiti adevarul care deblocheaza o situatie din viata voastra. Sunt favorizate calatoriile lungi. “visele mari” , contactele stranse cu alte culturi, alte tari, experiente legate de profetii. Activitatile cu caracter juridic pot necesita o atentie deosebita. Puteti hotara sa incepeti anumite cursuri, toate activitatile legate de invatamant, cunoastere, sunt cai de crestere pentru voi. Fiecare Eclipsa de Soare va lumina si testa si cariera voastra, ambitiile profesionale, imaginea publica. Este o perioada de redefinire a voastra, a legaturii voastre cu familia, cu radacinile voastre, strainatate, cariera, credinta, onestitate, moralitate, respectarea legilor divine.
Dar Eclipsa de Soare in Rac este in aspect de inconjunctie (150 grade ) cu Saturn retrograd in Varsator, un aspect ce creeaza un dezechilibru intre ceea ce vreti sa faceti si ceea ce trebuie sa faceti in familie, relatia cu mama, mosteniri de familie, stabilitate emotionala, neam, locul nasterii voastre, iubire de tara. Problemele actuale au radacini in trecut, problemele ce trebuiesc re-gandite tin de familie, radacinile voastre, parinti(mama), camin, casa, comunicare cu rudele, sinceritate, calatorii, credinta, lege divina.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Eclipsa de Soare in Rac va cere ca in urmatoarele sase luni sa va dezvoltati puterea personala, sa deveniti constienti de responsabilitatile fata de altii atat la nivel fizic cat si emotional. Este un accent deosebit pe ceea ce este cu adevarat al vostru si ceea ce este al partenerului, asociatului vostru. Parintii, familia, legaturile de familie sunt in atentia voastra acuma prin fel de fel de crize personale, financiare, afaceri in familie, mosteniri, testamente, acestea va sensibilizeaza foarte mult. Toate activitatile legate de resursele impartite cu altii, afaceri, elaborarea bugetelor, imprumuturi, impozite, asigurari, investitii, testamente, sunt puternic energizate. Fiecare Eclipsa de Soare va lumina si testa si relatia voastra cu strainatatea, cu credinta, cu respectarea legilor lui Dumnezeu. Dar Eclipsa de Soare in Rac este in aspect de inconjunctie (150 grade ) cu Saturn retrograd in Varsator, un aspect ce creeaza un dezechilibru intre ceea ce vreti sa faceti si ceea ce trebuie sa faceti in relatia cu rudele voastre, comunitatea in care traiti, vecini, tineri, bani multi, afaceri secrete. Problemele actuale au radacini in trecut, problemele ce trebuiesc re-gandite tin de rude, gandire invechita, comunicare, comert, tineri, studii, finante, valori personale.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Eclipsa de Soare in Rac va cere ca in urmatoarele sase luni sa va axati mai mult pe relatia cu partenerul de viata, cu asociatul vostru, sa invatati ca “ este nevoie de doi” intr-o relatie”. Este un indemn astral catre acele relatii, colaborari valoroase, pentru sufletul vostru. A venit timpul sa invatati ca nimic nu poate fi obtinut fara sprijinul colegilor, partenerilor sau chiar al concurentilor. Actiunile independente trebuie sa astepte iar cooperarea este importanta daca va doriti succes. Nu puteti merge pe cont propriu , sunteti intr-un fel “ la mila altora”. Fiecare Eclipsa de Soare va aduce in lumina si problemele domeniului casei a opta ce tine de banii partenerului, afaceri, planuri secrete pentru putere si control, viata intima, testamente, mosteniri, datorii. Universul vine iarasi la voi cu sanse de a creste prin relatiile voastre. Dar Eclipsa de Soare in Rac este in aspect de inconjunctie (150 grade ) cu Saturn retrograd in Varsator, un aspect ce creeaza un dezechilibru intre ceea ce vreti sa faceti si ceea ce trebuie sa faceti in relatiile voastre, activitatile financiare, bunuri materiale, afaceri, contracte semnate. Problemele gresite tin de castigurile financiare personale, valoare personala, partenerul de viata, asociat, de cei cu care aveti un acord semnat, de lupta pentru putere. Saturn retrograd este o oportunitate de a da deoparte tot ceea ce este inutil in modul de a va valorifica talentele, in modul de a construi valori prin valoarea voastra.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR

Eclipsa de Soare in Rac va cere ca in urmatoarele sase luni sa va axati mai mult pe munca si sanatatea voastra. Schimbarile promise de aceasta energie imensa pot insemna pasi inainte, crestere personala prin transformarea sau schimbarea conditiilor de la locul de munca. Acuma, sunteti impinsi sa renuntati la rutinele obisnuite, obiceiurile vechi confortabile, si sa imbratisati altele in acord cu interesele evolutiei, cresterii voastre. Fiecare Eclipsa de Soare va aduce in lumina si problemele ce tin de domeniul relatiilor voastre, nu neparat sunteti voi cei incercati ci partenerul de viata poate trece prin fel de fel de provocari care va afecteaza si pe voi. Pot aparea si unele schimbari importante la locul de munca, in activitatile zilnice, in modul cum intelegei sa fiti in slujba celorlalti. Universul vine iarasi la voi cu sanse de a evolua prin transformarea atitudinii voastre fata de locul de munca, colegi, rutina de zi cu zi, sanatatea voastra, metode si echipamente de vindecare. Dar Eclipsa de Soare in Rac este in aspect de inconjunctie (150 grade ) cu Saturn retrograd in Varsator, un aspect ce creeaza un dezechilibru intre ceea ce vreti sa faceti si ceea ce trebuie sa faceti in urmarirea realizarii planurilor personale, in munca voastra. Problemele gresite tin de comportamentul vostru, de teama de schimbare, de  comportamentul si modul de a relationa cu ceilalti, de locul de munca, sanatate. Acuma, Saturn retrograd este o oportunitate de a da deoparte tot ceea ce este inutil, invechit in viata noastra, in munca voastra.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

Eclipsa de Soare in Rac va cere ca in urmatoarele sase luni sa va axati mai mult pe proiectele voastre creative, iubire, copii. A venit timpul sa va schimbati, corectati atitudinea fata de iubire, o persoana iubita, copii vostri, mandrie exagerata. Eclipsele sunt vremuri extrem de emotionale iar o eclipsa in Rac, deci int-un semn de apa, prieten cu semnul vostru, va poate sensibiliza dar si ajuta deoarece intelegeti mai bine mesajul astral. Adesea, sunteti atentionati ca trebuie sa schimbati directia, sa lasati deoparte ceea ce nu va slujeste, hraneste corespunzator si sa lasati lumina noilor oportunitati sa va conduca. Universul vine iarasi la voi cu sanse de a creste prin transformarea atitudinii voastre in iubire, persoana iubita, copiii, mandrie excesiva. Dar Eclipsa de Soare in Rac este in aspect de inconjunctie (150 grade ) cu Saturn retrograd in Varsator, un aspect ce creeaza un dezechilibru intre ceea ce vreti sa faceti si ceea ce trebuie sa faceti in relatia cu divinitatea. Va puteti confrunta cu multe temeri, atat reale cat si imaginare si puteti afla acuma ca inamicii vostri se afla de fapt in voi, acolo trebuie sa faceti curatenie. Problemele gresite tin de exagerarile, deciziile, actiunile imprevizibile din trecut ce au dezechilibrat si mai mult viata voastra. Saturn retrograd va cere sa depasiti tiparele de a fi victime, martiri, de a juca in povesti tesute de altii numai de voi nu. Este timpul sa abordati cu mai multa responsabilitate problemele legate de spiritualitate, compasiune, empatie.

Adriana Tudosa

You may also like

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.