LUNA PLINA IN FECIOARA-27 FEBRUARIE 2021, ORA 10:16, ORA ROMANIEI-SOLUTII DIVINE…..

“De aici inainte, trebuie vizat un alt scop, trebuie spus : Doamne, incep sa-mi dau seama ca sunt un nimic . Si acum, mi-e rusine, sunt dezgustat, mi-e scarba de mine , de aceea sunt gata sa Te servesc, sa fiu in slujba Ta, sa fac ceva pentru copii tai, pentru lumea intreaga .” Trebuie sa repetati acest lucru zi si noapte. Chiar daca Dumnezeu isi astupa urechile pentru ca s-a saturat sa va auda, continuati ! Se va tine un sfat la cei 24 de Intelepti , un consiliu pe care il cunosc de asemenea, o faptura formidabila, sublima … cand se vor vedea astfel hartuiti de rugaciunile voastre, vor face un decret pentru voi, spunand :”Iata, incepand din cutare zi, cutare ora, va avea loc o schimbare in viata lui “ iar decretul acesta va fi proclamat in toate regiunile spatiului. Ingerii si toti servitorii cerului vor incepe sa-l aplice instantaneu si veti putea constata ca in destinul vostru, ceva s-a schimbat intr-adevar.” Omraam Mikhael Aivanhov

In cuvinte simple, Luna Plina este un limbaj actual al legii Karmei, culegem ce am semanat, suntem fortati sa actionam, sa schimbam conditiile care nu ne satisfac, atat launtric cat si in exterior. Luna Plina este un moment de apogeu si o promisiune astrala a implinirii unor activitati incepute la Luna Noua in Fecioara din 17 septembrie 2020.

Traim intr-o lume a asemanarilor si polaritatilor. In cazul Lunii Pline in Fecioara, Luna  pe gradul 8:57 Fecioara este in opozitie cu Soarele pe gradul 8:57 Pesti. Un aspect de opozitie este un aspect dinamic intre doua energii complementare ce cere de la noi efort, atentie marita, pentru a gasi un echilibru dar acesta poate fi gasit doar daca cautam un numitor comun intre cele doua energii Fecioara si Pesti. Axa Fecioara –Pesti este o axa a serviciului iar luna plina pe aceasta axa ne preseaza sa gasim un echilibru intre munca, rutinele de zi cu zi, sanatatea noastra, nevoia de ordine, perfectiune  (Fecioara ) si viziunea, sanatatea spirituala, iluziile, sacrificiile si perfectiunea divina (Pesti). Ambele semne vor sa fie in slujba celorlalti dar abordarile lor sunt diferite. Ambele semne vor sa serveasca, dar diferenta este modul in care se ocupa de detalii. Daca Fecioara este complet centrata pe corpul fizic, pe viata pe pamant, Soarele in Pesti ne ajuta sa ne mutam in afara granitelor si sa ne amintim de originea noastra divina, de intelepciunea eterna a subconstientului nostru. Fecioara este criticul, analistul, perfectionistul, doctorul care vindeca bolile societatii(semn de pamant) in timp ce Pestele (un semn de apa) este un „visator”  mai interesat de mintea subconstienta si de sanatatea mentala.

Aceasta Luna Plina ne indeamna sa gasim un echilibru intre munca, serviciul nostru si serviciile facute celor din jur, intre critica si acceptarea defectelor celuilalt. Atat Fecioara cat si Pestii au in comun dorinta de a fi in serviciul celorlalti, iar aceasta Luna Plina ne poate ajuta sa intelegem ca trebuie sa fim in slujba sufletului nostru, sa fim in slujba lui Dumnezeu, sa facem acele lucrari pentru care ne-a facut capabili asa cum scrie in Ieremia 1:5 :

” Mai inainte ca sa te fi intocmit in pantecele mamei tale, te cunosteam, si mai inainte ca sa fi iesit tu din pantecele ei, Eu te pusesem deoparte si te facusem proroc al neamurilor.”

Trebuie sa incercam sa ne facem munca noastra cat mai bine si sa-i lasam pe ceilalti sa-si faca munca lor asa cum stiu fara a ne mai amesteca in lucrarea celuilalt, in treburile celorlalti, in slujba altora.

Aeasta lupta astrala pe semne mutabile poate scoate la iveala frustrarile si obiceiurile care ne limiteaza progresul dar ne arata si domeniile de viata in are avem nevoie de mai multa disciplina. Este timpul sa ne concentram asupra propriei calatorii si sa eliminam  ( din interior sau din afara) tot ceea ce ne face sa inotam in frica si negare, tot ceea ce ne distrage atentia, tot ceea ce ne fura energia si ne destabilizeaza, pe toti cei care incearca sa profite de munca noastra.

Luna Plina va lumina de asemenea si ceea ce trebuie vindecat in noi atat psihic (Pesti) cat si fizic (Fecioara). Este cel mai bun moment sa intelegm ca toate activitatile zilnice(Fecioara) au nevoie de sprijin divin(Pesti), ca sanatatea corpului nostru fizic(Fecioara) depinde de vitalitatea spirituala(Pesti). Asta inseamna ca trebuie sa fim foarte atenti la ceea ce gandim deoarece subconstiemul va actiona conform gandirii noastre. Este un timp pentru stimularea sistemului imunitar practicand mantra :”Posed o sanatate perfecta, doar legea armoniei actioneaza in corpul si sufletul meu”.

Acuma putem culege roadele sacrificiilor noastre la locul de munca, in viata de zi cu zi, vedem mult mai bine acuma daca merita sa facem aceste sacrificii. Putem vedea toate detaliile unei probleme si putem gasi cea mai buna solutie la o problema dificila.. Nu trebuie uitat ca Fecioara  strange, aduna date, planifica, corecteaza ceea ce este gresit iar Pestii curg dupa cum ii poarta valul, nu se descurca prea bine cu realitatea, dar vine cu solutii dincolo de mintea pamanteasca. Iar Luna Plina in Fecioara luminata de Soarele in Pesti amplifica atat emotiile cat si intuitita, vine cu solutii divine.

Luna Plina pe semnele Fecioara –Pesti activeaza axa V-XI,  o axa afectiva ce cere gasirea unui echilibru intre iubirea data si iubirea primita, intre iubirea pe care o oferim celor apropiati noua –copii, propriile creatii, iubit /iubita si iubirea pe care o dedicam omenirii. Aici, Luna Plina in Fecioara este un vraci original ce scrie retete inedite pentru solutionarea unei probleme de munca, de iubire, de proiecte de grup, copii, politica, caritate, bani.

Cine ne ajuta acuma?

Luna Plina generata de opozitia dintre Luna in Fecioara si Soarele in Pesti are drept planeta mediatoare pe Uranus pe gradul 7:32 Taur ascuns in casa XII, locuinta lui Neptun. Mediatorul Uranus aduce o energie ce ne ajuta sa intram in ritmul astral al acestei lunatii si sa primim intuitia, gandul, cuvantul, rugaciunea, vestea, ghidarea, necesare echilibrarii vietii de zi cu zi.  Este un moment minunat pentru a incerca lucruri noi, de fapt  poate fi surprinzator cat de usor este sa iesim din rutina obisnuita … atat de mult incat ar fi bine sa fim atenti, sa nu fim prea nesabuiti, sa intelegem ca pot exista unele lucruri care ne pot ademeni si impotmoli(casa XII). Poate fi o surpriza asteptata. Uneori este nevoie de un indemn neasteptat (Uranus) pentru a crea o schimbare.

Cu Saturn in Varsator in aspect de inconjunctie cu Luna Plina in Fecioara, “scurtaturile “ sunt blocate acuma in special in tot ce tine de cariera, ambitii profesionale, autoritati. Este necesara o ajustare a indatoririlor sau a responsabilitatilor noastre. Cea mai buna modalitate de a face fata acestui moment solicitant emotional este prin autocontrol, rabdare, daruire, incredere, loialitate si iertare. Un aspect de inconjunctie induce de obicei un fel de tensiune care provoaca un comportament care este fie excesiv, fie inhibat, iar cu Saturn in acest amestec astral, inconjunctia este de obicei exprimata prin limite care sunt fie mult prea rigide, fie, mai des, mult prea slabe. Rezolvarea inconjunctiei cu Saturn necesita stabilirea unor limite adecvate pentru noi,  refuzul de a prelua poverile altora si dezvoltarea autodisciplinei si atentiei. Trebuie sa ne dam seama in sfarsit ca preluarea poverii altora le permite acestora sa evite asumarea responsabilitatilor pentru ei insisi ceea ce in cele din urma nu ajuta pe nimeni. De asemenea, trebuie sa invatam ca asumarea poverilor fizice si emotionale ale altora nu ne va aduce multumirea sufleteasca pe care o cautam si ca in cele din urma, aceasta va duce la epuizare si ravagii in viata noastra personala. Trebuie sa invatam sa avem grija de noi insine in primul rand inainte de a accepta sa ne asumam treburile celorlalti si, in cele din urma, trebuie sa ne dam seama ca este imposibil sa umpli ceasca altuia atunci cand propria ceasca este uscata. Este timpul sa spunem “nu” celor care incearca sa-si descarce poverile asupra noastra, si sa renuntam la responsabilitati inutile care nu ne servesc.

Uranus chiar si in aspect bune nu prea are rabdare (nu permite sa asteptam) dar va trebuie sa facem unele schimbari cu atentie, sa nu grabim analizele, sa nu incalcam regulile pentru a taia linia continua(Saturn).

Deci, tema acestei lunatii in Fecioara este despre detalii, munca de zi cu zi, crize existentiale, ordine si vindecare, angajat si angajator, conditii de munca, iubire, copii, grupuri, banii carierei, iluzii, contracte de munca incerte.

Guvernatorul acestei Luni Pline in Fecioara este Mercur in Varsator care vine cu solutii, documente, stiri, neasteptate.

Influenta majora a acestei lunatii va fi asupra semnelor mutabile Fecioara, Pesti, Gemeni, Sagetatori( nascuti in jurul datei de 27, plus, minus trei zile) dar si asupra celor care au in harta natala, planete, axe principale, in jurul gradului 9.

Sa repetam cat mai des mantra acestei Luni Pline in Fecioara:“Doamne vreau sa fiu in slujba ( fecioara) Ta, vreau sa fac parte din proiectul Tau, ajuta-ma, invata-ma, da-mi toate detaliile. Invata-ma sa fac Voia Ta ca Tu esti Dumnezeul meu, Indrumatorul meu, Seful meu, Tatal meu, Vindecatorul meu.”

Sa fiti binecuvantati…


Adriana Tudosa

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.