LUNA NOUA IN PESTI SI ZODIILE -11 MARTIE 2013

Luna Noua este asociata cu noi inceputuri, este cel mai bun moment pentru a reflecta la ceea ce vreti sa schimbati sau la ceea ce vreti sa aduceti nou in viata voastra.Semnul Pestilor este un semn mutabil de apa , feminin, vorbim deci de un caracter schimbator in functie de conditiile exterioare , vorbim de un taram al imaginetiei  si al viselor  unde obiectivele si evenimentele nu prea au legatura cu ce se intampla intr-o realitate exterioara. Este ultimul semn din cercul zodiacal, ceea ce inseamna ca este o perioada ce permite trecerea dincolo de propriul eu, o trecere in lumea viselor si credintei .Este un semn extrem de intuitiv , sensibil la vibratiile altora.
Simbolul Sabian pentru gradul 22 Pesti ,  gradul Lunii Noi este :” Jos , un munte simbolic al industriei ajunge un nou Moise “.
Muntele este un simbol universal al maretiei , al robustetei , al ritualurilor sacre dar si al pericolului . “Jos “ inseseamna integrarea in viata de zi cu zi , relatiile sociale , este viata cu tot ceea ce ofera ea prin interactiune cu oamenii, cu industria , cu natura . Muntele este singur , solitar oferind adesea o perspectiva divina asupra vietii care acuma este integrata intre oameni .  Timp de patruzeci de zile ,Moise a stat pe muntele Sinai , a postit , dupa care a primit cele zece porunci scrise de degetul lui Dumnezeu pe o piatra . Aceste legi exprima vointa divina iar Moise a facut tot posibilul ca aceste legi sa fie cunoscute . Aceasta Luna Noua in Pesti pe acest grad 22 Pesti poate sa ne  pune fata in fata cu o perspectiva noua asupra legaturii cu Dumnezeu , este o atentionare ca Dumnezeu este ghidul calatoriei noastre aici pe pamant . Este o Luna Noua divina cu intuitii de exceptie ,  important este sa aveti curajul sa traiti viziunile voastre . Este un simbol al unor informatii noi , adevaruri care se descopera , ganduri noi, relatii noi , orientari noi , cai noi de a trai si de a gandi. Nu cred ca toti vor fi receptivi la “ aceasta lege noua adusa jos “ , influenta majora va fi asupra celor nascuti in jurul datei de 11 din fiecare semn zodiacal.

In acest moment de Luna Noua , prin influenta asteroidului Sibbyla , dorintele voastre pot fi indeplinite de divinitate dar trebuie sa fiti extrem de atenti , sa conturati foarte bine aceste dorinte .

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Noua  este mai pentru précis   pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Luna noua in Pesti in casa XII aduce o perioada de criza ce se va manifesta pe mai multe planuri; este un moment in care consecintele actiunilor din trecut vin in forta, aici ma refer bineinteles atat la rezultate bune cat si la esecuri, consecintele greselilor karmice din trecut sunt sunetele duioase si nostalgice al acestui moment de Luna Noua, cantec ce va va insingura de buna voie sau fortat , cu rolul de a invata ceva din greselile trecutului . Este bine de stiut ca acest aspect de luna noua este atat de puternic incat poate marca o perioada de meditatie asupra trecutului si confruntarea cu rezultatele gandurilor si dorintelor din trecut. Este o perioada de transformare spirituala si sensibilitate psihica mult marita. Puteti fi vizionarii acestui moment astral . Aceasta Luna Noua in Pesti  va  spune prin Sibbyla si Sophrosyne ca dorintele voastre  trebuie sa respecte legile armoniei si proportiei , moralitatea , cumpatarea , iubirea de adevar , frumusete si bunatate iar pentru voi , dorintele pot fi legate de familie, iubire , copii , creativitate personala , distractii , placeri .  “ Nimic in exces “ este mesajul acestei Luni Noi .

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Luna Noua in Pesti  in casa XI favorizeaza relatiile interumane, colaborarea cu alte persoane care au idealuri identice; este un moment ideal de a transpune in practica proiecte cu caracter umanitar , caritabil si in acelasi timp exista posibilitatea intalnirii unei persoane importante si influente care sa devina pentru voi un protector dar si un sfatuitor. Pentru persoanele nascute in jurul datei de 11 mai ,  aspectul de sextil dintre Luna Noua si Soarele natal favorizeaza demararea unor activitati noi, aprecieri si favoruri din partea superiorilor, succese sociale, ameliorarea conditiilor de orice fel. Noi oportunitati si sprijin deosebit prin  prieteni.importanti  care detin o anumita putere.  Aceasta Luna Noua in Pesti  va  spune prin Sibbyla si Sophrosyne ca dorintele voastre  trebuie sa respecte legile armoniei si proportiei , moralitatea , cumpatarea , iubirea de adevar , frumusete si bunatate,  iar pentru voi , dorintele pot fi legate de prieteni, protectori, rude , frati, calatorii ,  studii , familie.  “ Nimic in exces “ este mesajul acestei Luni Noi .

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Luna Noua in Pesti in casa X aduce evenimente majore la nivel social si profesional, este posibila o crestere a popularitatii fie de natura pozitiva , fie negativa, dorinta de asumare a responsabilitatilor si obligatiilor sociale creste foarte mult in aceasta perioada. Este perioada in care predomina o nevoie acuta de a realiza ceva sau de a va gasi locul in viata, cel mai adesea se intampla ca o luna noua in aceasta casa sa fie o culme a stradaniei catre realizare dar nu neaparat si atingerea acesteia. Pentru cei nascuti in jurul datei de 11 iunie ,  aspectul de careu dintre Luna Noua si Soarele natal accentueaza situatiile instabile, incordate, castigurile si pierderile alternative, tulburarile sistemului nervos, nevrozele. Aceasta Luna Noua in Pesti  va  spune prin Sibbyla si Sophrosyne ca dorintele voastre  trebuie sa respecte legile armoniei si proportiei , moralitatea , cumpatarea , iubirea de adevar , frumusete si bunatate,  iar pentru voi , dorintele pot fi legate de cariera , viata sociala , valori , rude , frati, calatorii ,  studii .  “ Nimic in exces “ este mesajul acestei Luni Noi .

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Luna Noua in Pesti in casa IX faciliteaza redefinirea conceptului despre lume si viata dar si readucerea dimensiunii spirituale in viata voastra. Dezvoltarea identitatii de sine si cautarea unui sistem de convingeri idealiste pot face din aceasta perioada o adevarata binecuvantare pentru cei care vor dori sa impartaseasca cunoasterea respectiva si celorlalti. Este o perioada ce favorizeaza  relatiile cu strainii, invatarea unei limbi straine, inscrierea la unele cursuri superioare, afaceri cu strainii. Pentru cei nascuti in jurul datei de 11 iulie ,  aspectul de trigon  dintre Luna Noua si Soarele natal favorizeaza intelegerile cu partenerul, cu rudele, cu cei apropiati, popularitate in anturaj, consideratie din partea superiorilor, favoruri si avansari, sansa la jocurile de noroc, speculatii fructuoase. Aceasta Luna Noua in Pesti  va  spune prin Sibbyla si Sophrosyne ca dorintele voastre  trebuie sa respecte legile armoniei si proportiei , moralitatea , cumpatarea , iubirea de adevar , frumusete si bunatate,  iar pentru voi , dorintele pot fi legate de straianate , studii superioare , credinta , bani , valori native . “ Nimic in exces “ este mesajul acestei Luni Noi .

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Luna Noua  in Pesti in casa VIII indica o perioada de amplificare a dorintei de a cunoaste cat mai multe din misterele universului, domeniul spiritual poate aduce momente de intelegere a celor mai importante aspecte ale vietii. Se poate manifesta si dorinta carnala, egoismul, zgarcenia , jocul puterii si al banilor dar acestea vor cauza puternice conflicte interioare si suferinta. Este o perioada ce amplifica problemele legate de resurse comune ,bunuri comune ,impozite , credite ,bonusuri,comisioane ,cadouri,  recompense ,mosteniri,pensii intretinere copii .Urmatoarele saptamani poate aduce castiguri financiare prin intermediul altora ,puteti obtine un imprumut mai usor ,puteti primi anumite bonusuri financiare , puteti incepe o afacere ,o relatie noua . Pentru cei nascuti in jurul datei de 11 august ,  aspectul de 150 de grade dintre Luna Noua si Soarele natal poate aduce castiguri si pierderi alternative, noroc si ghinion, succes in functiile subalterne, necazuri cauzate de femei dar si favoruri din partea sefilor. Aceasta Luna Noua in Pesti  va  spune prin Sibbyla si Sophrosyne ca dorintele voastre  trebuie sa respecte legile armoniei si proportiei , moralitatea , cumpatarea , iubirea de adevar , frumusete si bunatate,  iar pentru voi , dorintele pot fi legate de straianate , studii superioare , credinta , calatorii , descoperirea unor secrete , propria persoana . “ Nimic in exces “ este mesajul acestei Luni Noi .

FECIOARA/ ASCENDENT IN FECIOARA

Luna Noua in Pesti in casa VII poate fi un timp de stabilire a unor relatii importante, parteneriate bune de afaceri. Aceasta energie favorizeaza realizarile  prin sot , amant, prieten , partener de afaceri , coleg ,consilier  sau orice partener de care aveti nevoie in urmatoarea  perioada . As spune ca oportunitatile vin prin parteneriate , prin lucru in echipa . In aceasta perioada puteti fi ajutati sa va casatoriti , sa  rezolvati problemele intr-un mod pozitiv intr-o relatie ,sa faceti compromisuri de dragul partenerului.
Cei cu activitati individuale , egoiste vor trece printr-o perioada de criza atunci cand vor avea nevoie de ajutorul celorlalti. Pentru cei nascuti in jurul datei de 11 septembrie ,  opozitia dintre Luna Noua si Soarele  natal  pe axa I –VII , axa eu-tu , poate aduce o schimbare legata de parteneriate, afaceri,avere, bunuri, activarea dusmanilor,  exista un risc de a pierde controlul, tendinte spre revolta, discutii contradictorii, furie, certuri, gesturi hazardate, calatorii periculoase. Aceasta Luna Noua in Pesti  va  spune prin Sibbyla si Sophrosyne ca dorintele voastre  trebuie sa respecte legile armoniei si proportiei , moralitatea , cumpatarea , iubirea de adevar , frumusete ,  bunatate,  iar pentru voi , dorintele pot fi legate de partener , casatorie , asociat , prieteni , descoperirea unor secrete .“ Nimic in exces “ este mesajul acestei Luni Noi .

BALANTA/ ASCENDENT IN BALANTA

Luna Noua   in Pesti in  casa VI  poate fi un timp  benefic la locul de munca ,in relatia cu sefii,colegii ,imbunatatirea sanatatii . Aceasta energie benefica va ajuta sa va concentrati pe proiectele de la locul de munca ,puteti lucra din greu pentru bani ,pot creste obligatiile la locul de munca dar puteti obtine realizari pe masura eforturilor . Puteti primi o  oferta de munca , puteti primi o promovare la locul de munca , puteti primi anumite prime. Pentru cei nascuti in jurul datei de 11 octombrie ,  aspectul de 150 de grade dintre Luna Noua si Soarele natal poate aduce castiguri si pierderi alternative, noroc si ghinion, succes in functiile subalterne, necazuri cauzate de femei dar si favoruri din partea sefilor. Aceasta Luna Noua in Pesti  va  spune prin Sibbyla si Sophrosyne ca dorintele voastre  trebuie sa respecte legile armoniei si proportiei , moralitatea , cumpatarea , iubirea de adevar , frumusete , bunatate,  iar pentru voi , dorintele pot fi legate de servici , proiecte la locul de munca , sanatate , colegi , prieteni, descoperirea unor secrete .“ Nimic in exces “ este mesajul acestei Luni Noi .

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Luna Noua in Pesti in casa V amplifica potentialul  creator , viata sentimentala , iubirea , romantismul . O iubire noua va bate la “usa’ important este sa iesiti in intampinarea ei, relatiile cu copii se pot imbunatati. Puteti petrece mai mult timp cu persoana iubita, cu copii , puteti concepe un copil. Pentru cei nascuti in jurul datei de 11 noiembrie , aspectul de trigon dintre Luna Noua in Pesti si Soarele natal poate prevesti buna intelegere cu partenerul de viata, rudele sau cei apropiati, rezultate fericite, popularitate in anturaj, consideratie din partea superiorilor, favoruri si avansari. Sansa la jocurile de noroc , speculatii fructuoase. Aceasta Luna Noua in Pesti  va  spune prin Sibbyla si Sophrosyne ca dorintele voastre  trebuie sa respecte legile armoniei si proportiei , moralitatea , cumpatarea , iubirea de adevar , frumusete , bunatate,  pentru voi , dorintele pot fi legate de iubire , copii , distractii , creativitate personala, strainate , studii superioare , cariera .“ Nimic in exces “ este mesajul acestei Luni Noi .

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Luna Noua in Pesti  in casa IV amplifica oportunitatile legate de familie, camin, parinti , puteti rezolva in mod pozitiv anumite probleme de familie .
Pot aparea schimbari legate de resedinta , de relatia cu locul natal, lucrari de renovare, redecorare casa. Oportunitatile , norocul au legatura cu casa voastra , cu familia voastra fiind ajutati sa va imbunatatiti locul in care traiti . Puteti cumpara o casa ,puteti primi  o casa de la parinti ,totul  se leaga de locul in care locuiti . Pentru cei nascuti injurul datei de 11 decembrie , aspectul de careu dintre Luna Noua si Soarele natal accentueaza situatiile instabile si incordate, castiguri si pierderi alternative, tulburari ale sistemului nervos, nevroze.  Aceasta Luna Noua in Pesti  va  spune prin Sibbyla si Sophrosyne ca dorintele voastre  trebuie sa respecte legile armoniei si proportiei , moralitatea , cumpatarea , iubirea de adevar , frumusete , bunatate,  pentru voi , dorintele pot fi legate de familie , parinti,  achizitionarea sau vanzarea unei case , bani prin diverse parteneriate , credite , strainatate , calatorii , studii superuoare .“ Nimic in exces “ este mesajul acestei Luni Noi .

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Luna Noua in Pesti in casa III aduce o perioada de maxima activitate mentala , mari disponibilitati in comunicare ; sunt favorizate activitatile de studiu, abilitatea de a intelege foarte usor cele mai dificile notiuni. Este timpul spontaneitatii si constientizarii ca puteti invata de la oricine. Sunt stimulate planurile noi, relatiile noi, schimburile de idei si o detasare asupra lucrurilor. Aceasta Luna Noua benefica aduce oportunitati prin comunicare , frati, rude , calatorii .Puteti sa castigati sau sa va cumparati o masina ,un telefon , un calculator . Comunicarea cu un frate/sora se poate imbunatati. Pentru cei nascuti in jurul datei de 11 ianuarie ,  aspectul de sextil dintre Luna Noua si Soarele natal prevesteste o perioada fericita propice demararii unor activitati noi, aprecieri si favoruri din partea superiorilor, initiative de succes. Aceasta Luna Noua in Pesti  va  spune prin Sibbyla si Sophrosyne ca dorintele voastre  trebuie sa respecte legile armoniei si proportiei , moralitatea , cumpatarea , iubirea de adevar , frumusete , bunatate,  pentru voi , dorintele pot fi legate de rude , frati, drumuri scurte , comert , partener, casnicie , bani prin diverse parteneriate , mosteniri , credite .”Niimic in exces “ este mesajul acestei Luni Noi .

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR

Luna Noua in  Pesti in casa II indica o perioada ce favorizeaza recompensarea eforturilor facute in special in domeniul in care castigurile provin din utilizarea unor talente personale , este un timp bun pentru cautarea unor noi locuri de munca mai bine platite, gasirea unor noi mijloace materilale. Puteti primi o oferta de lucru , puteti face mai multi bani , puteti gasi noi modalitati de  a va echilibra financiar . Este cel mai bun timp pentru a conjunga verbul  “ a avea “ in legatura cu banii .Pentru cei nascuti in jurul datei de  9 fenruarie ,  aspectul de semisextil poate arata influente benefice dar de o amploare mai restransa. Aceasta Luna Noua in Pesti  va  spune prin Sibbyla si Sophrosyne ca dorintele voastre  trebuie sa respecte legile armoniei si proportiei , moralitatea , cumpatarea , iubirea de adevar , frumusete , bunatate,  pentru voi , dorintele pot fi legate de  bani , valori native , servici, sanatate , partener, casnicie .”Niimic in exces “ este mesajul acestei Luni Noi .

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

Luna noua in Pesti ,  in semnul vostru ,  in casa I,  favorizeaza realizarile personale si individuale, este o perioada benefica initierii de actiuni noi , demarare de proiecte noi ce vor aduce rezultate maxime. Atentie la ceea ce va doriti dar si la manifestarea imensei energii creatoare . Este o perioada buna, aducatoare de prietenii utile si durabile , relatii noi aducatoare de beneficii. Va puteti concentra in urmatoarea perioada pe dorintele si nevoile personale ,conjugand verbul” a avea “ intr-un mod extreme de personal .Tot ce va atinge valoarea personala este energizat in bine ,  vorbesc aici de ceea ce vreti pentru voi ,aspectul fizic , un nou look ,  relatii de prietenie ,iubit ,partener .
Pentru cei nascuti in jurul datei de 11 martie , conjunctia dintre Luna Noua si Soarele natal  poate amplifica neintelegerile, nefericirea conjugala, despartirile, probleme cu sanatatea, pericole in calatorii , stare generala febrile. Aceasta Luna Noua in Pesti  va  spune prin Sibbyla si Sophrosyne ca dorintele voastre  trebuie sa respecte legile armoniei si proportiei , moralitatea , cumpatarea , iubirea de adevar , frumusete , bunatate,  pentru voi , dorintele pot fi legate de  aspectul vostru, de iubire , iubit, copii , distractii , creativitate personala , servici, ssanatate .”Niimic in exces “ este mesajul acestei Luni Noi .

Adriana Tudosa

 

You may also like

6 Comments

  1. LA MULTI ANI! O primavara plina de impliniri, multa sanatate si tot ce-ti doresti! Ramai langa noi! Te iubim!

  2. Buna ziua,
    Va urmaresc de ceva timp dar abia acum mi-am facut curaj sa va scriu cu rugamintea de a ma ajuta si pe mine cu cateva cuvinte despre revolutia solara 2013! (9 martie 1967, Buzau, ora 02.00 am). In rest, va urez toate cele bune si o primavara binecuvantata!

  3. Draga Adriana, este foarte adevarat ce ai scris la Capricorn, aspectul de sextil pt cei nascuti in jur de 11 ian…sunt nascuta pe 13 ian,”noi inceputuri ” – un job nou ma asteapta si este exact ce mi-am dorit sa fac, sa lucrez de acasa – “dorintele pot fi legate de rude” – voi lucra cu sotul in propria noastra firma…”bani prin diverse parteneriate”…exact cum ai spus! Multumesc draga mea, esti cea mai TARE!…ah, am uitat…La Multi Ani sa ne traiesti!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.