CUM STAM CU DRAGOSTEA IN LUNA FEBRUARIE 2009 ? VENUS IN BERBEC SI ZODIILE

BERBEC / ASCENDENTUL IN BERBEC
Venus in casa I va face destul de “ naravasi” , atenti fata de voi si cu cerinte mari fata de partener, veti da o importanta deosebita descoperirii unicitatii caracterului si scopului individual intr-o maniera deschisa , atractiva , deveniti “ magnetici” in atragerea celorlalti dar de cele mai multe pentru  realizarea propriilor scopuri. Toata atentia se indreapta catre voi, este amplificata bucuria de a trai, veselia, farmecul, hazul, spontaneitatea. Aspectul de conjunctie dintre Venus in tranzit prin Berbec si Soarele natal poate imbunatati viata amoroasa, gasirea unor solute avantajoase pe cale amiabila, este posibila o noua iubire, o amplificare a unei iubiri mai vechi, o casatorie.
TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Venus in tranzit prin casa XIIva face destul de singuratici, veti simti o nevoie acuta de izolare , va puteti implica intr-o relatie de iubire ce trebuie tinuta secreta , va puteti indragosti de o persoana care nu este disponibila pentru voi.. Dragostea si sacrificiul par a merge mana in mana in urmatoarea perioada , puternicul sentiment de compasiune si dorinta de a servi pe ceilalti va poate face destul de vulnerabili.DeoareceVenus reprezinta atractia se poate spune ca veti fi atrasi de tot ce este ascuns, misterios, inegal, provocator. Pasiune pentru ocultism, iubiri mistice.
GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI
Venus in tranzit prin casa XI va face sociabili, va puteti bucura din plin de prietenii vostri, este o excelenta pozitie pentru dezvoltarea amicitiei, companiilor si relatiilor in care accentul se pune pe prietenia in dragoste. Puteti intalni iubirea intr-un mediu amical, apar protectii, ajutoare de la anumiti oameni care va sustin. Venus in aceasta casa poate fi ca un magnetatragand pentru voi rezultatele activitatilor voastre , atragand prietenii de care aveti nevoie.
RAC / ASCENDENTUL IN RAC
Venus in tranzit prin casa X ar trebui sa va aduca destule sanse in cariera dar vorbind de Venus in Berbec care face un aspect de careu cu Soarele natal nu putem vorbi decat indoieli si destule retineri, pot aparea situatii neplacute in viata sociala, in cariera. Caracterul subiectiv si indeciziile de care veti da dovada in urmatoarea perioada pot conduce la insatisfactii in viata sociala, in domeniul profesional. Situatiile in domeniul profesional pot fi afectate de interventia unei femei putand conduce la scandaluri si dezamagiri.
LEU / ASCENDENTUL IN LEU
Venus in tranzit prin casa IX poate aduce calatorii fericite, relatii bune cu strainii, intalnirea dragostei in calatorii, posibila casatoria in strainatate si stabilirea in strainatate. Venus in aceasta casa va poate da dorinta de a studia, va da inspiratie creativa , rafinament , calatorii profitabile din punt de vedere intelectual. Este un timp in care Venus poate adauga destul farmec si emotie oricarei aventuri sau calatorii lungi. Aspectul de trigon dintre Venus in tranzit in Berbec si Soarele natal poate conduce la mici castiguri de mare valoare morala sau sentimentala, imaginea publica poate avea mult de castigat in aceasta perioada.
FECIOARA/ ASCENDENT IN FECIOARA
Venus in tranzit prin casa VIII poate favoriza castigurile prin orice fel de parteneriat , aduce nevoie de pasiune puternica in relatii, sentimentele devin intense, profunde putand aduce destul zbucium intr-o relatie care nu poate oferi asa ceva.  In aceasta casa, Venus induce nevoie de o dragoste totala , devotamentul si atentia partenerului trebuie sa fie totale.Aspectul de 150 grade dintre Venus in tranzit prin Berbec si Soarele natal poate alterna situatiile bune cu cele rele, poate favoriza starile de indoieli si retineri , puteti fi cuprinsi de tristeti absolute iar orice tradare poate provoca o deruta totala.
BALANTA/ ASCENDENT IN BALANTA
Venus in tranzit prin casa VII ar trebui in mod normal sa fa favorizeze casatoria , orice fel de asociere, dar tinand cont de faptul ca Venus in tranzit prin Berbec face un aspect de opozitie cu Soarele natal , nu putem vorbi decat de o planeta Venus slabita ce favorizeaza frustrarea in dragoste , lipsa de armonie in familie , dezamagiri produse de partener , falsuri in asocieri , parteneri neseriosi care va pot produce destule dureri. Este o perioada a reactiilor nepotrivite din pricina inselarii aspiratiilor sentimentale , evenimentele pot fi destul de neplacute in domeniul sentimental, sunteti lipsiti de capacitatea luarii unor decizii corecte de aceea este foarte bine daca veti incerca sa fiti mai retinuti in afaceri , sa alegeti calea cumpatarii si abtinerii.
SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION
Venus in tranzit prin casa VI atrage favoruri la locul de munca, intalnirea iubirii la locul de munca, vindecare prin iubire. Cu Venus zeita iubirii in domeniul muncii si sanatatii tendinta de a analiza dragostea devine foarte importanta, puteti deveni destul de critici fata de partener, puteti deveni sclavul perfectiunii in iubire uitand ca nimeni nu poate fi perfect. Urmeaza un timp in care va puteti concentra mai mult pe dragostea de munca decat pe dragostea partenerului. Aspectul de 150 grade dintre Venus in tranzit prin Berbec si Soarele natal poate aduce dezordine emotionala , ofensa , ranchiuna.
SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR
Venus in tranzit prin casa V aduce sensibilitate , veselie , bucuria dragostei, creste gustul distractiilor, poate fi un timp al aventurilor in iubire. Este un timp in care veti simti nevoie de afectiune si de romantism in viata voastra, farmecul natural se poate transforma intr-un magnet, comunicarea cu ceilalti se imbunatateste, este un timp al norocului in dragoste, sansa in speculatii, succes in activitati artistice. Aspectul de trigon dintre Venus in tranzit prin Berbec si Soarele natal favorizeaza buna dispozitie, refacerea fortelor psihice, momente de viata agreabila, sansa va surade , imaginea publica are foarte mult de castigat.
CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN
Venus in tranzit prin casa IV ar trebui sa aduca pace , afectiune si generozitate fata de oamenii din familie,dar daca tinem seama ca Venus in tranzit prin Berbec face un aspect de careu cu Soarele natal, atunci nu putem vorbi decat de o planeta Venus slabita ce nu poate sa va ajute foarte mult, poate in schimb sa va aduce destule momente nefericite, situatii neplacute in familie, in relatiiile cu membrii din familie, in afacerile imobiliare.Urmeaza o perioada in care puteti da dovada de un comportament subiectiv, absurd fata de membrii din familie, fata de persoana iubita, la nivel mental pot aparea indecizii dureroase in maniera de a actiona , de aceea este foarte bine sa incercati sa fiti mai ponderat si mai retinut.
VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR
Venus in tranzit prin casa III aduce relatii armonioase cu cei apropiati voua, fie ca vorbim de frati de surori, fie ca vorbim de vecini. Tendintele amoroase sunt orientate mai mult catre o anumita forma de camaraderie sau schimburi intelectuale , va bucurati sa vorbiti despre dragoste, relatii , arta , partea frumoasa a vietii. Aspectul de sextil dintre Venus in tranzit prin Berbec si Soarele natal favorizeaza situatiile stabile, incredere in calitatile personale, armonie in situatiile si relatiile afective.
PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI
Venus in tranzit prin casa II favorizeaza sansa de casatorie bogata , actiuni financiare norocoase. Norocul pare a fi legat de viata sentimentala , pierderile sau achizitiile pot proveni de la persoanele iubite .Afectiunea are nevoie de ceva concret in urmatorea perioada, de aceea puteti deveni destul de posesiv atat fata de persoana iubita car si fata de bunuri.personale. Totusi , tinand cont ca Venus este in Berbec unde nu se simpte prea bine, putem vorbi de cheltuieli necugetate, lacomie , tendinta de a oferi casdouri costisitoare, banii se pot risipi cu destula usurinta.

Adriana Tudosa

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.