LUNA NOUA IN BERBEC–12 APRILIE 2021, ORA 5 :29, ORA ROMANIEI–Sa ne incredem in Domnul in orice vreme!

“In lume veti avea necazuri; dar indrazniti, Eu am biruit lumea.”Ioan 16:33

In faza de Luna Noua, Soarele si Luna impart acelasi grad zodiacal, este casatoria cosmica a acestor doua luminarii asa cum apar ele denumite in astrologia veche, este prima pereche ce asociaza masculinul cu femininul intr-o unitate. Acuma, mariajul astral are loc pe gradul 22:24  Berbec ( se grabesc mirii), lumina ( Soarele) se uneste cu intunericul ( Luna) si incep sa imparta daruri pentru toti cei invitati, in special pentru cei nascuti in preajma  zilei de 12, din orice semn zodiacal.

La masa cosmica si foarte aproape de miri sta Venus pe gradul 26 Berbec ce vorbeste despre relatii, iubire, valori. Jupiter in Varsator si Marte in Gemeni sunt invitatii de onoare al acestui moment si care trimit asupra noastra optimism, putere de a depasi provocarile vietii.

Daca tot am prezentat invitatii, sa inceapa nunta cosmica si sa imparta daruri pentru noi pamantenii, beneficiarii directi ai acestui moment astral important.

Odata cu semnul Berbec incepe un nou ciclu de viata. Berbecul, ca si spiritul primavarii, este aprins, plin de initiativa si gata sa conduca si sa dea nastere unei vieti noi. Berbecul este liderul sau pionierul zodiacului. Intruchipeaza pasiunea, carisma si entuziasmul pentru noi aventuri mentale sau fizice. O luna noua are intotdeauna magia ei pe care o revarsa si asupra noastra in scopul initierii unor noi activitati care sa ne apropie incet, incet, de divinitate, de lectia noastra de viata. Luna Noua in acest semn este puternica si benefica unor inceputuri proaspete ce ne vor pune in lumina identitatea, autenticitatea, maiestria noastra. In semnul de foc al Berbecului, un foc grabit, noile inceputuri sunt favorizate prin actiuni directe, inventivitate, incredere personala. Energia de foc a Berbecului ofera optimism, indrazneala, capacitate de a lupta, “ sa mergem inainte”, deci un indemn cosmic catre speranta, incredere. Este cel mai bun moment pentru dezvoltarea obiectivelor personale, sa incercam ceva nou, de pionerat, dar fara sa fim agresivi. Asa cum natura invie si noi putem reinvia pe un alt nivel daca reevaluam relatia noastra cu noi insine, daca facem schimbari importante in viata noastra. Este cea mai buna perioada pentru a ne exprima autenticitatea, sa ne bazam pe noi insine, sa cautam fericirea in noi fara a da vina pe ceilalti ca nu aduc fericirea in viata noastra. Este un moment bun pentru a ne revitaliza prin experiente care implica ceva nou.

Daca mergem pe calitatile inferioare ale Berbecului, atunci aceasta luna noua ne va tine sub stres, nesiguri si legati de orgoliu, aroganta, cruzime, nerabdare, dorinta de a-i controla pe ceilalti, judecati superficiale, minte ingusta si prea multe opinii.
Cu toate acestea, aceasta luna noua ne spune ca ne putem recastiga securitatea dorita daca ne legam de calitatile superioare ale Berbecului care sunt latente in interiorul nostru: sa actionam independent si nu co-dependent, sa fim curajosi, sa ne asumam riscuri sanatoase, sa propagam adevarul, sa-i incurajam pe ceilalti sa fie ei insisi. Mai presus de orice, trebuie sa ne incredem in Domnul in orice vreme!
Este timpul sa ne simplificam viata, sa nu mai pornim un razboi din fiecare lucru marunt, sa nu mai dorim sa castigam in orice discutie, sa nu mai dorim sa-i schimbam pe ceilalti, sa nu mai calcam peste ceilalti. De asemenea ar fi mai simplu sa nu agonisim prea multe. De obicei cand ai prea multe, apare grija ce sa faci cu ele. O viata linistita si plina de pace este posibila chiar si in aceasta lume agitata dar pentru asta fiecare dintre noi trebuie sa aduca pacea in el insusi( Berbec).

Daca semnul lunatiei ne arata ce posibilitati avem, casa astrologica activata, arata domeniul de viata adus in centrul atentiei. Luna Noua in Berbec si in casa I, o casa naturala a Berbecului, aprinde cu adevarat un foc sub noi! Mai mult decat orice alta luna noua a anului, aceasta are potentialul de a aduce schimbari majore. Aceasta luna noua este aici pentru a ne invata despre sinele nostru si despre cum sa mentinem o relatie sanatoasa cu sinele nostru; in primul rand trebuie sa invatam sa ne iubim pe noi insine, sa ne cunoastem pe noi insine si sa ne bucuram de propria noastra companie. Aceasta lunatie ne ajuta sa ne redescoperim setea de viata, natura pasionala si sa urmam planurile personale cu mult curaj.
Aceasta Luna Noua in Berbec in casa I este  despre depasirea obstacolelor, astfel incat sa ne putem indeplini aspiratiile. Este timpul sa credem cu putere in noi, in unicitatea si divinitatea din noi, sa luptam pentru credintele noastre, sa ne imbratisam latura independenta. Acesta este un apel de a ne acorda cu energiile cosmice astfel incat sa putem gasi scopul nostru si locul nostru in ordinea cosmica. Cand ne acordam la legile cosmice, energiile noastre sunt modelate de tiparele arhetipale ale vietii, si simtim din plin infuzarea cu energii profunde. Asa traim in armonie cu cosmosul, cu ceilalti si cel mai important, cu noi insine.

Luna Noua in Berbec este varful unui triunghi minor astral ( Luna Noua in aspecte benefice cu Marte in Gemeni si Jupiter in Varsator iar cele doua sunt intr-un frumos trigon de aer) ce poate fi un impuls energetic important pentru depasirea barierelor, restrictiilor, stagnarilor, blocajelor, care au stat in calea noastra o perioada mare de timp. Aceasta luna noua de foc este excelenta pentru a depasi limitarile si obstacolele externe, pentru a ne depasi fricile de esec, frica de a ne imbolnavi, frica de autoritati……orice fel de frica…. Norocul ii favorizeaza pe cei curajosi.

Luna Noua in Berbec si in casa I este suficient de puternica pentru a ne scoate din orice situatie in care ne simtim adanc inradacinati. Aduce oportunitati de a incepe din nou, de a incerca lucruri noi si de a face alegeri diferite. Lucrurile se misca, scanteia (berbecul-foc) trimisa de sus poate fi un sprijin important pentru noi actiuni, pentru alegeri indraznete care sa deblochez situatiile de viata grele.

In momentul acestei Luni Noi in Berbec nici o planeta majora nu este retrograda ceea ce indica faptul ca Universul ne sprijina pentru a face niste alegeri indraznete si pentru a merge mai departe.

Este o Luna Noua a curajului, sa invatam ca frica care spune o rugaciune este de fapt curajul de care ne vorbeste Isus:

“In lume veti avea necazuri; dar indrazniti, Eu am biruit lumea.”Ioan 16:33

Sa fiti binecuvantati!

Adriana Tudosa

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.