MERCUR IN MERS DIRECT- 17 MARTIE 2013 ORA 22:03 –GATA CU ILUZIILE , GATA CU CEATA , …

Dupa trei saptamani de mers aparent retrograd, Mercur isi reia mersul direct de pe gradul 5:38 Pesti,  dar , pana pe 7 aprilie   cand ajunge pe gradul 19:52 Pesti,  inca mai suntem sub influenta puternica a lui Mercur deoarece strabate gradele zodiacale 5-20 Pesti  pentru a treia oara. Este o perioada in care unele  probleme intalnite sub influenta energiei lui Mercur retrograd  pot deveni mai clare , putem asemana urmatoarea perioada ca o trezire dupa un somn mai lung de aceea nu este prea bine sa ne grabim , trebuie mers incet pentru a vedea mai clar cum putem trai cu “ ceea ce am vazut la microscopul lui mercur”.  Putem profita in urmatoarea perioada de analizele facute , de detaliile gasite in domenii importante din viata noastra ( asta in functie de casa astrologica  pe care Mercur  retrograd a strabatut-o) , suntem ajutati sa facem ordine in faptele noastre, in munca noastra de zi cu zi, iubirile analizate la microscop au fost deja etichetate in” utile sau bune de aruncat “, de fapt , putem vorbi de “ o digerare a trecutului , a faptelor din trecut “ ramanand cu adevaruri crude dar care in timp se vor dovedi benefice pentru noi,. Sa nu uitam ca Mercur retrograd  se poate dovedi a fi cel mai bun prieten al nostru atunci cand ne straduim sa-i ascultam mesajele  si sa-i urmam sfaturile .Stresul adunat in timpul miscarii retrograde poate fi eliberat in urmatoarea perioada prin punerea in practica a ceea ce am descoperit sau chiar invatat la ‘Scoala lui Mercur Retrograd”.

Mercur in Pesti stie sa comunice prin intuitie , imaginatie , sensibilitate , compasiune ,  in acest semn este in cadere  iar din aceasta cauza , capacitatea de a comunica in mod clar devine confuza , denatureaza faptele , induce neintelegeri. Odata cu trecerea lui Mercur in mers direct nu inseamna ca vom vedea prea clar realitatea daca vom refuza ajutorul intuitiei, nu , oricum in acest semn , Mercur ne face sa inotam  prin viata asemeni unui peste condus de simturile lui sau asemeni unui peste luat de val . Nu trebuie uitat ca Mercur este mesagerul lui Dumnezeu, este magicianul care ne invata ca o buna comunicare reduce distanta , ne ajuta sa calatorim in toate dimensiunile si in toate directiile .Odata cu intrarea lui Mercur in mers direct in fuziune cu Neptun in Pesti , aceasta energie combinata  poate sa ne ajute sa ne concentram in continuare pe scopul nostru adevarat , pe vindecare iar  dragostea neconditionata este singura cale catre divinitate , catre evolutie . Semnul Pesti ca ultimul dinte semnele zodiacale  este un loc unde ne intalnim cu succesele si esecurile noastre , cu iubirea si cu ura, cu lumina si intunericul, cu karma buna sau rea . Aici,  sufletul nostru are un dialog intens cu personalitatea noastra , dialogul poate sa ne unifice sau poate sa ne ne faca sa plutim in directii total diferite .  Dupa trei saptamani de retrogradare , multi poate au gasit ingredientele lipsa din viata lor sau pierdute pe drum , multi poate au gasit combinatiile gresite . Acuma , cu Mercur( mintea , comunicarea , stirea , cuvantul) in fuziune cu Neptun ( idealurile , iluzia , dezamagirea , dragostea neconditionata ) si in careu cu Luna in Gemeni ( emotia din cuvinte , sensibilitate, femeia , mama )  in conjunctie cu asteroidul de soarta 273 Atropos ( sfarsit ) ,  stresul emotional este imens , vestile anunta sfarsituri in special in domeniul relatiilor , parteneriatelor , asocierilor , studii , calatorii , strainatate . Atropos ( asteroidul 273) , a fost cea mai mare dintre Moirae ( soarta)  si a supravegheat sfarsitul, moartea . Ea este descrisa ca “ inflexibila ,inevitabila “ , este “ foarfecele “ care taie firul vietii iar in astrologie ea indica finaluri . Acuma , cuvintele, barfele , lipsa studiilor   rup relatiile, casniciile ,   deci va recomand mare atentie . Aspectul de careu este un aspect provocator a carui rezolvare depinde doar de noi , poate cu intelegere si acceptare ,  ceea ce poate parea inevitabil , predestinat se poate transforma in putere pentru noi . Diferenta dintre ieri ,  astazi si maine o face acest aspect astral care ne poate spune ca ceea ce ieri aveam , astazi se sfarseste deoarece maine avem nevoie de altceva benefic calatoriei noastre .

Adriana Tudosa

You may also like

5 Comments

 1. Buna ziua,

  Imi puteti spune cum ma va afecta Mercur in mers direct in planul afectiv, al cuplului in perioada urmatoare? Mentionez ca sunt nascuta in zodia taurului, pe 18.05.1983, la orele 13:30.

  Va multumesc frumos!
  O zi frumoasa va doresc!

 2. E atat de fascinant sa constati ca mesajele astrelor se adeveresc. Evident, e meritul tau, pentru ca stii cu atata naturalete si putere de intelegere, sa ni le transmiti si noua, cititorii tai!
  Ca un feed-back, am trait toata aceasta perioada, cum ne-au atentionat Mercur rx, Sibbyla, Sophrosyne, Atropos…

  Cu mult drag,

  Mercur

 3. Mercur in mers direct (pesti-casa lV) “gata cu iluziile, gata cu ceata”, in fuziune cu Neptun (scorpion-casa XII) “dragoste neconditionata”, semn-sfirsit, moarte, in careu cu luna in gemeni (casa VII-DESC), in cj. cu asteroidul Atropos (soarta, moarte, despartiri-pe casa IV- familie, origini-19.III m-am despartit de cel care mi-a fost tata timp de 44 ani fara sa existe o legatura de singe intre noi, a fost o legatura de onoare, neconditionata, el mi-a intins o mina cind eram un copil neajutorat si vulnerabil si eu l-am ajutat pina in ultima clipa cind si el a ajuns la fel. Drum bun tati !

 4. Ma bucur ca existati si ca mai putem vedea si citi lucruri atat de interesante.Sunteti o femeie foarte desteapta!
  Va multumim!
  As fi vrut sa va intreb daca sunt nascuta pe 26iulie 1967
  noaptea(nu stiu ora) ati putea sa-mi spuneti daca in actualul loc de munca voi mai fii multa vreme de aici incolo,si daca voi ajunge sa-mi maresca si mie salariul
  Credeti ca-mi voi gasi si eu un loc de munca unde sa fiu multumita si sa castig bine,in aceasta viata….
  Va multumesc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.